Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 9/1/2025 at 1:33 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Για την διατεταμένη σάλπιγγα τι σου είπαν; Πως το αιτιολόγησαν; Θα κάνεις κάτι γι αυτό; Κοίτα σίγουρα όσο προσπαθείς κάποια στιγμή θα πετύχεις. Μπορεί να μην πιστεύω στην τύχη αλλά οι μεταλλάξεις είναι τυχαίο γεγονός και ποτέ δεν ξέρεις αν θα προκύψουν σε ένα έμβρυο και οι μεταλλάξεις στα έμβρυα είναι ένας λόγος για βιοχημική κύηση, βέβαια στην ηλικία σου, χωρίς ιστορικό και χωρίς ιστορικό του συζύγου δεν περιμένεις σοβαρά προβλήματα. Ο σύζυγος τι ηλικία έχει; 
      Είχες μία βιοχημική και μία αποβολή, αν έχεις τσεκάρει το περιβάλλον την μήτρας και δεν υπάρχει κάτι εκεί τότε κατά την προσωπική μου άποψη τσεκάρεις τα έμβρυα (προεμφυτευτικός) αν κι εκεί δεν βρεθεί κάτι τότε ναι να το δεχτώ ότι είναι τυχαίο γεγονός. Η βιοχημική αν και θεωρητικά είναι ένα καλό αποτέλεσμα (γιατί έγιναν τα πρώτα βήματα) παραμένει μία αποβολή. Στην φάση που είμαστε όλες εδώ μέσα ψάχνουμε ψύλλους στ' άχυρα και προσωπικά δυσκολεύομαι να τα αφήσω όλα στον παράγοντα τύχη, ειδικά με την δικιά μου τύχη! 
      Να είμαστε ειλικρινείς όλα αυτά έχουν κι ένα ψυχολογικό αλλά κι ένα οικονομικό κόστος που δεν είναι μικρό. Είναι λογικό πολλοί γιατροί να αφήνουν και μερικά πράγματα στην τύχη τους γιατί δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες να περάσουν όλα αυτά τα στάδια χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό, κάτι εμφανές, μία απόδειξη. Αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ πως το ψυχολογικό κόστος μιας απώλειας είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το ψυχολογικό κόστος ενός αχρείαστου χειρουργείου ή μιας αχρείαστης εξέτασης και σαφώς μεγαλύτερο σε σχέση με το οποιοδήποτε οικονομικό. Εγώ όμως, γιατί μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Δεν είμαστε όλες ίδιες και εδώ μέσα το έχουμε αποδείξει. Κάθε μία έχει τα δικά της βιώματα και τις δικές τις εμπειρίες και αντοχές. Γι αυτό και κάθε μία μας διαλέγει την ομάδα της που νιώθει καλύτερα για να πετύχει τον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από μία τελειόμηνη, υγιής εγκυμοσύνη.  

Κι εδώ έρχομαι σε συνέχεια της μισής προηγούμενης απάντησης μου να σου πω πως εγώ προσωπικά έχω κάνει ήδη μικροβίωμα και ετοιμάζομαι για υστεροσκόπηση χωρίς να έχω κάνει καν εμβρυομεταφορά. Δηλαδή ήταν και απαίτηση μου στους γυναικολόγος μου γιατί όπως του είπα: δεν θα περιμένω δύο αποβολές για να βρω ένα πρόβλημα αν υπάρχει. Μετά δεν θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Οπότε ναι πιστεύω πολύ πως αυτές οι εξετάσεις αν μπορείς να τις κάνεις τότε να τις κάνεις. Μπορεί να μην δείξουν τιποτα απολύτως, μπορεί όμως με ένα απλό scratching να πετύχεις την επόμενη φορά κύηση. Και αν βρεθεί μικρόβιο θα κάνεις την θεραπεία σου με αντιβιοτικά και προβιοτικά και θα προχωρήσεις στην ετ σου. Άντε να χάσεις και 1 ή 2 κύκλους μέχρι να τελειώσεις την θεραπεία σου. 
      Και όπως σου γράφει και η @Xristina96 οι λόγοι των αποβολών είναι πολλοί, απλά κάνεις εξετάσεις και αποκλείεις, μπορεί να βρεις κάτι, μπορεί και όχι βέβαια και να είναι όντως τυχαίο γεγονός. 

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!!

Χρόνια σας πολλα marsolan!!! Αχ ολο το λεω αλλα ακομα δεν το πιστευω οτι φτασαμε να ευχομαστε για τα πρωτα γενεθλια!!

Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη! Εχουμε εδω και καιρο θεμα με τον υπνο της μικρης, μας βγαζει την πιστη, τη μεση, τα χερια κτλ κτλ για να κοιμηθει και απο χθες αποφασισα(με) να ξεκινησουμε προσπαθεια να τη μαθουμε μονη της. Ετρεμε το φυλλοκαρδι μου γιατι ηξερα οτι αυτο συνεπαγεται κλαμα και περιμενα μαραθωνιους 1-2 ωρες και βάλε κτλ κτλ. Ε λοιπον μας πήρε 12 λεπτά ακριβως!!! Φυσικα ηταν μονο η αρχή αλλά ήταν μια πολύ καλή αρχη. Περιμενω τωρα να δω αν θα καταφερει να κρατησει "χαρακτηρα" και η γιαγια της σημερα με τους ημερησιους υπνους.

Αααα και απο δοντακια τπτ ακομα.... Ολοι οι υπολοιποι βγαλατε ε? Ουφ!

Φιλακια!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακι μου καλα!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχες για την γιορτή μου!

Χρόνια πολλα marsolan!!!!!Να τα εκατοστήσει η μικρουλα σας!!!

Πασχαλιτσα εμεις τουρτα θα παρουμε απο εναν θειο μας ζαχαροπλαστη, ειναι στο Γαλατσι αν σε βολευει.Πες μου να πας εκ μερους μου.Κανει πολυ νοστιμα και καλα γλυκα!Ελπιχω να σου πανε καλα ολα μεχρι τα γενεθλια!

Κι εγω εχω αρχισει και οργανονομαι, πηγα κι εγω jumbo για decoration και θα φτιαξουμε διαφορα με τη μαμα μου, οπως πιτσα,κεφτεδακια, τυροπιτακια, μπομπες κτλ. Και υπολογιζω γυρω στα 25 ατομα μεγαλους και 10-12 παιδακια!Αν δεν ειχα βοηθεια δεν θα καλουσα τοσο κοσμο..

Ο γιοκας μας καθε μερα περπαταει ολο και περισσοτερο ολο και πιιο σταθερα!!!Γυρω στα 10-15 βηματακια κανει συνεχομενα.Μεχρι τα γενεθλια μπορει να κανει 30...Απο υγεία καλα ειναι το μαναρι μου!

Σας χαιρετω!

Πολλα φιλια σε ολες!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

:tongue:zeta28..................15/3/2010

:rolleyes:angel09................22/4/20 10

:rolleyes:bibis23.................26/4/2010

:rolleyes:ψαράκι................. 27/4/2010

:tongue:νεκταρια...............27/4/2010

:tongue:B-FLY...................29/4 /2010

:rolleyes:Marypoppins.........29/4/2010

:rolleyes:Αννικο..................30/4/2010

:rolleyes:natasa133.............4/5/2010

:rolleyes:THENA..................10/5/2010

:rolleyes:maanton..............10/5/2010

:tongue:marsolan..............12/5/2010

:rolleyes:rita__ki................19/5/2010

:rolleyes:eleni1977.............19/5/2010

:rolleyes:sue......................20/5/2010

:rolleyes:mpoumpou...........20/5/2010

:rolleyes:pasxalitsa v..........20/5/2010

:rolleyes: fairymummy........21/5/2010

:tongue: xainti....................21/05/2010

:tongue:marinakii86..........22/5/2010

:rolleyes:douar...................23/5/2010

:tongue:3xmama...............24/5/2010

:tongue:irene.pap..............28/5/2010

:tongue:andith...................28/5/2010

:tongue:naya23.................31/5/2010

hello!!!

βρε νατασσα ??? 10 δοντια???

φτου,φτου ....:D

Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη! Εχουμε εδω και καιρο θεμα με τον υπνο της μικρης, μας βγαζει την πιστη, τη μεση, τα χερια κτλ κτλ για να κοιμηθει και απο χθες αποφασισα(με) να ξεκινησουμε προσπαθεια να τη μαθουμε μονη της. Ετρεμε το φυλλοκαρδι μου γιατι ηξερα οτι αυτο συνεπαγεται κλαμα και περιμενα μαραθωνιους 1-2 ωρες και βάλε κτλ κτλ. Ε λοιπον μας πήρε 12 λεπτά ακριβως!!! Φυσικα ηταν μονο η αρχή αλλά ήταν μια πολύ καλή αρχη. Περιμενω τωρα να δω αν θα καταφερει να κρατησει "χαρακτηρα" και η γιαγια της σημερα με τους ημερησιους υπνους.

Αααα και απο δοντακια τπτ ακομα.... Ολοι οι υπολοιποι βγαλατε ε? Ουφ!

Φιλακια!

πως παει με τον υπνο κοριτσακι?

ειπα κι εγω να αναλαβω δραση γιατι δεν αντεχω αλλο...

αγορασα το

http://www.pantley.com/elizabeth/books/0071381392.php

μπας και τον καταφερω να κοιμαται μονος του και να μην ξυπναει 4-5 φορες οπως κανει τωρα....

θα το διαβασω και θα σας πω!

Πασχαλιτσα εμεις τουρτα θα παρουμε απο εναν θειο μας ζαχαροπλαστη, ειναι στο Γαλατσι αν σε βολευει.Πες μου να πας εκ μερους μου.Κανει πολυ νοστιμα και καλα γλυκα!Ελπιχω να σου πανε καλα ολα μεχρι τα γενεθλια!

Κι εγω εχω αρχισει και οργανονομαι, πηγα κι εγω jumbo για decoration και θα φτιαξουμε διαφορα με τη μαμα μου, οπως πιτσα,κεφτεδακια, τυροπιτακια, μπομπες κτλ. Και υπολογιζω γυρω στα 25 ατομα μεγαλους και 10-12 παιδακια!Αν δεν ειχα βοηθεια δεν θα καλουσα τοσο κοσμο..

Ο γιοκας μας καθε μερα περπαταει ολο και περισσοτερο ολο και πιιο σταθερα!!!Γυρω στα 10-15 βηματακια κανει συνεχομενα.Μεχρι τα γενεθλια μπορει να κανει 30...Απο υγεία καλα ειναι το μαναρι μου!

Σας χαιρετω!

Πολλα φιλια σε ολες!

μπραβο στον μαρινακο με το περπατημα...

πολυ κοσμο θα εχετε για το παρτυ ε???;)

εμεις θα ειμαστε αρκετοι μεγαλοι αλλα μονο 4 παιδακια μαζι με τον γιο μου...:(

αν μπορεις στειλε μου ονομα και διευθυνση να ριξω μια ματια γιατι ακομα ΔΕΝ εχω παραγγειλει...

ξερεις κανει και περιεργα σχεδια???

ευχαριστω!

κατι ηθελα να σας ρωτησω αλλα....

α,Αννικο η κορη ειναι πολυ φατσα!!! απιστευτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το ριτακι η μαιρουλα douar..τι εγιναν???

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

pasxalitsa perimeno me agonia nea apo to vivlio giati kai emeis me ton upno den ta pame katholou kala ala den mporo na efarmoso kamia taktiki pou na perilamvanei klamata! oi psuxiatroi einai katigorimatikoi: ta paidia den prepei na ta afineis na klaine mexri 3 xronon! klamata tetoiou eidous oxi giati den tou edosa to paixnidi tou klp.

Kai esu thilazeis akoma etsi den einai? to vradu koimatai sto stithos i oxi? Einai stin kounia tou?

uDLqp1.png

pasxalitsa perimeno me agonia nea apo to vivlio giati kai emeis me ton upno den ta pame katholou kala ala den mporo na efarmoso kamia taktiki pou na perilamvanei klamata! oi psuxiatroi einai katigorimatikoi: ta paidia den prepei na ta afineis na klaine mexri 3 xronon! klamata tetoiou eidous oxi giati den tou edosa to paixnidi tou klp.

Kai esu thilazeis akoma etsi den einai? to vradu koimatai sto stithos i oxi? Einai stin kounia tou?

καλημερα!!!

νατασσακι ναι θηλαζω και κοιμαται κλασικα στο στηθος...και το μεσημερι....αλλιως δεν μπορει...

οσο για την κουνια πονεμενη ιστορια...

ενα διαστημα κοιμηθηκε με πολλα ξυπνηματα για φαγητο...

τον τελευταιο καιρο κοιμαται μαζι μας αλλα εξακολουθει να ξυπναει απο 3+ φορες καθε βραδυ...

θελω να τον παω στην κουνια παλι αλλα δεν αντεχω μες στην νυχτα το περα-δωθε...

μολις το διαβασω θα σου πω!

suedaki περιμενω νεα και μολις τωρα πηρα χαμπαρι οτι ΓΙΟΡΤΑΖΕΣ!!!

χρονια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα Μαγιόπαιδα

pashalitsa kai emeis mia apo ta idia! co-bedding kai co-sleeping kai ola co dld :)

tha ithela na paei stin kounia tou, stin opoia den exei koimithei pote, giati pleon thelei na aplothei kai me klotsaei klp. Den mporo oute ta pera dothe oute ta klamata!

Molis esthanetai oti kati paei na alaxei(na ton metakiniso dld) xupnaei kai me graponei!

Rita... Pou eisai???

uDLqp1.png

natassaki δυσκολα κι εσεις ε?

εμας ευτυχως ενα διαστημα κοιμοταν στην κουνια και μεχρι το πρωι...

καποια στιγμη τελευταια το αλλαξε...για να δουμε...

τι παπουτσακια θα τους παρετε για την θαλασσα???

δεν σας ειπα...απο σημερα ο μικρος μου μπουσουλαει κανονικα...

μεχρι τωρα δεν τολμουσε να απομακρυνθει πολυ αλλα πλεον αλωνιζει το σπιτι !!!!

καλημερα!!!

τα Μαγιόπαιδα

καλημερα κοριτσια....τι κανετε? κανατε τιποτα εχθες? εγω εκανα ενα μικρο παρτακι για την Eurovision κ τα γενεθλια του μικρου μιας κ φευγουν για διακοπες καποιοι φιλοι μας....τελικα αποφασισα να μην κανω κανονικο παρτυ φετος...ειναι τοσο μικρος, δεν θα καταλαβει κ πολλα, κ προτιμησαμε να παμε εκδρομη σε ενα καταπληκτικο μερος μιας κ θα ειναι εδω κ οι γονεις μου....

για τον υπνο κοριτσια δεν ξερω τι να σας πω...εγω με ομορφο τροπο προσπαθησα να τον μαθω να κοιμαται στο κρεβατι του...κ εγω δεν μπορω να τον ακουω να κλαιει κ δεν μου κλαιει...εχω περασει πολλα βραδυα να πηγαινοερχομαι καθε μιση ωρα κ οσο κ αν νυσταζα δεν τον πηρα αγκαλια στο κρεβατι μας....δε ξερω αν αυτο με κανει κακια μανα....αλλα μου αρεσει που μπορει κ καθεται μονος του να παιξει, να κοιμηθει κλπ κ εγω να κανω καμια δουλεια στο σπιτι η λιγο διορθωμα για το πανεπιστημιο.

Επισης Νατασα ολο ξεχναω να σου πω....θυμαμαι τοτε με τη κοπελα που τον κραταγε οτι ο μικρος εκλαιγε....κ εμενα το εχει κανει καποιες φορες στον παιδικο κ απλα φευγω...μην σαου φαινοντε σκληρα αυτα...οι κοπελες τον ξεγελανε, τον παιρνουν αγκαλιτσα, παιζουνε κ στο λεπτο με εχει ξεχασει με την καλη εννοια...ισως ειναι καλυτερα να δουλευεις σε αλλο δωματιο απο εκει που παιζει με τη κοπελα κ οσες ωρες η κοπελα εινια εκει να μη σε βλεπει...γενικα κοριτσια ειδικα οσες ειμαστε μονες μας, δουλευουμε κλπ πρεπει να μαθουμε στα παιδακια μας καποιες βασικες αρχες....για αρμονια μεσα στο σπιτι οχι τιποτα αλλο...εμεις κανουμε ολες τις δουλειες του σπιτιου μαζι, ξεσκονιζουμε, σκουπιζουμε...εχει μαθει να κλεινει κ να ανοιγει την σκουπα οταν του λεω, μου φερνει ξεσκονοπανο....μου αρεσει πολυ κ δεν με κουραζει....μετα θα κατσει κ μονος του θα κανω κανα μαγειρεμα...μετα θα ερθει στη κουζινα μαζι μου κ θα παιζει με το πλυντηριο....εχει μαθει στο οχι, εχει μαθει οτι δεν τραβαμε σεμεδακια...αλλα απο τους 5 μεχρι τους 9 μηνες κουραστηκα να τρεχω, να λεω οχι συνεχεια :) μαθαινει ομως....ελπιζω να μπορεσετε να μπειτε σε ενα προγραμμα θα σας κανει κ σε εσας καλο κ στην προσωπικη σας ζωη :) ετσι τα σκεφτομαι εγω

αχ κατεβατο εγραψα

παω καμια βολτουλα στη λιακαδα

φιλια πολλα

Διαφημίσεις

fairy eutuxos me ti gunaika ta pragmata einai polu kalutera pleon. Siga siga sunithise kai tora paizoun omorfa! vevaia kapoies fores me thelei. Se allo domateio paizoun eutuxos. Tora gia ton upno den to exo pedepsei polu giati den mporo. Epeidi doulevo apo tin arxi den eixa xrono na asxolitho me to na tou matho kapoia tetoia. Telos panton kapoia stigmi fantazomai tha paei sto krevvati tou. Tha sou steipo pm me kati pou thelo na se rotiso

uDLqp1.png

κΛαημερααα!!!!

κορίτσια νομιζω οτι πλεον και αεπισημα περπαταμε!! 2-3 βηματα κανει εδω και καιρο αλλα απο χθες κανει πολυ περισσοτερα και ολη την ωρα. με πολυ μεγαλη ασταθεια ακομα αλλα ολο και καλυτερα!!!

Πασχαλίτσα και νατάσα κι εγω δεν μπορω τα κλαματα αλλα αποφασισα να το κανω γιατι αφου δεν το καναμε απο την αρχη που λεει η Fairy (στο κρεβατι μας δεν την ειχαμε ποτε αλλα ηθελε αγκαλια και βολτα και κουνημα για να κοιμηθει), καταλαβα οτι απο εδω και περα θα ειναι ολο και πιο δυσκολο. Τωρα κλαιει, αυριο θα φωναζει μαμα-μπαμπα, η και κακια-μαμα, φοβαμαι κτλ.

Παντως με τον βραδινο τον υπνο πηγε τελεια! Την πρωτη μερα 12 λεπτακια κλαμα και πηγαινε ελα, τη δευτερη ενα λεπτακι μονο γκρινια και απο την τριτη τίποτα! Και κοιμαται και πιο καλα (δεν κλαιει το βραδυ ουτε για πιπιλα που εκανε παλιοτερα και ξυπναει και μια ωρα αργοτερα!).

Με τον ημερησιο τον υπνο εχουμε ομως θεματακι (και σαμποταζ απο τη γιαγια) και επειδη δεν μπορω να την αφηνω κλαιει με τις ωρες μαλλον θα παιδευτουμε λιγο παραπανω.

Φιλακια παω για δουλεια!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Καλημέρα! Καλη εβομάδα!!!

Pasxailtsa ευχαριστώ για τις ευχες.Σου εστειλα πμ. Ποτε θα το κανετε το παρτυ?Εμεις ανημερα την Παρασκευη.Εχουμε μαζι γενεθλια! Συγχαρητηρια και για τον μικρο σου!!!

Στο θεμα του υπνου δεν με εχει κουρασει ο μικρος, ουτε τοτε που τον θηλαζα μεχρι τον 6ο μηνα.Δεν ξυπναγε τη νυχτα και αν ξυπναγε σπανια του εδινα γαλα για να μην μαθει.Και τωρα οποτε ξυπναει σπανια θα τον παρουμε στο κρεβατι. Προχθες Κυριακη ξημερωματα ηταν ξυπνιος 2 ωρες και τα δοκιμασαμε ολα.Στο τελος του δωσαμε γαλα στην κουνια του, μετα αρχισε να κλαιει παλι, αλλα τον αφησαμε 10 λεπτα και ξαφνικα σταματησε γιατι τον ειχε παρει ο υπνος! Και χτες το βραδυ μου το κανε παλι αυτο και παλι στο 10λεπτο κλαμα κοιμηθηκε. Δεν νομιζω οτι ειμαι κακια μαμα που τον αφηνω να κλαιει 10-15 λεπτα.Δεν μου αρεσει φυσικα να τον ακουω, αλλα νομιζω πως πρεπει να μαθει να κοιμαται μονο του και γενικα να μαθει να κανει υποχωρησεις και να υπακουει για να μπορεσει να συμβιωνει ομαλα στο μελλον με τους γυρω του. Και τελευταια εχει γινει πολυ αντιδραστικος με το παραμικρο και θελω να τον βοηθησω να το ξεπερασει...

Εχουμε να ζησουμε πολλα ακομη με τα παιδακια μας...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλημερα!!!!

Πονεμενο θεμα ανοιξατε με τον υπνο και ο δικος μου μονο στο στηθος κοιμαται, η μαμα μου δινει μαχη καθε μερα να τον κοιμησει(στα χερια φυσικα).....

Συμφωνω οτι πρεπει να τον μαθω να κοιμαται μονος του, αλλα δεν αντεχω να το κανω..... Η αληθεια ειναι οτι εχω βολευτει και εγω, κοιμαται στο 10λεπτο και το βραδυ ξυπναει 1 βαρια 2 φορες οπου παλι στα 5-10 λεπτα κοιμαται(παντα τον βαζω στο κρεβατι του χωρις προβλημα).

Απο τη μια λεω οτι ο μονος τροπος να παραπονεθει ειναι το κλαμα και θα το ξεπερασει με αρκετη βοηθεια, απο την αλλη λεω οτι αφου υπαρχει αυτη τη στιγμη τροπος να μην το περασει αυτο γιατι να τον παιδεψω....

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

καλησπερα κοριτσια καλη εβδομαδα να εχουμε

ερχοντε οι γονεις μου την τεταρτη κ ειμαι σουπερ ενθουσιασμενη!!!!

παντως σχετικα με τον υπνο εγω δεν τον εχω αφησει ποτε να κλαψει...μολις εκανε φωνουλες πηγαινα στο δωματιο του, τον πηγα στο δικο του 5 μηνων...χαδακια...λογακια ομορφα οπως η μαμα ειναι εδω κλπ, που κ που τον σηκωνα...κ πλεον κοιμαται μονος του...βεβαια 9 μηνων αποφασισαμε πως θελουμε την πιπιλα μας αλλα δε πειραζει :) εχουμε ενα θηκακι που βαζω εκει 2-3 για το βραδυ κ αμα τη χασει σηκωνεται κ παιρνει αλλη...χεχε...καποιες φορες εχει δει ονειρα που δε μπορει να συνελθει ...εκει αναβω φως κ τον ξυπναω αφου τον παρω αγκαλια...μα τι μπορει να βλεπει τοσο μικρος :(

παντως ειναι μωρακια μωρε ακομα...σιγα σιγα θα αλλαξουν κ θα γινουν παιδακια χεχε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...