Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

4 κιλα ???? πωπω τι παιδι θα ειναι αυτο???? τρελα!!!!σκεψου φιλια που θα δινεις στα μπουτακια του !!!!!!!!!!!

εμενα τοτε για τα 1800 μου ειχε πει οτι ειναι καλα, θα μπορουσε να ειναι και λιγο περισσοτερο.δεν ανχωνομαι ομως για αυτο.. :)

απτι μου ειπε ο γιατρος μου,αλλον υπερυχο δεν εχουμε παρα μονο τις γνωστες εξετασεις αιματος και ουρων και αλλη μια καλλιεργεια κολπικου υγρου για strep-D μην τυχον και εχω κατι που να δυσκολευει τον φυσιολογικο τοκετο. την αλλλη Τεταρτη εχω το ραντεβου

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ τρελα! δεν ξερω για εσας ρε κοριτσια αλλα νομιζω οτι αυτος ο μηνας ειναι ο καλυτερος μεσα στην εγκυμοσυνη. ισως φταιει που σταματησα την δουλεια και μπορω να το συνειδητοποιησω καλυτερα,ισως φταιει που φτιαχνω το δωματιο του,τα ρουχα του,ισως φταιει ο καιρος....δεν ξερω αλλα οσο και ειναι ο φοβος η η αγωνια , εξακολουθω να νιωθω πολυ καλυτερα αποτι τους προηγουμενους μηνες.

κ να σας πω και κατι????δεν κρυβω οτι ο γιος ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ και λιγοτερο στον αντρα μου :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εσεις?????εχετε κανει τετοιες σκεψεις?

88M1p3.pngycQap3.png

τροφαντο θα μου βγει...σαν τον πατερα του που βγηκε 4700 κ 4500 η μανα του!!!

αχ ολο σκεφτομαι πως να μοιαζει το καλο μου :)

Αν παίζει ρόλο η κληρονομικότητα, δεν το γλιτώνεις το 4κιλο!Ολοκληρο παιδι θα είναι, ετοιμο!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

εγω παλι δε θελω να μοιασει σε μενα...τι να παρει απο εμενα? μονο το οτι ειμαι ηρεμος ανθρωπος ειναι καλο...θελω να παρει το υψος κ τη κορμοστασια του πατερα του...τα ματια του, το χαμογελο του...εγω ενα μπασμενο ειμαι...χιχιχι...

sue λενε πως παιζει ρολο η κληρονομικοτητα αλλα δε ξερω κατι επισημο :)

μωρε γερο να ειναι...τι κ αν ειναι 3 κιλα τι κ αν ειναι 4 κιλα :)

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!

Το καναμε το ντοπλερ τελικα!!!!ολα τελεια!!!ειμαστε ηδη 2120!!!εσεις εχεται κανει??ποσο ειναι τα μπεμπακια σας??

Είχα κάνει το dopler στις 30 εβδομάδες ακριβώς και ήταν 1.840. Και στις 31+4 που είχα παει στο γιατρό ήταν 1.980.Τώρα που είμαι 33+5 λογικά θα είναι σαν το δικό σου, άντε λίγο παραπάνω. Είμαστε ίσα στις ημέρες!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

εγω παλι δε θελω να μοιασει σε μενα...τι να παρει απο εμενα? μονο το οτι ειμαι ηρεμος ανθρωπος ειναι καλο...θελω να παρει το υψος κ τη κορμοστασια του πατερα του...τα ματια του, το χαμογελο του...εγω ενα μπασμενο ειμαι...χιχιχι...

sue λενε πως παιζει ρολο η κληρονομικοτητα αλλα δε ξερω κατι επισημο :)

μωρε γερο να ειναι...τι κ αν ειναι 3 κιλα τι κ αν ειναι 4 κιλα :)

Καλα ναι, γερό να ναι!

Και όσο για το που θα μοιασει, εγώ θα προτιμούσα επειδη είναι αγοράκι να μοιασει στον μπαμπά του :) Βέβαια μπορεί να γίνει ένας ωραίος συνδυασμός και να πάρει και από τους δύο!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

εγω andith μου dopler ειχα κανει την 31 βδομαδα και ο μικρος ηταν 1800 (+- 15%) και γραφει επισης 53η εκατοστιαια 8εση(που δεν ξερω ακριβως τι σημαινει. απο οτι παρατηρω δεν γραφει πουθενα υψος, εσενα λεει????

Μπα μου ειπε ο γιατρος ειναι δυσκολο το υψος να το υπολογισουν γιατι ειναι μαζεμενα τα μωρακια

rXrPp3.png

Μπα μου ειπε ο γιατρος ειναι δυσκολο το υψος να το υπολογισουν γιατι ειναι μαζεμενα τα μωρακια

ναι σωστο αυτο...ετσι μου ειπε κ εμενα...ακομα κ τη μερα που γεννιουντε δε καταγραφετε επισημα το υψος τους αλλα μια βδομαδα μετα που εχουν απλωσει. εμενα μου μετραει τη κοιλια με μια μεζουρα κ το βγαζει στο περιπου

Διαφημίσεις

κοριτσια τι κανετε?

καλησπέρες και από μενα αργοπορημενες μιας και σημερα ολη μερα ετρεχα στο ΙΚΑ μια σε ενα παραρτημα και μια σε άλλο - μπαλάκι με εκαναν..

Και φυσικά η καραελληνικη γαιδουριά...ουτε ενας και ουτε μια δεν προσφερθηκε να δωσει τη θεση του/της!!!!!

θα σας τα πω μόλις χαλαρωσω λίγο.....

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

31+2 στο Doppler το μωρό το υπολόγισαν 1889. Στις 34+2 ήταν 2280. Ο γιατρός μου είπε αν πάρει όλο το μήνα και εξακολουθήσει αυτή η ανάπτυξη υπολογίζει 3200-3500. Εγώ θέλω μέχρι 3200. Από ύψος μας είπαν πως δεν μπορούν πλέον να το υπολογίσουν.

Ρε κορίτσια κάπου είχα διαβάσει σχόλια για πάνες. Επειδή χθές αγόρασα το πρώτο κουτί μήπως θυμάστε τι έλεγε? Έχει καμιά το link? δεν θυμάμαι το parents ήταν?

uDLqp1.png

Ρε κορίτσια κάπου είχα διαβάσει σχόλια για πάνες. Επειδή χθές αγόρασα το πρώτο κουτί μήπως θυμάστε τι έλεγε? Έχει καμιά το link? δεν θυμάμαι το parents ήταν?

μμ δε ξερω ποιο εννοεις...δεν ειδα κατι...αλλα μην αχγωνεσαι με τις πανες..θα κανεις πειραματα με διαφορες κ θα δεις ποιες δεχεται καλυτερα το πωπουδακι του μικρου σου :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...