Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Να μιλήσεις με τον ενδοκρινολόγο σου να σου εξηγήσει τις εξετάσεις σου να σου πει αν χρειάζεσαι αγωγή και τι. Και με τα νέα δεδομένα να μιλήσεις με τους γιατρούς σου και να δεις τι θα σου πουν. Η αντίσταση στην ινσουλίνη δεν είναι απλή λεπτομέρεια επηρεάζει την ποιότητα των ωαρίων, την διαδικασία της εμφύτευσης, τις πρώτες εβδομάδες της κύησης και γενικά όλη την κύηση και πρέπει να υπάρχει παρακολούθηση. 

Τι  επαγγέλλεστε;; Βλέπω αναρτήσει σου και την διαβάζω πάντα με απόλυτη προσοχή. Εχεις θαυμάστρια 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ XAINTI:rolleyes:

ΑΧ ΑΧ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΤΙΜΑ:tongue:

ΡΟΖΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Thenaki πολυ μου αρεσε το κειμενο σου για την αγαπη της μαμας!Κι εσυ με τρια παιδακια εισαι περισσοτερο μαμα απο εμας! Να ειναι παντα καλα τα παιδακια σου και να τα χαιρεσαι!!!Πολυχρονος ο Ιασωνακος!Να τα εκατοστήσει!!

Κι εμενα ο γιος μου ειναι κολλημενος με τον πατερα του τωρα και νιωθω καμια φορα αδικημενη, αλλα ξερω οτι με αγαπαει το βλεπω στα ματακια του οταν με κοιταει...Ασχολειται πολυ ο μπαμπας του τωρα λογω της εγκυμοσυνης μου και ισως ειναι φυσιολογικο, αλλα απο την αλλη χαιρομαι που ειναι αγαπημενοι πατερας και γιος!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Θενακι να χαιρεσαι τον γιοκα σου, χρονια πολλα Ιασονα!!!!!!!

Sue πολυχρονη να εισαι και με το καλο να ερθει η κορουλα σας!!!

Περαστικα και στα αρρωστουλια μας,xainti kai sue. Μου ειπε η παιδιατρος στην τελευταια επισκεψη οτι μετα το χρονο το ανοσοποιητικο των μωρων πεφτει πολυ και αρρωσταινουν πολυ πιο ευκολα.

Εμεις ειμαστε καλα, ειμαι κοντα στο να κλεισω ημερομηνια για τη βαφτηση, ο Νικολας μου ζουζουνευει και εμεις τον κυνηγαμε.

Χθες πηγα σε ενα super market που πηγαινα τον τελευταιο μηνα της εγκυμοσυνης για να περπαταω ειδα μια εγκυουλα και συγκινηθηκα τοσο πολυ(γενικα δεν ειμαι ευσυγκινητη), πλησιαζουν τα γενεθλια μας ηδη, τον κοιταω και καποιες φορες μου φαινεται απιστευτο πως μεγαλωσε το παιδακι μου.......

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ κοριτσια...ναι η αληθεια ειναι οτι ειναι στιγμεσ συγκινησεισ τα γεννεθλια αναπολουμε τισ μερεσ εκεινεσ με αγαπη:rolleyes:

σημερα ακουσα για τον αντρα που σκωτωσαν για να του κλεψουν την καμερα ενο θα πηγαινε να γεννησει η γυναικα του:( ....ποσο σκεφτομαι αυτη τη μανα που θα ερχοντε τα γεννεθλια του παιδιου κ αυτη θα εχει πενθοσ ....το παιδακι που δεν θα γνορισει ποτε τον πατερα του τοσο αδικα ολλα αυτα σε κανεναν δεν αξιζει τοσοσ πονοσ βρε κοριτσια ...τι να πω ουτε σεναρια επιστιμονικησ φαντασιασ δεν γινοντε:(:(:( κριμα ...τοσο πονο ποιοσ μπορει να τον αντεξει ..ποιοσ!

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Γεια σου pasxalitsa!!!!!!!!

Ρωτησα τον φωτογραφο που ειχα στο γαμο να μου δωσει προσφορα για τη βαφτηση και μου ειπε 1100 ευρω:mad:...... μου επεσαν τα μαλλια......για ψηφιακο μεν, αλλα μικρο αλμπουμ και βιντεο, τιποτα αλλο.......:shock::shock:

Εχει καμια να μου προτεινει φωτογραφο????

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

οσοι πιστοι προσελθετε:D

την κυριακη στισ 1 το παρτι μασ αρχιζει...σουβλακια λουκανικα κ ολα τα συναφι για μεγαλεσ κρεπαλεσ χιχι κ φυσικα η τουρτα που σε λιγο παω να την παραγγηλω μη φανταστειτε λιγο οικονομικη θα ειναι γιατι εκτοσ απο τα πολλα ατομα εχουμε κ κριση:tongue::tongue::confused:

εμεισ καλα κραταμε ευτυχωσ φτου φτου φτυστε κ εσεισ λιγο να την βγαλουμε καθαρη μεχρι την κυριακη!

κατα τα αλλα τα ιδια ακομα δεν πουσουλισαμε αν κ προχοραμε με αλλουσ τροπουσ ερπιν χοροπηδηχτα κτλ αλλα τουλαχιστων εμαθε να συκωνετε στο κολαρακο αν ειναι ξαπλα κ ανοιγει κ το μομπιλο μονοσ του το πρωι στη κουνια μεχρι να τον παρω εγω αχαχαχα...περπαταμε με το ενα χερι αλλα φοβατε να με αφυσει μια φορα τον αφυσα κ το ξεχασε κ πηγε 5-6 βηματα αλλα μασ αφυσε με τη χαρα ...δεν το ξανακανε:tongue:

αυτα φιλια πολλα

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Γεια σου pasxalitsa!!!!!!!!

Ρωτησα τον φωτογραφο που ειχα στο γαμο να μου δωσει προσφορα για τη βαφτηση και μου ειπε 1100 ευρω:mad:...... μου επεσαν τα μαλλια......για ψηφιακο μεν, αλλα μικρο αλμπουμ και βιντεο, τιποτα αλλο.......:shock::shock:

ελενη ενα αλμπουμ μονο???

κοιτα νομιζω το ριτακι πηρε της Αννικο που ειναι καλος...

αν θες να σου στειλω να μιλησεις και με τον δικο μας ....

εγω παλι εχω προβλημα με την τουρτα

ακομα ΔΕΝ εχω παραγγειλει....:-(

ξερετε κανενα καλο ζαχαροπλαστειο να προτεινετε???

δυστυχως αλλιως τα υπολογιζα και αλλιως μου ηρθαν...

νεα σας δεν εχω διαβασει καλα...

μονο στα πετατχτα για την douar με την τουμπα....

αφηστε γιατι μια μερα μετα επεσε και ο δικος μου και πανικοβληθηκα (θα σας τα πω αλλη ωρα)

και νομιζω βαφτισε και η ροζα...να σας ζησουν κοριτσακι!!!

κατα τα αλλα εμεις μπουσουλαμε...πιανομαστε απο τον καναπε και σηκωνομαστε...απο δοντακια εχουμε 2 και περιμενουμε απο μερα σε μερα αλλα 2...

λεμε μαμα (καμια φορα)...μπαμπα (επισης αμα το θυμηθουμε) και γενικα εχουμε ζουζουνεψει πολυ...

με τα γενεθλια ολο τρεχω και τιποτα απ οσα ηθελα δεν εχω καταφερει να κανω και πολυ εχω στενοχωρηθει...

αυτα!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

η ταπεινη μου αποψη ειναι να δωσετε 2-3 μηχανες αν εχετε καλες σε φιλους κ να βγαλουν εκοινοι...εγω το εκανα κ δεν το μετανιωσα...μαζεψα 500 φωτος παρα πολυ καλες!!! κ εκκλησια κ τραπεζι

fairoulini....

hello!!!

καλη η σκεψη σου αλλα θα πρεπει να εχουν ορεξη να τραβανε....

πιστευω πως εσεις εισασταν τυχεροι γιατι ο καθενας θα θελει να χαλαρωσει και σιγουρα θα ειναι δυσκολο να τραβηξει σωστα...

αυτο ειναι ωραια ιδεα να γινει συμπληρωματικα με τον φωτογραφο...

εγω το κανω παντα οταν παω καπου γιατι μου αρεσει και μετα τις δινω αλλα φαντασου σε εμενα ο αδερφος μου δεν τραβηξε ουτε μια φωτο...

ουτε στον γαμο μας ουτε στην βαφτιση...........:-(

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

εγω κοριτσια οσοεσ φορεσ εχω δωσει τη μηχανη σε αλλουσ ολο κουνιμενεσ μου τισ βγαζου κ χαλια γενικοσ...

fairy δεν μασ ειπεσ τι κανει η αδερφη σου φουσκωνει ?τελικα η γονεισ σου ολα οκ?ειμαι λιγο αδιακριτη αλλα το σκεφτομουν χθεσ κ αναροτιωμουν πωσ το πηραν τελικα:rolleyes:

σημερα πηρα τη τουρτα οχι κατι το ιδιετερο πολυ ακριβεσ κοριτσια μια εικονα με τον μπομπ το μαστορα κ τισ μπολντοζεσ κκατι αλλο δεν θυμαμαι 4 κιλα κ μασ πηγε 50 ευρω θελω να ψωνισω αυρι τζαμπο ποτηρια πιατα κτλ μετα κρεατα για ψησιμο κ διαφορα για σαλατεσ κτλ μια 250 θα μασ φυγει γιατι θα ημαστε κ 40+ ατομα:shock: θα το καψουμε τη κυριακη:tongue:

αυτα καληνυχτεσ πολλεσ

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ααα κ κατι αλλο

ριτα μην τολμησεισ κ ερθεισ στι καφε θα σου κοψω τα ποδια:mad:

που εισαι χαμενη τοσεσ μερεσ? ουτε να μου ευχηθεισ!

δεν σου ξαναμηλαω γαιδουρα:tongue:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...