Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Βγήκε και η αντίσταση στην ινσουλίνη και λέει 1.7 και δίπλα αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη. Κακό είναι αυτό να φανταστώ ; Εσύ που έχεις παρόμοιες τιμές τι έκανες ; 

Τώρα που θα πας στο Έλενας θα σου τα εξηγήσουν όλα . Πρέπει να τους πεις όμως Κ τα φάρμακα που έχεις πάρει Κ πόσο κοντά τα επερνες μήπως επιρεαζουν την εξέταση. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!

Νατάσσα να τον χαίρεστε και να τον καμαρωνετε! Πάντα γερος και τυχερός!

Δεν μπόρεσα να μπω απο προχθες, την Τετάρτη βρεθήκαμε με την Irene και τη Mary, είναι και οι 2 πολύ καλά και τα μικράκια ακόμα καλύτερα!! Είχαμε και τις Φωτεινούλες δίπλα διπλα και πήγαινε η δική μου να την αγκαλιάσει της Ειρήνης αλλά πολύ άτσαλα, φοβήθηκε η καημένη.:tongue::tongue:

Περασαμε πολύ ωραία πάντως!

Επιστρεφω στη δουλειά! Φιλάκια!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου γεια σας δεν ξέρω αν έχω ευχηθεί αλλά θα ξαναευχηθώ.

Ritaki να σου ζήσει ο Γιώργης και να είστε καλά να τον καμαρώνετε τον μπουμπούκο σας. ήσουν πολύ όμορφη στις φώτο και δεν φαινόταν καθόλου το άγχος.

Roza να σου ζήσουν οι διδυμούλες σου να είναι πάντα καλά και αγαπημένες.

Irene-pap χρόνια πολλά για τη γιορτούλα σου.

Natasa να σου ζήσει ο μικρός να τα εκατοστήσει.

Εμείς έχουμε από την Δευτέρα και κάθε απόγευμα προς βραδάκι κάνουμε πυρετό και ψηνόμαστε. Βγάζει ένα δόντι και βάζει όλο τα χέρια μέσα. Χθες την πήγαμε στο Ιασώ Παίδων και μας είπε ότι οι γιατροί δεν παραδέχονται ότι ο πυρετός μπορεί να είναι από δόντι και επειδή χθες μας έκανε και διάρροια ότι κυκλοφορεί γαστρεντερίτιδα. Σήμερα θα την πάμε στο παιδίατρο που και αυτή τηλεφωνικά μου είπε ότι δεν είναι από δόντι και μπορεί να της κάνουμε και καλλιέργεια ούρων μήπως έχει κανένα μικρόβιο.

Ο μικρός μου πάλι είναι άρρωστος ωτίτιδα. Προσπαθώ να τελειώσω με τις εκκρεμότητες τις βάφτισης αλλά που να τελειώσω όλο και κάποιος άρρωστος βγαίνει στην οικογένεια.

φιλες?λειπετε ολες????

αχ εγω σιδερωνω.αυριο εχουμε κ εκλησια.

να ευχηθω κ γω στις φιλες μανουλες που γιορταζαν ! να χαιρονται τις οικογενειες του , να ειναι γερες κ εχουν ολα οσα αγαπανε

να ευχηθω επισης σε ΟΛΕΣ τις μανουλες του κοσμου να ειναι τοσο ευτυχισμενες οσο νιωθω κ γω :P κ υγεια υγεια υγεια

μαγιοπαιδα που εσβησαν κερακι εχουμε?εχω χασει λιγο επεισοδια:?:???::?

roza μου να σου ζησουν οι κοριτσαρες σου , κριμα μωρε που εκλεγαν κ ταλαιπωρηθηκανε λιγουλακι ......

εμεις πηραμε τα δειγματα (ειμαι κατενθουσιασμενη !) κ αυριο λογικα θα κατσω να διαλεξω

ακομα μυ εχουν μεινει λιγες αλλαγες

sue περαστικα για αλλη μια φορα στον μαρινακο σου κ να προσεχεις κ την μικρη στην κοιλιτσα!

marsolan κ στην δικη σου κοπελαρα, πραγματικα ο θεος να φιλαει

η mary γιατι χαθηκε ΟΕΟ ??????????????????

θενακι μου ?????????που εισαι ? η φαμιλια καλα???

καλε κοντα σε μενα βαφτιζε κ η 3xmama την Μελινα της !!!!!!! να ευχηθουμε κ στην κουκλιτσα να ειναι γερη κ περιμενουμε κ απο κεινη φωτο ε?

andith ??????????που εισαι ??? το ολγακι μας????????????? ελ μπες ν αμς πεις κανενα κατοσθωμα της κ βαλε μας φωτο

fairy ο γιωργος σας απτην κοιλια φαινοταν αντρακλας , αλλα μιλαμε εχει σπασει καθε ρεκορ! πραγματικα πρεπει να λιωνις με το αντρακι σου !να μας τον φιλησεις

μπραβ στις σαλονικιες που βρεθηκαν ! ζηλευω φυσικα , αλλα ακομα ν αμπω σε ρυθμους για ν αμπορεσω να κανονισω κατι κ για μας τις αθηναιες. καμια φωτο δεν βγαλατε? δεν θα μας δειξετε τιποτα? φτου σας!

xainti κοπελα μου καλα κουραγια κ περαστικα σας

douar ??????που εισαι χαμενη εσυ ? ο γιανναρος???? τρεχει ε? ο παπους του ???ειναι καλυτερα?καλε η κοιλουμπιτσα (της αδελφης σου?kala θυμαμαι ?) πως παει ?

ασχετο αλλα κ η μικρη αδελφου του αγγελου γενναει 25 του μηνα με καισαρικη το δευτερο παιδακι της (κ αυτο λογικα γιωργακη θα ειναι )

τι αλλο?ποια ξεχασα? πολλες!

νατασουλι αννικο pasxalitsa mary eleni mpoumpou georgina naya irene ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ

88M1p3.pngycQap3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!!ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΤΑ!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ thena ΣΤΗ 3xmama κ στη roza ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 1 ΠΑΙΔΑΚΙΑ!

επισης roza μου να σου ζησουν οι νεοφωτιστες!

natassa χρονια πολλα στο λουκουμο σου!!!να τα χιλιασει!!!

μια χαρα ειμαστε εμεις!!το κοριτσακι μου μεγαλωνει κ ειναι ολο ναζια!εχω αρχισει κ συγγινουμε απιστευτα που σε 20 μερες θα σβησει το πρωτο της κερακι!!ενω ημουν ψυχραιμη μεχρι τωρα!ολο τη κοιταω κ λεω οτι δεν το πιστευω οτι ειναι δικια μου κ οτι περασε κιολας ενας χρονος!!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακι μου ΧΡΟΝΙΑ ΜΑς ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε και για μενα προσωπικα μου ευχομαι του χρονου τετοια μερα να εχω ενα μωρακι στην κοιλιτσα....:D

αληθεια suedaki ποτε γεννας βρε κοριτσακι???

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Χρονια πολλα Μαγιομαμουλες....

να χαιρομαστε τα λουλουδακια μας και να μας χαιρονται κι εκεινα!!

Κοριτσια...

σε 4 μερες χρονιζει η κορη μου....κι ηδη εχω αρχισει αναδρομη στο παρελθον...

Σημερα ο αντρας μου μου ειπε.."Σαν αυριο(9-5) αρχιζε ο Γολγοθας σου"(λογω των προβληματων που οδηγησαν σε αμεσο τοκετο)

"Οχι"...του απαντησα "Σαν αυριο,εφτανε το τελος του Γολγοθα μου και αρχιζε ο Παραδεισος μου"...

Χαλαλι,αγαπη μου...ολα χαλαλι της!!

Πασχαλιτσα...ειδα το μνμ σου στις αγορες για την κουνια.Προσανατολιζομαι στην elc μιας και εχω καταστημα εδω κοντα και μπορω να την παρω...αλλα πραγματι πολυ κοντη ρε παιδι μου..

Εγω ελεγα μηπως βρω καμια που να την στερεωσω στο ταβανι και να κρεμεται απο εκει...θα ψαξω λιγο ακομη και μετα θα αποφασισω,...αλλα οπως προειπα στην elc με βλεπω...

Γεια σας κοριτσάκια!!!!!!!!!!!!

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!!!!!!!!!!!!!!!!΄

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας !!!!!!!!!!!!!!!!

Νατασσούλι να χαίρεσαι το λουκουμάκι σου, να τον δεις όπως επιθυμείς.

ANdith και εγω έχω τρελαθεί με τα γενέθλια. Πώς πέρασε έτσι ο καιρός!!!!!!!!Πάντως ένα παιδί αλλάζει όλη σου την ζωή. Τέτοια ευτυχία δεν την περίμενα!!

Πασχαλίτσα σου εύχομαι του χρόνου να κρατάς ακόμη ένα μωράκι αγκαλιά!

Ριτάκι βάλε ακόμη καμια φωτο. Εμείς δεν βγάλαμε με τα κορίτσια προχθες, αλλά περάσαμε πολύ ωραία. Μεγάλωσαν τα παιδάκια μας. Ριτάκι του χρόνου πρώτα ο Θεος θα κατέβουμε τέτοια εποχή αθήνα για ένα γάμο μιας ξαδέρφης του άντρα μου και απο τώρα σκέφτομαι να καθήσουμε καμια μέρα παραπάνω για να βρεθούμε. Αχ πόσο το θ'ελω, αλλά να μην κάνω σχέδια απο τώρα. Έχουμε καιρόοοοοοοοοοοοοοοοοο ................πολλά φιλιά. καληνύχτα

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες!!!!

αχ κορίτσια μετα τη βάφτιση χθες πήγαμε και σε κατι γενεθλια σε παιδότοπο και κατα ενθουσιάστηκα! Δεν εχω και μεγάλη εμπειρία από παιδότοπους (σε 2 στη Θεσσαλόνικη εχουμε πάει και έναν στην Καβάλα) αλλά υτός ήταν το κάτι άλλο! Τέλειος χώρος, πολλές δραστηριότητες και το κυριότερο καταπληκτικό προσωπικό!!! Ότι θα ενθουσιαζόμουν τόσο με έναν παιδότοπο δεν το περίμενα!

Φιλάκια!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Μαγιομανουλιτσες χρονια πολλα σε ολες!!!! Να χαιρεστε τα παιδακια σας και τις οικογενειες σας!!!! Προσωπικα ειχα διπλη γιορτη εχτες!Ηταν και η ονομαστικη μου!! Δεν καταλαβα τιποτα ομως γιατι ουτε ενα λουλουδακι δεν πηρα απο τους αντρες μου...Μονο δυο φιλακια μετα απο παραπονακια που εκανα...

Xainti ευχομαι να ειναι περαστικα γρηγορα και να καταληξετε γρηγορα σε κατι.Πολυ πιθανο να ναι καποιο μικροβιο...Κι εμενα ο γιατρος που τον ειχα ρωτησει αν ειναι απο δοντι, μου ειπε οτι απο τα δοντια δεν κανουν υψηλο πυρετο..Να προσεχετε!

Ριτακι ευχαριστω, καλα ειναι ο μικρος τωρα! Και η μικρουλα στην κοιλια!

Πασχαλιτσα μου η μπεμπουλα αναμενεται να ερθει τελος Ιουλιου.Εχω 2,5 μηνες ακομη...Σου ευχομαι με το καλο να ερθει ενα δευτερο μωρακι και για σενα που το θες πολυ!

Fairymummy τι μεγεθη ειναι αυτα του γιου σου!!! Αντρας σωστος!!!

Masolan ειναι οντως ωραιες ολες αυτες οι αναμνησεις....Ακομη κι αν τοτε μπορει να φαινοταν γολγοθας...

Εχτες ειχαμε παει σε μια βαφτιση και ειχε πολλα παιδακια! Αλλα ο γιος μου δεν ηταν μαζι τους τοσο διαχυτικος οπως αλλες φορες...Βεβαια ηταν ολη την ωρα αγκαλια στον παππου και την γιαγια! Τις τελευταιες μερες εχει ιδιοτροπισει, αντιδρα με το παραμικρο και εχει παθει ψυχωση με τον πατερα του!!Μην τον δει να περναει απο μπροστα του, να μπαινει στο σπιτι ή να φευγει, γκρινιαζει να τον παρει αγκαλια!! Μαλλον εχουμε να περασουμε πολλες φασεις ακομη...

Φιλια πολλα σε ολες, να ειστε καλα!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά Μανούλες και ιδιαίτερα Suedaki μου και για την γιορτούλα σου. Σε ξεχάσανε οι άντρες σου αλλά ευτυχώς έρχεται η κοράκλα πες τους χι χι. Ναι σίγουρα περνάνε πολλές φάσεις άλλοτε θα είναι πιο κοινωνικός και άλλοτε πολύ κλειστός.

Εμάς ευτυχώς σταμάτησε ο πυρετός αλλά σήμερα είχε βήχα το πρωί και αρκετές μύξες. Ο μικρός πάει μάλλον από Σεπτέμβρη για εγχείριση κρεατάκια και μας είπαν να τον πάμε κολυμβητήριο για να του κάνει καλό αν και φέτος τον ξεκινήσαμε αλλά επειδή συνέχεια αρρώσταινε τον σταματήσαμε. Φιλιά

Χρόνια πολλά Μανούλες και ιδιαίτερα Suedaki μου και για την γιορτούλα σου. Σε ξεχάσανε οι άντρες σου αλλά ευτυχώς έρχεται η κοράκλα πες τους χι χι. Ναι σίγουρα περνάνε πολλές φάσεις άλλοτε θα είναι πιο κοινωνικός και άλλοτε πολύ κλειστός.

Εμάς ευτυχώς σταμάτησε ο πυρετός αλλά σήμερα είχε βήχα το πρωί και αρκετές μύξες. Ο μικρός πάει μάλλον από Σεπτέμβρη για εγχείριση κρεατάκια και μας είπαν να τον πάμε κολυμβητήριο για να του κάνει καλό αν και φέτος τον ξεκινήσαμε αλλά επειδή συνέχεια αρρώσταινε τον σταματήσαμε. Φιλιά

Thank you Xainti! Κι ο δικος μου μολις σταματησε ο πυρετος εκανε μυξες και λιγο βηχα..Λες να ναι καμια ιωση?Απλα εμεις δεν ειχαμε τοσες μερες πυρετο, την τριτη μερα επεσε... Και για τον μικρο μακαρι να φτιαξει ο καιρος και να πατε κολυμβητηριο μηπως αποφυγετε το χειρουργιο...Περαστικα σας!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

γεια σασ τσουπρεσ

σουδακι χρονια πολλα με ενα γερο μωρακι:D

περαστικα στα αρρωστα ...ο καιροσ φταιει κοριτσια καθε ανοιξη ετσι θα ειναι ολα τα παιδακια λιγο απο τισ ιοσεισ λιγο απο αλλεργιεσ θα περασουν αν τα ποτιζετε συνεχεια με ορο ;)

εγω την παρασκευη ενιοσα τη γιορτη τησ μαμασ σε ολο τησ το μεγαλειο πολυ κλαμα επεσε 8.gif8.gif8.gif6.gif6.gif6.gif6.gif αχ πηγα στο νηπιαγωγιο του ΓΙωργου ειχαν τισ μαμαδεσ ολεσ εκπλιξη κατσαμε κ μασ ειπαν ποιματακια καθε παιδακι κ μασ εδωσαν δωρακια καρδιεσ που εφτιαξαν για το λαιμο κ ανθοδεσμεσ με χαρτοπετσετεσ μασ εβγαλαμε κ φοτο η δασκαλα αχ αχ μεγαλη συγκινηση σνιφ σνιφ....απο τον παιδικο τησ Δαναησ πηραμε ενα χαρτινο καλαθι που ελεγε μαμα σ'αγαπω... κατι τετοιεσ στιγμεσ βρε κοριτσια νιοθουμε μοναδικεσ κ ασ τρωνε κολλημα καμια φορα τα παιδια με τον πατερα τουσ ...εγω βλεπω κ απο μενα που ειχα μια μικρη αδιναμια στο μπαμπα μου οπωσ κ η μανα μου στον αδερφο μου αλλα με τα χρονια λεω σαν τη μανα μου κανενασ αργουμε να το καταλαβουμε αλλα ποτε δεν ειν αργα τωρα την καταλαβαινω wink.png

ο ιασονασ λεει γιαγια ενο μαμα ακομα αλλα δεν με νιαζει που εχει κολλημα με τη γιαγια του γιατι εκεινη τον νταντευει κ ειναι λογικο αλλα οπωσ κ τα αλλα μου παιδια που κ αυτα ειχαν κολλημα ετσι θα ξεκολλησει σε κανα εξαμηνο κ θα κολλησει μαζι μου πιο πολυ το ξερω γιατι ειμαι η μαμα του κ αυτο δεν αλλαζει 8.gif8.gif8.gif

να φανταστητε με τον Γιωργο ειχα μεγαλο θεμα γιατι δεν με ηθελε μεχρι κ τα 2 ολο μου ελεγε φυγε ειχε κολλησει με τον πατερα του εγω ειμουν κ εγκυοσ κ δεν τον πολυ επερνα icon_rolleyes.gificon_rolleyes.gif μεγαλη στεναχορια τραβηξα νομιζα οτι δεν θα με θελει για παντα ολο αντιδραση ηταν μαζι μου δεν ηξερα τι να κανω καθε μερα εκλαιγα....με τον καιρο ιδικα μετα τη γεννα αλλαξε ηταν πολυ καλυτερα αντι να ζηλευει ......απο κει κ περα νομιζω οτι μου εχει μια αδυναμια σαν γιοσ κ σαν μεγαλυτεροσ κ οταν ειμαι μαζι του σκεφτομαι οτι σε αυτον εχω αδυναμια ...οταν ειμαι με τη Δαναη λεω μπα στη Δαναη εχω κ οταν ειμαι με τον Ιασονα λεω αυτον αγαπω πιο πολυ...τι να πω κοριτσια τελικα η αγαπη τησ μανασ κοβετε σε πολλα ισα κομματια γιατα παιδια τησ .

αυτα τελοσ τα παραληρημα σασ φουντοσα κ σημερα icon_mrgreen.gificon_mrgreen.gificon_mrgreen.gif

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας, να ειστε καλα και να χαιρεστε τα αγγελουδια σας

THENA το Κρεας ειναι απεναντι απο την εισοδο της ΒΙ.ΠΕ. στην παλια εθνικη για Ηγουμενιτσα. ειναι ωραιο εστιατοριο, παρολο που εχει ασχημο ονομα, και καποιες φορες εχει κ ζωντανη μουσικη. εμεις παμε συχνα εκει γιατι εχει ωραιο φαγητο κ τελεια "κοψιδια", π.χ. προβατινα μιαμ μιαμ :tongue:

MCYlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...