Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Οι τιμές της καμπυλης ινσουλίνης είναι αυτές που προανέφερα κ δε φαίνονται υψηλές.. αλλά στην κατηγορία αντίσταση στην ινσουλίνη λέει πως έχω αρχομενη αντίσταση. Τι σημαίνει αυτό ;

Δεκέμβριο την έκανα. Πήγα σε άλλο γιατρό κ μου τις έβαλε. Οχι ο γιατρός που ήμουν. Θα αρχίσω να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοίχο 

Δε θυμάμαι τιμές για να σου πω πόσο είχα εγώ. Εσένα λογικά αφού είναι μια αρχομένη κατάσταση δεν είναι κάτι σοβαρό. Για να μην τα βάζεις με τον εαυτό σου είχα 4 αποβολές πριν βρω την αντίσταση στην ινσουλίνη. Ποτέ δε θα μάθω αν αυτη ήταν η αιτία. Όμως έχει νόημα να κοιτάς πίσω? Βελτίωσε τη διατροφή σου και βάλε τη γυμναστική στη ζωή σου μια για πάντα όχι μόνο λόγω εξωσωματικής. Όσο για το βελονισμό, αν πιέζεσαι οικονομικά, να σου πω ότι εγω δεν είδα καμία φοβερή διαφορά. Λίγο στους πονοκεφαλους και μόνο για όσο διάστημα έκανα, μετά που σταμάτησα το απόλυτο τίποτα. Η γυμναστική όμως μου άλλαξε τα πάντα, ένιωθα άλλος άνθρωπος. Κακώς τόσα χρόνια είχα σταματήσει. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΑΝΝΙΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΞΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ Κ ΔΥΝΑΤΗ...ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΘΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΠΙΚΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ! ΑΣ ΤΑ ΦΙΛΑΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠ ΕΚΕΙ ΨΙΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Κ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΝΑ........

ΦΙΛΙΑ Κ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΝΝΙΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΞΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ Κ ΔΥΝΑΤΗ...ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΘΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΠΙΚΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ! ΑΣ ΤΑ ΦΙΛΑΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠ ΕΚΕΙ ΨΙΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Κ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΝΑ........

ΦΙΛΙΑ Κ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

Ευχαριστω Θενακι, αχ δύσκολες στιγμές,γλυκόπικρες, ουφφφφφφφ.

Περαστικά και σε σας, άντε καλοκαιριάζει σιγά σιγα θα αραιώσουν και οι ιώσεις

Να σε ρωτήσω γιατι προσπαθώ να καταλάβω και δεν μπορώ, ο μικρός τι τρώει στην φωτό;;:tongue::confused:

Γεια σας κοριτάκια. Κοιμήθηκα το μεσημέρι και τώρα δεν με πιάνει ο ύπνος.

Ριτάκι καλοφώτιστος ο Γιωργάκης σου. Περιμένουμε λεπτομέριες και φωτο απο την βάφτιση!!!!!!!!!!!Εγω έχω ακόμη ένα 2μηνο τρέξιμο!!!!!

Μαιρούλα και Αννίκο να χαίρεστε τα αντράκια σας, γερά και χαμογελαστά πάντα!!!!!

Douar τι ήταν αυτό που πάθατε!!!Ευχομαι όλα να είναι περαστικά!Αχ αυτα τα πεσίματα πως τα φοβάμαι. Εμένα μου έχει πέσει δυο φορές από την κρεβατοκάμαρα αλλά ευτυχως δεν χτυπήσαμε το κεφάλι πολύ.

Αννίκο καλο΄φωτιστη και η ξαδερφούλα σας.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Καλημερα κοριτσια....

εχω αυπνιες και μπηκα μηπως μαθω κανενα νεο για την βαφτιση του Γιωργη της Ριτας και μαθαινω για το κυκνακι της douar οτι εσπασε το κεφαλακι του??????:-(:-(:-(

Κριμα μωρε η ψυχουλα!Περαστικα βρε douar.

Και σε εσενα Νατασσα περαστικα για την ανιψουλα σου....

Τα φοβαμαι αυτα κοριτσια..

Σημερα κι η δικια μου χτυπησε και εκανε μελανιτσα μικρη στο μαγουλο αλλα εγω στεναχωρηθηκα γιατι πλανταξε το κοριτσακι μου...

Παιζαμε στο διπλο κρεββατι της γιαγιας της που ειναι προς τον τοιχο αλλα δεν ακουμπαει επανω εντελως...κι οπως η μικρη ηταν πληρως σκεπασμενη,κουκουλωμενη απο το παπλωμα στηριζομενη στα γονατα της και αρχισε να δυσανασχετει....της το τραβηξα απο πανω της κι αυτη απο την χαρα της-της ηρθε ξαφνικο εκανε ενα τιναγμα προς τα πισω-κυλησε και φρακαρε το ποδαρακι της στο ανοιγμα με αποτελεσμα να πεσει μεσα-σφηνωσε αναμεσα απο τοιχο και κεββατι και χτυπησε στο πλαι στο προσωπο της.

Πιο πολυ τρομαξε η καημενη αλλα κι εγω δεν πηγα πισω που ακουσα το γκουπ!!

Εξου και η μελανια...

ο Θεος να φυλαει λεω εγω....

τωρα με το περπατημα τι εχουμε να δουμε ακομη...

καλημεεεεεεεεεεεεεερα!

δεν εχω διαβασει τιποτα, μπηα να σας πω οτι πλεον ειμαστε χριστιανοι!

ολα πηγαν μια χαρα. ο μικρος εκλαψε λιγο στο νερακι γιατι απλα ο παπουληςω τον ζουληξε . ο γιοκας μου ηταν γελαστος κ απιστευτα καλο παιδι.ειχαμε παρα πολυ κοσμο.τελος της βδομαδας θα εχω κ τα δειγματα(ανυπομονω!) απτις φωτο.περιττο φυσικα να σας πω ποσο συγκινηθηκα κ ποσα δακρυα εφυγαν. αφηστε πως καμαρωνα κ πως κορδονομουν καθε φορα που μου λεγαν ποσο ομορφο ειναι κ ποσο καλο.

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!Ριτα μου τελεια να σας ζησει!!να ειναι παντα υγειης,καλοτυχος κ ευτυχισμενος!!πολλα φιλακια να του δωσεις κ απο την Ολγα!!!

douar μου δεν εχω λογια!!κ γω οποτε πεφτει η Ολγα τρομαζω μηπως επαθε κατι!!ευτυχως ολα καλα με το Γιανναρο!!!η δικια μου πατησε ενα παιχνιδι προχτες κ σηκωθηκε στον αερα κ επεσε!ευτυχως εχει μαθει να κραταει το κεφαλι τη οταν πεφτει αλλα η πλατουλα της μαλλον πονεσε αρκετα!

να πω ενα τεραστιο μπραβο σε ολα τα ζουζουνια που περπατησαν!καταλαβαινω απολυτα τη χαρα σας~(εγω κατουρηθηκα απ τη χαρα μου!!

κ φυσικα mairy κ αννικο να σας ζησουν τα ζουζουνια να τα χιλιασουν!!!!

φιλακια πολλα!!

rXrPp3.png

Douar απιστευτη η περιπετεια που περασατε......τι μπορει να συμβει σε μια στιγμη.....ειναι η ηλικια τωρα που ολα τρωνε τις τουμπες τους, ας ελπισουμε να ειμαστε τυχερες και να ειναι οσο το δυνατον πιο ανωδυνες.....

Αννικο καλοφωτιστη η μικρη Σωκρατια!

Εγω περασα μια πολυ δυσκολη εβδομαδα στη δουλεια, απο 4 ατομα ειμασταν μονο 2 (λογω γαστρεντεριτιδας) και επεστρεφα στο σπιτι 9,30-10 το βραδυ, ο Νικολας ηταν μεσα στα νευρα,η μαμα μου τα ειχε παιξει με το θηριακι μου, ο μπαμπας μας χαλια με τη μεση του.....ευτυχως με αποζημιωσε το σκ που περασαμε ομορφα και τον ευχαριστηθηκα. Δεν καναμε τιποτα ιδιαιτερο, βολτιτσες με το καροτσι τα δυο μας και πολλες αγκαλιτσες!!!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Ti na protograpso!

Tha arxiso me euxes:

Xronia Polla stin Aristi, to Sokrati kai ton Asprouli! (mairy an mas diavazzeis se skeftomaste kai otan theleis mporeis apla na mpeis kai na grapseis monop ena geia tsi gia na xeroume oti eisai kala)

Ritaki na ton xairesai!!! Bravo pou eisaste kaloi kai den klapsate polu!!! Perimenoume foto kai perissoters leptomeries.

euxaristo gia tis euxes gia tin anipsoula mou eutuxos einai kala. Diavasa kai tin istoria tis douar kai apo tin mia panikovlithika kai apo tin alli mou thumise tin anipsoula mas pou tin eixan 15 lepta kai palaivan na tis valoun petalouda. sparaze to moro mesa kai autoi eixan tin porta kleidomeni. telika den kataferan kai telika den xreiastike kai olas:x:x:x

Emeis me ti gunaika kanoume arga vimata mias kai tis protes meres ekane san usterikos den xekolage apo pano mou. eklege kai den tin ithele. tora kathomaste oloi mazi apla gia na me vlepei giati molis xanomai apo to optiko tou paidio kaiei. vevaia teleutaia pame kalutera. Ante na doume!

Oso gia ta morakia pou perpatisane BRAVO sas. Emeis tpt! oute deixnei na thelei na perpatisei.

Oso gia gennethlia kai vaftisia...anavalontai gia lokous ...oikonomikous!!!

Sas filo gluka !!!! elpizo pos tin epomeni evdomada tha eimaste kalutera me ti gynaika kai ego tha exo xrono.

uDLqp1.png

Γεια σας κοριτσακια μου!

Douar μου επαθα σοκ, δεν φανταζομουν οτι μπορει να παθουν τετοια ζημια τα μωρα μας οταν πεφτουν..Χαιρομαι που ολα πηγαν καλα στο τελος!Να ναι παντα γερος ο Γιαννακος σας! Α! και ειναι τελειος που κανει βηματακια!!! Σε ευχαριστώ και για τις ευχες σου! Ο δικος μου προχθες κοπανησε 2-3 φορες το κεφαλι του στο πατωμα (στο χαλι).Και αυτο απο τα νευρα του, επειδη προσπαθουσα να του βαλω καλτσες πχ και εκανε πισω το κεφαλι του με δυναμη!Αντιδρα πολλες φορες ετσι οταν νευριαζει και φοβαμαι!

Μαrsolan περαστικα και στη μικρουλα σου!Πραγματικα ο Θεος να φυλαει!

Ριτακι τις πιο γλυκες ευχες μου στον νεοφωτιστο Γιωργακη!!!!! Να ειναι παντα γερος και καλοτυχος! Περιμενουμε φωτο!

Ελενη και ο δικος σου θα φυγει για τα καλα οπου να ναι!! Μπραβο σας! Τι εγινε ολα μαζι θα περπατησουνε?

Αννικο να σας ζησει η ανηψουλα!!!! Συγκινηθηκα και με τα ποστ τα περσινα! Κι εγω ειχα μπει και διαβαζα τα δικα μου τελευταια...

Φιλια σε ολα τα υπολοιπα κοριτσια!

Ο μικρος μου τωρα εχει μυξες και λιγο βηχα. Ελπιζω να μην χειροτερεψει..

Και δεν τον εχω βγαλει τοσες μερες εξω, θα χει μπουχτησει το πουλακι μου...

Σας χαιρετω!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

μια γρηγορη καλημερα κι απο μενα!

πανικος γινεται αυτες τις μερες λειπουμε και συνεχεια τα σκ (και θα συνεχιστει αυτο μεχρι και τελος Ιουνιου) και εχω 5 μερες να ανοιξω υπολογιστη στο σπιτι.

Douar μου ευτυχως τον πηγες στο νοσοκομειο και ευτυχως περασε!! Μακαρι ολα τα πεσιματα απο δω και περα να ειναι ανωδυνα!!

Ριτακι και Αννικο να χαιρεστε τους νεοφώτιστους! Ριτα περιμενουμε και φωτος!!

Χρονια πολλα και στο Σωκρατη και τον Νικητα που χρόνισαν!!! Για οσες δεν ειδαν προηγούμενο post μου, η Mary ειναι μια χαρα και στελνει πολλα φιλια! Μάλλον θα βρεθούμε και αύριο με την Mary και την Irene!

Φιλακια!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααα!!!ελπιζω μανουλες,μωρακια κ κοιλιτσες να ειστε ολες καλα!!!!

εγω εμαθα κατι χτες κ νευριασα παρα πολυ!μια γνωστη μου ειναι εγκυος αλλα ειναι κ αρκετα χοντρουλα,ο γιατρος της ειπε οχι μονο να μην παρει κιλα αλλα να χασει κιολας,αντιθετα αυτη πηρε αρκετα κ προσφατα εφαγε ΜΙΑ ΠΙΑΤΕΛΑ ΠΑΣΤΕΣ ΣΑΡΔΕΛΕΣ!!!ΠΑΣΤΕΣ:shock::shock::shock:!!!!φυσικα ανεβηκε η πιεση της στον ουρανο κ τη κρατησε ο γιατρος στο νοσοκομειο για μια εβδομαδα κ εδωσε εντολη να την ταιζουν ισα για να μην πεθανει!!!!αν ειναι δυνατον!ποση ανευθηνοτητα πια!!!αν παθενε κατι το μωρο η αυτη τι θα εκανε τοτε?!!!!!αχ!ηθελα καπου να το πω!!!

rXrPp3.png

καλημεεεεεεεεεεεεεεερα!

προσπαθω να κοιμησω τον γιωργη για να μπω λιγο να σας διαβασω κ να σας γραψω κ λεπτομεριες για την κυριακη.

εχω βαλει ηδη καποιες λιγες φωτο που εβγαλε ενας γνωστος κ μου στειλε. του φωτογραφου θα τα παρω τελος της βδομαδας(κ ανυπομονω να σας πω την αληθεια)

ερχομαι σε λιγο

88M1p3.pngycQap3.png

Καταρχην η οικογενεια μου κ γω σας ευχαριστουμε ολες για τις γλυκες σας ευχες

λοιπον απο που να αρχισω ?

δεν ειχα κοιμηθει καθολου τις τελευταιες 3 μερες.λιγο το ανχος λιγο οι υποχρεωσεις κ (δουλεια κ ετοιμασιες)

εχασα 4 κιλα σε μια βδομαδα φανταστειτε.

ξυπναω ας πουμε κυριακη πρωι κ βλεπω οτι βρεχει...........αυτο ηταν τα εβαψα ολα μαυρα ,εκλαιγα κτλ κτλ.....

στο σπιτι επικρατουσε πανικος κ μικρος ευτυχως με στην τρελη χαρα. με εβαψε κ με χτενισε μια καλη μου φιλη . προβα δεν ειχαμε κανει γιατι καταρχην δεν ειχα προλαβει κ δευτερον με εχει φτιαξει πολλες φορες κ ξεραμε λιγο πολυ τι θα κανουμε. ελα ομως που το μακιγιαζ που μου εκανε μου φαινοταν υπερβολικο κ αρχισα να γκρινιαζω. ομως δεν ειχαμε χρονο για διορθωσεις οποτε το δεχτηκα.

πηγαμε στην εκλησσια κ ευτυχως ειχαμε καθυστερηση εξαιτιας της προηγουμενης βαφτισης. εκει με περιμενε ο φωτογραφος η κοπελα με τα γλυκα κ κοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσμος.αρχισα να ανχονομαι ακομα περισσοτερο.ευτυχως ο καιρος εντομεταξυ ανοιξε. ειχαμε παρα πολυ κοσμο τελικα κ ολα πηγαν καλα.εκτος απο το σημειο που ειχα πει να στολισουν μπομπο κ γλυκα.μεχρι να γινει το μυστηριο ειχε βγαλει τετοιο ηλιο κ ζεστη που φοβηθηκαν μην λιωσουν τα γλυκα . ενω λοιπον ηθελα να χαιρετησουμε κ να κερασουμε γλυκο κ μπομπο με θεα θαλασσα(στην βεραντα της εκλησσιας) τελικα καθησαμε σε ενα αλλο σημειο της εκλησσιας. αυτο ειναι το μονο μελανο σημειο της υποθεσης(κ θελω να δω το βιντεο πως φαινεται ) ο μικρος τα πηγε πολυ καλα. χαμογελουσε κ ηταν ολο με την γλωσσα εξω κ εκλαψε λιγο.σε αντιθεση η μαμα του ο μπαμπας του κ οι νονοι του που πλανταξαν στο κλαμα απτην συγκινηση. μετα πηγαμε στο μαγαζι που ειχαμε κλεισει κ οταν μπηκαμε μεσα ειδαμε ενα μαγαζι γεματο κοσμος παντου κ το βιβλιο ευχων που γυρνουσε απο τραπεζι σε τραπεζι . μας χειροκροτησαν οταν μπηκαμε μεσα κ δωστου παλι κλαμα εγω(δεν εχω κανει κ θρησκευτικο γαμο να τα ζησω αυτα) ολα κυλησαν πραγματικα πολυ ομορφα κοριτσια.γυρισαμε σπιτι κατα τις 6 το απογευμα κ ο μικρος οσο φρονιμος ηταν με τον κοσμο τοσο ταρζαν γινεται.τωρα εχω ενα σπιτι γεματο πραγματα που τωρα ξεχωριζω ποια ειναι για αλλαγη κ ποια οχι για να αρχισω το τρεξιμο. ο κοσμος τηλεφωνει συνεχεια κ μας λεει τι βαφτιση ηταν αυτη κ χαιρομαι παρα πολυ !!!!!

να μην στα πολυλογω εζησα καταπληκτικες στιγμες

88M1p3.pngycQap3.png

αχ μπραβο βρε ριτακι μπραβο που ολα τελικα πηγαν καλα κ περασατε τελεια;) μακαρι να ημουν κ εγω εκει σε μια γωνια να σασ καμαρονα:rolleyes: να επερνα κ μια μπομπο απο τα χερακια σου:tongue:

εσυ εισουν λιγο που σε ιδα μια κουκλα κ το μακιγιαζ μια χαρα εντονο ηταν ...κ τι εγινε η μανα εισουν κατι τισ παραπανω θα ειχεσ;) ασε που σου πηγαινε κ ολα!

τωρα κεφαλια μεσα κ παλι δουλεια ε?

αχ andith τι να πεισ...μερικεσ γυναικεσ θελουν κ τα παθαινουν φαντασου τι παιδια θα μεγαλωσουν ...:mad: αλλη στη θεση τησ προσοχη θα καθοταν ιδικα με τετοια προβληματα βαρουσ οπωσ αυτη!

naya φιλια σε ολεσ τισ τσουπρεσ να δωσεισ οταν τισ δεισ;)

sueδακι φιλια κ περαστικα

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλησπερα σε ολες

χαθηκα τελειως με την βαφτιση κ με περιμενει πολυ τρεξιμο ακομα, με ληξιαρχειο, αλλαγη δωρων, σιδερωμα 3 πλυντηριων ............χαμος.

αρρωστησε κ η μαμα κ αυτες τις μερες ειμαι μονη με τις μικρες μου κ δεν μπορω να κανω τιποτα!!! εχουν ζωηρεψει κι ολας, λες κ στην βαφτιση τους εδωσαν μπολικη κεφεινη. απο το πρωι η Δαναη ξεκινησε να σηκωνεται μεσα στην κουνια :shock: απο ξαπλωμενη ορθια, κι επειδη ειναι καινουριο αυτο, δεν κοιμαται καθολου. της αρεσει το καινουριο κατορθωμα :D

περιμενω πως κ πως να αναρρωσει η μαμα για να ερθει να μου τις κρατησει..... εχω τοσα να κανω, να αλλαξω τα μισα δωρα, θα τρεχω σαν την τρελη σε ολα τα Γιαννενα με απειρες τσαντες στα χερια.

αληθεια THENA ξερεις πού βρσκεται τα "baby house"?

φιλια....και καλο μηνα

MCYlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...