Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

zeta28..................15/3/2010

:rolleyes:angel09................22/4/20 10

:rolleyes:bibis23.................26/4/2010

:rolleyes:ψαράκι................. 27/4/2010

:tongue:νεκταρια...............27/4/2010

:tongue:B-FLY...................29/4 /2010

:rolleyes:Marypoppins.........29/4/2010

:rolleyes:Αννικο..................30/4/2010

:rolleyes:natasa133.............4/5/2010

:rolleyes:THENA..................10/5/2010

:rolleyes:maanton..............10/5/2010

:rolleyes:rita__ki................19/5/2010

:rolleyes:eleni1977.............19/5/2010

:rolleyes:sue......................20/5/2010

:rolleyes:mpoumpou...........20/5/2010

:rolleyes:pasxalitsa v..........20/5/2010

:rolleyes: fairymummy........21/5/2010

:tongue: xainti....................21/05/2010

:tongue:marinakii86..........22/5/2010

:rolleyes:douar...................23/5/2010

:tongue:3xmama...............24/5/2010

:tongue:irene.pap..............28/5/2010

:tongue:andith...................28/5/2010

:tongue:naya23.................31/5/2010

Ωραία η λίστα μπράβο πρόσθεσα και εγώ το όνομα μου!

Mary να τα χιλιάσει ο μικρός σου να τον δεις μεγάλο άντρα με πολλές επιτυχίες!

Τhena χρόνια πολλά στον Ιάσονα α σου ζήσει άντε σε λίγο πλησιάζουν και τα γενεθλιάκια του.

Suedaki υπομονή θέλει τον πρώτο καιρό και όλα θα πάνε καλά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το χρονικό ενός μπεμπουλη:

δυστυχώς τα πρώτα μνμ απο το "σε λένε το κορίτσι του Μάη" στο parents (αν θυμούνται οι παλιότερες) εχουν σβηστεί

29-04-10, 15:50

Έχω και εγώ γιατρό σε μια ώρα και παρόλο μου σήμερα όλη μέρα έχω συσπάσεις, δεν θέλω με τίποτα να γεννήσω σήμερα-αύριο το ιδανικό για μένα θα ήταν Σάββατο βράδυ - Κυριακή, γιατί έτσι και ο μπαμπάς μας δεν θα δουλεύει αλλά και θα κρατήσει την Ευαγγελία μια κοπέλα που την λατρεύει, την κοιτάει και λιώνει το πουλάκι μου :-P:razz::-P

Αν διαβάσει κανένας άλλος αυτά που γράφουμε θα μας πάρει με τις ντομάτες. Θέλουμε και παραγγελία παράδοσης τρομάρα μας :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

29-04-10, 19:15

Γυρίσαμε από ντοκτορ, τα νέα έχουν ως έξεις

Ο μικρός είναι περίπου 3400, ο τράχηλος έχει χαλαρώσει και είναι ζήτημα 24ωρων η μεγαλη έξοδος. Μάλλον δεν το προλαβαίνω το Σαβ/κο:?

Οι συσπάσεις που είχα από το πρωί συνεχίζονται απλός δεν είναι ακόμα οργανωμένες μόλις οργανωθούν την κάνουμε για μπεμπονοσοκομειο.

Αυτά από μένα. Νατάσα τα δικά σου τώρα:-D

29-04-10, 23:15

Να μαι και γω.

ΓΕΝΝΗΣΕ η Mary Poppins :-D:grin::-D:grin::-D:grin: Ax τι καλά και άλλο μωράκι:-D

Εγώ εκανα τις τελευταίες δουλίτσες και τώρα περιμένω και χρονομετρώ συσπάσεις. με κόβω σε λίγο να μαζεύω τα μπογαλάκια μου και βουρ για το Λητώ. Από αύριο το απόγευμα θα έχω και internet.

29-04-10, 23:44

κορίτσια φεύγω για Λητώ. τα λεμε αυρίο

30-04-10, 15:31

Γεια σας κορίτσια σας γράφω λίγο γρήγορα για να προλάβω να κοιμηθώ πρίν το απογευματινό επισκεπτήριο, γιατί έχω να κοιμηθώ απο χθές το πρωί που ξύπνησα.

Ολα πίγαν καλά, ο μπουμπούκος είναι 3370 και 51 εκ. οταν έφτασα στο Λητώ (12 και κατι) είχα διαστολή 6 και γέννησα στις 3:15 Φ.Τ με επισκλ.

θα ξαναμπω το βραδάκι για κουβεντουλα. φιλάκιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ααααααα

Σαν σήμερα σε 1 1/2 ώρα η χαρά μας διπλασιάστηκε με την άφιξη του μπεμούλη μας:D:D:D:D

Να πάρει συγκινήθηκα τώρα κλαψ κλαψ κλαψ

THENA χρόνια πολλά για τον Ιασονακο, να τον δεις όπως επιθυμείς

Mary Poppins χρόνια πολλά χαρούμενα πρώτα γενέθλια

Εμείς δυστυχώς αρρώστησε ο μικρός με βήχα και πυρετό οπότε το πάρτι αναβάλετε για την άλλη Κυριακή, αυτό που όμως με στεναχωρεί πολύ είναι ότι δεν θα πάω στην βάπτιση της κορούλας του του Σωκράτη:cry::cry::cry::cry::cry:

το χρονικό ενός μπεμπουλη:

δυστυχώς τα πρώτα μνμ απο το "σε λένε το κορίτσι του Μάη" στο parents (αν θυμούνται οι παλιότερες) εχουν σβηστεί

Σαν σήμερα σε 1 1/2 ώρα η χαρά μας διπλασιάστηκε με την άφιξη του μπεμούλη μας:D:D:D:D

Να πάρει συγκινήθηκα τώρα κλαψ κλαψ κλαψ

μπηκα στα κρυφα να σας διαβασω κ με συγκινησες σκατουλα

88M1p3.pngycQap3.png

maroyla να χαιρεσαι το θαυματακι σου ,να ειναι παντα γερος κ παντα να σας τρεχει ευχαριστα!

το πρωτο θαυματακι που ηρθε στην παρεα κρυφα κρυφα κ γρηγορα!!!

σωκρατη μου κ σε σενα να σε χαιρομαστε.πααααααααααααντα τοσο γελαστος κ αγαπημενος με την ευαγγελια.αννικο να χαιρεσαι την τοσο ομορφη οικογενεια σου .

περαστικα κιολας κ γρηγορα για το παρτυ

φυσικα με το καλο η βαφτιση της ξαδελφουλα σας κ να την χαιρεστε την ζουζουνα

θενααααααααααααααακι μου καλο να χαιρεσαι τον σπορακο σου !!!! γερος δυνατος κ παντα χαμογελαστος βεβαιως βεβαιαως.κ συ γερη κ με αντοχες γιατι μπορει η παρεα να μεγαλωσει κ να ρθει αλλη μια κορακλα!

douaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar συνχαρητηρια στον γιανναρο για το κουραγιο κ το τεραστιο χαμογελο που χαρισε στον παππου του !

τελειως κ πολυ σταθερος στα βηματακια του ! παει κ αυτος πηρε φορα ποιος τον πιανει τωρα!ολο στην αγκαλια του παπουλη του θα τρεχει τωρα!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

καλημεεεεεεεεεεεεεεεερα τρεεεεεεεεεεεεχω

μου εχουν μεινει πουκαμισο του αγγελου ..... κυπελα για κερασμα παγωτου στο μαγαζι, νυχια ...............προετοιμασια τραπεζιου ευχων κ στησιμο μαγαζιου . κ βαφτιζω το θαυμα μου αυριο σχεδον τετοια ωρα? αααααααααααααααα δεν με βλεπω

τρελο ανχος φιλες

δινω τα συνχαρητηρια μου σε οσες εκαν προετοιμασιες μονες τους κ γενικα σε οσες το περασαν αυτο

σας αγαπω πολυ κ ξαναλεω ΧΑΡΑ κ ΤΙΜΗ μου να σας δω εκει αυριο :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

θα ξαναμπω δεν την γλιτωνετε

88M1p3.pngycQap3.png

ευχαριστούμε για τιε ευχές ριτακι

Μην αγχώνεσαι όλα ΤΈΛΕΙΑ θα βγουν θα περιμένουμε τις φωτο με αγωνία:D

αχ μακάρι να μπορούσαμε να έρθουμε να δούμε τον Γιώργαρο :?:-(

καλημερα ....ηρθε η μερα ριτακι μου σνιφ να μου κ εγω εκει να σασ καμαρονα:rolleyes:.....αλλα κ να θελα με τα αρρωστιαρικα που εχω μπλεξει δεν παω ουτε για κατουριμα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: οσο για αλλη μια κορακλα αν θα ημουν συγουρη οτι θα ηταν θα το σκεφτομουν το τεταρτο:shock::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:(τα θελω κ τα λεω η μου ξεφευγουν?):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μαρι κ αννικο να χαιρεστε τα βλασταρια σασ εκατοχρονα κ ακομα περισσοτερα κ υγιει χρονια:D

αννικο παλι μασ συγκινησεσ βαλε κανα πρωινο (οταν συγκινουμε τρωω!):mrgreen:

παω να κανω καμια δουλεια δεν εχω κανει τπτ ακομα .....παιζω με τη φαρμα ολο το πρωι:shock:

εδω κοντα θα ειμαι

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Αννικο χιλιοχρονος ο Σωκρατης σου, να τον χαιρεσαι!!!!!!

Ριτακι με το καλο αυριο η βαφτηση, ολα θα ειναι τελεια, ειμαι σιγουρη γιατι τα ετοιμασες με πολυ μερακι και αγαπη για τον κουκλο σου!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Αν και καθυστερημένα μια ολόκληρη μέρα σχεδόν (παρά μισή ώρα σχεδόν:P) χρόνια πολλά στο μικρό Σωκράτη!! Να τα εκατοστήσει Αννίκο μου ο μικρός "μηχανόβιος" της παρέας μας!!! Να τον χαίρεστε κουκλίτσα!

Κουράγιο Ριτάκι μου!!! Θα δεις όλα θα είναι υπέροχα!!! Κι εγώ στη βάπτιση τη νύχτα μέρα είχα κάνει για να προλάβω:P:p αλλά πραγματικά άξιζε απίστευτα!!! Και να μην αγχώνεσαι και κάτι από όλα αυτά να μην προλάβεις θα είναι μια υπέροχη μέρα και εμπειρία όπως και να'χει! Κι εγω στο τέλος δε τα πρόλαβα όλα μα όλα, αλλά δεν είχε σημασία στο τέλος! Μάτια μόνο για το αστεράκι μου είχα! :)

Αχ βρε Θενάκι!!! Πωπω είσαι πραγματικά ηρωίδα που μετά από όόόόόλα αυτά που περνάς σκέφτεσαι τέταρτο παιδάκι! :):) Περαστικά σας κούκλα μου!! Άντε πλησιάζει καλοκαιράκι να ξεκουραστείς και λίγο!

Sue μου εύχομαι να είναι καλύτερα ο Μαρινάκος!!! Χαίρομαι πολύ που όλα πάνε τέλεια και με τη μπουμπού! :) Κοίτα να ξεκουράζεσαι όμως να'χεις απόθεμα γι' αργότερα!! Και μην ανησυχείς για μετά.. απ'ότι έχω καταλάβει έχεις πολύ καλούς βοηθούς :)

Ελένη μπράβο στο μικρό Νικόλα!!! Άψογος!!! Κι εμάς τρελή μανία με τα τηλεκοντρόλ!!! χιχιχιχι

Πασχαλίτσα! Μην αγχώνεσαι για τα γενέθλια!!! Να είναι ο Γιώργης με ανθρώπους που τον αγαπούν... αυτό θα είναι το καλύτερο δώρο πέρα από όλα τα υπόλοιπα! ένα άλμπουμ γεμάτο με φωτό-πορτραίτα του Γιώργη με όλους όσους τον αγαπάνε για τα πρώτα του γενέθλια, θα το εκτιμήσει πιο πολύ αργότερα από μια σούπερ τούρτα και πολλά μπαλόνια και πλήθος κόσμου! Φυσικά αν τα έχει όλα το πακέτο ακόμα καλύτερα αλλά μη σε αγχώνει!! Ειδικά φέτος!

Πολλά πολλά φιλιά και στις maroyla, andith, fairymummy, naya, irene.pap, 3xmama, natasa, xainti, mpoumpou, georgina, marsolan, fairybaby και στις νέες μανούλες της παρέας!

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

Με αφορμή αυτό που συνέβη στην ανιψούλα της Νατάσας έφτασε μου φαίνεται και η ώρα να σας πω και για τη μεγάλη λαχτάρα που είχαμε με το Γιάννη πριν λίγες εβδομάδες... (7 Απριλίου συγκεκριμένα).

Νατάσα μου ελπίζω να είναι καλύτερα η ανιψούλα σας... φαντάζομαι θα'χει κανει επιδερμικό κεφαλαιμάτωμα και θα φαίνεται σα να'χει μια τεράστια φουσκάλα στο κεφαλάκι της - αν και φαίνεται αδύνατο τώρα ή έστω πριν λίγες μέρες αυτό όντως θα υποχωρήσει και θα απορροφηθεί... Στο Γιάννη άρχισε να υποχωρεί 9 μέρες μετά και είχε απορροφηθεί σχεδόν πλήρως 15 μέρες μετά...

Ας πω όμως τι έγινε... μέσα σε δευτερόλεπτα έγινε... Είμασταν στην κρεβατοκάμαρά μας και είχα το Γιάννη στο κρεβάτι και δίπλωνα τα ρούχα που είχα βγάλει από το στεγνωτήριο - του αρέσει πολύ να παίζει με τα ρούχα :) ... γύρισα κυριολεκτικά για δυο δευτερόλεπτα την πλάτη μου να βάλω τις κάλτσες στο συρτάρι και ενώ ήταν στη μέση του κρεβατιού άκουσα ένα γκντούπ και γυρίζω και βλέπω το Γιάννη μου πεσμένο ανάσκελα να κλαίει σπαρακτικά... ακόμα δεν έχω καταλάβει πότε πρόλαβε... τον σηκώνω αμέσως... αγκαλίτσα φιλάκι και τα σχετικά... μετά από λίγα λεπτά ηρέμησε... και επανήλθε στον παλιό καλό του εαυτό :) Αυτό έγινε κατά τις 11.30 το πρωι... την υπόλοιπη μέρα ήταν μέσα στην τρελή χαρά! Πήγαμε στις κούνιες... γέλαγε.. μιλούσε στα άλλα παιδάκια.. πραγματικά καμιά αλλαγή στη συμπεριφορά του... ούτε γκρίνιαζε... ούτε εμετό.. ούτε υπνηλία... ούτε λιποθύμησε.. τίποτα απολύτως... και ούτε είχε φανεί κάποιο πρήξιμο στο κεφαλάκι του... φτάνει το βράδυ... και δυσκολευόταν πολύ να κοιμηθεί... είχε μόλις βγάλει τα δυο πάνω δόντια πριν δυο μέρες οπότε μου φαινόταν δύσκολο να πονάει από νέα δόντια... έκλαιγε και γκρίνιαζε.. απελπισμένη τον βγάζω αγκαλίτσα για μια τσάρκα στο σαλόνι να ηρεμήσει λίγο... και τότε βλέπω το κεφαλάκι του τούμπανο!!!!!! για πότε πρήστηκε ούτε που το κατάλαβα... ήταν ένα φούσκωμα ΜΑΛΑΚΟ σα φουσκάλα το λεγόμενο goose egg στη βιβλιογραφία που έψαξα.. μεγάλο όσο ένα ακτινίδιο... :( Όχι τόσο φουσκωμένο... φανταστείτε ένα ακτινίδιο κομμένο κάθετα στη μέση... Φρίκαρα τελείως!!! Να πώ ότι ο Κωνσταντίνος έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και ήμουν μόνη μου... Πήρα τηλέφωνο το γιατρό (ο οποίος απολύθηκε οριστικά πλέον... - από γιατρός μας εννοώ) και μου είπε ότι δεν έχει τίποτα το παιδί αφού ήταν μια χαρά όλη μέρα αλλά αφού ανησυχούσα τόσο ας τον πήγαινα ΑΝ ΉΘΕΛΑ στο Παίδων να τον δουν εκεί.... Να του λέω μα το πρήξιμο; δεν είναι τίποτα μου λέει φυσικό είναι... Φυσικό είναι όντως έμαθα αργότερα αλλά δεν αποκλείει ούτε κάταγμα ούτε να έχει γίνει ζημιά και μέσα... Και τα συμπτώματα εμφανίζονται εντός 48ωρου... όχι 24ωρου (και εγώ τον πήρα τηλέφωνο 15 ώρες μετά το χτύπημα... φανταστείτε!) Και η γκρίνια; Μπορεί απλά να τον πονάει όταν ακουμπάει το κεφαλάκι του εκεί... καλά μες στη νύχτα τον πήρα κι εγώ τηλέφωνο αλλά έλεος δηλαδή... απίστευτη αναισθησία σας λέω! Και να πω ότι τον έχω ξαναπάρει τηλέφωνο... στους 10 μήνες τον έπαιρνα μόνο τηλέφωνο για να του θυμίσω το ραντεβού μας για το εμβόλιο του Γιάννη... Και ίσως να τον πήρα κι άλλες δυο φορές μέχρι να σαραντίσω...

Παίρνω λοιπόν το Γιάνναρο και πάμε στο Αγλαΐα Κυριακού που εφημέρευε... Δεν έχω λόγια για την κατάσταση αυτού του νοσοκομείου... μόνο παιδιατρικό δεν πρέπει να λέγεται.. οι πτέρυγες πάνω είναι ελεεινές και έχουν σοβαρή έλλειψη νοσηλευτικού προσωπικού (και είμαι υπέρ των δημόσιων νοσοκομείων - στο Έλενα γέννησα και γι'αυτό επέλεξα να πάω σε δημόσιο κι όχι σε κάποιο ιδιωτικό ενώ είχαμε τη δυνατότητα - αν και η αλήθεια είναι μέσα στον πανικό μου μόνο το Παίδων μου ήρθε στο μυαλό)... πραγματικά πολύ στενοχωρήθηκα με τις συνθήκες για τα παιδιά... τέλος πάντων... Τελικά ο Γιάννης το'χει σπάσει το κεφαλάκι του :( Ήρθε και ο μπαμπάς μας άρων άρων... τα είδαμε όλα! Είχε κάταγμα και μείναμε μέσα ως το Σάββατο το απόγευμα τελικά... (Παρασκευή πρωι μπήκαμε)... Το πρήξιμο ήταν κεφαλαιμάτωμα επιφανειακό... μεταξύ του δέρματος και του κρανίου.. από αγγεία του δέρματος που έσπασαν... και όπως είπα απορροφήθηκε μετά από 15 μέρες... ευτυχώς απ' ότι φάνηκε και το κάταγμα ήταν ρωγμοειδές χωρίς ιδιαίτερο βάθος.... δε μπορώ να σας περιγράψω τον πόνο που ένιωσα βλέποντας το αγοράκι μου εκεί μέσα... κι η ψυχούλα μου ήταν τόσο γενναίος! Του έβαλαν ορό στο ποδαράκι και τον ταλαιπώρησαν απίστευτα οι ηλίθιοι νοσοκόμοι εκεί μέσα (δε φτάνει που είναι λίγοι είναι και ζώα!) ένα παράδειγμα από τα πολλά: όταν πρωτομπήκαμε ο νευροχειρουργός είπε να του βάλουν ορό και να μη φάει για μερικές ώρες και μετά σταδιακά θα του δίναμε γάλα να δούμε αν θα το έκανε εμετό.. (ο εμετός είναι σύμπτωμα για εσωτερικό αιμάτωμα... δεν είχε κάνει εμετό ο Γιάννης αλλά μας είπε ο γιατρός πως πριν τις 48 ώρες δεν αποκλείουν τίποτα) έτσι και κάναμε λοιπόν... επειδή ο γιατρός αμέλησε να δώσει αυτές τις οδηγίες στους νοσηλευτές ή η μια βάρδια δεν ενημέρωσε την επόμενη.. δε ξέρω... δε του έβγαλαν τον ορό και ο καημένος δεν είχε εύκολη φλέβα και του έβγαινε και δωστου να επιμένουν εκείνοι να του τον βάλουν και να τον τρυπάνε... στην τρίτη φορά τους έβρισα.. τους ρώτησα πόσο λογικό το έβρισκαν να έχει τον ορό και να πίνει γάλα συγχρόνως...; τι εξυπηρετούσε ο ορός...; ούτε σε φοιτητές να απευθυνόμουν... όχι σε πτυχιούχους επαγγελματίες υποτίθεται... Εντωμεταξύ σε κρεβάτι κανονικό κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα... σε τετράκλινο... και το αστεράκι μου εμψύχωνε τους υπόλοιπους (δυο παιδάκια με σκωλικοειδίτη και ένα άλλο μεγαλύτερο με χτύπημα στο κεφάλι) με τις φωνές του και τα γέλια του! ήταν πραγματικά η ψυχή της παρέας... πολύ κοινωνικός κορίτσια! Τι έχουμε να τραβήξουμε! χιχιχιχι

Τέλος καλό όλα καλά... και Νατασάκι και η ανιψούλα σου θα δεις μια χαρά θα'ναι πολύ πολύ σύντομα! Περαστικά θα'ναι!

Υ.Γ. Να πω ότι ο παιδίατρος μας θυμήθηκε μετά από 5 μέρες και μας πήρε τηλέφωνο κι έπεσε από τα σύννεφα όταν του είπαμε τα καθέκαστα... όπως καταλαβαίνετε αναζητούμε σοβαρά νέο παιδίατρο! Εσείς είστε ευχαριστημένοι με τους δικούς σας; έχετε να μου προτείνετε κάποιον/κάποια;

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

ππω πω τι μπορουμε να παθουμε στα καλα καθουμενα ....αχ το γιανναρο τον ματιασαμε:( περαστικα του μωρε ...λιβανισε το σπιτι καμια φορα εγω οταν θυμαμαι το κανω φευγουν τα κακα πνευματα;)

ριτακι να σου ζησει θελουμε λεπτομεριεσ ανα δευτερολεπτο:tongue:

εγω δεν ειμαι καλα σημερα τα χω παιξει νομιζω ωρεσ ωρεσ οτι θα ξαναπεσω:( κουραζομαι ψυχολογικα πολυ...ολη μερα βαβουρα εχουμε κ χαλια καιρο κ ειμαστε ολη μερα σπιτι ευτυχωσ αυρι αρχιζουν σχολειο αλλα τι να το κανω παλι αρρωστα ειναι μονο τη Δαναη θα στειλω

παω γιατι ουρλιαζει

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

douar πω πω βρε παιδί μου, είδες από το τίποτα, ευτυχώς που δεν επαναπαύτηκες στα λεγόμενα του παιδιάτρου και πίγες το παιδί στο παίδων.

Όσο για παιδίατρο ο δικός μας είναι Ομοιοπαθητικός- παιδίατρος (ήταν παιδίατρος και είδε και απόειδε και γύρισε στην ομοιοπ.) κάνει εμβόλια αν θέλουν οι γονείς είναι στο Χολαργό πίσω από το σταθμό του μετρό, είναι απίστευτα καλός με τα παιδάκια (έχει κι αυτός 4) κουβεντιάζει τους δίνει τα ακουστικά του να ακούσουν την καρδούλα από τα κουκλάκια (έχει ένα ιατρείο γεμάτο παιχνίδια)κ.α. Παίρνει 50ε για 1 και 60 για 2 παιδιά.

Α επίσης είναι και επιστημονικός συνεργάτης του παίδων.

Η Ευαγγελία και ο Σωκρατάκος εχουν περάσει και τα δυο απο μια ωτίτιδα και την ξεπέρασαν με μία κάψουλα ομοιοπ. χωρίς αντιβίωση. Και δεν εχει χρειαστεί να πάρουν πότε φάρμακο

Εμείς είμαστε ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ευχαριστημένοι. Αν θες παραπάνω πληρφ. σου στέλνω με π.μ τα τηλ. μου πάρε με.

ριτακι ριτακι περιμένουμε να μας πεις για την βάπτιση, τα θέλουμε ανα δευτερόλεπτο όλα όπως λέει και η θένα :tongue:

Θένα κουράγιο από αύριο θα μπει το νερό στο αυλάκι

Εμείς τελικά πήγαμε στην βάπτιση με τις μύξες μας και τους πυρετούς μας και κάτσαμε στον γυναικωνίτη για να μην κολλήσουμε κανέναν . Ήταν πολύ συγκινητικά όλα :cry::cry::cry: και το όνομα αυτής ΣΩΚΡΑΤΊΑ το όνομα του μπαμπά της

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...