Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χρονια πολλα κοριτσια και μαιοπαιδα!!! Χριστος ανεστη!!!

Πολυχρονοι οι Γιωργηδες της παρεας, fairy, Ριτα, Pasxalitsa και Θενα!!!!

Μπραβο στο Γιωργο που περπατησε, περαστικα στην ταλαιπωρημενη οικογενεια σου Θενα, στο Μαρινακο και τη μαμα του.

Εμεις σημερα γυρισαμε απο το χωριο, περασαμε πολυ καλα μεχρι χθες το πρωι που εμεινε ο καλος μου με τη μεση του.....

Ο μικρος μου εχει ξεσαλωσει, δεν σταματαει δευτερολεπτο σε ενα σημειο, θελει να τον κραταμε απο το ενα χερι και περπαταει περα δωθε στο σπιτι. Παιρνει ενα παιχνιδι και το πηγαινει απο τον καναπε στο τραπεζακι, απο εκει στην καρεκλα, μετα στη βιβλιοθηκη και παλι απο την αρχη....

Εχει αρχισει και κανει αγκαλιες και εμεις λιωωωνουμε(μεχρι τωρα δεν μας αγκαλιαζε καθολου, ουτε το κεφαλακι του δεν ακουμπουσε πανω μας)

Φιλια!!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!

Ελενη, τρελα ο μικρος, ε?Περαστικα του μπαμπα σας!

Ο Μαρινακος μου εκανε χτες 40 πυρετο..!Ελιωσε το παιδακι μου, το χα αγκαλιτσα και φαινοταν τοσο εξαντλημενο...Δεν κουνιοταν καθολου.Ηρθε ο γιατρος, δεν εχει τιποτα σε ακροαστικα η λαιμο, μαλλον καποιο μικροβιο ειναι μας ειπε.Εκτος απο ανιπυρετικα, μας εδωσε αντιβιωση, αλλα δεν πολυθελω να του δωσω μην τυχον του προκαλεσει παρενεργειες...Σημερα πρωι ειχε πεσει στο 39.Ηταν πιο κεφατος..Τον αφησα με τον αντρα μου και τη μαμα μου, ηρθα για δουλεια. Αφηστε την κουραση που εχουμε, δεν εχουμε κοιμηθει...

Thena μου απορω πως την παλευεις με τρια παιδια οταν ειστε αρρωστοι..!Συγχαρητήρια!

Φιλια!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Χριστός Ανέστη!

Χρόνια Πολλά στους Γιώργηδες και τις Γιωργίες!

Χρόνια Πολλά σε όσους έχουν γεννέθλια. Τα δικά μας πλησιάζουν αλλά δεν θα κάνουμε τπτ.

Περαστικά στους αρρωστούληδες και τις αρρωστούλες.

εμεις περάσαμε ένα όμορφο Πάσχα στην πεθερά της κουνιάδας μου στην Ανοιξη οπου ο μικρός τρελάθηκε στο μπουσουλητό πάνω στο γκαζόν!!!

Όμως τη Δευτέρα του Πάσχα η ανηψιά μου (που ε'ιναι 42 μέρες μικρότερη) έπεσε από την αλλαξιέρα και έσπασε το κεφάλι της:(:(:!:

Έμειναν 2 μέρες στο Παίδων και σήμερα βγαίωουν ευτυχώς φαίνεται να μην έπαθε τιποτε άλλο (διάσηση, αιμάτωμα κλπ).

Από εκεινη τη στιγμή έχουμε τρελαθεί όλοι:shock::shock::shock:.

Από εχθές έχει ξεκινήσει και έρχεται και η γυναίκα που θα κράταγε και τα δύο αλλά προσ το παρόν κρατάει μονο το δικό μου.

ελπίζω να πάει καλά.

έχω στρώσει όλο το δωμάτειο του μικρού με αυτό το αφρόδες παζλ για να μην πέφτει και χτυπάει.

uDLqp1.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!!!!!!!!!!!!!!

Χρονια πολλά στους μικρούς Γιώργηδες και στα πρώτα παιδάκια που είχαν γενέθλια.

Ας βάλει καμία την λίστα μας να βλέπουμε τα γενέθλια που έρχονται.

Ριτάκι ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση, αλλά μας πέφτει λίγο μακριά εμας. Συγχαρητήρια στον γιωργάκη που περπάτησε.

Βρε νατάσσα ανοιξε το κεφαλάκι της; Της έκαναν και ράμματα;ευχομαι καλή ανάρρωση. Φαντάζομαι την τρομάρα σας.

Εμείς είμαστε καλά. Περάσαμε δυστυχως τις γιορτές εδω αλλά αρκεί που ήμουν με την οικογένεια μου. Την Μ.Παρασκευή πήγαμε στην περιφορά και μετά για φαγητό έξω και κοιμηθήκαμε στις 1, αλλά την ανάσταση δεν αντέξαμε και πέσαμε απο τις 10.30. Του χρόνου θα πάμε και με την λαμπαδίτσα μας. Κατα τα άλλα γυρνάμε όλο το σπίτι μπουσουλώντας και σηκωνόμαστε απο παντού και περπατάμε μόνες μας με την στράτα, αλλά ακόμη φοβόμαστε χωρίς αυτήν. Έχουμε ζωηρέψει πολύ και αρχίζουμε να δείχνουμε τι θέλουμε. Εμείς κάνουμε εδω και καιρό αγκαλιές αλλά όσες και να μας κάνει ποτέ δεν είναι αρκετες.Ακόμα τρέχω με την ανακαίνιση και ελπίζω να κάνουμε τα γενέθλια μας στο καινούργιο μας σπίτι. Μόνο την βάφτιση έχω λίγο παραμερίσει και σε λίγο θα φτάσει ο καιρός. Σας σκέφτομαι συνέχεια. Πολλά φιλιά σε όλες.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

μπηκα να σας πω την καληνυχτα η την καλημερα μου (οτι θελετε!)

νατασουλι τι ηταν αυτο που συναιβει στην ξαδελφουλα σας??? πωπω ουτε να το σκεφτω δεν τολμω. γρηγορη αναρρωση στο κοριτσακι σας

sue περαστικα στον μαρινακο μας κ να προσεχεις κ την αδελφουλα του ε?!

douar φιλαρες ατελιωτες !!!!!!

συγγνωμη που ξεχναω πολλα αλλα κοριτσια μου τρεχω κ δεν φτανω

αντε παω να σας βαλω το βιντεο που σας εχω υποσχεθει.

ειναι απτο κινητο σημερα στο σπιτι των παπουδων. δεν εχει καλη αναλυση ουτε κραταει πολυ αλλα υποσχομαι να βαλω κ αλλα πολλα.........

δειτε το καμαρι μου πως εχει μεγαλωσει κ πως περπαταει !!!!!!!

αντε η κουκυβαγια μανα παει για νανι γιατι αυριο τελευταια μερα δουλεια (μετα παρασκευη σαββατο καθομαι επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια και παιδακια και πολλες ευχες κι απο μενα!!!!!!!!!!!!!

θα διαβασω και θα επανελθω..............

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Καλημεραααα!!!

Τι κανετε? Εγω μια μερα δεν αργησα να φυγω απο το σπιτι και ηταν ολοι οι δρομοι αδειοι και με περιμενε και παρκαρισμα μπροστα στο γραφειο οποτε εφτασα πολυ νωρις... :tongue:

Θενα μου δε σου ξαναλεω περαστικα, αντε να φτιαξει λιγο ο καιρος μπας και γλιτώσετε. Αν και μου φαινεται οτι περασατε πολυ ωραια τελικα ;)

Ρίτα μπράβο στο Γιωργακη που περπατησε! Αντε καλο κυνηγητό τώρα :D

Δε μας ειπες κανενα νεο απο την καινουρια δουλεια, συνεχιζουν να πηγαινουν ολα καλα?

Sue καλυτερα ο Μαρίνος?? Αυτο το 40αρι ειναι ασχημο ε?

Νατασα όταν λες εσπασε το κεφαλι της τι εννοείς? Άνοιξε? Πως ειναι τώρα η μικρή? Να σε ρωτησω, τι γυναικα πως τη βρήκατε? Από κάποιο γνωστό?

Irene τρεχαματα ε? Αντε μόλις αδειασεις λίγο να παμε για καφεδάκι. Να μου φιλήσεις πολύ-πολύ τη Φωτεινή!

Εμεις πήγαμε χθες στο γιατρό, γιναμε 8650 και 73εκ (οι πιο μικρες είμαστε?!?!) και κατα τα αλλα ολα καλα. Μονο αβγο και φρεσκο γάλα περιμενουμε το χρονο για να φαμε (αντε να κοψει κι η μαμα το θηλαστρο σιγα σιγα).

Φιλάκια σε όλες! :D

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Καλημερα!!!

Ευχαριστω κοριτσακια για τις ευχες.Ειναι καλυτερα ο μικρος μου.Εχτες ειχε 37-38 πυρετο, τη νυχτα κοιμηθηκε μια χαρα, δεν ανεβασε καθολου και σημερα το πρωι δεν ειχε.Ελπιζω να ηταν αυτο μονο.Αντιβιωση τελικα δεν του εδωσα, αφου ειδα οτι επεσε ο πυρετος.Το μαναρι μου ηταν κεφατος εχτες, μονο με το 40αρι ελιωσε.Ευτυχως κρατησε λιγο.

Ριτακι πολυ ανετος ο Γιωργης σου με το περπατημα!Φτου φτου!Να τον χαιρεστε!Και ειδα εγινε σγουρομαλλης!!Αντρακι σωστο!

Natassa περαστικα στην ανηψουλα!!! Που ακριβως εσπασε το κεφαλι της?Φανταζομαι την ταραχη σας!

Ειρηνη με το καλο να κανετε τα γενεθλια στο νεο σπιτι!

Naya μπραβο στο κοριτσακι σας!Μην συγκρινεις το βαρος με τους δικους μας τους μαντραχαλαδες!!Εσεις ειστε δεσποινιδες, πρεπει να διατηρειτε σιλουετα!

Πασχαλιτσα χρονια πολλα!

Φιλια σε ολες!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλημερα!!!!

Χριστος ανεστη κοριτσακια μου κ Χρονια πολλα στους Γιωργηδες της παρεας!(λιγο αργα:D)

μπραβο στο Γιωργη που περπατησε!!Ριτα μου οπως ξερεις εμεις ειμαστε Κυπρο,αλλα θα ηθελα πολυ να ερθω στη βαφτιση!!!

sue απ οτι διαβαζω ειναι καλυτερα το αγορακι σου!

natasa τι εννοεις εσπασε το κεφαλι της???

φιλακια σε ολες!!!

rXrPp3.png

Να και η λίστα μας

:tongue:zeta28..................15/3/2010

:rolleyes:angel09................22/4/20 10

:rolleyes:bibis23.................26/4/2010

:rolleyes:ψαράκι................. 27/4/2010

:tongue:νεκταρια...............27/4/2010

:tongue:B-FLY...................29/4 /2010

:rolleyes:Marypoppins.........29/4/2010

:rolleyes:Αννικο..................30/4/2010

:rolleyes:natasa133.............4/5/2010

:rolleyes:THENA..................10/5/2010

:rolleyes:maanton..............10/5/2010

:rolleyes:rita__ki................19/5/2010

:rolleyes:eleni1977.............19/5/2010

:rolleyes:sue......................20/5/2010

:rolleyes:mpoumpou...........20/5/2010

:rolleyes:pasxalitsa v..........20/5/2010

:rolleyes: fairymummy........21/5/2010

:tongue:marinakii86..........22/5/2010

:rolleyes:douar...................23/5/2010

:tongue:3xmama...............24/5/2010

:tongue:irene.pap..............27/5/2010

:tongue:andith...................28/5/2010

:tongue:naya23.................31/5/2010

(ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΙΑ ΛΑΘΆΚΙΑ

και συμπληρώστε οι καινούργιες)

Διαφημίσεις

ααααα!τωρα που βλεπω τη λιστα,βιαστικα να πω χρονια πολλα!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

νομιζα οτι η Αννικο κ η mairy ειχαν γεννησει πιο νωρις!!εεε!ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι τι να σου κανει??

rXrPp3.png

Να και η λίστα μας

:tongue:zeta28..................15/3/2010

:rolleyes:angel09................22/4/20 10

:rolleyes:bibis23.................26/4/2010

:rolleyes:ψαράκι................. 27/4/2010

:tongue:νεκταρια...............27/4/2010

:tongue:B-FLY...................29/4 /2010

:rolleyes:Marypoppins.........29/4/2010

:rolleyes:Αννικο..................30/4/2010

:rolleyes:natasa133.............4/5/2010

:rolleyes:THENA..................10/5/2010

:rolleyes:maanton..............10/5/2010

:rolleyes:rita__ki................19/5/2010

:rolleyes:eleni1977.............19/5/2010

:rolleyes:sue......................20/5/2010

:rolleyes:mpoumpou...........20/5/2010

:rolleyes:pasxalitsa v..........20/5/2010

:rolleyes: fairymummy........21/5/2010

:tongue:marinakii86..........22/5/2010

:rolleyes:douar...................23/5/2010

:tongue:3xmama...............24/5/2010

:tongue:irene.pap..............28/5/2010

:tongue:andith...................28/5/2010

:tongue:naya23.................31/5/2010

(ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΙΑ ΛΑΘΆΚΙΑ

και συμπληρώστε οι καινούργιες)

μμμμμμμμμμμμμ

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

καλημερα κοριτσια σημερα λογικα εχει γεννεθλια τησ b-fly αλλα εχει εξαφανιστει εδω κ χρονια:rolleyes: αλλα μη σκατε θα πειτε χρονια πολλα σε εμενα γιατι σημερα γιορταζει ο ιασονακοσ μου:tongue::tongue: κ σασ ευχαριστω για τισ ευχεσ που ΘΑ μου δωσετε χιχι:tongue:

εμεισ σημερα καλυτερα συκωθηκαμε με τον δυνυθισμενο τροπο...εγω με φτερνισματα κ καταροη η Δαναη κακα να την σκουπισω ο Γιωργοσ με βηχα κ ηθελε γαλα κ ο ιασονασ με κλαμα κ φωνεσ να τον συκωσω...αχ τι ωραια αρχιζει η μερα μου καθε μερα:shock::evil::mrgreen:

φιλια πολλα καπου εδω θα ειμαι

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Θένα μου, ο μικρος δεν εχει πυρετο, ευτυχως.Κατι δεκατα ειχε εχτες μονο.Εγω καλα ειμαι, το μπουκωμα και ο πονολαιμος δεν εχουν φυγει τελειως αλλα ειμαι καλυτερα.Το μικρουλακι το νιωθω να κανει βολτες, καλα πρεπει να ειναι. Εχω αρχισει να σκεφτομαι πως θα την παλευω με δυο μωρα με λιγους μηνες και σε σκεφτομαι συχνα με τα τρια κουτσουβελα...Ειδικα οταν ξυπνανε ολα μαι και κλαινε, θελουν γαλα κτλ...Τον Μαρινο παντως τον εκπαιδευω απο τωρα να πινει μονος του το γαλα.Τον εχω μαθει να το κραταει και να μην χρειαζεται τη μαμα...

Να χαιρεσαι τον Ιασωνακο!!!! Να ναι παντα καλα!!!!

Να ευχηθουμε σημερα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον ασπρουλη της Mary Poppins!!!! Να τα εκατοστήσεις μικρουλη!!!!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...