Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχες κι απο μενα για μια Χαρουμενη Ανασταση!!!

καλα να περασουμε ολοι με τα Μαγιοπαιδακια μας και

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους βαφτισμενους Γιωργηδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Καλη Ανασταση και Καλο Πασχα κοπελες μου!!

Να περασετε τελεια με τα παιδακια σας και τους συζυγους σας καταρχην και με ολους οσους αγαπατε!!

Φιλια πολλα,να ειστε καλα!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ Κ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ!!!

Χρονια Πολλα στα πρωτα Μαγιοπαιδα που εγιναν 1 ετους!!στο Σωκρατη κ στον ασπρουλη!!υγεια πανω απ ολα!φιλακια πολλα!!

rXrPp3.png

Καλησπερα χρονια πολλα κ χριστος ανεστη

πωσ περασατε? εμεις σχετικα καλα αν εξαιρέσουμε τις αρρωστιες …αλλα μασαμε εμεις τωρα χεχε δεν καταλαβαινουμε τπτ ..σπινιαρει η κατσικα στο γιαουρτι!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Επιτάφιο δεν πηγα μονο ο Αηδονης με τον Γιωργακη τα αλλα ειχαν κοιμηθει όπως κ την ανασταση που πηραμε μονο το Γιωργο ειχαν αρχισει κ να βηχουν αρκετα αν κ ο Ιάσονας εβηχε αν θυμαστε εδω κ καιρο κ ειχαμε στην ακρη αν χρειαστεί μια αντιβίωση που είναι για 3 μερες τελικα του την έδωσα γιατι πνιγόταν από τα φλεματα ο κακομοιρης το βραδυ σαν καπνιστεις γερος εβηχε αρχισαμε κ εισπνοες τελικα καλυτερα είναι ευτυχως αλλα (τι δεν θα ειχαμε κ συνέχεια!)αρχισε κ η Δαναη βηχα με φλεμα κ τις αρχισα εισπνοες αλλα σημερα μου εκανε κ λιγο πυρετο αυριο θα την παω στη γιατρο γιατι κ αυτή σαν μπαμπης βηχει…εγω με την ιγμοριτιδα μεγαλο πακετο κ το σαββατο ηρθε η κουνιαδα το πρωι κ μου λεει παρε την αντιβίωση αυτή που παιρνει κ ο Ιασονας αλλα σε χαπι αυτή παίρνει κ η κουνιαδα που εχει χρονια ιγμοριτιδα κ που λετε πάω κ την παίρνω μωρέ ολες θα τις δοκιμαζα κ σημερα που την πηρα τελευταια μερα ειμαι πολύ μα παρα πολύ καλυτερα δεν ΠΟΝΑΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ :cool::cool::cool::cool::cool:

Που λετε ψησαμε κ το αρνι φαγαμε κ κοκορετσι ...σημερα δεν γιορταζω τον Γιωργακη ο πεθερος γιορταζει αλλα ο μικρος τον εχω 17/1 του αγιου αντωνιου είναι κ του αγιου γεωργιου των ιωαννινων είναι αργια εδώ κ εφου εχει κ τα γεννεθλια 15/1 τον γιορταζω τοτε .

Κατά τα αλλα ο ιασονας αρχιζει κ ζωηρεύει θελει να τον κραταω από το ένα χερι κ να φερνουμε γυρο ολο το σπιτι φυσικα ουτε λογος για μπουσουλιμα αλλα όπως εχω πει καλυτερα με βολευει για να μην εχω γκρινιες από τα μεγαλα ..ορε τι εχει να γινει μολις περπατησει κ θα τους τα χαλαει όλα από τωρα δλδ αν πιασει τπτ στα χερια του που το θελουν χαμος γινετε εχω κ τη Δαναη που τον εχει σαν κουκλα κ τον ξαπλωνει στο πάτωμα κ τον σκεπαζει του τραγουδαει μες το αφτι του τον αγκαλιαζει κ τον κουναει να χορεψουν πολλα βασανιστήρια κλαιει κ μονο που την βλεπει αχαχαχα πραγματικα δεν την θελει αυτή τον αγαπαει η κακομοιρα αλλα δεν καταλαβαινει ότι τον κουραζει είναι κ αυτος λιγο μπαχλαβας βαριέται που ζει….οταν μου γελαει κ με κοιταει με τις ματαρες του λιωνω :rolleyes::rolleyes: ……αχ μεγαλη καψουρα τα παιδια μου :rolleyes::rolleyes:

χρονια πολλα σουσ γιωργιδεσ ριτα fairy pasxalitsa να τουσ χαιρεστε:D

αυτα τα λιγα καληνυχτα κοριτσαρεσ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Χριστός ανέστη, χρονια πολλα και καλα. Οι εγκυούλες μας του χρόνου με το καλο να κρατάνε 4 λαμπαδιτσες και όσες το επιθυμούν του χρόνου το Πάσχα να είναι "kinder έκπληξη".

ριτα - fairy - pasxalitsa ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΙΔΕΣ ΣΑΣ να είναι πάντα υγιείς και χαρούμενη

Ριτάκι δεν θα μπορέσουμε τελικα να έρθουμε στην βάπτιση γιατί το απόγευμα την Κυριακή βαπτίζουμε την μπεμπούλα του Σωκράτη μας και θα κάνουμε το πάρτι του μικρού Σωκράτη την Κυριακή το πρωί.

1972269n4oemcvnlf.gif

Χρόνια Πολλά! Χριστός Ανέστη σε όλες τις μανούλες, τα μαγιόπαιδα και τις οικογένειές σας! :)

Ριτάκι, fairymummy και pasxalitsa v να χαίρεστε τους Γιώργηδες σας!!! Πάντα χαρουμενάκια να είναι οι άντρες σας!!

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

xρονια πολλα χριστος ανεστη σε οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολες τις φιλες, στα μαγιοπαιδα μας κ φυσικα στις οικογενειες μας

ευχαριστω οοοοοοοοοοοοοοοολες για τις ευχες κ ειδικα την θενα που με πηρε προσωπικα για να δει τι κανω κ να μου ευχηθει για το αστερι μου .

fairy, pasxalitsa να χαιρομαστε τα αγορακια μας (αν κ εμεις επησιμα θα ειμαστε γιωργηδες απο την κυριακη ! )

σημερα ο γιος μου περπατησε φιλες μου !!!! σημερα το απογευμα.τον εχω σε βιντεο φυσικα αλλα στην καμερα του παππου, με την πρωτη ευκαρεια θα σας το βαλω να μας καμαρωσετε!

περπατησε που λετε κανονικα απο το ενα δωματιο στο αλλο με μερικες στασεις(χωρις ν αμπουσουλησει η να καθησει) παρα μονο να σταθει για λιγο απο καποιο επιπλο. απο μερες ειχε σταματησει το μπουσουλημα κ μας επιανε το χερι κ μας πηγαινε εκει που ηθελε.σημερα που φορεσε τα καλα του λοιπον του εβαλα κ παπουτσια κ δεν του εδινα το χερι να με παει στην κουζινα.κλαμα κ πεισμ ο γιωργης και ξαφνικα παιρνει δρομο κ παει μονος του ! κ απο κεινη την ωρα του λεγαμε ¨πηγαινε αυτο στην γιαγια" το πηγαινε περπατωντας κτλ . αχ αχ αχ τι να σας πω εχω παλαβωσει η γυναικα.

καταταλλα τρεχω απιστευτα αυτες τις μερες, ελπιζω μετα την βαφτιση να ηρεμησω καπως.

αυτα λιγο πολυ τα νεα μου .παω για υπνο γιατι αυριο με περιμενει γολγοθας . δεν σας ξεχνω φυσικα κ υποσχομαι μετα την βαφτιση να μπαινω πιο συχνα. σας αγαπω οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολες κ μου λειπετε

88M1p3.pngycQap3.png

Χρονια πολλα!!!! Χριστος Ανεστη!!! Fairy, Rita, Pasxalitsa να χαιρεστε τα αντρακια σας!!!!!

Ριτακι συγχαρητηρια για τον υιο που περπατησε!!! Δωρο για τη γιορτη του!

Θενα περαστικα σας!

Αννικο να τα εκατοστησετε!!!!

Εμεις γυρισαμε χτες αργα απο το χωριο μας.Το πρωι ξυπνησε με πυρετο 38,2 ο μικρος μου!Δεν εχει μπουκωμα, το γαλα του το ηπιε κανονικα και μετα ηταν ορεξατος.Σκεφτηκα μηπως ειναι απο τα δοντια, αλλα θα δω πως θα παει.Τον αφησα σπιτι με μια θεια μου (η μαμα μου ειχε αδεια σημερα), και ηρθα δυστυχως στη δουλεια.Αγχωθηκα λιγο γιατι ειναι η πρωτη φορα που εκανε πυρετο, αλλα η θεια με καθησυχασε..Εγω στο μεταξυ ειμαι κρυωμενη με συναχι και λαιμο απο τη Μ.Πεμπτη και δεν λεει να περασει.Δεν εκανα πυρετο, αλλα δεν ευχαριστηθηκα αυτες τις μερες, ολο τη μυτη μου φυσαγα...!Ελπιζω να μην τον κολλησα..Θα δειξει..

Κατα τ αλλα περσε καλα το παιδακι μου, ολο με κοσμο ηταν και φαινοταν να το ευχαριστιεται!Ειδε και ζωακια στο χωριο, αλλα δεν ενθουσιατηκε ιδιαιτερα, μονο με το "μπε" που εκανε ενα προβατο τρομαξε κι εβαλε τα κλαματα!

Σας χαιρετω για την ωρα, φιλια σε ολες!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...