Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα σας και πάλι:D

Έβαλα τον μικρό για ύπνο έκανα και τισ δουλειές μου και επιτέλουσ χαλαρώνω!Σήμερα είχαμε πολύ πλάκα,έτυχε την ώρα που μαγήρευα να είναι ξύπνιος έτσι τον άφησα στο δωματιό του να παίζει και έκλεισα την πόρτα που ενώνει το παιδικό με το χόλ που βλέπει κουζίνα στην αρχή είχε κολίσει την μουρίτσα του στην πόρτα και διαμαρτιρήθηκε αλλα μετα πήγε να παίξει(έτσι νόμιζα....και τσούπ νάτοσ απο την άλλη πόρτα τησ κουζήνας είχε κάνει τον γύρω του σπιτιού και είρθε μέσω σαλονίου και δεύτερου χολ,είχε ένα βλέμα μες στην σκανταλία χαχαχαχαχα)

Αύριο θα πάμε με τον νονό του να πάρουμε το πρώτο μας παπουτσάκι!!!Αχ μεγαλώνει το αντράκι μου...Πείτε καμία γνώμη ...τι να προσέξω στο παπούτσι??

line_feet_beg_40_time_1275364800_text_d4ef20e1edf4f1dceae920ece1f220e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

naya σας φανταζομαι τρομαρα....

εμας ξεκινησε δειλα δειλα να κανει κινησεις μπουσουληματος....για να δουμε...

στεκεται πλεον και ορθιος οταν κρατιεται απο καπου...

εχει πολυ γελιο αλλα ολη μερα σχεδον δεν κοιμαται καθολου....

πρεπει να εχει και δοντια (τα πανω) και εχει και λιγο γκρινια...........

εγω ειμαι στα προθυρα καταρρευσης....

δεν εχω κανει και ΤΙΠΟΤΑ για τα γενεθλια και εχω αγχωθει πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλακια

pasxalitsa δεν είναι μαγικό που απο την μία μέρα στην άλλη αρχιζουν να κάνουν τισ πρώτες τουσ προσπάθειες ανεξαρτητοποίησης??Αφού ξεκοίνησε να κάνει κοινήσεις μπουσουλήματος προετοιμάσου γιατί πολύ σύντομα θα σε έχει πάνω κάτω:Dκαι εμένα τισ πρώτες μέρες δεν κοιμόταν απο τον ενθουσιασμό του..ακόμα και όταν άλαζει πλευρό καμιά φορα στον ύπνο ρίχνει και κανά μπουσούλημα στην κούνια χαχαχχα(φένεται το βλέπει ακόμα και στον ύπνο του χαχαχαχαχ)

line_feet_beg_40_time_1275364800_text_d4ef20e1edf4f1dceae920ece1f220e5dfede1e9.gif

Αύριο θα πάμε με τον νονό του να πάρουμε το πρώτο μας παπουτσάκι!!!Αχ μεγαλώνει το αντράκι μου...Πείτε καμία γνώμη ...τι να προσέξω στο παπούτσι??

ελενα καλοσωρισες κ απο εμενα :D

εμενα ο γιατρος μου ειπε μεχρι να περπατησει δεν του φοραμε παπουτσια εκτος απο αυτα της αγκαλιας αν θελουμε, πρεπει πρωτα να περπατησει για 6 βδομαδες τουλαχιστον να σταθεροποιοηθει κ να γυμναστει το ποδι κ μετα παπουτσι....εγω δεν του φοραω

σημερα ξεπατωθηκα στη ζαχαροπλαστικη...εκανα κουλουρια κ τσουρεκια..ελατε να σας ταρταρω :D

207616_10150568773355158_765760157_18389471_7939972_n.jpg

208479_10150569037795158_765760157_18392011_7149226_n.jpg

εμεις που λετε βγαλαμε κ το 8ο δοντακι .... πλεον εχουμε κ βραδυνο προγραμμα φτου φτου, πεφτει στις 8 κ σηκωνεται στις 7...μεσα στη μερα το πολυ να κοιμηθει μια ωρα το μεσημερι

δεν περπαταει ακομα, αλλα πιανεται απο παντου κ παει περα περα...η με τη στρατα την παιρνει κ αλωνιζει (οχι περπατουρα, στρατα)

το καθε παιδακι με το χρονο του θα τα κανει ολα :)

πολλα φιλια σε ολες κ καλη Ανασταση να εχουμε

Καλημερα κοριτσακια μου καλα!!!!!

Χαθηκα, ειχα τρεξιμο με τη δουλεια...Το αγορι μου σημερα κλεινει τους 11μηνες!!!Χρονια πολλα και στα υπολοιπα συνομιληκα!!!Αντε σε ενα μηνα θα κανουμε γενεθλια!Μερικες θα κανετε πολυ νωριτερα, με το καλο!

Ριτακι, ευχαριστουμε πολυ για την προσκληση!Να χαιρεσαι τον Γιωργη σου!

Fairy καλογαφωτα τα γλυκα σου! Εγω εφτιαξα κουλουρακια προχτες μαζι με τη μαμα μου, σημερα-αυριο θα βαψω και αυγα.

Ελενα καλως ηρθες, να χαιρεσαι το αγορακι σου!

Naya ευχαριστω για την πληροφορια για το ξενοδοχειο.Αν ανεβω θα σε ρωτησω περισσοτερα.Αλλα ο γυναικολογος μου με συμβουλεψε να το αποφυγω αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος και αφου θα ναι μονο για 2μερες...

Για Πασχα κι εμεις θα παμε στα χωρια μας,Μ.Παρασκευη με Δευτερα.Δεν εχω παρει αδεια.Ελπιζω να μας κανει καλο καιρο!

Φιλια πολλα σε ολες!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

sue να σας ζήσει!!!να είναι πάντα ευτυχισμένο και τυχερο:D

fairymummy εσύ είσαι προκομένη μαμά!!!καλή Ανάσταση να έχουμε!!!:D

Η αλήθεια είναι πως μου άνοιξες την όρεξη με τα τσουρέκια σου(απο μικρή είμουν τσουρεκούλα :P)Εγώ έφτιαξα κουλουράκια για φέτος γιατι τα τσουρέκια θέλουν αρκετό χρόνο προετοιμασίας και με τον μικρό είμαστε οι δυό μας σπίτι οπότε σίγουρα δεν θα με άφηνε :D

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια και πανέμορφα και πανέξυπνα μωράκια γεια σας κι από μένα!

Ήθελα να μπω για λίγο να σας ευχηθώ...! Σε σας και τις όμορφες οικογένειές χαρούμενη Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία και ό,τι άλλο επιθυμείτε! Και χαρούμενα ΓΕΝΕΘΛΙΑ πια στα πρώτα μας μωράκια... Αννίκο! και MaryPoppins! να τους χαίρεστε!!! Νατασούλι πιστεύω θα ξαναμπω πριν το Μάη να σου ευχηθώ...!

Επίσης naya23 χρόνια πολλά!!! Να τα εκατοστήσεις!!

Ξενύχτησα χθες και διάβασα όλα όσα έχω χάσει... αν και η αλήθεια είναι ότι κατά καιρούς σας διάβαζα αλλά δεν έγραφα... Thenaki φυσικά και δεν παρεξηγήθηκα... Αν μη τι άλλο εσείς είσασταν δίπλα μου στις πιο δύσκολες στιγμές μου... Και μπορεί να φαίνομαι αχάριστη αφού εξαφανίστηκα αλλά πραγματικά δεν ήθελα και δεν μπορούσα να μοιραστώ την πίκρα που τρέφει την ψυχή μου... δε θέλω να χαλάω εγώ το όμορφο καφέ μας!

Ο μπαμπάς μου είναι ακόμα με σίδερα σε λεκάνη και το αριστερό του πόδι και κυκλοφορεί με το π και μου έχει βάλει τα γυαλιά με τη δύναμη της ψυχής του...! Μακάρι να μπορούσα να ήμουν το ίδιο δυνατή... Εγώ... η αισιόδοξη... αυτή που έγραφε στο καφέ μας για υπομονή με τους άντρες μας... τους γύρω μας γενικά... εγώ... που έγραφα πως πρέπει να εξωτερικεύουμε τα ζόρια μας... να τα γράφουμε να ξορκίζουμε το κακό... λόγια να τα ακούω εγώ μπας και τα εφαρμόσω... εγώ λοιπόν έχω καταρρεύσει... δε θα σας ξανακουράσω με αυτό το θέμα... αλλά να ξέρετε πως αν εξαφανιστώ πάλι δεν έχει να κάνει με εσάς... αλλά με μένα.... Είμαι στα χειρότερά μου... κι ακόμα χειρότερο το κάνει ότι το παίζω σα να μη συμβαίνει τίποτα... τελοσπάντων... είχα γράψει κι άλλα αλλά τα έσβησα... ας μη βγάζω τα άπλυτά μου δημοσίως...

Σας σκέφτομαι κάθε μέρα και προσεύχομαι για σας και τις οικογένειές σας κάθε βράδυ...! Ειλικρινά!

Ριτάκι μου στείλε μου αν θες πμ με την εκκλησία που θα βαφτιστεί ο Γιώργης! Θα θέλαμε πολύ να έρθουμε με το Γιάνναρο! Ο μπαμπάς μας θα λείπει πάλι αλλά τα δυο μας λέμε να έρθουμε να σας δούμε να κάνετε την πρώτη σας βουτίτσα!

Σας ευχαριστώ όλες που ανησυχήσατε για μένα και την οικογένειά μου! και το μπαμπακούλι μου!

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

γεια σας κοριτσάκια μου εμφανίστηκα και εγώ πάλι douar χαίρομαι πάρα πολύ που έγραψες και πάλι είχα ανησυχήσει πάρα πολύ για σένα εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην στεναχωριέσαι όλοι περνάμε δύσκολα κάποια στιγμή αλλά αυτό μας βοηθάει να γινόμαστε πιο δυνατοί. Σκέψου μόνο τον πατέρα σου και να παίρνεις δύναμη από αυτόν καθώς βέβαια και τον Γιάνναρο!!

Ri_taki με το καλό η βάφτιση όλα να πάνε καλά!

fairymammy καλά τι τσουρέκια είναι αυτά έτσι μου ήρθε να μπω μέσα στην οθόνη και να τα φάω όλα όχι τίποτα άλλο αλλά είμαι και σε δίαιτα!

Elena26 καλώς ήρθες να χαίρεσαι τον μικρούλη σου!

Thena τι κάνουν τα μικρά σου δεν πιστέυω να σε εξοντώσανε τώρα που σταμάτησαν τα σχολεία?

Εμείς καλά είμαστε αν και πήγαμε σήμερα στο γιατρό γιατί η μικρή είχε αρκετό βήχα και μας έγραψε αντιβίωση. Είμαστε 9 κιλά και έχουμε 5 δοντάκια.

φιλιά σε όλες αννίκο,suedaki,naya,pasxalitsa,eleni1977,natasa,marsolan,andith,mpoumpou και όποια άλλη ξέχασα.

Douar eyxaristw poly Gia tis eyxes! Ti kala pou mphkes na mas peis neakia (asxeta me to an einai kala h kaka)! Kouragio kopela mou, mh xaneis thn aisiodoksia sou!

Na sas pw oti milhsa shmera k me th Mary, einai kala k stelnei filia se oles, apla thn exei ksepatwsei o asproulis tis! Eixe k genethlia simera? Pwpw oute pou tis eyxhthika!

Emeis ayrio feygoume Gia ktima k de tha exw Internet opote eyxomai se oles xaroumenes giortes me tis oikogenies sas k kali anastasi!

Filakia!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!!

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ DOUAR!!!!!! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια...

ευχομαι κ εγω με τη σειρα μου καλη Ανασταση κ καλο Πασχα κ ολα τα καλα στις οικογενειες σας...ολες οι στεναχωριες να φυγουν μακρια...

eleni μου εγω τωρα τον εχω ξεκινησει δειλα δειλα να τρωει απο το φαι μας, οποτε η μαγειριτσα κατ εμε ειναι πολυ βαρια για να του δωσω να φαει...δεν θα το επιχειρουσα...αλλωστε εκεινη την ωρα ο μικρος θα κοιμαααααται χεχε....

Κοριτσάκια μου επειδή τελικά αύριο θα πάω Σαλαμίνα για τριήμερο και εκεί δεν έχω νετ σας εύχομαι απο τώρα να έχουμε καλό πάσχα και η Ανάσταση αυτή να φωτίσει τισ ψυχές και τισ ζωές μας!!!Να χαιρόμαστε όλες τισ οικογένειες μας και να μας δώσει ο θεός δύναμη και φώτηση να μεγαλώσουμε σωστά τα ζουζουνάκια μας:D

Hello koritsakia,

Douar se skeftomai polu kai sou euxomai na vreis ti dunami pou xreiazesai!

Rita steile mou me mail tin prosklisi kai tha prospathiso na paro to loukoumaki kai na ertho stin ekklisia!

emeis kaname allages sto spiti tis 2 teleutaies meres kai adeiasame ena domateio gia na mpei o mikros me ti mikri tis aderfis mou kai na ta krataei mia gunaika kathe mera giati den paei allo! Exo provlima me ti dopuleia kai kapoios prepei na ton prosexei. tora pou mpousoulaei den mporoun ta petherika mou me tpt na voithisoun. Ante na doume pos tha paei autos o mini paidikos stathmos sto spiti mas!

Elenitsa kai ego nomizo einai varia i mageiritssa. epipleon to sukoti den xero an endikneite gia mora. Isos an itan viologiko kai i magiritsa den eixe polla entosthia isos na edina ligo. ego skeftomai an tha tou doso to Pasxa kai aspradi apo to augo miaas kai plisiazoume sto etos kai na sou po tin alitheia kolono mias kai an vgalei xafnika kamia alergia den einai kai i kaluteri ora gia nosokomeia!

Fairoula ti gineste? Pos einai to pasxa ekei? exei katholou katanixi? O mikros sas einai foveros! na ton xairestai! valtou kamia xantra ;)

sas filo gluka oles kai sas euxomai kali anastasi.

Ego pantos tha mpaino kai mes tis giortes.

uDLqp1.png

Fairoula ti gineste? Pos einai to pasxa ekei? exei katholou katanixi? O mikros sas einai foveros! na ton xairestai! valtou kamia xantra ;)

sas filo gluka oles kai sas euxomai kali anastasi.

Ego pantos tha mpaino kai mes tis giortes.

κουραγιο κ υπομονη κ σιγουρα ολα θα γινουν :)

χαρη στην ελληνικη κοινοτητα κ στο οτι εγινα χιλια κομματια αυτη τη βδομαδα να κανω γλυκα κλπ πιστευω θα νιωσουμε Πασχα...θα παμε κ εκκλησια...την Κυριακη του Πασχα θα ειμαστε κοσμος στο σπιτι να ψησουμε στο μπαρμπεκιου....εχουμε κ πολυ ζεστη, με ραντακια ειμαστε...οτι πρεπει ειναι :)

ναι ολοι μου λενε να του βαλω κ εφτιαξα μια παραμανα να τη βαλω στο καροτσι του με χαντρουλες :)

μεγαλωσε το αλητακι μου, τον κραταω απο το χερακι κ περπαταει, εχθες με ταιζε το βραδυ που ειχαμε βγει με φιλους για δειπνο :Dμε φιλαει συνεχεια κ με αγκαλιαζει...λιωνωωωω χιχιχιχιχι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...