Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα σας και απο μένα:D

Ο Δημητράκης μου γεννήθηκε 1/6/10 αλλά επειδή δεν βλέπω κοίνηση στις μανούλες του Ιουνίου θα κλέψω 1 μέρα και θα μπω στην παρέα σας:)

Εμεις έχουμε 6 δοντάκια μπουσουλάμε και κάνουμε βηματάκια όταν κρατιόμαστε απο τα έπιπλα:PΕίμαστε πολύ κοινωνικοί και πάμε σε όλες τις αγκαλίτσες !!

elena καλως μας ηρθες!!!

να τον χαιρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω εχω εναν απο τους πολλους Γιωργηδες της παρεας......:P

ακομα δεν εχουμε σηκωθει ουτε μπουσουλησει...και απο δοντακια...2!!!!!!!!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

pasxalitsa καλώς σας βρήκα:D

Να τον χαίρεσαι τον Γιωργάκη σου!!!(έχουμε πάθει όλες πλάκα με τα ζουζουνάκια μας ε??)Ο δικός σου θα τα κάνει όλα μαζί οπότε προετοιμάσου:oχαχαχαχαχαχ

line_feet_beg_40_time_1275364800_text_d4ef20e1edf4f1dceae920ece1f220e5dfede1e9.gif

κ για να μην ξεχαστω (γιατι ενα ξανθο μυαλο τι να πρωτοκανει !)

1 Μ Α Ι Ο Υ κ ωρα 12.00 ειναι η βαφτιση μας στον πειραια.μετα θα εχυμε φαγακι σε ενα μαγαζι στον προφ.ηλια του πειραια.

κ θελω οσες θελετε κ θα μπορεσετε να ερθετε!

σας θελω διπλα μου κ εκει .

οποια ενδιαφερεται ας μου στειλει μηνυμα να δωσω λεπτομεριες !

88M1p3.pngycQap3.png

hello,

ti kanetai?

eutuxos o kairos einai xalia kai den stenoxoriemai pou eimai mesa kai grafo diplomatiki;)

O mikros einai apo tis 12 sti mana mou kai ego diavazo kai grafo. Mexri to telos tou mina prepei na exo teleiosei :shock::shock:

kalosirthe o Dimitrakis kai i manoula tou!

exthes pou itan kaliteri mera eixame katevei sto kentro. Eixame paei stin ekthesi vretanikon panepistimeion kai eipa mipos do kai ti Fairy alla den irthe:D:D.

Meta pigame stin ekthesi vivliou kai peira ena gia mena ena gia to Loukoumo!

Sas filo gia na grapso ligo akoma kai meta na pao na paro ton prigkipa mou!!!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

1 Μ Α Ι Ο Υ κ ωρα 12.00 ειναι η βαφτιση μας στον πειραια.μετα θα εχυμε φαγακι σε ενα μαγαζι στον προφ.ηλια του πειραια.

Ριτακι...τι να πω για την προσκληση...............MSN-Emoticon-116.gif

hello,

ti kanetai?

eutuxos o kairos einai xalia kai den stenoxoriemai pou eimai mesa kai grafo diplomatiki;)

O mikros einai apo tis 12 sti mana mou kai ego diavazo kai grafo. Mexri to telos tou mina prepei na exo teleiosei :shock::shock:

kalosirthe o Dimitrakis kai i manoula tou!

exthes pou itan kaliteri mera eixame katevei sto kentro. Eixame paei stin ekthesi vretanikon panepistimeion kai eipa mipos do kai ti Fairy alla den irthe:D:D.

Meta pigame stin ekthesi vivliou kai peira ena gia mena ena gia to Loukoumo!

Sas filo gia na grapso ligo akoma kai meta na pao na paro ton prigkipa mou!!!

υπομονη νατασσακι...θα περασει ο μηνας....

εκθεση βιβλιου που εχει καλε και δεν το πηρα χαμπαρι????????

τα Μαγιόπαιδα

καλημερα φιλεναδιτσες μου ! πως ειστε ????? εδω βρεχει ασταματητα ελεος πια !

καλη μεγαλη βδομαδα να εχουμε

παω σουπερ μαρκετ κ μετα δουλεια

ο μικρος με τον μπαμπα του σημερα

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα και απο μας:DΚαθόμαστε και παίζουμε στο δωμάτιο του Δημητράκη κι βαριόμαστε απίστευτα!!!!Πότε θα φτιάξει αυτός ο καιρός??grrrrrr

Σκεύτομαι να πάμε αργότερα καμία βόλτα στην μάνα μου(5 στένα ποιό κάτω)το πολύ πολύ να βάλω στο καρότσι την κουκούλα αδιάβροχο για να είναι ζεστά το μωρό γιατί μόνοι μας μέχρι το βράδυ που θα έρθει ο μπαμπάς δεν την παλεύουμαι:(

line_feet_beg_40_time_1275364800_text_d4ef20e1edf4f1dceae920ece1f220e5dfede1e9.gif

Καλημερα!!!

Ελενα καλωσηρθες στην παρεα μας, να χαιρεσαι τον Δημητρακη σου!!

Ριτα καλη δυναμη με ολα που εχεις να κανεις, να ξερεις οτι με συγκινησε πολυ η προσκληση σου.....

Τα δικα μας νεα, βγαλαμε αλλα 2 δοντακια και τις τελευταιες μερες κανει 2-3 βηματακια μονος του. Θελει συνεχεια να τον κραταμε απο το ενα χερι και να περπαταει και με το αλλο δειχνει που θελει να παει!!!!

Τσαμπα χαρηκα με τον υπνο, απο την Παρασκευη ξυπναμε 3 φορες τη νυχτα(ενω παλιοτερα 1-2).

Με τη βαφτηση δεν εχω κανει τιποτα(διαφωνουμε με τον καλο μου στο που θα γινει και τωρα εχει μπει και ο εγωισμος στη μεση....), αλλα εχω αγχωθει πολυ γιατι 25 Ιουνιου φευγει ο νονος μας για 6 μηνες στο Λονδινο....

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

καλησπερα!!!

ελενα αστα...εμεις βγηκαμε το πρωι μια βολτα αλλα τωρα σαν να χειροτερεψε το κρυο....

ελενη αγχωθηκα εγω τωρα που το ειπες....

γιατι δεν διαλεγει ο ενας το κεντρο και ο αλλος την εκκλησια???

εκτος αν ο ενας θελει εκτος Αθηνων και ο αλλος εντος.....

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Ελενα καλωσηρθες στην παρεα μας, να χαιρεσαι τον Δημητρακη σου!!

Ριτα καλη δυναμη με ολα που εχεις να κανεις, να ξερεις οτι με συγκινησε πολυ η προσκληση σου.....

Τα δικα μας νεα, βγαλαμε αλλα 2 δοντακια και τις τελευταιες μερες κανει 2-3 βηματακια μονος του. Θελει συνεχεια να τον κραταμε απο το ενα χερι και να περπαταει και με το αλλο δειχνει που θελει να παει!!!!

Τσαμπα χαρηκα με τον υπνο, απο την Παρασκευη ξυπναμε 3 φορες τη νυχτα(ενω παλιοτερα 1-2).

Με τη βαφτηση δεν εχω κανει τιποτα(διαφωνουμε με τον καλο μου στο που θα γινει και τωρα εχει μπει και ο εγωισμος στη μεση....), αλλα εχω αγχωθει πολυ γιατι 25 Ιουνιου φευγει ο νονος μας για 6 μηνες στο Λονδινο....

kante ti vaftisi sto Londino!!!!!

uDLqp1.png

καλημερα φιλες!!!!!!!!!!!!

τι εγινε?αντι να μαζευομαστε αρραιωνουμε? παει το μαγαζακι μς το κλεινουμεεεεεεεεεεεε

θεναι που εισαι καλο μου ?δεν νομιζω να σας συμβαινει παλι κατι ????

οι αλλες μανουλες?ακομα εξαφανισμενες? γιατι βρε κοριτσια ετσι?για δωστε το παρον !

88M1p3.pngycQap3.png

Τι κάνετε κοριτσάρες, το κολόκαιρός είναι αυτός:mad::mad::mad::mad:

Ritaki ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση:D:D:D:D:D

Δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να έρθουμε γιατί την Κυριακή θα κάνουμε τα γενέθλια του Σωκράτη, θα δω πως θα τα κανονίσω με την τούρτα και τις ετοιμασίες. Μακάρι να τα καταφέρουμε:!::!::!::!:

κοριστάκια σας φιλώ πάω στο υπόγειο γιατί κάνουμε ξεδιάλεγμα-καθάρισμα

Καλησπέρα!!!

Τι μου κανετε? Έλενα καλωσήρθες! Να χαιρεσαι τον μικρο σου!

Ριτα τι καλα να βλεπαμε τον Γιωργο να γίνεται Χριστιανός! Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση!

Το θεμα με τον καιρο ειναι πραγματι πολυ εκνευριστικο αλλα υποτιθεται οτι απο Πέμπτη-Παρασκευη θα αρχισει να φτιαχνει.

Εμεις δοντακι ουτε ενα ακομα, αλλά μάθαμε καινουριο κολπακι στο παρκο (που ετσι κι αλλιως λίγο κάθεται πλέον) βαζει τα δαχτυλακια των ποδιων στις τρυπες και σκαρφαλωνει!! Εγκεφαλικο κοντεψαμε να παθουμε την πρώτη φορα (ειμασταν τελειως χαλαροι οτι η μικρη ειναι ασφαλης στο παρκο και μπαινοβγαιναμε με κατι δουλιτσες και τη βλεπει ο μπαμπας της ξαφνικα απο το στηθος και πανω εξω απο το παρκο!)

Φιλάκια!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

naya σας φανταζομαι τρομαρα....

εμας ξεκινησε δειλα δειλα να κανει κινησεις μπουσουληματος....για να δουμε...

στεκεται πλεον και ορθιος οταν κρατιεται απο καπου...

εχει πολυ γελιο αλλα ολη μερα σχεδον δεν κοιμαται καθολου....

πρεπει να εχει και δοντια (τα πανω) και εχει και λιγο γκρινια...........

εγω ειμαι στα προθυρα καταρρευσης....

δεν εχω κανει και ΤΙΠΟΤΑ για τα γενεθλια και εχω αγχωθει πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλακια

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...