Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα σε ολες:P

σημερα η Δαναη μου εκανε μονη της γυρω γυρω ολο το παρκο:D

ηθελα να σας ρωτησω για το αβγο. μας ειχε πει ο γιατρος να το αφηνω 4' αφου αρχισει να βραζει, αλλα επειδη γινοταν σφιχτος ο κροκος το αφηνω 3,5'. τωρα που πρεπει να τρωει κ ασπραδι ποσο να το αφηνω να βραζει για να μην σφιγγει? της εδωσα σημερα λιγο ασπραδι σφιχτο και πνιγοταν. να το αφηνω μελατο κ να το βαζω σε φλιτζανι ή ειναι επικινδυνο για την υγεια της?

η Νεφελιτσα θα ξαναδοκιμασει αβγο στις αρχες του Μαη λογω της πιθανης αλλεργιας :(

αλλα πως της αρεσει της Δαναης το αβγο δεν λεγεται. με το που με βλεπει να πλησιαζω με το αβγο στο χερι μουγκριζει απο την χαρα της. κ οταν τελειωνει κ αρχιζει η φρουτοκρεμα απογοητευεται :-(

MCYlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αντε κοριτσαρες μου ερχονται γενεθλια .πρεπει να ειμαστε ενωμενες οπως ενα χρονο πριν !!!!!

ριτακι αυτο ξαναπεστο!!!!!!!!!!!

Eleni στην παιδικη χαρα εκει στην καφετερια πατε? Δεν ξερω αν προλαβω αυτο το ΣΚ, μιλαμε αν ειναι.Pasxlitsa στην Μεταμορφωση ειναι οι κουνιες και η καφετερια που λεμε. Μεσα στον χωρο της καφετεριας εχει μεγαλη αλανα και ειναι οτι πρεπει για ποδηλατο και τρεξιμο για τα παιδακια!Αν εισαι κοντα και σε βολευει να κανονισουμε να παμε ολες παρεα.Και οποια αλλη την βολευει φυσικα!Πρεπει να κανονισουμε μια συναντηση τωρα που φτιαχνει ο καιρος κοριτσια!

μεταμορφωση ε???

θα πρεπει να με φερει ο αντρας μου....θα το δω...

Να ζητησω τη γνωμη σας σε κατι κοριτσια? 7 Μαιου γινεται νονα η αδερφη μου στη Θεσσαλονικη και θελω πολυ να παω, αλλα δεν ξερω πως θα μαι λογω εγκυμοσυνης και πως θα βολεψω το μωρο στο ταξιδι και στο ξενοδοχειο! Μεχρι τωρα εχουμε κανει 3ωρα ταξιδια στο χωριο μας και μενουμε σε σπιτια δικα μας, οποτε βολευεται ο μικρος.Θα βολευτει αραγε σε ξενοδοχειο και κατα ποσο θα αντεξω κι εγω με την εγκυμοσυνη? Εχετε παει καμια με μωρο σε ξενοδοχειο?

suedaki κι εγω πιστευω οτι μια χαρα θα βολευτει ο μικρος...το προβλημα μου κι εμενα ειναι το φαι και για αυτο δεν εχουμε τολμησει να φυγουμε ακομα...

επιπλεον ο δικος μου δεν καθεται πολυ ωρα στο αμαξι αν ειναι ξυπνιος....

εχει τυχει σε ταξιδι 1 1/2 ωρας και μας εχει φαει η γκρινια ωσπου κουραστηκε και κοιμηθηκε....

rosa για αυγο δεν ξερω να σου πω γιατι θα ξεκινησουμε στον χρονο αλλα απ οτι ξερω ειναι επικινδυνο και πρεπει να το βραζεις καλα...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

να μαι κ εγω ... ξανα αρχισε η τενοντιτιδα εκει που με ειχε αφισει 3 μηνεσ σημερα κ χθεσ με τεντοσε στο πονο ειναι κ το δεξι το χερι κ δεν μπορω να σασ πολυ γραφω icon_redface.gificon_redface.gif αληθεια ποναω ...οσο πηγαινα κ power plate σταματησε ο πονοσ τωρα που εχω κανα μηνα +να παω ξανα αρχισε τυχαιο να ειναι? icon_rolleyes.gif αντε να μου φυγει κ η εγμοριτιδα μπασ κ ξανα παω ....τεσπα

πηγα χθεσ τον ιασονα γιατρο εχουμε τισ μυξεσ κ το βηχα πανω απο 20 μερεσ αλλα ακροαστικα δεν εχει μου ειπε αν θελω να του δοσω αντιβιοση αυτη την τριημερη που ειναι αν δω οτι χηροτερευει μεχρι στιγμησ δεν του την εδοσα οσο μπορω θα το παλευω με τον ορο. απο κιλα τα ιδια εδω κ 2,5 μηνεσ 10700 αλλα ολα μου τα παιδια ετσι ηταν δεν ανησυχω κ 77,5ποντουσ υψοσ αυτα .....τα αλλα μου καλα ειναι ευτυχωσ αν κ η Δαναη πειραζει το δαχτυλο στο ποδι τησ το εχει ξεπετσιασει κ την ποναει τωρα devil.png ...αυριο τελευτεια μερα σχολειο icon_cry.gif20.gif20.gif 2 βδομαδεσ με τουσ ταλιμπαν icon_eek.gificon_mrgreen.gif βοηθεια χριστιανοιιιιιιι icon_lol.gificon_lol.gificon_lol.gificon_lol.gif

εχω κ τον ιασονα με την περπατουρα μανια με τα τηλεκοντρολ παει κ μου τα πεταει απο δω κ απο κει κ μετα αντε να τα βρω icon_lol.gificon_lol.gificon_lol.gif

εμεισ το αυγο το βραζουμε 3 λεπτα δλδ το μετραω απο την ωρα που αρχιζουν οι μπουρμπουλιθρεσ κ το τρωει ολο.

σουδακι εγω ταξιδια πηγαινα με τα παιδια κ εγκυοσ 5 μηνων στη δαναη πηγαμε διακοπεσ στη χαλκιδικη ηταν βεβαια ο γιωργοσ 1,5 αλλα γενικα τον πηγαινα κ πιο μικρο ταξιδια μην ανχονεσε λογο αλλαγησ ισα ισα εμενα ξερενοταν απο την κουραση ;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

η εργαζομενη μανα ειναι χιλια κομματια.

συγγνωμη που παλι δεν σχολιαζω τιποτα

τρεχω με τα παντα.

βαφτισια, δοντια, αρρωστη πεθερα, ο αγγελος εκανε μικροεπεμβαση κυστης κοκκυγκα(καπωε ετσι)

τωρα σφουγγαρισα ολο το σπιτι κ απλωσα τα ρουχα

αχ αχ αχ __________μικρυνε η μερα κιαλλο ?

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα!!!

ριτακι κουραγιο....αστα αυτο με την μερα που εχει 24 ωρες ουτε εγω το μπορω...................:mrgreen::tongue::mrgreen::tongue:

thenaki κουραγιο κι εσυ...και αναρωτιομουν που εισαι,μα καλα φετος δεν σας θελει καθολου βρε παιδι μου....

ολο κατι εχετε.............................

εγω φτιαχνω την αποθηκη και γινεται χαμος στο σπιτι....δεν χωραμε λεμε.....

θα αρχισω να πεταω μου φαινεται................:shock:

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Θενα μου τι να πω, συγχωρεθηκε και η γιαγια μου που ηταν καλη στο ξεματιασμα :tongue::tongue: Πωπω εμεις χαιρομαστε για τις αργιες κι εσυ εχεις τριπλο τρέξιμο! Καλό κουράγιο!

Ρίτα μου καλή αυτες οι 24 ωρες ποναν πολύ κόσμο :tongue::tongue: Θα το βρειτε ομως το ρυθμο σας και θα στρωσει (λιγο) η μέρα.

Sue μια ξαδελφη του αντρα μου (και κουμπαρα :tongue:) ειναι υπευθυνη σε ξενοδοχειο που το εχουν γενικα προβλεψει το θεμα παιδι αλλά είναι στο πανοραμα (ανατολικα παλι αλλα εχει λιγο δρομο για καλαμαρια). Αυτα βεβαια τα λεω τωρα που εχω συνηθισει τις αποστασεις στη Θεσ/νικη γιατι παλιοτερα που ημουν Αθηνα για τετοια διαδρομη θα έλεγα "διπλα ειναι" :tongue::tongue:

Δεν ακουω τιποτα σχεδια για πασχα όμως!!!

Εγώ πήρα άδεια όλη τη Μ.Εβδομαδα (θα λείπει και η πεθερα μου οποτε δε θα εχουμε baby sitter) και φευγουμε σημερα μετα τη δουλεια Καβαλα, 8α γυρισουμε Μ.Δευτερα απογευμα να μεινουμε 2-3 μερουλες σπιτακι μας και Μ.Πεμπτη θα παμε κτημα μέχρι Δευτερα του Πάσχα. Κανουμε και νωρις ανασταση εκει, 10 η ωρα το αργοτερο τρωμε μαγειριτσα:rolleyes:

φιλακια!!!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

τι κανετε κοριτσαρες μου???

χαθηκα το ξερω αλλα τι να πω ρε κοριτσια μερικες φορες δεν προλαβαινω να ανοιξω καν το λαπιτοπι μου...

εμεις εδω ολα καλα, το μπουγκακι περπαταει δεξια αριστερα σαν τον καβουρα βασταζομενος απο επιπλα η παει βολτα το περπατουρακι του. στεκεται και ορθιος χωρις να κρατιεται αλλα δεν κανει βηματακια... εχει πολυ γελιο γενικως και κανει διαφορα... το καλυτερο του ειναι στους ωμους του πατερα του οπου αν σταματησει να τον πηγαινει περα δωθε τοτε ο μικρος τον κοπαναει με τα ποδια σαν να ειναι γαιδαρος!χαχαχααααα

Δεν εχω προλαβαι να διαβασω και πολλά, αλλά μιας και λεγατε για κιλα να σας πω οτι εγω τα εχω χασει ολα μεν...αλλά εχω δρομο μπροστα μου μιας και το σωμα μου εχει αλλαξει τελειως! Δυστυχως αναγκαστηκα να σταματησω πιλατες γιατι ο αντρας μου απλά δεν γυρνουσε ποτε τον τελευταιο να κανει babysitting και εχανα τα μαθηματα!

το θεμα ειναι οτι τρεφομαι πολυ σωστα και υγιεινα και γραμμαριο δεν χανω...τι εχουμε παθει ρε παιδι μου και εχει κολλησει το συστημα?

αντε κανονιστε καμια συναντησουλα να σας δουμεεεεεε!

μακια μακια

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

γεια σας κοριτσια μλου

κ εγω ολη τη μερα δουλειες δουλειες δουλειες...τωρα καταφερα να ανοιξω το λαπι μου

κιλα κ εγω τα εχω χασει ολα, αλλα ακομα μαζευω στο πλαι που ειχα ανοιξει πολυ, κ το γρουμπουλακι εχει ακομα δρομο για να φυγει....βεβαια εχω καποια εξτρα κιλα προ εγκυμοσυνης εγω χεχε....δε βαριεσαι....το περιεργο ειναι βεβαια πως εγω ολη τη μερα δε τρωω...κ πολλες φορες δε τρωω καν φαγητο γιατι εχει παει 8-9 κ λεω τετοια ωρα σιγα μη φαω φαι...κ παλι δεν χανω...καλα οι ορμονες μου ενα χαλι...χαχαχα...περιοδο πολλες φορες εχω 2 φορες το μηνα κ ακομ α παλευουμε με τον γιατρο να τη στρωσουμε..αλλα ειλικρινα δεν στεναχωριεμαι γι αυτα :) το αντρακι μου ειναι ολα τα λεφτα ειδικα οταν πιανει το προσωπο μου με τα δυο του χερακια κ με τραβαει προς το μερος του να με φιλησει :)

για Πασχα εμεις θα κατσουμε Αγγλια. θα εχω περιπου 15 ατομα στο σπιτι...Δευτερα-Τριτη θα κανω τα κουλουρια μου κ τα τσουρεκια μου κ την Πεμπτη τα αυγα μου

τα θελω ολα τελεια κ υπερπαραγωγη για τον Γιωργακη μου :)

οσο για την αποθηκη κουραγιο πασχαλιτσα μου...κ εγω την εκανα εχθες κ εχουμε κ εμεις το ιδιο θεμα οτι δε χωραμε χεχε

φιλια πολλα σε ολες

o μικρος δειχνει οτι θα μπουσουλησει....

η αληθεια ειναι οτι προτιμω να σηκωθει αλλα...για να δουμε....

απο δοντια πως πατε???

εμεις ειμαστε ακομα στα 2:D

αυριο θα ζυγιστω...δεν μπορω να κανω και διαιτα ...

thenaki καλυτερα????????????

Fairoulini ειμαι σιγουρη πως θα τα κανεις ολα τελεια!!!!!!!!!!!!

βρε κοριτσια η mairoula η douar η 3xmamma τι εγιναν?????????

Mpoumpouka φιλακια!!!

καλο βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!

Περιμενω τον καλο μου να γυρισει απο τη δουλεια(κανονικα σχολαει 9).

Fairy μπραβο σου που τα προλαβαινεις ολα, εγω κουλουρια και αυγα θα δεχτω προσφορες απο μαμα και πεθερα....

Εμεις ειμαστε στο 1 δοντακι, αλλα τα επανω ειναι πολυ πρισμενα και εχουμε μια γκρινιουλα τις τελευταιες μερες.

Το καλο ειναι οτι εχουμε 5-6 βραδια που κοιμομαστε συνεχομενο 8ωρο, παρολο που στο συνολο κοιμαμαι το ιδιο ειναι αλλη ποιοτητα υπνου το συνεχομενο.

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Γεια σας κοριτσαρες μου!!!τι κανετε??νομιζω οτι ειμαστε ολες καλα πανω κατω!!εμεις δοντακια εχουμε 7,4 πανω κ 3 κατω αλλα μαλλον κατι βγαζει ακομα γιατι 2-3 μερες τωρα ξυπναει κ κλαιει,μη φανταστητε πολυ,με πιπιλα ξανακοιμομαστε,οπως λεει κ η fairy κ μεις σχετικα ανωδυνα τα βγαλαμε τα δοντια!αυτες τις μερες προσεχω λιγο κ την ανηψουλα μου γιατι η νυφη μου κανει ιδιαιτερα σε παιδια κ δεν γινεται να τα σταματησει,οχι για πολυ 1-2 ωρες αλλα με δυο μωρα,το ενα να κλαιει απαρηγορητο κ να το εχω αγκαλια κ η Ολγα να τρεχει γυρω γυρω να κανει ζημιες ειμαι λιγο :twisted::twisted::twisted::twisted: ετσι!!ευτυχως ηρθε ο αδερφος μου ο μικρος για Πασχα χτες κ θα ηρεμησω!!

Για τα κιλα που λετε εγω εχω 8 να χασω,ημουν 59-60 πριν μεινω εγγυος κ τωρα ειμαι 68,αλλα λογω υψους που ειναι σημαντικος παραγοντας δεν πολυφαινονται!Πιλατες θελω κ γω να αρχισω γιατι μου ειπε ο φυσιοθεραπευτης πως πρεπει για το αυχενικο κλπ που εχω,αλλα ποτε???πιφ!!

φιλακια σε ολες!!

rXrPp3.png

Καλημερα κοριτσια μου...

εχω αυπνιες....ξαπλωσα το απογευμα και φαινεται οτι απρολο που δεν κοιμηθηκα καλα...αυτο ηταν αρκετο να μην μπορω τωρα να κλεισω ματι...

Η μικρη ηταν ολο γκρινια σημερα,εγω με εναν σπαστικο πονοκεφαλο...νιωθω και λιγο πιασμενη απο το γυμναστηριο που ξεκινησα...οι υποχρεωσεις τρεχουν...

Κατα τα αλλα,ειμαστε καλα τουλαχιστον..

Πασχα θα κανουμε στο σπιτι μας κλασσικα,δεν προκειται να φτιαξω τιποτε...ουτε αυγα,ουτε κουλουρια,ουτε τσουρεκια....μιλαμε δεν εχω καμια ορεξη!

Το μονο καλο οτι ο αντρας μου δεν θα δουλευει κι ετσι θα μπορει να κρατησει την μικρη χωρις να μου το παιζει κουρασμενος και καλα..:tongue:

Εμεις απο δοντια εχουμε σιγουρα 6,τα 2 κατω και 4 επανω...τα οποια κατεβαινουν σιγα-σιγα!Επισης απο περπατημα μονη της οχι ακομη...πιανεται απο επιπλα κι οπου αλλου βρει,αφηνει χερια αλλα ουτε καν διανοειται να προχωρησει.Δεν πειραζει...εχουμε μελλον!!

Λεω να παω να ξεραθω...

Σας φιλω,καλο ΣΚ

Καλησπέρα σας και απο μένα:D

Ο Δημητράκης μου γεννήθηκε 1/6/10 αλλά επειδή δεν βλέπω κοίνηση στις μανούλες του Ιουνίου θα κλέψω 1 μέρα και θα μπω στην παρέα σας:)

Εμεις έχουμε 6 δοντάκια μπουσουλάμε και κάνουμε βηματάκια όταν κρατιόμαστε απο τα έπιπλα:PΕίμαστε πολύ κοινωνικοί και πάμε σε όλες τις αγκαλίτσες !!

line_feet_beg_40_time_1275364800_text_d4ef20e1edf4f1dceae920ece1f220e5dfede1e9.gif

στα μαγιοπαιδα μας κ σε ολα τα παιδακια του κοσμου ! στα θαυματακια μας , που ολα για αυτα τα κανουμε πλεον

γιωργη μου εισαι ΟΛΗ μου η ζωη

αποτι καταλαβαινετε περναω απιστευτες στιγμες με τον γιο μου . τον εχω κοιμησει , ειμαι κομματια κ φτιαχνω τις τελευταιες μπομπο για την πρωτομαγια ! αυριο πιστευω θα εχουν τελειωσει ........

μου λειπετε ρε κοριτσια

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...