Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ εγω παλι ευχομαι να μην εινια βραδυνος τυπος κ να κοιμαμαι χιχιχι αν κ ο αντρας μου λεει να μην ανησυχω γιατι μιας κ εκεινος ειναι βραδυνος τυπος θα τον προσεχει

Τέλεια, ετσι τα μοιραζετε όλα!!!

εμείς ειμαστε και οι δυο νυχτοπούλια με το πρωινό ξυπνημα εχουμε θέμα....χαχααααα

Κοριτσάκι μου πάω τον κοκερινο μας για τουαλέτα και μετά θα προσπαθησω να κοιμηθώ! Κοιμάμαι λίγο ζόρικα τελευταία!

Καλό βραδάκι, χαρηκα που τα είπαμε ελπίζω να τα λέμε συχνα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια τι μου κάνετε;

Εγώ είχα όλο το βράδυ σχεδόν, πόνους περιόδου αλλά ευτυχώς σταμάτησαν οι συσπάσεις. Τώρα σηκώθηκα μια χαρά! Έτσι κι αλλιώς το απόγευμα πάω στην δόκτόρ και θα μάθουμε

fairymummy ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΊΣ

2083679l3tlowazd7.gif

Παω να σηκώσω την μικρή. Τα λέμε αργότερααααααααααα

κορίτσα χθες παρήγγειλα σουτιέν θηλασμού απο εδώ 100% βαμβακερά τα 3 μου βγήκαν περίπου 27ε με μεταφορικά μαζί!!!!

http://stores.shop.ebay.de/Three-Sisters-Lingerie_Nursing-Feeding-Bras-B-Fcups_W0QQ_fsubZ2485575QQ_sidZ142474576QQ_trksidZp4634Q2ec0Q2em14?_pgn=5

Επεξεργάστηκαν by Αννικο

αννικο,πως ηξερες τι να παρεις απο σουτιεν?...θελω και εγω να παρω αλλα δεν ξερω τι να κανω..εψαξα σε διαφορα μαγαζια..δοκιμασα παρα πολλα...αλλο μεγεθος η μια μαρκα, αλλο η αλλη......αλλη εφαρμογη το ενα,αλλη το αλλο...το ενα φουφουλιαζε μπροστα,το αλλο με επνιγε...το ενα 100% βαμβακερο,το αλλο 80% και το αλλο microfibre 100%...ολα απο γνωστες μαρκες!!!ασε για τις τιμες...το ενα 45,το αλλο 34,το αλλο 20...και αν απο κοντα γινεται τετοιο μπαχαλο,απο το νετ τι γινεται????

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Kαλημερα κι απο μενα!!!

σημερα καταφερα να διαβασω τα νεα σας...:P

χαρηκα και για τα νεα μελη!

εμεις ακομα δεν εχουμε φτιαξει το δωματιο...

σκεφτομαστε να παρουμε κουνια-λικνο stokke...

http://www.stokke-nursery.com/en-gr/stokke-sleepi-crib.aspx

(βασικα δωρο θα μας το κανουν)

το εχει παρει καμια να μου πει την γνωμη της? εσεις τι κουνια εχετε ή τι θα παρετε?

εχω πολυ μπερδευτει με την κουνια.....

σκεφτομαι κι εγω για ring-sling αλλα πρεπει να παω να τα δω απο κοντα και να δοκιμασω...

βασικα αφησαμε πολλα πραγματα τελευταια στιγμη και προβλεπω πως θα τρεχουμε...πρεπει να φτιαξω και την βαλιτσα σιγα σιγα...

τελικα με τα βλαστοκυτταρα τι θα κανετε???

πρηξιμο εχω αρχισει να εχω κι εγω και μαλλον και συσπασεις...δεν μπορω ακομα να τις καταλαβω καλα...

ο μικρος παντως ολη μερα γυριζει γυρω γυρω...

την τελευταια φορα που πηγαμε μας ειπε οτι εχει παρει θεση αλλα ποιος ξερει μεχρι τελευταια στιγμη τι γινεται...

εχουμε μεγαλη αγωνια να δουμε πως ειναι...τον περιμενουμε πως και πως...:D

καλη συνεχεια σε ολες!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

νεες εξετασεις αιματος ποτε θα κανετε???ιδιες με τις προηγουμενες ή και αλλες καινουριες???εμενα τον προηγουμενο μηνα μου ειχε δωσει να κανω για το συκωτι(sgop-t) και ουρικο οξυ και κρεατινινη...και αυτο το μηνα ξανα ασχετως αν ειναι τελειες.και τσεκ για το τοξοπλασμα που ειχα περασει πιο παλια βεβαια..απο πιεση εχω ψιλοχαμηλη τωρα με την εγκυμοσυνη..εσεις???

Εμένα κάθε μήνα μου γράφει γενικές αίματος και ούρων, καθώς και σακχαρο. Για τοξόπλασμα έχω κάνει 2-3 φορές σε όλη την εγκυμοσύνη.Η πίεσή μου ήταν και είναι σχετικά χαμηλή.

ritaki καλώς ήρθες!Με το καλό! Κι εμένα οι υπέρηχοι ολοι μου βγάζουν ΠΗΤ 15/5 αλλά βάση περιοδου η ΠΗΤ μου είναι 21/5. Ο γιατρός μου είχε πει ότι πάμε βάση περιόδου.Και μια φίλη που σε όλους τους υπερήχους την έβγαζε νωρίτερα, τελικά γέννησε την τελευταία μέρα βάση περιόδου.Θα δείξει τώρα..

Αννίκο, περιμένουμε νέα από τον ντόκτορα απόψε! Κι εμένα πετρώνει μερικές στιγμές η κοιλιά μου, κυρίως όταν περπατήσω και κουραστώ λίγο παραπάνω.Δεν ξέρω αν είναι συσπάσεις. Μου το είχε εξηγήσει και ο γιατρός μου έτσι όπως στη mpoumpou αλλά δεν έχω δώσει βάση στη διάρκεια και τη συχνότητα.

pasxalitsa, για βλαστοκύτταρα, δεν έχω καταλήξει ακόμη.Θα κρατήσω βέβαια, αυτές τις μέρες το ψάχνω με 2-3 εταιρίες. Ούτε κούνια έχω κλείσει ακόμη.Στην αρχή θα έχω λίκνο που θα δανειστώ από μια φίλη και μετά θα πάρω μια απλή κούνια.

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

fairymummy ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΊΣ

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::D:D:D:D:D:D:D:D:D

εχω πολυ μπερδευτει με την κουνια.....

!

εμεις πηραμε κουνια που μετα γινεται κρεβατι...θεωρησαμε πως ειναι πιο καλο για το μικρο να μαθει απο την αρχη στο κρεβατακι του κ να μην του αλλαζουμε μεγεθη κρεβατιου συνεχεια χιχιχ...η κουνια ειναι ακριβως διπλα στη μερια μου κ θα τον κρατησω μαζι μας για 6 μηνες.

Αννικο μου ολα θα ειναι καλα στο δοχτορα :D

πολλες καλημερες κοπελες μου! εγω κανω λιγες δουλιτσες στο σπιτι...αλλα νιωθω κ το κεφαλακι του μικρου να με τσιμπαει οποτε το παω χαλαρα...ερχεται μια φιλη μου απο Ελλαδα τη Παρασκευη για δουλειες κ θα ερθει να με δει :rolleyes: πολυ χαρηκα που με σκεφτηκε....

σας φιλω

εγω andith μου dopler ειχα κανει την 31 βδομαδα και ο μικρος ηταν 1800 (+- 15%) και γραφει επισης 53η εκατοστιαια 8εση(που δεν ξερω ακριβως τι σημαινει. απο οτι παρατηρω δεν γραφει πουθενα υψος, εσενα λεει????

88M1p3.pngycQap3.png

εμεις ντοπλερ δεν κανουμε...εδω για να κανουμε αυχενικη κ β επιπεδου πρεπει να συμφωνουν κ οι δυο οι γονεις κ υπογραφουμε κ χαρτι. το ντοπλερ επειδη γινεται σε προχωρημενη εγκυμοσυνη δεν το κανουν γιατι ακομα κ κατι να μην ειναι σωστο ειναι αργα για να κανουν κατι ....

υψος μου εβγαλε ομως πριν 2 βδομαδες περιπου 36 εκατοστα κ ειπε τα 4 κιλα τα πιανουμε χαλαρα...κ επισης το σημαντικο ειναι οτι το μικρο κουνιεται συνεχεια, μολις μπω στο ιατρειο ειναι το πρωτο πραγμα που θα με ρωτησει, αν εχω παρατηρησει αλλαγη στις κινησεις του. την Τριτη εχω παλι ραντεβου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...