Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερουδια!!!

Ριτακι καλο τρεξιμο!!!Σιγουρα μετα τη βαφτιση θα τα καταφερεις!Μια χαρα ειναι και το σπορακι μου!

Παντως κοριτσια δεν ειναι οπως στην πρωτη εγκυμοσυνη ο ενθουσιασμος και το αγχος.Ειμαι πιο χαλαρη λογω εμπειριας και τον ενθουσιασμο μου απορροφα ο Μαρινακος με τα ναζια του και τα κολπα του! Τωρα το πρωι κοιταζοταν στον καθρεφτη και εκανε γκριματσες, τη μια κατεβαζε τα φρυδια και εκανε τον νευριασμενο και την αλλη χαμογελαγε και σηκωνε το κεφαλι του καμαρωτος! Κι εγω τον ζουπαγα στα φιλια! Καραγκιοζακος!

Νατασα μου ευχαριστώ γαι τις ευχες.Ευχομαι να μην ειναι αλλεργικο και ταλαιπωρηθειτε κοριτσακι μου.Τα ειχα περασει στις αρχες με το μωρο...Ηταν εντονο το αιματακι με γυμνο ματι? Γιατι κι εγω εχω το νου μου παντα επειδη ειχε στο παρελθον θεματακι ο δικος μου.Αλλα φοβαμαι μηπως δεν φαινεται.

Ελενακι περαστικα σας!Να κανονισουμε να ερθουμε κι εμεις στις κουνιες μαζι σας μια μερα!

Naya ειδες τι ειναι η μανα?Αλλο πραγμα! Δουλευει η μητερα σου και δεν μπορει να κραταει τη μικρή?

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πολλες καλημερες.....

χαθηκα κι εγω....τρεχω με τον μικρο πολυ...δεν καθεται ουτε λεπτο μονος του και γενικως βολταρουμε πολλες ωρες οταν ειναι ξυπνιος...

να ρωτησω βρε κοριτσια???

ποσες θηλαζουμε ακομα??? απο κιλα πως πατε?

εγω ειμαι 1 κιλο πανω απο οταν πηγα να γεννησω....γενικως μια απελπισια...

εχω πολυ στενοχωρηθει....

απο αρχες του μηνα αρχισα να προσεχω λιγο και το φαγητο μου και τρωω μονο 1 γλυκο την εβδομαδα αλλα ουτε γραμμαριο δεν εχω χασει....

εμεις για εμβολιο θα παμε στον χρονο και τοτε θα ξεκινησουμε οσπρια,αυγο και ψαρι...

φιλια σε ολες...πολυ χαιρομαι που σας ακουω καλα!!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Καλημερα!!!!

Ειναι το 3ο βραδυ τις τελευταιες 10 μερες που κοιμηθηκαμε 10,30-6,30 χωρις διακοπη!!!!

Να τολμησω να χαρω οτι θα το κανει ολο και πιο συχνα;;;;

Suedaki θελουμε βολτιτσα και κουνιες, το κανονιζουμε για το σ/κ;;;;

Pasxalitsa μου εμενα μου εχουν μεινει 3 κιλα (16 ειχα παρει),αλλα δεν λενε να ξεκολλησουν απο πανω μου με τιποτα. Ενα μηνα τωρα εχω κοψει τα πολλα, αλλα δεν εχω κατεβει ουτε γραμμαριο.

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Καλημερα!!!!

Ειναι το 3ο βραδυ τις τελευταιες 10 μερες που κοιμηθηκαμε 10,30-6,30 χωρις διακοπη!!!!

Να τολμησω να χαρω οτι θα το κανει ολο και πιο συχνα;;;;

Suedaki θελουμε βολτιτσα και κουνιες, το κανονιζουμε για το σ/κ;;;;

Pasxalitsa μου εμενα μου εχουν μεινει 3 κιλα (16 ειχα παρει),αλλα δεν λενε να ξεκολλησουν απο πανω μου με τιποτα. Ενα μηνα τωρα εχω κοψει τα πολλα, αλλα δεν εχω κατεβει ουτε γραμμαριο.

ax,μακαρι να ειχα κι εγω μονο 3 επιπλεον....

αλλα εγω ειμαι και +1 απο οταν ΠΗΓΑ να γεννησω....

κοριτσακια που βρισκεστε? εχει ωραιες κουνιες???

τα Μαγιόπαιδα

τελικα εγω καλημερα κ καληνυχτα θα λεω μονο :confused::confused::confused:

αχ μου λειπετε ολες πολυ

χαιρομαι που γραφει παλι το νατασσακι μου κ που εμφανιστηκε και η pasxalitsa. αντε τωρα να εμφανιστουν κ οι υπολοιπες ΠΑΡΑΚΑΛΩ

αντε κοριτσαρες μου ερχονται γενεθλια .πρεπει να ειμαστε ενωμενες οπως ενα χρονο πριν !!!!!

σας καληνυχτιζω

σας αγαπαω πολυ

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

καλημερααα!!!!!

χθες τρεις φορες πηγα να σας γραψω και ολο απο πανω μου το αφεντικο. Μα τι πρήξιμο!

Sue οι δίκοι μου μένουν Καβάλα όποτε είναι μακριά.

Παχαλιτσα απο κιλα εμενα μου εχουν μεινει 2-3 αλλα σε ποντους εχω χασει πιο πολυ και απο οτι πριν την εγκυμοσυνη βασικα μονο με γυμανστικη. Εχω βρει μια πολυ καλη (και ακριβη :() προπονητρια pilates που ειναι και φυσικοθεραπευτρια (γιατι εχω και κατι θεματακια υγειας) και ξεπατωνομαι 2 φορεσ τη βδομαδα. Μηπως να δοκιμαζες γυμανστικη ή ενα διαιτολογο?

Ριτα φιλακια πολλά!!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

naya μου θα το σκεφτω αν και τωρα no money....no honey....

φοβαμαι μηπως ειναι επειδη θηλαζω....θα κοιταξω και τον θυροειδη μου και βλεπουμε....

γενικα ειχαμε μια σχετικα ησυχη νυχτα....μακαρι να συνεχισει ετσι...

φιλακιααααααααααααααααα

τα Μαγιόπαιδα

καλημερουδια! ειμαι βραδινη σημερα, οποτε πινω καφε κ μαγειρευω μεχρι να φυγω.

για κιλακια λετε βρε σεις? εγω δεν θηλαζω , κ ειμαι πειπου 60(+4 απο οταν εμεινα εγκυος) βασικα εχω αρκετα σκαμπανευασματα επειδη μαλλον τρωω βραδυ. απο 57 παω 60 κ απο 60 ξανα 57, ελπιζω καποια στιγμη να ηρεμησει το σωμα λιγακι. γενικα μπινω σε ολα τα ρουχα μου προ εγκυμοσυνης απλα καποια δεν στρωνουν οπως παλια το ιδιο ομορφα.

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημερα κοριτσακια!

Να μην σας πω ποσα κιλα εχω παρει τωρα στη 2η εγκυμοσυνη...Ειμαι στον 6ο μηνα και εχω παρει ηδη 11!!!Ποσο θα φτασω και πως θα τα χασω μετα? Στον Μαρινο ειχα παρει 18 αλλα τα εχασα ολα σχεδον επειδη εκανα διαιτα 5 μηνες που θηλαζα και ειχε παρουσιασει τροφικη αλλεργια ο μικρος.Παντως ειναι μυθος νομιζω αυτο που λενε οτι με τον θηλασμο χανεις. Μπραβο σας κοριτσια που θηλαζετε ακομη!

Νaya την καλυτερη δουλεια κανεις που γυμναζεσαι!

Eleni στην παιδικη χαρα εκει στην καφετερια πατε? Δεν ξερω αν προλαβω αυτο το ΣΚ, μιλαμε αν ειναι.Pasxlitsa στην Μεταμορφωση ειναι οι κουνιες και η καφετερια που λεμε. Μεσα στον χωρο της καφετεριας εχει μεγαλη αλανα και ειναι οτι πρεπει για ποδηλατο και τρεξιμο για τα παιδακια!Αν εισαι κοντα και σε βολευει να κανονισουμε να παμε ολες παρεα.Και οποια αλλη την βολευει φυσικα!Πρεπει να κανονισουμε μια συναντηση τωρα που φτιαχνει ο καιρος κοριτσια!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Να ζητησω τη γνωμη σας σε κατι κοριτσια? 7 Μαιου γινεται νονα η αδερφη μου στη Θεσσαλονικη και θελω πολυ να παω, αλλα δεν ξερω πως θα μαι λογω εγκυμοσυνης και πως θα βολεψω το μωρο στο ταξιδι και στο ξενοδοχειο! Μεχρι τωρα εχουμε κανει 3ωρα ταξιδια στο χωριο μας και μενουμε σε σπιτια δικα μας, οποτε βολευεται ο μικρος.Θα βολευτει αραγε σε ξενοδοχειο και κατα ποσο θα αντεξω κι εγω με την εγκυμοσυνη? Εχετε παει καμια με μωρο σε ξενοδοχειο?

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Χάθηκα τις τελευταίες μέρες, είχα κάτι τρεξίματα! Τι κάνετε; Πως είναι τα μωράκια σας; Που συναντιέστε καλέ; Για πείτε... :P

Για το ταξίδι θα σου πω εγώ ως "πολυταξιδεμένη" με το μωρό!

Πήγαμε πέρσι διακοπές το καλοκαίρι που ήταν 2,5 μηνών 10 μέρες στη Λευκάδα...

Πήγαμε κάτι 3ήμερα στη Μάνη όταν ήταν 6 μηνών...

Στους 8 μήνες πήγαμε Μπολόνια & Μιλάνο για μια βδομάδα (αεροδρόμια τρένα μετρό ξενοδοχεία κλπ καταλαβαίνεις).

Ήταν όλα καλά!!! Θα ξαναπήγαινα χωρίς ενδιασμό ταξίδι με το μωρό! Η δική μου "συμβουλή" είναι κάντο αρκεί να έχεις υπομονή και θέληση να αλλάξεις λίγο τους ρυθμούς σου για μερικές μέρες!!!!:P

Να ζητησω τη γνωμη σας σε κατι κοριτσια? 7 Μαιου γινεται νονα η αδερφη μου στη Θεσσαλονικη και θελω πολυ να παω, αλλα δεν ξερω πως θα μαι λογω εγκυμοσυνης και πως θα βολεψω το μωρο στο ταξιδι και στο ξενοδοχειο! Μεχρι τωρα εχουμε κανει 3ωρα ταξιδια στο χωριο μας και μενουμε σε σπιτια δικα μας, οποτε βολευεται ο μικρος.Θα βολευτει αραγε σε ξενοδοχειο και κατα ποσο θα αντεξω κι εγω με την εγκυμοσυνη? Εχετε παει καμια με μωρο σε ξενοδοχειο?

sue κι εγω νομιζω να το κανετε, δεν ειναι τρομερό. Εμεις πήγαμε παργα που ηταν αρκετες ωρες στο αυτοκινητο και λεγαμε θα χρειαστει τουλαχιστον 2 στασεις αλλα τελικα καναμε μονο μια για να φαει και η μικρη φρουτο. Βασικα η δικη μας κοιμαται και αρκετα στο αμαξι οποτε ηταν οκ.

Στο ξενοδοχειο μας εσωσε το παρκοκρεβατο που μας εδωσαν (ρωτα πριν κλεισετε ξενοδοχειο αν και νομιζω ολα εχουν) και φυσικα η κουζινιτσα στο δωματιο που ηταν σε συνεχη χρηση.

Που στη Θεσσαλονικη σκεφτεστε να κλεισετε? Εχουν καποιο ξενοδοχειο που εχουν κανονισει για τη βαφτιση?

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

hello!!

Pasxalitsa emena me esose o thulasmos apo ti diaita! exasa ta 18 kila pou peira, +8 akoma kurios logo tou thulasmou nomizo afou ta perissotera ta exasa to 1o trimino pou itan suxnoi oi thulasmoi me kanoniko diaitologio alla polla nera! dipsaga trela!!!! tora den xano alla den kano kai diaita:D. exo akoma 7 gia na ftaso ta pro kopsimo kapnismatos!

Emeis exoume kanei arketa taxidia opos i ladyc.

3 10 ora se xanthi me amaxi se diafores ilikies apo 3 minon mexri prin 15 meres, 2 minon 6-7 ores stin upeiro se xenodoxeio, To noemvrio Florentia (aeroplano kai treno), kai kana 2 Patra. Isos xxexnao kai kanena. sta makrina griniaze ligo me to anapodo kathisma. alla tora pou peira kanoniko na koitaei mprosta fainetai na einai pio eukolo. epipleon an mineis liges meres isos mporeis na pareis to fai tou mikrou apo to spiti se kanena psiguaki-tsanta gia to taxidi kai na to valeis sro psugeio tou xenodoxeiou.

uDLqp1.png

Καλημερα κοριτσακια μου!

Ευχαριστώ για τις συμβουλες!Θα δω, μπορει να παμε, για 2 μερες θα ειναι μονο, οποτε δεν θα χρειαστω και πολλα φαγητα.Οπως λες Νατασα θα παρω μεγειρεμενο το φαγητο του σε ψηγειακι, δεν χαλαει 2 μερες.Naya μου δεν ξερω ακομη για το ξενοδοχειο.Η βαφτιση στην Καλαμαρια θα γινει. Θα αφησω την αδερφη μου να το ψαξει που ξερει απο Θεσ/νικη γιατι σπουδαζε.Εχεις εσυ τιποτα υποψη σου εκει κοντα?

Εχθες ο μικρος μου εκανε κατορθωμα!Του εδωσα ενα παπακι να παιξει και ειπε "παπα"!!! Κι εγω ενθουσιαστηκα γιατι το ειπε απο μονος του χωρις να του το ζητησω. Δηλαδη οταν αρχισει να λεει περισσοτερα πραγματα συνειδητα θα τα κανω πανω μου?

Φιλια σε ολες!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλημερα!!!!

Eleni στην παιδικη χαρα εκει στην καφετερια πατε? Δεν ξερω αν προλαβω αυτο το ΣΚ, μιλαμε αν ειναι.

Παμε σε κατι μικρουλες κοντα στο σπιτι, αλλα και εκει καλα θα ειναι. Δες το αν μπορεις και μου λες(και φυσικα οποια αλλη μανουλα θελει).

Οσο για το ταξιδι εμενα το μονο που θα με κολλαγε ειναι οι ωρες στο αυτοκινητο. Αν ο Μαρινος το αντεχει (και εσυ φυσικα) να πατε.

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...