Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

pasxalitsa v κατά την γνώμη μου τα καλύτερα παιδικά κράνη είναι τα bell

http://s.wiggle.co.uk/images/bell-bellino-08.jpg

αλλά και άλλες μάρκες έχουν πολύ καλά κράνη όπως η giro

http://s.wiggle.co.uk/images/giro-me2-08.jpg

και άλλες που δεν θυμάμαι τώρα. Αν πάς σε ένα μεγάλο και ενημερωμένο ποδηλατάδικο μπορει να έχει και άλλες μάρκες που δεν γνωρίζω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

hellos Αννικοοοοο

Γεια σου fairy, τι κάνεις πως είναι ο γλύκας;

μια χαρα1!! στο κρεβατι του κ σκεφτομαι μηπως να την πεσω κ εγω :D:D:D

Και δεν πας να ξαπλάρεις!

Εγω έχω ώρα ακόμα περιμένω τον Νικ να γυρίσει απο δουλεία και ψάχνω και για τούρτες:D

μια γλυκια καλημερα σε ολες τις φιλες ηρωιδες μανουλες!!!!!!

ελπιζω το βραδυ να μπορεσω να μπω λιγο

μου λειπετε πολυ

δωστε σημα οσες εχετε εξαφανιστει

douar, mary, natassa, 3xmama ............... mpoumpou

φιλια σε ολες!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

thena μου δυστυχως δεν ηταν η κοκκινιλα απο τριψιμο, γιατι αυξανοταν συνεχως μεσα στη μερα, προχωρουσε στο αφτι κ εβγαλε κ σπυθουρακια στο λαιμο. θα το συζητησουμε σημερα με το γιατρο μηπως σκεφτει τιποτα αλλο. και απο την αλλη της περασε με αντισταμινικο.

πριν μηνες η Δαναη ειχε ξυπνησει με κοκκινο μαγουλο που μεσα στη μερα υποχωρουσε κ μετα τον υπνο γινοταν χειροτερα. ισως αυτο να ηταν κατι τετοιο, ομως δεν την ξαναεμφανιστηκε.

σημερα εχει καλη μερα κ μαλλον θα τις παμε στο γιατρο με τα καροτσια, βολτα. το κακο ειναι οτι στην πολυκατοικια του γιατρου πριν φτασεις στο ασανσερ πρεπει να ανεβεις μερικα σκαλοπατια κ δεν ειναι τοσο ευκολο με τα καροτσια. κατω δεν τα αφηνω κατω γιατι δεν εχω εμπιστοσυνη, αρα κουβαλημα!!!:rolleyes:

MCYlp3.png

Κοριτσακια μου καλα, καλημερα σας!!!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Thena χαιρομαι που ειστε καλυτερα!! Ετσι γερα!

Νατασα υπομονη...Καλα να ειστε και ολα θα γινουν! Φιλια στον μικρο σου!

Ριτακι εργαζομενη μητερα πλεον..!Πως τα παει ο Γιωργης σου οταν λειπεις με τους υπολοιπους?

Georgina θα φτιαξει ο καιρος συντομα και θα αρχισετε τις βολτες εξω, οποτε θα ξεφευγεις λιγο!

Anniko, fairymummy, naya, marsolan, andith, eleni, xainti,pasxalitsa, mpoumpou και συγνωμη αν ξεχναω καποια, φιλια σε ολες!!!!Και φυσικα στη mary k douar που εχουμε καιρο να μαθουμε νεα..Ελπιζω να ειναι καλα!!!

Σας ευχαριστώ και για τις ευχες σας!

Α! Να καλωσορισω και τη ladyc!Να χαιρεσαι το παιδακι σου!

Εγω εχω ενα αγορακι που γεννηθηκε λιγο μετα το δικο σου, στις 20/5.Και περιμενω το δευτερο σε 4 μηνες!Μπαμ μπαμ!

Να σας πω οτι ο γιος μου αυτες τις μερες κανει ολο γκριματσες οταν κοιταζεται στον καθρεφτη!Ειδικα αυτο με το μαζεμα των φρυδιων ειναι το κολλημα του! Εχει πολυ γελιο!Εχει ξεπροβαλει και το τριτο δοντακι και παει να σκασει και το τεταρτο.ΕΙμαστε λιγο πισω απο τα περισσοτερα παιδακια..Με τα φαγητα παμε αργα, αυγο σιγουρα μετα το χρονο θα μου πει και αμφιβαλω αν θα μου πει να του δωσω τοσο νωρις φρεσκο.Ειναι λιγο υπερ της σκονης ο δικος μου γιατρος.Τη Δευτερα εχουμε ραντεβου για εμβολιο κτλ.

Σας φιλω για την ωρα!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Kalimera!!!

Exthes pigame giatro mas bvreike mia xara. O sidiros anevike (oxi trela) kai den pernoume allo. mas eipe omos na trome kathe mera kreas kai augo opos kaname. na arxisoume kanena mikro zimarikouli sto fafito (kous kous, astraki klp).

eimaste 9500kgr kai 78 pontous. Kaname kai emvolio.

tha sunexizo argotera giati o tarzan thelei na paixoume

uDLqp1.png

πωωωπωωωωω καλέ περονόσπορος έπεσε το σαββατοκύριακο????

που είστε????????

εμεις σπέρναμε το σ/κ, ελπίζω για τελευταία φορά φέτος. Οπότε ψιλοχάλια, φυσουσε και σαν τρελος ο βαρδαρης στο κτήμα και ούτε βόλτα δεν μπορούσαμε να παμε...

αντε καλε, ο καφες οχι μονο κρύωσε αλλά μουχλιασε κιόλας!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Αντε να φτιαξουμε κανενα φρεσκο καφεδακι!!!

Καλη σοδεια Naya!(ετσι δεν λενε?)

Νατασα ψηλος ο γιος σου, ε? Εμεις θα μετρηθουμε το απογευμα και θα τσιμπηθουμε κιολας.Για να δουμε..

Το Σαββατο επαιξε ο μικρος με μια φιλη μας που ειναι 2,5 χρονων και τρελαθηκε απο τη χαρα του! Ξεκαρδιζοταν απο τα γελια και στριγκλιζε με χαρα!!Σε μια ωρα εγινε μουσκεμα στον ιδρωτα! Ποσο το ευχαριστηθηκε ο καλος μου! Κι εγω μαζι! Ειχαν και μια μπεμπα 2 μηνων αλλα δεν της εδωσε σημασια καμια! Πιστευω του χρονου να περναει καλα με την αδερφουλα του και ευχαριστιουνται και τα δυο παρεα!

Να στε ολες καλα!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλημερα!!!!

Ερημωσε το μαγαζακι μας.......:(:(

Sue μια χαρα θα περναει ο Μαρινος με την αδερφουλα του, νομιζω οτι με τη διαφορα που θα εχουν δεν θα ζηλεψει καθολου.

Εμεις σημερα ειμαστε τελειως καλα, ειχαμε μπουκωμα μια βδομαδα ολοι.

Το σ/κ καναμε πολλες βολτιτσες και κουνιες, ο Νικολας μου το ευχαριστηθηκε πολυ.

Εχει φαει μεγαλο κολλημα με τα περιστερια, τα δειχνει και φωναζει.....:shock:

Φιλια σε ολες τις μαιομανουλες

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

suedaki mou ti kaneis? Den sou euxithika gia tin koroula sou! ante na rozisei ligo to mati sou!!

kalos einai, oxi kai polu psilos tis fairys einai thirio 88cm!!

eleni kai o dikos mou exei 2 meres tora mpoukoma kai kataroi kai upoptevomai oti einai apo ti guri kai oxi apo kruoma. den thelei kai ton oro katholou...

simera pali ekane ligo aimataki sta kakka alla den eimoun edo gia na ta pao gia exetasi.

xanakoitao kai vlepo den to eixa grapsei pio prin. Tin proigoumeni evdomada eixe kanei ligo aima sta kaka kai i giatros eipe na to doume ligo kai na kanoume mia exetasi na doume an exei aimai kai otan den fainetai. mallon thelei na dei an einai apo alergia i apo duskiliotita.

rita pou eisai???

Vre su Thena giati les pos talaiporeitai mama k moro pou thilazoun akoma?? kai emeis xupname arketes fores mesa sti nuxta alla auto mporei na to ekane kai an epeine skoni. nomizo einai anexartito. kai ante an emeis kourazomaste ligo de nomizo na talaiporountai kai ta mora!

filakia epistrefo sto piximo mou!!

uDLqp1.png

αχ βρε κοριτσια, αλλη ποιοτητα σημερα. Ειχε δουλεια η πεθερα μου και ηρθε η μαμα μου να κρατησει τη μικρη. ηρθα λοιπον σπιτι και βρηκα ενα μωρο χαρουμενο, ενα σπιτι λαμπικο και ενα βουνο ασιδερωτα ετοιμα να μπουν στην ντουλαπα. Αφου κοιμηθηκε τωρα η μικρη και αναρωτιεμαι τι να κανω :shock::shock:

Καλη σοδεια Naya!(ετσι δεν λενε?)

Ξερω κι εγώ τι λένε?? Καινουρια ειμαι κι εγω στα ... αγροτικα :tongue: Ευχαριστω πολύ αν και δεν το βλέπω για φετος...

Sue κι εμας τρελαινεται με τα λιγο μεγαλυτερα παιδακια αν και τις περισσοτερες φορες τα εχει απο λιγο μακρια...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

μια γλυκια καλημερα στις φιλες μου !!!!!!!!!!!!!!

ειμαι λιγο κρυωμενη κ γιαυτο χαθηκα καπως το σαβ/ακο, αφηστε το τρεξιμο που εχω ριξει (βαφτιση, δουλεια, γιωργος, σπιτι) ολα μαζι. προσπαθω να μπω σε ρυθμους. ευχομαι μετα την βαφτιση καπως να τα καταφερω .

τα ζουζουνι σας διαβαζω ειναι καλα ε? μπραβο ! το σπρακι της sue μας κ αυτο αλα ε????

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...