Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

marsolan μου ναι ετσι το κανω. βαζω πρωτα το φρεσκο 30μλ, μετα 180μλ νερο κ μετα τις 6 κουταλιες σκονη. τωρα 8α γινει 60μλ φρεσκο, 150μλ νερι κ 5 σκονη. μολις χρονισει μονο φρεσκο

επισης ο γιατρος μου ειπε να επιμεινω να κοψει το μπιμπερο στο γαλα...καμια φορα του το δινω με μπιμπερο επειδη ειμαι κουρασμενη...αλλα επεμενε μετα το χρονο να μην ξαναπιει σε μπιμπερο:rolleyes:

φιλια σε ολες

σε ευχαριστω πολυ...λεω να την αρχισω την δεσποινιδα...εστω στο γαλα πριν κοιμηθει και σιγα-σιγα να μπουμε ομαλα στο φρεσκο!

Να κοψει το μπιμπερο???και πως να πινει γαλα...με εκπαιδευτικο ποτηρακι???Αν ναι...πιστευω θα την καταφερω γιατι εχω τα spouts της avent και ηδη την ξεκινησα με αυτο...

Αλλα εμενα με καιει το πρωινο γαλα....

εκει θα τα δω κωλυομενα...γιατι η μικρη δεν εχει σταθερη ωρα κι επισης το πινει στο κρεββατι και ξανακοιμαται....κι οχι τοσο στον τροπο που πινει...οσο για το οτι θα κλαιει μεχρι να παω ψυγειο να το παρω και να το ζεστανω!!

Ρωτησα εναν παιδιατρο και μου ειπε οτι σε θερμοκρασια δεωματιου μπορω να το διατηρησω μονο μια ωρα ενω σε θερμαντηρα περιπου 3!!

Εσυ εχεις καμια οδηγια απο τους Βρετανους???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσάκια μου τι κάνετε έχω πολύ καιρό να μπω και βλέπω την thena την κυνηγάνε ιώσεις και διάφορα άλλα με τα μικρά περαστικά και ξου ξου να φύγουν γρήγορα από εσάς!

Εμείς καλά είμαστε χάθηκα και εγώ μια με τις ιώσεις μια με την πολύ δουλειά που είχα και δεν προλάβαινα να μπω ούτε από τη δουλειά. έχω αρχίσει και δίαιτα είμαι στην 3Η εβδομάδα και έχω χάσει 4 κιλά πολύ δύσκολα να χάνεις κιλά πάντως!

Suedaki μπράβο σου που πήγανε όλα καλά στην β' επιπέδου και έχεις κοριτσάκι άντε θα γεμίσει το σπίτι με ροζ κορδελάκια και φουστανάκια.

Ri_taki και εμένα είχε βάλει η ξαδέρφη μου σπιράλ και έπιασε το τρίτο αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για τα σπιράλ δημιουργούν αιμοραγίες.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά στη δουλειά.

Αννικο φοβερές οι τούρτες και εγώ είχα κάνει κάτι απλό στα πρώτα του γενέθλια τώρα που είναι 3,5 ετών έχει αρχίσει και μου ζητάει διάφορα και δεν μπορώ να αρνηθώ.

ladyc καλώς ήρθες να σου ζήσει ο μικρούλης!

Και εγώ για την βάφτιση έχω κλείσει εκκλησία,ταβέρνα και φωτογράφο περιμένω να μου έρθουν κάτι χαρτόνια που έχω παραγγείλει για να αρχίσω να φτοιάχνω τα προσκλητήρια. Έχω δει και το στολισμό που θέλω να έχω στην ταβέρνα όχι πολλά πράγματα βέβαια και μου μένουν οι μπομπονιέρες και τα ρούχα που θα φορέσουμε. αυτά για την ώρα κοριτσάκια μου γλυκά σας φιλώ και θα τα ξαναπούμε.

ante μια μια να μαζευομαστε...βαλτε κ καμια φωτο με μπομπο κ τετοια να δουμε κ εμεισ

ριτα η δευτερη νομιζω αν κ δεν ειχε μεγαλη διαφορα.....αχ λιγεσ μερεσ ακομα για να γινει χριστιανοσ

χαιντι ποτε βαφτιζετε?καλο κουραγιο με τη διαιτα:tongue:εισε σε καλο δρομο ομωσ αφου εχασεσ 4:tongue::tongue:

εμεισ ολη μερα με τον ορο στο χερι ακομα κ εγω γιατι με εχουν πιασει τα αλλεργικα μου κ με τρονε τα παντα ματια μυτη ουρανισκοσ αυτια:shock: ολα σασ λεω κ λιγο με τον ορο ανακουφιζομαι για λιγη ωρα......εντε μεχρι να κανουμε κ κανα μπανακι να ηρεμισουμε λιγο:mrgreen::mrgreen:

εγω κοριτσια του δινο το νουλακ εχω κρυο στο ψυγειο ζεσταινω στον βραστιρα για να το αερωσω κ ετσι βαζω μισο γαλα κρυο μισο βραστο νερο κ ερχεται κ γινεται χλιαρο αμεσωσ;)

αυτα ...βλεπω καμια δεν εχει ορεξη για κουβεντα φευγω κ εγω φιλια

αννικο εσυ εχεισ τη λιστα γεννασ βαλτην να δουμε ποιεσ λειπουν;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Hello!!!Ριτα δεν ημουν μπροστα στον υπολογιστη οπως καταλαβες γι αυτο δε σου μιλησα!κ μενα μ αρεσει το δευτερο αλλα θα προτιμουσα η γραμματοσειρα να ειναι σε ολα η ιδια!για το αλλο που ρωτας ειχε η μαμα μου για χρονια!δεν επαθε τιποτα απλα ειχε περισσοτερο αιμα στην περιοδο.

Εμεις καλα!αυριο εχουμε εμβολιο!!θα μας ακουσει ολη η Κυπρος,ειναι κ καινουριος ο παιδιατρος κ καθολου δεν τον θελει η Ολγα!το περπατημα καλα κρατει οπως καταλαβαινετε αλλα επειδη εχει παρει το κολαι κανει ολα χαζα την ωρα που περπαταει κ πεφτει συχνοτερα!κ οταν ειναι εδω το μωρο(καθε μερα)θυμαται κ μπουσουλαει απ τη ζηλια της κ ολο φωναζει κ τρεχει κ βηχει ψευτικα,αλλα ολο το κοιταει κ το πιανει,τη τσιμπαει κιολας που κ που αλλα χαμπαρι η μικρη!!

rXrPp3.png

σε ευχαριστω πολυ...λεω να την αρχισω την δεσποινιδα...εστω στο γαλα πριν κοιμηθει και σιγα-σιγα να μπουμε ομαλα στο φρεσκο!

Να κοψει το μπιμπερο???και πως να πινει γαλα...με εκπαιδευτικο ποτηρακι???Αν ναι...πιστευω θα την καταφερω γιατι εχω τα spouts της avent και ηδη την ξεκινησα με αυτο...

Αλλα εμενα με καιει το πρωινο γαλα....

εκει θα τα δω κωλυομενα...γιατι η μικρη δεν εχει σταθερη ωρα κι επισης το πινει στο κρεββατι και ξανακοιμαται....κι οχι τοσο στον τροπο που πινει...οσο για το οτι θα κλαιει μεχρι να παω ψυγειο να το παρω και να το ζεστανω!!

Ρωτησα εναν παιδιατρο και μου ειπε οτι σε θερμοκρασια δεωματιου μπορω να το διατηρησω μονο μια ωρα ενω σε θερμαντηρα περιπου 3!!

Εσυ εχεις καμια οδηγια απο τους Βρετανους???

ναι σε ποτηρακι εκπαιδευτικο εννοουσα

κοιτα εμενα δεν εχει κλαψει ποτε για γαλα το πρωι...εκτος απο οταν ηταν πολυ μωρο...ξυπναει κ παιζει μονος του για καμια ωρα στην κουνια...οποτε εγω σηκωνομαι κ κανω διαφορα μεχρι να ερθει η ωρα να τον ταισω κλπ. το γαλα δεν το πινει ζεστο απο μωρο...δε το ηθελε....ακομα κ κρυο να του το δωσω το πινει...ζεστο δε το θελει.

το γαλα στο οποιο αναφερεσαι ειναι το φρεσκο η η σκονη?

Διαφημίσεις

καλημερα καλημερα.....

σας διαβασα πολυ πολυ γρηγορα...

suedaki φιλακια στην μικρη κοιλιτσα....τι καλα που ειναι τελικα κοριτσακι....!!!!!!

thenaki βρε κοπελα μου τι παθατε....εκει που πατε να πειτε αντε περασε παλι χαλια ειστε....

fairoula ο Γιωργης σου ειναι super!!! να μου τον φιλησεις!!!!!!!

anniko εχεις να μου προτεινεις καμια καλη μαρκα για κρανος ποδηλατου για παιδακι? ψαχνω για το βαφτιστηρι....

κανενα μαγαζι???

ριτακι κρατα γερα... :P

εγω σπιραλ δεν θα εβαζα....τα φοβαμαι...

andith φιλακια στο Ολγακι....φανταζομαι πως θα τρεχει η σουσουραδα....

στις υπολοιπες φιλια!!!!!!!!!!!!

sorry αν δεν σας γραφω ολες αλλα το αλτσχαιμερ αρχιζει να μου χτυπαει την πορτα.....:shock:

τα κοριτσακια που χαθηκαν,,,,douar mairoula 3xmammma νατασσα κ.α.

ελπιζω να ειναι καλα...ειδικα οι κοπελες που ειχαν αρρωστους ανθρωπους.....

εμεις κοριτσια καλα αν εξαιρεσουμε τον υπνο του που σχεδον καθε βραδυ για μεγαλο διαστημα κοιμαται μαζι μας....

πολυ εχω προβληματιστει με αυτο...

κατα τα αλλα τρεχω με τα γενεθλια....

παλευω να βρω θεμα....ολο συσκεψεις κανουμε με τον αντρα μου και πουθενα δεν καταληγουμε..............

να δειτε που δεν θα προλαβω να τα οργανωσω οπως θα ηθελα...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

ναι σε ποτηρακι εκπαιδευτικο εννοουσα

κοιτα εμενα δεν εχει κλαψει ποτε για γαλα το πρωι...εκτος απο οταν ηταν πολυ μωρο...ξυπναει κ παιζει μονος του για καμια ωρα στην κουνια...οποτε εγω σηκωνομαι κ κανω διαφορα μεχρι να ερθει η ωρα να τον ταισω κλπ. το γαλα δεν το πινει ζεστο απο μωρο...δε το ηθελε....ακομα κ κρυο να του το δωσω το πινει...ζεστο δε το θελει.

το γαλα στο οποιο αναφερεσαι ειναι το φρεσκο η η σκονη?

Σε ευχαριστω και παλι για την απαντηση!!

Η δικια μου δεν εκλαιγε νεογεννητο....και γκρινιαζει τωρα...αν δεν της το δωσεις οσο πιο γρηγορα γινεται!!

Καλα...μην φανταστεις κι εμεις δεν το πινουμε πολυ ζεστο αλλα οχι και κρυο...!

Σημερα ας πουμε ζητησε γαλα στις 5 το πρωι...

Αυριο μπορει να ζητησει στις 7...αγνωσται αι βουλαι της Πηνελοπης!!:rolleyes:

Αναφερομαι στο φρεσκο γαλα...!!Αυτο αφορουσαν οι παραπανω οδηγιες!

Ασχετο...εχετε ηδη διακοπες για Πασχα???Χαλαρωνετε??

Geia sas koritsakia!!!!

xathika ligo mias kai den eimoun kai sta kalutera mou logo agxous kai polus douleias!

Sas diavaza sxedon kathimerina alla den eixa kai polu kali diathesi na grapso. episeis kana duo fores xekinisa kai sti mesi ta paratisa den xero kai ego giati.

Xairomai pou eisaste oles kala kai pou Thenaki epivionetai meta apo tooooooosa pou sas sunevisan.

Me to kalo ta vaftisia se oses etoimazeste kai ta partu gennethlion!

Emeis oute to ena tha kanoume oute to allo mallon logo oikonomikis stenotitos:(:(:(:(.

O mikros mou exei megalosei arketa kai einai enas kouklos:tongue::tongue::tongue::tongue: (koukouva!!!)

Otan einai me tin xaderfi tou einai olo aggalies kai paixnidia! exoun polu plaka.

Avrio pame giatro gia emvolio kai odigies kai simera perimeno ta apotelesmata apo tis aixetaseis aimatos na doume gia to sidiro. exei peripou 15-20 meres pou ton stamatisame kai theloume na doume an anevike.

Thelo na paro kai ego podilato gia mena kai na tou valo kathismataki piso alla o mpampas mas fovatai ligo to podilato stin athina me to mikro.

Sas diavazo suxna kai sas skeftomai na to xeretai!

Mairoula kai Douar elpizo na eiste kala.

uDLqp1.png

γεια σας κοριτσακια!!!!

ποσο καιρο εχω να μπω εχω ξεχασει...... εχουμε γυρισει σαντορινη ο αντρας μου δουλευει απο το πρωι μεχρι το βραδυ κ ειμαι εντελως μονη με το νικολα!!!

ο καιρος ειναι χαλια κ δεν εχουμε ξεμυτησει απο το σπιτι και οι φιλοι που εχουμε εχουν ξεκινησει ετοιμασιες για τη σεζον κ δεν εχει κανενας χρονο κ δεν την παλευω δεν εχω με ποιον να ανταλλαξω μια κουβεντα!!!

ο νικολας ειναι μια χαρα αν εξαιρεσεις την αναιμια που εχει και παιρνει σιδηρο 3 φορες την ημερα!! θηλαζουμε ακομα κ ξυπναμε ακομα την νυχτα!!!

εχουμε 6 δοντια περπαταει μονος του εδω κ 3 με 4 μερες α και απο 16 μαρτιου πινουμε νερο κ χυμο με καλαμακι!!!

τα αγγελουδια σας καλα??? ελπιζω να ειστε ολες καλα !!!!! σας φιλω πολυ γλυκα!!!!

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοπελάρες!!

Θενα τι καλα που ειστε καλύτερα! Αντε όλο όμορφα νεάκια από εδώ και πέρα!

Εμεις τα ίδια, πάμε ερχόμαστε, η μικρή ζωηρεύει, η μέρα ποτέ δε φτάνει,στη δουλεια ακομα δεν έχουμε πληρωθεί τίποτα απολύτως, κτλ κτλ

Φιλάκια πολλά στις τρεχάτες μαμάδες και τα σούπερ παιδάκια!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

ξεκινησαμε τον κροκο στους 10,5 μηνες και τωρα στους 11 θα ξεκινησουμε κ ασπραδι. η Δαναη τρωει ολοκληρο κροκο πλεον κ της αρεσει πολυ. η Νεφελιτσα μετα απο αυτο που επαθε το σταματησαμε αλλα θα ξαναδοκιμασουμε προσεχως, γιατι ο γιατρος μου ειπε οτι μπορει να μην την πειραξε το αβγο. αν δεν ηταν το αβγο, τι μπορει να ηταν? δεν εφαγε κατι διαφορετικο, δεν βγηκαμε εξω καθολου για να ειναι κατι περιβαλλοντικο , δεν μπορω να καταλαβω. παντως μετα απο μιαμιση μερα το παιδι ηταν μια χαρα. εξαφανιστικε η κοκκινιλα με το σιροπι fenistil.

ψαρι δεν εχουμε φαει ακομα, μαλλον μετα τον χρονο.

τις τελευταιες μερες ο πωπος τους ηταν οκ, χωρις καμια κοκκινιλα. ξεθαρρεψα κι εγω κ ειπα να τους βαλω πανες pampers που μου εχουν περισσεψει. τι το ηθελα. η Δαναη εβγαλε παλι αλλεργια στον πωπο, διπλα απο το νινι. δεν το ξαναρισκαρω. μονο lidl πλεον. επιβεβαιωσα οτι τα pampers φταινε τελικα για τους ερεθισμους τους.

MCYlp3.png

roza μακρια απο παμπερσ κ εγω οσο μπορω τα αποφευγω οσο για την κοκκινιλα κ εγω πιστευω δεν ειναι απο το αυγο κ εμενα το παθενε στο κουτελο ο ιασονασ ειναι απο το τριψιμο που κανουν στον υπνο ;)

naya moy φιλια πολλα κανα νεο με ειρηνη κ mary? τι να εγιναν αυτα τα κοριτσια?

αχ μορε κοπελα μου βρεσ καμια αλλη δουλεια η τουλαχιστων πεσ τουσ να σασ δωσουν εναντι κατι....περναει ο καιροσ κ μαζευοντε οι συναδερφοι τι λενε?

γιωργιτσα μην κλεγεσε καθολου σε λιγεσ μερεσ εκει θα ειναι καλοκαιρι κ θα γεμισετε κοσμο κ πολυ ζηλευω εγω τωρα!!!! κοιτα να κοψεισ κ τον θυλασμο κ μη τιρανασ το μωρο κ εσενα φυσικα....φιλια πολλα κ μη χανεσαι

νατασουλι φιλια στον κουκλο σου σε χασαμε ετσι να μπαινετε να λετε εστω ενα καλησπερα να ξερουμε οτι δεν μηλαμε μονεσ μασ :rolleyes:

ολεσ εχουμε τα προβληματα μασ κ καμια ορεξη να καθομαστε να γραφουμε αλλα καπωσ πρεπει να καρτηθει η σελιδα μασ ζωντανη γιατι φοβαλε πωσ θα κλεισει αν συνεχισουμε ετσι:( κ εγω σασ εχω συνηθισει τοσο καιρο:!:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...