Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ τι ευχελαιο βρε κοριτσια εγω πρεπει να κανω εξορκισμο κ αν !:shock::confused:

κ εγω τισ τουρτεσ λιγο πιο απλεσ τισ περνω:tongue: γιατι αυτεσ που μασ εδειξε θα λιπασε να τισ χαλασεισ να τισ φασ:tongue:

ροζα θυμηθικα εσε να με το κικκινισμα γιατι κ εμενα η μικρη που ειχε κοκκινησει ολοι τωρα το βραδυ ειχε μονο στα γονατα κ εκαιγαν κ ολασ κ εχει κ φαγουρα.....:(

δυσκολεσ μερεσ κοριτσια εχω κ τον ιασονα ολο αγκαλια θελει να ειναι ...γερνει κ το κεφαλι του στον ωμο:rolleyes: ειναι γλυκοσ αλλα κουραστικοσ αρνιτε να περπατησει αυτο το παιδι ..δεν τον νιαζει να ψαχουλεψει τπτ αμαν αν κ οταν τον βαζω στη περπατουρα ολο κ κατι θα πειραξει αλλα για 10 λεπτα μετα θελει αγκαλιεσ κ κουρνιασματα:tongue:

αρχισε κ εμενα η αλλεργια κ τρεχουν οι μυτεσ κ εχω φαγουρα μυτη ματια κ ουρανισκο κ σε λιγεσ μερεσ φαγουρα κ στα αφτια:mad::x

αυτα τα λιγα φιλια κ καληνυχτεσ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννικο εγω δεν ειχα σκοπο να δω για καμια ιδιαιτεερη τουρτα αλλα τωρα με μπιζωσες!!! Τελειες όλες!!Κι εγω προτιμω τη sesame street... Που τις βρηκες ομως???.

από εδώ τις βρήκα: http://cakecentral.com/modules.php?name=gallery&aid=60&pageID=1 απίστευτο site εεεεε:shock::shock::shock::shock:

Όσο για το λουμπάγκο επειδή είχα πάθει πρόσφατα, να φανταστείς πόναγα και όταν ανέπνεα (δεν πήρα φάρμακα λόγο θηλασμού), αυτό που με βοήθησε πάρα πολύ είναι η ζέστη και η ξεκούραση :!::!::!::!:

περαστικα βρε Θενα τι να πω.....ολα θα φυγουν σε λιγες μερες

δειτε βιντεακι που εβαλα στο φεις...δε θα μεινει για πολυ χαχαχα

τρέχωωωωωωωωωωωωω

Καλημέρα!!!

Τελικά σήμερα που ήρθε ο γιατρός μας είπε να ξακινήσουμε και το αυγο!!!

Από αύριο λέω να κάνω την αρχή! Θα πάω σε κάποιον γείτονα να αγοράσω αυγά από αλανιάρες κότες!!!

Περαστικά στα αρρωστα μωράκια και στις μανούλες!!!

Τι ωραία η τελευταία τουρτα που έβαλες (με τα αυτοκινητάκια)!!!!

Εγώ σκεφτόμουν, για τα γενέθλια (σε 1.5 μήνα)... να έφτιαχνα μια τούρτα με το ΝΕΜΟ ή με ferrari! έφτιαξα ζαχαρόπαστα για να δω αν την πετυχαίνω και τώρα πρέπει να αγοράσω χρώματα ζαχαροπλαστικής κλπ για να κάνω κανένα σχέδιο της προκοπής! Έχετε φτιάξει ποτέ μόνες σας τούρτα με σχέδια από ζαχαρόπαστα; Να έχω ελπίδες ή τζάμπα χαίρομαι;;;!!!:shock:

Διαφημίσεις

εμενα δεν πιανουν κ πολυ τα χερια μου ουτε καν το προσπαθω αν κ θα ηθελα πολυ:rolleyes::rolleyes:

εμεισ σημερα καλυτερα αλλα μην λεω μεγαλα λογια :confused: τελικα αυριο θα μου πουν για την εξεταση ...σημερα που την ιδε η γιατροσ ηταν πολυ καλυτερα εφυγε κ η κοκκινιλα κ απο πυρετο κατι δεκατα το πρωι μετα δεν ειχε τπτ...αλλα την βομβαρδισε με την αντιβιοση με το να περνει την διπλασια απ οτι μασ δινουν συνηθοσ αλλα για 2 μερεσ ειπε μετα θα το ελατωσουμε....

το ποδι καλυτερα κανουμε πλησεισ με μπεταντιν κ αλατονερο .

κατα τα αλλα ο ιασονασ μου εκανε την πρωτη μεγαλη ζημια τραβιξε ενα σεμεν κ επεσε κ εσπασε ενα κιροπιγιο (ηταν με την περπατουρα )...αν δεν βαζω σεμεν δεν τα πειραζει αλλα δεν θελω να αλλαξω τα μπιμπελο κ ολη τη διακοσμιση γι αυτον πρεπει να μαθει τα αλλα δεν μου πιραζαν ειχα συνηθισει να τα βλεπουν κ δεν τα ακουμπαγαν ....αυτοσ ουτε μη ουτε ξε μη δεν ακουει:mad:

που ειστε τσουπρεσ ολεσ?

naya περαστικα κοριτσι ξεκουρασου κ ασε τα πολλα τρεξιματα για τον

συζυξ:tongue:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλησπερα!(Καληνυχτα δηλ. τετοια ωρα:tongue:)

ladyc κ γω πηρα(με τη μαμα μου)ενα βιβλιο,μιας Κυπριας,για ζαχαροπαστα κ τουρτες,πουλαει κιολας ζαχαροπαστα αλλα μαλλον θα δοκιμασουμε να φτιαξουμε,η μαμα μου που πιανουν τα χερια της(κ τα δικα μου πιανουν αλλα βαριεμαι λιγο),θελω να της φτιαξω παπαρουνα,αλλα αν δεν τα καταφερουμε,εδω στη Κυπρο παπαρουνα λενε τη πασχαλιτσα κ θα φτιαξουμε πασχαλιτσα που ειναι ευκολοτερο!!

Αννικο εγω δεν μπορω να διαλεξω!!τις θελω ολες!!μια μιξη ισως!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::P:p:p

thena περαστικα περαστικα περαστικα!!φτου φτου φτου!!

rXrPp3.png

thena η δικια μου δε χαμπαριαζει στα οχι μας κοροιδευει ο στρουχτουρας!τα εχουμε αδειασει ολα!!μονο αν της φωναξω αποτομα οχι κ τρομαξει κανει την αδιαφορη κ μου κανει οοοοοοοοοο κ μου δειχνει το φως η οτι αλλο δει κ καλα κ μετα φευγει!!

rXrPp3.png

γεια σας κοριτσια...

τι κανετε??

τρεχω λιγο τον τελευταιο καιρο και προλαβαινω μονο να διαβαζω τα νεα σας!!!

-θεναααααα....τι να σου πω κοριτσι μου...περαστικα???καλες αντοχες???ολα αυτα κι αλλα ακομη???

-ριτακι....εμπλεξες με την πολλη δουλεια εεε??

-αντιθ...περνατε καλα στην Κυπρο???Η Ολγα τρεχει τωρα??:tongue:

-αννικο...ωραιες οι τουρτες,πολυ τις λιγουρευτηκα!!

-ροζα...τι κανουν οι διδυμουλες??Λες η κοκκινιλα να ειναι απο το αυγο???Η δικια μου οταν αρχισε το αυγο ολοκληρο με το ασπραδι αρχισα να παρατηρω κατι κοκκινιλες στην πλατουλα κυριως σαν τσιμπηματα απο κουνουπι...λες και την περπατησε κατι...

της εβαλα tefirax και φυγανε...αλλα εχω την εντυπωση οτι οταν της ξαναεδωσα ξαναπεταξε...τωρα θα την δοκιμασω αλλη μια φορα μεθαυριο και αν δω οτι εχουμε ξανα παρομοιο συμπτωμα θα της το κοψω και θα της το δινω καθε 15 μερες...

-πασχαλιτσα...ολα καλα??πως παει ο μικρος σου απο μπουμ??σε τρομαζει μωρε ο γλυκουλης??

-fairymummy,να σε ρωτησω:πως κανεις το γαλα του μικρου σου πλεον???βαζεις και μια μεζουρα φρεσκο

η παραπανω οπως ειχες αναφερει καποια στιγμη???

Πως παει η δοσολογια...αν θες να φτιαξεις 230 μλ γαλα???

180 μλ νερο+6 μεζουρες σκονη+30μλ φρεσκο????

αν μπορεις σε παρακαλω καθοδηγησε με...

Σε ενα μηνα μπαινουμε κι εμεις στο φρεσκο και θελω να την παω ομαλα...

Αν ξεχασα καποια ας με συγχωρησει,ειναι και το προχωρημενο της ωρας....

σας φιλω!!

Γεια σας κοριτσακια μου γλυκα!!!

Μπαινω στα γρηγορα να σας χαιρετισω και να σας πω τα νεα μου.Δεν εχω προλαβει να διαβασω τα δικα σας ακομη...Εχω λιγο τρεξιμο με τη δουλεια, οπου ειχαμε απεργια 2 μερες και θα εχουμε παλι απο αυριο..

Ο Μαρινακος μου ειναι μια χαρα!Το καινουριο κολπο του ειναι να σουφρωνει τα φρυδια του οταν θυμωνει και οταν βλεπει καποιον που δεν τον γνωριζει!Εχει πολυ γελιο! Εχτες προσπαθουσε να πει "κακα", αλλα τον δυσκολευει το "κ" και το ελεγε "τατα". Εκανα την β επιπεδου, το μικρακι μου μεγαλωνει μια χαρα μεσα μου και τελικα ειναι κοριτσακι!!!!Μου το παν σιγουρα!!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα με τα παιδακια σας!

Θενακι ειδα στα γρηγορα οτι δεν ειστε παλι καλα...Πολυ λυπαμαι...Ευχομαι περαστικα!

Φιλια πολλα, οποτε προλαβω θα ξαναμπω!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα! καλημερα!!!!!

ρεπαρω σημερα κ αφου ετρεχα σε δουλειες εξωτερικες μαζευτηκα κ μαγειρευω (μετα εχω σιδερο:twisted::twisted::twisted:) εντομεταξυ ειχα μια συζητηση σημερα με τον γυναικολογο μου κ θελω την γνωμη σας για το σπιραλ , γιατι σκεφτομαι σοβαρα να βαλω

88M1p3.pngycQap3.png

μπραβο που ο Μαρινακος θα εχει σε λιγο μια αδελφουλα!!!!! τι ωραια νεακια sue μου !!!! ολα να συνεχισουν να πηγαινουν καλα!!! κ παντα ετσι με το χαμογελο κ αγαπημενοι να ειστε!

88M1p3.pngycQap3.png

-fairymummy,να σε ρωτησω:πως κανεις το γαλα του μικρου σου πλεον???βαζεις και μια μεζουρα φρεσκο

η παραπανω οπως ειχες αναφερει καποια στιγμη???

Πως παει η δοσολογια...αν θες να φτιαξεις 230 μλ γαλα???

180 μλ νερο+6 μεζουρες σκονη+30μλ φρεσκο????

αν μπορεις σε παρακαλω καθοδηγησε με...

Σε ενα μηνα μπαινουμε κι εμεις στο φρεσκο και θελω να την παω ομαλα...

marsolan μου ναι ετσι το κανω. βαζω πρωτα το φρεσκο 30μλ, μετα 180μλ νερο κ μετα τις 6 κουταλιες σκονη. τωρα 8α γινει 60μλ φρεσκο, 150μλ νερι κ 5 σκονη. μολις χρονισει μονο φρεσκο

επισης ο γιατρος μου ειπε να επιμεινω να κοψει το μπιμπερο στο γαλα...καμια φορα του το δινω με μπιμπερο επειδη ειμαι κουρασμενη...αλλα επεμενε μετα το χρονο να μην ξαναπιει σε μπιμπερο:rolleyes:

καλημερα! καλημερα!!!!!

εντομεταξυ ειχα μια συζητηση σημερα με τον γυναικολογο μου κ θελω την γνωμη σας για το σπιραλ , γιατι σκεφτομαι σοβαρα να βαλω

κοριτσακι μου καλο καλημερα!!!! ξεκουρασου κ λιγο βρε ψυχη μου :)

για το σπιραλ ξερω απο τη μαμα μου....προκαλει αιμορραγια στην μητρα οσο καιρο το φορας....ειναι ενα ξενο σωμα μεσα στη μητρα...η περιοδος δου θα γινει πιο βαρια λογω της αιμορραγιας αυτης...εγω παιρνω αντισσυληπτικα:rolleyes:

sue καλη συνεχεια κουκλα!!!!

φιλια σε ολες

σουδακι μακια πολλα στη κοριτσοκοιλιτσα:tongue::tongue::tongue:

εμεισ καλυτερα κοριτσια το απογευμα περνω τισ εξετασεισ.

ριτακι πιστευω οτι ειναι πιοσ θα στο βαλει....η κουνιαδα μου δεν ειχε προβλημα κανενα αν κ τελικα το εβγαλε γιατι εχασε κ την δευτερη σαλπιγγα οποτε δεν τησ χρειαζετε ...μια γνοστη μου εκανε τεταρτο παιδι ενο φορουσε το σπιραλ....λεει ο γιατροσ οτι μετακινηθηκε:shock: τι να πω εγω αυτα τα φοβαμε γενικα το μονο που κανω ειναι να τραβιομαστε κ μεχρι τωρα ηταν ασφαλεσ:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: αν ερθει κατα τυχη κανα τεταρτο κ τι εγινε ενα παραπανω αχαχαχαχαχα εγω θα κλειστω δαφνι οποτε αλλοσ θα τα μεγαλωσει:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

η χαιντι που ειναι βρε παιδια κ οι αλλεσ οι καινουριεσ χαθηκαν:-(

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...