Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα

αν κ για μενα ηταν κακη μερα:mad:

εκει που ολα πηγαιναν προσ το καλυτερο τσουπ....να ο εμετοσ το βραδυ...η Δαναη εντωμεταξυ ειχε χτυπησει στο σχολειο το ποδαρακι τησ την παρασκευη αλλα δεν φανικε να ποναει τρελα κ χθεσ το βραδυ αρχισε να κλαιει οτι την πονουσε ...κοιταω ειχε γινει τουμπανο το δαχτυλο το μεγαλο κ το κουτουπιε τησ....μετα που εκανε εμετο λεω θα ηταν απο τα κλαματα γιατι το κανει αν κλαιει πολυ...αλλα συνεχισε ολο το βραδυ να ξερναει κ πεταει κ ενα 39 κ μασ αποτελειωνει.....:(:(:(.....απο το πρωι δεν ξανα εκανε εμετο αλλα ο πυρετοσ δεν λεει να πολυ κατευει κ φτανει στο 40 τωρα την εχω με το βρακι κ κομπρεσεσ...παραμηλαει κ καμια φορα:confused: αν κ τισ φετεσ με το μελι τισ τσακισε:shock::tongue: τεσπα πανε κ τα βαφτισια κ τα γεννεθλια που θα πηγαιναμε σημερα οχι οτι στεναχοριεμαι που τα εχασα αλλα πιο πολυ αυτα περημεναν πωσ κ πωσ για να παμε να φυγουν κ λιγο απο το σπιτι....

ριτακι φιλακια κοιτα μην παθεισ τπτ:!:

ροζα πηρεσ το γιατρο σου κανα τηλεφωνο περιεργο ειναι ομωσ μετα απο 2 μερεσ ειναι κ πρισμενο?αν οχι μπορει να ειναι απο το τρυψιμο που κανουν μεσα στη κουνια γιατι εμενα κοκκινιζε η μπαλα του κ ειχα φοβηθει πολυ αλλα μετα ειδα πωσ την ετριβε κ καταλαβα;)

andith ετσι ταχυπαλμιεσ ειχα κ εγω κ δεν σταματουσαν τισ ειχα 40 μερεσ κ πηγα στο γιατρο γιατι δεν με αφυναν να κοιμηθω....απο υπνο πωσ παει κοιματε?ολα ειναι αγχοσ κ εμενα αυτο μου ειπε αλλααπο καποια στιγμη κ μετα εχει επιπτωσεισ στο σωμα σου κ δεν ελενχετε χωρισ φαρμακα:-(

εγω την ειχα ρωτησει την ψυχιατρο αν θα μου περνουσεν κ χωρισ φαρμακα κ μου ειπε οτι μπορει αλλα μετα απο πολυυυυ καιρο κ με πιθανοτητεσ πολλεσ να το ξαναπαθενα ενο με τα φαρμακα ειχα μονο ενα 2% κ η αληθεια ειναι οτι εδω κ 2 χρονια δεν εχω κανενα συμπτομα ενω πριν ολο κ καμια κριση πανικου θα παθενα ετσι για πλακα:shock::tongue:

κ για ολα εφτεγε αυτη η 'σεροτονινη' που οταν πεφτει πεφτουμε κ εμεισ μαζι με αυτην:tongue::confused:τεσπα μακαρι να ειναι κατι περαστικο;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Από 17 Μαίου (γέννησα 18) και έφυγα 25 Μαίου!

Δεν σε πρόλαβα όμως!!!;)

εγω τωρα που δεν το καταλαβα πειραζει:oops::oops::oops:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

thena μου περαστικα κ συντομα!!!!!!

μηπως πρεπει να το πατε το παιδι νοσοκομειο με τοσο πυρετο? ή να ερθει ο γιατρος σπιτι.

εμεις της δωσαμε fenistil σιροπι κ gel κ αν δεν υποχωρησει σε 2-3 ωρες θα ξανατηλεφωνησω στο γιατρο.

πρεπει να φταιει το αβγο κ δεν της ξαναεδωσα. ειχε αρχισει να βγαζει κ σπυθουρακια στο λαιμο κ η κοκκινικα γινοταν πολυ εντονη κ ζεστή.

ελπιζω να περασει γρηγορα.

αλλεργιολογος ειπε σε φιλη μου με αλλεργικο μωρο πως πριν τους δωσουμε καινουρια τροφη να τους την αλοιφουμε γυρω απο το στομα κ αν δεν βγαλουν κατι σε μιση ωρα τοτε μπορουμε να τους την ταϊσουμε.

MCYlp3.png

έχετε ξεκινήσει αυγο;

εμείς όχι ακόμα... περιμένω την τρίτη να έρθει ο παιδίατρος να μας κάνει το εμβόλιο και θα τον ρωτήσω...

Νομίζω τα έχουμε φάει σχεδόν όλα εκτός από το αυγο; είναι τοσο αλλεργιογόνο τελικα; Πω πω... Λες να το έπαθε από αυτό το παιδάκι σου;

Μίλησες με το γιατρό σου;

Thena τελικά ο πυρετός από τι είναι; Μίλησες με το γιατρό;

καλως ηρθες ladyc!

να χαιρεσαι τον μικρο σου !!!!

μα τι διαβαζω για αρρωστα παιδακια?

θενακι ? δεν πας σε κανενα νοσοκομειο?

περαστκα σε ολα τα παιδακια

ladyc εμεις εχουμε φαει αυγουλακι εδω κ σχεδον 2 μηνες , τρωμε μερα παρα μερα κροκο κ μεχρι στιγμης δεν ειχαμε κανενα προβλημα

γενικα εχει γινει απιστευτα καλοβολος με το φαγητο του

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Hello!!!

thenaki ναι συζηταγα κ με τη μαμα μου που το ειχε παθει παλιοτερα κ επινε ηρεμιστικα για να της περασει(ειναι ενα ειδος καταθλιψης)κ επειδη ο αδερφος μου ειναι ιδιος η μαμα μου,εξωτερικα κ εσωτερικα!μαλλον κατι τετοιο θα γινει!κ πολλα πολλα περαστικα!ξεματιαστηκατε καθολου!

ladyc κ μεις τρωμε κροκο απο 8 μηνων!ασπραδι μετα το χρονο!τελικα 17 γεννησες?μπερδευτηκα ετσι οπως το εγραψες!

ριτα μου φιλακια!κ καλη ξεκουραση!

rXrPp3.png

καλημερα κ καλη βδομαδα φιλεναδες μου γλυκες!

ετοιμαζω φαγακι κ παω ταχυδρομειο κ σουπερ μαρκετ.....μετα εδω παλι να αφησω τα ψωνια κ μετα δουλεια μεχρι το βραδυ . το μικρακι θα μεινει εδω σημερα με την μανα μου .

τα φιλια μου σε ολες! κ ειδικα στις ταλαιπωρες μανουλες κ τα αρρωστα παιδακια

88M1p3.pngycQap3.png

17 μπήκα στο νοσοκομείο για εξετάσεις και γέννησα στις 18 με προγραμματισμένη καισαρική! Είναι καμιά άλλη την ίδια μέρα;;;

Τι κάνουνε τα παιδάκια σας;; Εγώ περιμένω να ξυπνήσει για να παω στο σουπερμαρκετ! Βρήκα κάτι φορμάκια για μαφιν που έχει στο λιντλ και περιμένω πως και πως να τα αγοράσω για να τα εγκαινιάσω!!

καλημερα κοριτσακια!!!

χαθηκα αλλα χανομαι με διαφορα...δουλειες....στο παρκο με τον μικρο... :)

ladyc καλωσηρθες κ να χαιρεσαι κ εσυ τον Γιωργη σου...κ εμεις Γιωργηδες χεχε

κοριτσια σημερα πηγαμε στον γιατρο για development check τωρα που γινεται 1 χρονων

συζητησα για τα παπουτσια κ μου ειπε πως παπουτσι δεντ ους φοραμε μεχρι να περπατησουν για τουλαχιστον 6 βδομαδες. μεσα στο σπιτι ειδικα μονο καλτσα ωστε να γυμναστει το ποδαρακι τους! εξω επειδη φυσαει συνηθως να του φοραω αυτα τα μαλακα μονο κ μονο να μην κρυωνει...αλλα οχι παπουτσι μεχρι να περπατησει καλα

κατα τα αλλα μας βρηκε αψογους...11700 σε βαρος κ 88 εκατοστα υψος...ειμαστε ολιγον πανω απο τις καμπυλες χαχαχαχα

φιλια πολλα σε ολες, περαστικα στα αρρωστουλικα μωρακια κ πολλες αγκαλιες στις Μαγιομανουλες

τελικα σχετικα με την τουρτα θα κανω αυτη με τον κορμο κ τα σαλιγκαρια κ θα την κανω μονη μου

Καλημερα μανουλες!!

Fairy τι παιδι ο Γιωργακης σου!!! Στο υψος ειστε οχι μονο πανω απο τις καμπυλες, αλλα εξω απο τη σελιδα...... φτου, φτου.

Για παπουτσακια και εμενα μου ειπε οχι, καθυστερουν το περπατημα για τι δεν τα αφηνουν να εχουν καλη αισθηση.

Θενα τι να πω, περαστικα και παλι περαστικα.....

Ριτα κουραγιο, ελπιζω να ηρεμησεις συντομα. Πως πανε οι ετοιμασιες για τη βαφτηση;;;

Andith περαστικα στον αδερφο σου. Ειχα μια συναδερφο που παθαινε κρισεις πανικου και ενοιθε οτι χανεται αλλα δεν εχω ιδεα πως το αντιμετωπισε.

Sue που εισαι;;; Πες μας νεα απο το μωρακι σου

Αυγο μας ειπε να ξεκινησουμε στους 10 μηνες αλλα το εχω καθηστερησει λιγο, περιμενω να παμε στο χωριο να παρουμε φρεσκα απο τις κοτουλες της γιαγιας μας.

Ο μικρος μου ειναι μπουκωμενος(τον κολησε η μαμα μου), χωρις αλλα συμπτωματα ευτυχως.

Απο χθες λεει συνεχεια μαμαμαμαμαμα, χωρις φυσικα να απευθυνεται σε εμενα, αλλα εγω λιωνω και μονο που το ακουω......

Στεκεται αρκετη ωρα ορθιος, αλλα μολις καταλαβει οτι δεν κρατιεται απο καπου καθεται κατω και θελει συνεχεια να τον κραταμε να περπαταει.

Αναγνωριζει το παπακι, το ψαρι και τη μπαλα και οταν του λεμε ''που ειναι η μπαλα" κοιταει γυρω, την πιανει και μας τη δινει......κουκουβαουυυυυυ

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

γει σασ κοριτσια θα αρχισω με τα δικα μασ:(

οπωσ καταλαβατε δεν εχω παρει ανασα απο τα προβληματα μασ:confused::mad:

οπωσ σασ ειπα η μικρη χτυπησε το δαχτιλο κ εκανε πυρετουσ κτλ....χθεσ την πηγα στο νοσοκομειο την ειδε ορθοπεδικοσ λεει τπτ λιγο μπεταντιν κ αλατονερο οσο για την κοκκινιλα κ τον πυρετο ιοση λεει θα ειναι κ εβγαλε το εξανθιμα που βγαινει μετα απο τουσ πυρετουσ συνηθοσ αλλα πηγαινε κ στην παιδιατρικη οπου παω κ γινοταν τησ τρελησ ειχε κ πολλουσ γυφτουσ κ φυγαμε αρον αρον...

το βραδυ παλι πυρετο κ το πρωι σημερα το ποδι ειχε γινει διπλασιο κ πολυ ποιοντο σωμα τησ κατακοκκινο κ την πηρα κ πηγαμε στο αλλο νοσοκομειο οπου τησ καθαρισαν το δαχτυλο κ μασ εδωσαν αντιβιωση την ειδαν κ παιδιατροικ μου λενε εχει οστρακια:shock: κανει στρεπ τεστ αρνιτικο 2 φορεσ ...θα την φερεισ μου λενε σε 2 μερεσ παλι...φευγουμε κ την παω στην γιατρο μου εξω η οποια την ξεψαχνισε τησ πηρε καλιεργια απο το λεμο αυριο θα βγει κ μου ειπε οτι μπορει να ειναι απο το ποδι καποιο μικροβιο που να περασε κ παρα μεσα αυριο θα δουμε κ αναλλογα θα πραξουμε για εξετασεισ αιματοσ.....αρχισαμε την αντιβιοση κ βλεπουμε..

εγω πηρα κ τον ωρλ γιατι ακομα ποναω μου ειπε θα κανουμε αξονικη θα παω να μου την γραψουν γιατι να δινω συνεχια τωσα λεφτα σε γιατρουσ δεν μπορω.....το καλο ειναι οτι τωρα τα φαρμακα απο εξωτερικο γιατρο στα γραφει αυτοσ πασ το χαρτι στο φαρμακειο κ πλειρωνεισ μονο τη συμετοχη(με το ικα λεω) γιατι πριν επρεπε να στα γραψει γιατροσ στο ικα βεβαια πληρωνεισ την εξεταση αλλα ειναι κατι κ αυτο;)

fairy μηπωσ γεννησε τον τιραμολα:tongue::tongue::tongue: καλα μερεσ μακρια ειναι το παιδι σου απ τα δικα μασ τι το ταιζεισ καλε? χιχι αξιοσ αξιοσ:tongue:

ελενακι καλη αρχη:!::!::!::!::tongue::tongue::tongue::tongue:

οσο για το αυγο εγω πρωτα το εδινε στα φαγητα οπωσ στο κεικ κ σε μπισκοτα κ μετα να το βρασω κ παντα ολο οχι μονο κροκο κτλ.....αυτη τη φορα ενο του το αρχισα δεν του δινω συνεχια δλδ μια φορα στισ 15 μου ειπε η γιατροσ οσο μπορω πιο μετα ακομα κ τωρα που το εχει φαει κ δεν τον εχει πιραξει ασ μη του το δωσω για το λεφκομα λεει...τεσπα εγω του δινω κρεμα η γιαουρτια κ οταν βλεπω οτι πεφτουν πολλεσ πινεσ του δινω κ κανα αυγο:D

ladyc καλα ψησηματα στειλε κ κανενα απο δω τωρα που δεν προλαβαινω τπτ δεν τρωω(λεμε τωρα:mrgreen::mrgreen:)

andith αυτα ειναι κληρονομικα μου ειχε πει κ εμενα τα σογια μου ολο κ καποιοσ καποια βιδα εχει λασκα αχαχαχαχαχα

ριτακι ρεντ μπουλ δινει φτερααααα...κ φιλια πολλα

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

fairy μηπωσ γεννησε τον τιραμολα:tongue::tongue::tongue: καλα μερεσ μακρια ειναι το παιδι σου απ τα δικα μασ τι το ταιζεισ καλε? χιχι αξιοσ αξιοσ:tongue:

τιποτα το ιδιαιτερο....αλλα αμα δεις τον αντρα μου κ το σοι του θα καταλαβεις απο που πηρε :)

ευχομαι περαστικα βρε κουκλα μου...να μην εχει τιποτα η μικρη Δαναη :)

Ax βρε θένα μου δεν κάνεις κανένα ευχέλαιο. Πως σας έχει πάει έτσι φέτος:-(. Περαστικά εύχομαι

fairymummy μήπως να του έκανες ένα γοριλακι για τούρτα:D:D:D

eleni1977 περαστικά σας με το συναχάκι

Σε 26 μέρες θα σβήσουμε το πρώτο μας κεράκι ως τώρα εχω βρει αυτές για πείτε μου την γνώμη σας παρακαλώ

μπαλονάκια

normal_1300578477.jpg

sesame street

0731_069.jpgmonster-cookie-cupcake.jpg

με αυτά τα κεκάκια

(αυτήν θα την προτιμούσα για αργότερα)

marimekk-birthday-cake.jpg

πάω να σηκώσω τα ζζνια

Θενα μου περαστικα περαστικα και βρειτε και καμια καλη ξεματιαστρα! Να μας πεις τα νεακια της Δαναης μολις βγουν οι εξετασεις!

Αννικο εγω δεν ειχα σκοπο να δω για καμια ιδιαιτεερη τουρτα αλλα τωρα με μπιζωσες!!! Τελειες όλες!!Κι εγω προτιμω τη sesame street... Που τις βρηκες ομως???

Κατα τα αλλα εγω ειμαι απο το Σαββατο με ψιλολουμπαγκο φαση και κυκλοφορω λιγο μονομπατα. Κυνηγαω και τη μικρη μες στο σπιτι, για γελια ειμαστε...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...