Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!!!!!

Αννικο εγω πηρα το πληντυριο-στεγνωτηριο της Ηoover αλλα δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενη...

ασε που κανει πολυυυυυυ θορυβο...

εσενα κανει θορυβο?

χθες πηραμε και αυτο (το χρωματα και σχηματα) και τωρα εχουμε και τα 2...ειναι εξισου ωραια και τα 2...ο μικρος τα λατρευει!!!

P2780SEC.jpg

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

καλημερα

ladyc καλως ηρθες στο παρεακι

κι εγω ειμαι καινουρια, εχω διδυμα κοριτσακια (12 Μαϊου) κ ζω Γιαννενα.

χτες μας εστειλε η ΔΕΛΤΑ 6 κυβους με ζωακια για τα μωρα, πολυ ωραιους. παιρνουμε τα γιαουρτακια advance, μαζεψαμε 20 νομιζω κουκουβαγιες που εχει το 1 απο τα 2 γιαουρτακια της διπλης συσκευασιας, τις κολλησαμε σε φυλλαδιο που μας ειχαν στειλει, τους το στειλαμε, και τελικα μετα απο 45 μερες οπως ακριβως μας ειπαν, ηρθαν με το ταχυδρομειο. μπραβο τους, δεν το περιμενα.

τοσο καιρο δεν τους επαιρνα κυβους γιατι περιμενα αυτους. και το καλο ειναι οτι πλενονται στο πλυντηριο!

αννικο ευχαριστω για τις ευχες σου. δεν βλεπω ομως βελτιωση κι εχω ξε...θει στην κουραση. η μαμα δεν ερχεται για βοηθεια το σαββ/κο οποτε...την εβαψα.

pasxalitsa v το δεξι βιβλιο εχουμε, πολυ καλο. κι εγω σκεφτομαι να παρω στεγνωτηριο, οταν θα παμε σε δικο μας σπιτι γιατι εδω δεν εχω αλλο χωρο. το πλυντηριο που εχω ειναι AEG και ειναι σχεδον αθορυβο αλλα δεν στραγγιζει καθολου. αν βαλω στιψιμο ολα καλα. αν βαλω μονο στραγγισμα τιποτα. μενουν ολα τα νερα στον καδο. εχω ακουσει ομως οτι το στεγνωτηριο τα φθειρει πολυ τα ρουχα. ειναι αληθεια? αξιζει τον κοπο να παρω? σκετο ομως στεγνωτηριο γιατι δεν θελω να αλλαξω το πλυντηριο μου, ειναι ουτε 4 ετων.

ξερετε καθολου απο υποαλλεργικα γαλατα? το μωρο μιας φιλη μου βρεθηκε οτι εχει αλλεργια στα γαλακτοκομικα, το αβγο κ.α. το γαλα που της ειπαν ειναι πολυ πικρο κ δεν το πινει. κ η κρεμα γινεται με αυτο, οποτε δεν τρωει ουτε κρεμα. ξερετε καμια καλη μαρκα?

MCYlp3.png

καλημερα:D

αννικο μεσ τη νηστια το πρωινο σου:tongue::tongue::tongue:

γεια σου ladyc οπωσ βλεπεισ με λενε θενα κ στισ10/5 εκανα τριτο τον ιασονα πεσ μασ κ εσυ για τον γιωργαρο!κ για σενα φυσικα

ργω κοριτσια ειχα παρει πλυντηριο με στεγνωτηριο μαζι νομιζω ειναι πεντοκιλο αλλα δεν μου ειπαν οτι πρεπει να βαζω τα μισα τα πλυμενα να στεγνωσω πρωτα κ μετα τα αλλα μισα κ ετσι την πατησα κ δεν με βολεψε ποτε να στεγνωσω κατι εκει....μονο αν ηθελα κατι μεμονομενα αλλα τελικα ποτε δεν το χρησιμοποιησα ετσι πηρα στεγνωτηριο τησ bosch κ ΣΩΘΗΚΑ λεμε:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σκυλι αθοριβο κ γρηγορο ....εχει αισθητηρεσ αν δλδ στεγνωσουν πριν την ωρα που λεει οτι θα κανει σταματαει ;) κ το συμαντικο τα νερα τα μαζευει σε δοχιο κ τα πεταω ...αν γεμησει σταματαει μονο του κ αναβοσβηνει μεχρι να το αδιασω...το λεω γιατι μερικα η θα τα βγαζουν σαν υδρατμο κ γεμιζεισ με υγρασια το μεροσ (ετσι κανει το πληντυριο μου αν βαλω μετα να στεγνωσει) η οπωσ μια φιλη μου την πατησε κ το εβαλε αναγκαστικα διπλα στον νηπτιρα γιατι τα νερα τα πεταει εκει με ενα λαστιιχο συνεχια μεσα στο νεροχυτη:shock: γι αυτο προσοχη αυτεσ τισ λεπτομεριεσ;)

αυτα εμεισ καλυτερα το μονο που στεναχωριεμαι ειναι που δεν τρωει μεσημεριανο φαγητο οτι κ να εχω δεν θελει το φτινει:( αλλα τον αφυνω νυστικο κοιματε κ οταν ξυπνησει προσπαθω να του δωσω κ δεν θελει ...του φτιαχνω κρεμα κ την τσακιζει:mad: τι να κανωωωωω

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

καλημερα:D

αννικο μεσ τη νηστια το πρωινο σου:tongue::tongue::tongue:

χα χα χα για αυτο έβαλα και ψωμάκια και φρουτάκια για όσους νηστεύουνε:D:D:D

Μακάρι να είχα το περιθώριο να έπαιρνα ξεχωριστές συσκευές άλλα έχουμε μικρό μπάνιο και τσέπη:rolleyes:

Ευτυχώς εμένα δεν διαφεύγουν απο πουθενά οι υδρατμοί πάνε κατευθείαν στην αποχέτευση. Τι μάρκα είναι το δικό σου 2-1;

Ο μικρός δεν τρώει τώρα που ήταν αρρωστούλης ή γενικά δεν τρώει μεσημεριανό;

καλημερα!!!!!!!

Αννικο εγω πηρα το πληντυριο-στεγνωτηριο της Ηoover αλλα δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενη...

ασε που κανει πολυυυυυυ θορυβο...

εσενα κανει θορυβο?

Δεν θα είμαι αντικειμενική να σου πω αν κάνει πολύ θόρυβο ή όχι γιατί το παλιό που είχα έκανε αρκετό και αυτό τώρα μου φαίνεται αθόρυβο.

Εντάξει κάνει κάτι απογειώσεις άλλα κρατάνε κάτι δευτερόλεπτα και δεν τις ακούς με κλειστή πορτά του μπάνιου!

ΡΙΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

καλημέρααα!!!!

Καλό σ/κ! Καλως το καινουριο μελος και που ειναι οι παλιες??? :tongue::tongue:

Βρε Θενα κι εμεις τρωμε τρελο ζορι με το φαγητο!! Αχ τεσπα, ολο εξω ειμαστε αυτες τισ μερες.

Φιλάκια!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

naya που εισαι καλε ! δεν παιρνεισ κανα τηλεφωνο την mary γιατι εχει πολλεσ απουσιεσ κ θα την αφυσουμε στην ιδια?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οσο για το φαι ...εμενα παντα ετρωγε ιδικα το μεσημερι οτι κοινητε πυροβολητε ηταν ...τωρα τι επαθε κ τωρα ενα αυγο του εφτιαξα κ αφου εκλαψε με δυναμη κ εσφιγκε κ τα χερια του μετα το τσακισε ξαφνικα:confused:

αννικο εμενα ειναι ζανουσι ...παραπονο δεν εχω πλαινει καλα κ τον ιδιο θορυβο κανει απο την αρχη οχι οτι κανει θορυβο αλλα το λεω γιατι η μανα μου οτι αθορυβο παιρνει σε 1-2 χρονια αρχιζουν κ μουγκριζουν:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ριτα κοιτα να σε αφυσω κ εσενα στην ιδια ταξη:lol::lol:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Αφού το ζητήσατε να σας πω μερικά πράγματα για μένα!

Είμαι 25 χρονών μένω στην Ανατολική Αττική και από τότε που έμεινα δεν δουλεύω πλέον και ασχολούμαι ολοκληρωτικά με τον μικρό μου!

Βέβαια καμιά φορά μου τη βαράει από την κλεισούρα... αλλά τι να κάνουμε!!!

Τον μικρό μου τον γέννησα με καισαρική στο Αττικο νοσοκομείο, τώρα είναι 9.5 κιλά περίπου έχει βγάλει 4 δοντάκια και είναι ένας γλύκας (είμαι κι εγώ μια μαμά κουκουβάγια που βλέπει το παιδί της όμορφο)!!!

Κατά τα άλλα ετοιμαζόμαστε για βάπτιση τον Ιούνιο και είμαι μες το άγχος!!!

Για πείτε κι εσείς τίποτα για τα ζουζούνια σας;;;

Είναι καμιά από Αθήνα οι όλες μου είστε εκτός;;; :D

Όσο για το πλυντήριο - στεγνωτήριο εγώ αγόρασα πρόσφατα το Morris το κόκκινο (όχι αυτό που διαημίζει η Χρουσαλα) το οποίο είναι 9κιλό στο πλύσιμο και 6κιλο στο στέγνωμα! Είμαι πολύ ευχαριστημένη! Μου έχει λύσει τα χέρια!! Για τη φθορά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ο κάδος όσο πιο λειος τόσο το καλύτερο!

χάρηκα πολύ που ήρθα στην παρέα σας!!!

Φιλάκια!:P

Καλως μας ηρθες ladyc!εγω εχω μια κορουλα!την Ολγα!γεννησα κ γω στο Αττικο στις 28/5!εσυ ποτε??

κατα τα αλλα ολα καλα!ο αδερφος μου συνεχιζει να εχει εξαψεις κ ταχυπαλμιες,ουφ!παλι τρεχαμε προχτες!πηγε κ σε καρδιολογο,του εκανε κ υπερηχο,ολα μια χαρα!θα κανει αιματος τη Δευτερα κ θα παει κ για ελεγχο στη χολη του που εχει πετρουλες!!αλλα μαλλον ειναι απο αγχος κ πιεση!ισως με το μωρο!απο ελευθερος,παντρεμενος με παιδι,πιεση μεγαλη!το ενιωθα κ γω!θα δουμε!!

ΡΙΤΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!!????

rXrPp3.png

καλημερα κοριτσια !!!!!!

ειμαι η Ροζα, ειμαι 35 χρονων κ εχω διδυμουλες την Δαναη κ τη Νεφελη που τις γεννησα με καισαρικη στις 12 Μαϊου στο Πανεπιστημιακο Ιωαννινων στον Πλαχουρα. ειμαι μηχανικος αλλα δουλευω πλεον σπιτι, στο γραφειο απλως πεταγομαι για να παρω ή να αφησω δουλεια. η μαμα μου ευτυχως ερχεται κ με βοηθαει οταν λειπει ο αντρας μου, κ μπορει κ τις κραταει κ τις 2 οταν τρεχω για δουλειες, οπως αυτη την περιοδο που τρεχω για την βαφτιση στις 30 Απριλιου.

το πρωι στη Νεφελη ειδα κοκκινιλα μεταξυ του αριστερου της ματιου κ του αφτιου, μεγαλη σαν καρυδι σε εκταση. μετα απο 2 ωρες εχει γινει πολυ πιο εντονη σε χρωμα κ ετσι ειναι κ το πανω μερος του αφτιου. επισης ειναι ζεστη η περιοχη οπως οταν χτυπαμε. ανησυχω μηπως ειναι αλλεργικη αντιδραση γιατι ξεκινησαμε τον κροκο πριν 2 μερες. τι να κανω? το παιδι κατα τ'αλλα ειναι μες την καλη χαρα

MCYlp3.png

καλημερα !!!!!

κοριτσακια μου δεν σας εχω διαβασει γιατι ηταν μια δυσκολη βδομαδα κ ετρεχα συνεχεια . σπιτι ερχομουν μονο για υπνο, ακομα κ τον μικρο τον εβλεπα λιγο. σημερα θα σας διαβασω το υποσχομαι . κ ελπιζω αυτη η βδομαδα να ειναι καλυτερη γιατι ειλικρινα ειμαι στα ορια υπερκοπωσης. εμεις ειμαστε καλα , ο γιωργος μου εβγαλε 3 δοντια πανω κ ετσι τωρα εχουμε 5 δοντακια ! ελπιζω να ειστε καλα ολες κ τα ζουζουνια σας ....θα σας διαβασω μεσα στη μερα κ θα ξαναρθω για ν ασχολιασω κ για παρεακι

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...