Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι,τελεια....!!!!!!!!!!

βρε κοριτσια ο μικρος δεν τρωει την φρουτοκρεμα με τιποτα....

δεν πρεπει να ειναι δοντια γιατι τσακισε 1 τοστακι και χυμο απο 2 πορτοκαλια...

τι να κανω???

ουτε γιαουρτι τρωει???

απο τωρα στο junk food?????????????????????????????????????????:shock:

εχει παει καμια εδω???

http://www.art4fun.gr/xoros.htm

δεν διαβασα πολυ καλα λογια αλλα εγελα μηπως εχει καμια προσφατη εμπειρια να μας πει...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ βρ andith τι λαχταρα πήρες!!

Αφου δεν ήταν τίποτα πάλι καλά!!!

βρηκα και το βιβλιαρακι. Αυτο πήραμε: http://www.amazon.com/Fisher-Price-Laugh-Counting-Animal-Friends/dp/B001IF112W

γι'αυτο το βιβλιο τσακωνονταν οι δικες μου απο τη στιγμη που μπηκαν στο παρκο. το επαιρνε η μια απο την αλλη κ κλααααμα!

πηγα να τους παρω αλλο ενα αλλα επειδη εχω κολλημα κ δεν μου αρεσει να αγοραζω τα ιδια πραγματα διπλά, τους πηρα ενα μεγαλυτερο της disney με πιο πολλες σελιδες κ ολα τα γνωστα τραγουδακια που τους λεμε.

ε τωρα τσακωνονται γι'αυτο. ειδικα η Δαναη εκει που ηταν τοσο ησυχη, τους τελευταιους 2 μηνες εχει γινει αγριμι κ θελει ο,τι εχει η αδερφη της. πεταει ο,τι κραταει, ορμαει στης Νεφελης κ παντα καταφερνει να το αρπαξει.

κι ενω δεν μπουσουλαει, πώς καταφερνει κ τεντωνεται κ φτανει στην αλλη ακρη του παρκου σε χρονο dt? :rolleyes:

MCYlp3.png

roza στην ιδια σειρα ειναι και αυτο...

http://www.amazon.com/Fisher-Price-Teddys-Shapes-Colors/dp/B001IEZ1EW/ref=pd_bxgy_t_img_b

εμας μαλλον ειναι το επομενο μας παιχνιδι...

φανταζομαι τι πλακα θα εχουν που τσακωνονται............:D

τα Μαγιόπαιδα

Χαιρετώ μαμάδες και τέκνα.

Ευχαριστώ όσες μου ευχήθηκαν για την Ευαγγελίτσα μου!:tongue:

Για καρότσια που λέτε μην πάρετε (κατά την γνώμη μου) διπλό οριζόντιο δεν θα περνάτε από πουθενά

fairymummy Με το καλό το νινί και ο γάμος. για το καρότσι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτό και όταν παίρνω μόνο το ένα ζζνι με μια κίνηση φεύγει η πίσω θέση και γίνετε ένα ωραιότατο μονό :-P. Επίσης έχουμε καιDSC01116.jpg παρόμοιο ποδήλατο αν διάλεγα τώρα θα έπαιρνα κάποιο άλλο με πιο γέρο σίδερο γονέα σαν αυτά http://www.amazon.co.uk/Smoby-Baby-Cocooning-Trike-Green/dp/B002CJN11C/ref=sr_1_39?s=kids&ie=UTF8&qid=1301604030&sr=1-39 http://www.amazon.co.uk/Smart-Trike-1573100-Zoo-Bee/dp/B003BNY8ME/ref=pd_sim_sbs_k_h_b_cs_3

roza-f αυτό το καρότσι το πήρα όταν γεννήθηκε η Ευαγγελία πολύ καλό, ελαφρύ και ΠΟΛΥ καλή η τιμή του !!!

τα δικά μας τώρα

αρρωστήσαμε οικογενειακός ελαφρά ευτυχώς και τώρα είμαστε σε φάση απομύξοποιησεις:D

Ο Σωκράτης μάλλον ετοιμάζει και το 9 δόντι γιατί όλο σάλια έχει. Έχει μετατραπεί σε αγρίκο, και όταν τσαντίζεται κοπανάει την κεφάλα του στο πάτωμα:shock: σήμερα του είχε καρφωθεί να ανέβει στην τσουλήθρα (από την ανάποδη μεριά (βάζω φωτο στο face) που να περπατήσει κιόλας βλέπω να κάνουμε μηνιαία κάρτα στο παίδων.

και τελευταίο και καλύτερο πήρα καινούργιο πλυντήριο με στεγνωτήριο μαζί και έχω κατ ενθουσιαστεί στις 8:30 έβαλα ένα πλυντ, παιδικά και τώρα είναι έτοιμα στη ντουλάπα έκτος από ένα σεντονακι που θέλει σιδέρωμα:D:p:D:p:D:p

ουφ αυτά για τώρα πάω να φτιάξω ενα γαλατάκι και επανέρχομαι

ax,βρε κοριτσακι...ειδες καποια στιγμη ειπα να ευχηθω και μετα το ξεχασα...

ντροπη μου...

να την χαιρεσαι εστω και καθυστερημενα...

η μικρη ειναι στο ποδηλατακι???????????????????????

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Ουαου κοιτάχτε ένα τέλειο "παιχνιδί" για μεγαλύτερα παιδάκια Π.Χ βαπτιστιρια

Θα το πάρω σίγουρα για ευαγγέλια (και καλά) εγώ βλέπω να παίζω:D:D:D:D

http://www.amazon.co.uk/Crayola-Color-Explosion-Glow-Dome/dp/B00296PCBU/ref=sr_1_165?s=kids&ie=UTF8&qid=1301606557&sr=1-165

ax,βρε κοριτσακι...ειδες καποια στιγμη ειπα να ευχηθω και μετα το ξεχασα...

ντροπη μου...

να την χαιρεσαι εστω και καθυστερημενα...

η μικρη ειναι στο ποδηλατακι???????????????????????

Ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά. Ναι η ευαγγέλια:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τι κάνεις κοριτσάκι;

καλα ειμαι,λιγο με ταλαιπωρει ο μικρος που δεν τρωει....

κατα τα αλλα προσπαθω να αδυνατισω και να οργανωθω για τα γενεθλια....

ακομα δεν εχω βρει θεμα..............:rolleyes:

καλα,το παιχνιδακι τελειο!!!

παω για υπνο...φιλια

η ζουζουνα σου τελεια...μια γλυκα ειναι....

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααα

και καλο μηνα σε ολες!!!

Αννικο με γεια το πληντυριο-στεγνωτηριο...:P

για πες ποιο πηρες γιατι εχω κι εγω αλλα δεν εχω μεινει ευχαριστημενη...ασε που φοβαμαι να βαλω ρουχα του παιδιου...ειχα βαλει τυχαια ενα κορμακι και νομιζω οτι μπηκε...

ισως δεν το λειτουργω σωστα...

η Μαιρουλα χαθηκε κι αυτη....

Θενακι καλυτερα ειστε???

Ριτακι πως παει με τα εγκαινια???

στις υπολοιπες φιλια!!!!!!!!!!!!

τα Μαγιόπαιδα

καλο μηνα...αν κ σε μας δεν μπηκε καλα γιατι εχω τον αντρα μου με ιωση :-(

πρωτη φορα απο τοτε που παντρευτηκαμε, σχεδον 4 χρονια, κοιμηθηκαμε χωρια. πηγα στον καναπε γιατι αν αρρωστησω κι εγω πώς θα φερνω βολτα τις μικρες?

εδω δυσκολευομαι τωρα, φανταστειτε να αρρωστησω.

ο καημενος, οταν ερχεται εκει που ειμαστε, βαζει μασκα κ η Νεφελιτσα φοβαται :tongue:

την Δαναη τις τελευταιες μερες την βρισκω συνεχως στην κουνια με το κεφαλι στο κατω μερος κ τα ποδια στο προσκεφαλο :shock:

σαν σβουρα γυριζει το ατιμο :D

pashalitsa v το παιχνιδι αυτο το πηρα απο τα jumbo, ειναι disney baby της clementini κι εχει απ'εξω τον mickey.

εχει τις διπλασιες σελιδες απο το μικρο και τραγουδακια οπως φεγγαρακι μου, χαρωπα τα δυο μου χερια, πλαθω κουλουρακια, αχ κουνελακι κ.α.

ειναι τελειο, μονο με αυτο ηρεμουν οταν εχουν τα νευρα τους

MCYlp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι η μαμά του Γιώργου που γεννήθηκε το Μάιο του 2010! Με θέλετε στην παρέα σας; Επειδή μου είναι δύσκολο να διαβάσω 400+ σελίδες... Θέλετε να μου συστηθείτε;;;:P

ladyc καλως ηρθες!!!

εχω κι εγω ενα γιωργακη οπως και μερικες ακομα κοπελες στην παρεα...το εχει ο Μαης φαινεται!!!!

τα Μαγιόπαιδα

roza-f περαστικά στον αντρούλη σου, γίνεται χαμός αυτόν τον καιρό με τις ιώσεις

Γεια σου ladyc, καλός ήρθες στην παρέα μας εγώ γέννησα στις 30/4 τον Σωκράτη μου. Πες μας λίγα πράγματα για σένα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...