Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω παλι ανησυχω για το αντιθετο....με το ποση ευκολια παει στον καθενα κ δεν τον νοιαζει που ειμαι......αληθεια ανησυχω....ειναι σουπερ κοινωνικος κ δε ξερω πως μπορει να εξελιχθει αυτο :rolleyes:

Καλημεραααα!κ η δικια μου ετσι ειναι!μαλλον ειναι κ το ζωδιο!!!διδυμος!!κ σενα διδυμος δεν ειναι??αλλα εγω δεν ειμαι κ καθολου κτητικη,την εχω πολυ ελευθερη γενικα!αλλα pasxalitsa δεν χρειαζεται να εισαι καθολου κτητικη!δε θα το παρουν το παιδι κ θα φυγουν βεβαια,εισαι σε αποσταση ασφαλειας κ κοιτας!

mpoumpou ωραια που πηγατε 4ημερο!μαλλον ο Ηρακλακος σου ειναι ταξιδιαρης!!τελεια!!

να σας πω τι εγινε χτες το βραδυ κ τρελαθηκαμε οικογενειακος!ο αδερφος μου το τελευταιο μηνα εχει τη μεση του,ειναι χρονιο το προβλημα αλλα δεν μπορει να παρει φαρμακα γιατι εχει G6-PD, ξερετε κανουν σε ολα τα μωρακια αυτη την εξεταση.οποτε παλευει λιγο με κατι ασκησεις κ φυσιοθεραπειες,αλλα πινει κ panadol για το πονο,χτες ηπιε κατι πολυ δυνατα,τα κοκκινα panadol,εχουν κ καφεινη μεσα,κ μας περνει η νυφη μου χτες στις 11 οτι τον εχει πιασει ταχυκαρδια,ηταν τοσο αγχωμενη στο τηλ κ εκλαιγε που χεστηκα πανω μου!ξυπνησα τους γονεις μου να πανε,ευτυχως μενουμε 3 λεπτα αποσταση,πηραν κ το πιεσομετρο μαζι κ τελικα πηραν ασθενοφορο να ερθει γιατι απο το φοβο του δεν μπορουσε ο αδερφος μου να κουνηθει,τελικα ηταν απ τα panadol,giati exei pαρει κ πολλα αυτες τις μερες κ πρασινα κ κοκκινα κ τα εμπλεξε,επειδη γεννησε κ η νυφη μου κ δεν μπορει να τη βοηθησει λογω του του πονου τον πιανει κ αγχος κ ουφ!!

τελικα τιποτα δεν ηταν,ο αδερφος μου ειναι κ φοβιτσιαρης κ τον επιασε ταχυκαρδια κ μετα πανικος κ ετρεμε κ δεν μπορουσαν με τιποτα να τον ηρεμησουν!του εδωσαν κ ενα ηρεμιστικο στο νοσοκομειο κ ειναι ενταξει τωρα!σας τα γραφω κ μου ερχεται να βαλω τα κλαματα!τρελαθηκα χτες!

rXrPp3.png

Καλημέρααα!!!

αχ τι καλα να μπαινω και να βλεπω κινηση :D

Πασχαλιτσα ειμαστε των πολυ απλων παιχνιδιων. Της πηρα ενα μικρο βιβλιαρακι της fischer price που το ειχε ο παιδιατρος οταν πηγαμε και της αρεσε πολυ και 1-2 αλλα βιβλιαρακια πολυ απλα (ενα υφασματινο και ενα πλαστικο για το μπανιο). Οπως καταλαβατε εχουμε αγαπη με τα βιβλια γιατι της αρεσει να εχει το παιχνιδι πολλα μερη να "κινουνται" και να το πιανει με διαφορους τροπους και απο διαφορα σημεια.

Αααα πηραμε και ενα κουβαδακι απο αυτα που εχουν καπακι με τρυπες σε διαφορα σχηματα και πρεπει να βαλει το σωστο σχημα. Φυσικα προς το παρον τρελαινεται να πεταει το καπακι και να αδειαζει τα πραγματα απο μεσα κι εμεις να το γεμιζουμε και φτου κι απτην αρχη :tongue:

Για τα γενεθλια δε νομιζω να εχουμε θεμα και οργανωση, στο κτημα θα τα κανουμε με μπολικη πιτσιρικαδα να τρεχει στα χορταρια οποτε απλα πρεπει να προλαβουμε να βαλουμε εναν ξυλινο φραχτη που θελουμε για να προλαβουμε ατυχηματα.

Ροζα κι εμεις την αποφυγαμε την περπατουρα λογω κινδυνου ατυχηματος...

Φιλάκια!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

naya αυτο το βιβλιαρακι ειναι απο τα αγαπημενα μας...:P

μας αρεσουν κι εμας πολυ τα βιβλια...

μαλιστα θελω να του παρω και το δευτερο της σειρας με χρωματα και σχηματα....

andith ευτυχως ολα καλα...σας κατατρομαξε ο αδερφος....

mpoumpou ωραια που ξεσκασατε...με την τουμπα αστα...ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω...

φιλακια στις υπολοιπες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

πω πω pasxalitsa σοκαριστικο:shock::shock: τι να πεισ τετοιοι ανθρωποι θελουν εξορκισμο:tongue::tongue: μα τοσο πολυ ...ενταξη θεσ να εισαι εσυ αλλα στο μωρο:shock::shock: ασ το εκανε οταν μεγαλωνε αφου στα κιλα ηταν οσο ειχα τον ιασονα οταν σαραντισα.....αμαν κατι γυναικεσ που υπαρχουν στενοκεφαλοι κ οι δυο βεβαια φυλακη κ παλι φυλακι ειναι κακουργιμα κ πρεπει να το πληρωσουν:mad:

εμεισ εδω λιγο καλυτερα κ σημερα αν κ τρομαξαμε να ξυμερωσουμε...βρε κοριτσια απο τοτε που σταματησα τη δουλεια ανασα δεν πηραμε με τισ αρωστιεσ αν δουλευα πωσ θα την παλευα?:confused:

ριτακι που εισαι χαθηκεσ ...η δουλεια πωσ παει?

αν μπορεσω θα μπω κ λιγο κατα τισ 11;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλημερα!!!!!!!!!

δειτε αυτο...

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11381&subid=2&pubid=59412950

εγω αποφευγω να τα διαβαζω αυτα στεναχωριεμαι απιστευτα...οπως εκεινος ο πατερας που βιασε ενα μωρο 18 μηνων....μπρρρρρρρ

fairoula ετσι ειναι το ανηψακι μου...

παει σε ολους,ακομα και σε αγνωστους...........

τελικα μαλλον ειναι στο παιδι...

ευτυχως που ο δικος μου δεν παει παντου γιατι θα ειχα παθει εγκεφαλικο...

ειμαι λιγο κτητικη ακομα με το παιδι...:shock:

καλα,οι εξετασεις σου???

ροζα για στρατα εγω ειμαι καθετη,δεν θα παρω,δεν την συμπαθω...

κοριτσια εμεις που γιορταζουμε το Πασχα τι σκεφτεστε για δωρακι???

θα πρεπει να ειναι διπλο!:D

στρατα κ εγω δεν παιρνω....πιανεται απο παντου κ παει περα περα μονος του...στα καγκελα της σκαλας, στα τραπεζια...οπουδηποτε...οταν νιωσει ετοιμος θα περπατησει

ο γιατρος δεν μου εκανε εξετασεις ειπε ειναι φυσιολογικο γιατι ολο αυτο ξεκινησε οταν ξαναπηγα στη δουλεια κ επειδη μαγειρευω πολυ αχαχαχαχαχααχαχαχ προσπαθω να ξεκουραζομαι, αλλα δε τα καταφερνω :rolleyes: κ η πλακα ειναι οτι δεν νιωθω κουραση, αλλα εξαντληση, δεν ξερω να το περιγραψω....δηλαδη κ κεφι εχω κ δουλειες χωρις σταματημο κανω....αλλα παραλληλα νιωθω εξαντληση....περιεργο :D:D:D:D

οσο για τα δωρα.....δεν εχω σκοπο να του παρω κατι για το Πασχα....σημερα πάλι του ψωνισα φορμες γιατι ψηλωσε!!!! ελεος πια με αυτο το παιδι!!!! στα γενεθλια του ομως λεω να του παρουμε αυτο

http://www.amazon.co.uk/Vivo-Childrens-Children-Trike-Tricycle/dp/B002M4DJS2/ref=sr_1_9?ie=UTF8&qid=1301501118&sr=8-9

η κατι παρομοιο,.....εχει τοσα σχεδια :D

ερχοντε κ οι γονεις μου 18/5, θα ειναι εδω που θα χρονισουμε :)

α εχω κ αλλα νεα!!!!! η αδερφη μου ειναι εγκυος, οι γονεις μου δε το ξερουνε, αλλα κανονιζει γαμο αχααχαχαχαχχχχαχαχαχαχαχαχχαχ

οταν θα το ανακοινωνει να δεις που εμενα κατι θα μου τυχει :rolleyes::D:D:D:D:D:D

fairoulaaaaaaaaaaa

τι τελεια νεα για την αδερφη σου...αχ,με το καλο!!!

δωρο για το Πασχα ουτε εμεις θα του παρουμε...αλλα για την γιορτη ναι...

ειναι και κοντα με τα γενεθλια και μαλλον θα παρει 1 "μεγαλο" δωρο...και για τα 2...

τα Μαγιόπαιδα

καλημερα....

ερωτηση...

ποιες κοιμουνται ακομα μαζι με τα μικρα?

ελπιζω να φταιει το αλμα ή δοντια γιατι τις τελευταιες μερες τρωει με δυσκολια (ειδικα φρουτα και φαγητο)...

τις περισσοτερες φορες τρωει 5 κουταλιες και μετα θηλαζει...δεν θελει με τιποτα να συνεχισει το φαι του...

το γιαουρτακι δε,δεν το θελει με τιποτα...ολες κανονικο δινετε???

οσο για τον υπνο...κατα τις 2-3 ξυπναει, τρωει και μολις παω να τον αφησω στην κουνια τρελαινεται στο κλαμμα...

1-2-3 ε μετα τον παιρνω στο κρεβατι και πεφτει ξερος....

ελπιζω να μην συνηθισε γιατι την πατησαμε....

αυτα τα ολιγα απο εμας....

Τα αλματα αναπτυξης σε εβδομαδες..

η 5η

η 8η & η 9η

η 12η

η 15η-16η-17η-18η-19η συνεχομενες με κορυφωση στην 17η

η 23η-24η-25η-26η με κορυφωση την 26η

η 29η-30η (αγχος αποχωρισμου/προσκολληση)

η 34η-35η-36η-37η με κορυφωση την 36η

η 42η-43η-44η-45η-46η-47η με κορυφωση την 44η

η 51η-52η-53η-54η με κορυφωση την 53η

η 60η-61η-62η-63η-64η με κορυφωση την 62η-63η

η 71η-72η-73η-74η-75η με κορυφωση την 72η-73η

φαιρουλα τωρα καταλαβα οτι η αδεργη σου δεν ειναι παντρεμενη...

ελπιζω να τα οργανωσουν ολα καλα και να πανε ολα καλα με τον γαμο...απλα,πες της επειδη ειναι στην αρχη να προσεχει με το μπεμπακι...

μην κουραζεται πολυ ε???

τα Μαγιόπαιδα

Καλημερα!!!

Το νυχτοπουλι μου αποφασισε στις 5 οτι εχει χoρτασει υπνο και ηθελε παιχνιδια.....

Ξανακοιμηθηκε 7,30-9 αλλα εγω σερνομαιιιιιι.:mad::mad:

Pasxalitsa εμεις δεν κοιμηθηκαμε ποτε με τον μικρο, παντα τον ταιζω στο κρεββατι αλλα μολις κοιμηθει τον παω στο δικο του και αν ξυπνησει(που ξυπναει συχνα) παλι απο την αρχη, ειναι που δεν θελω να το συνηθησει αλλα και εγω δεν κοιμαμαι καλα μαζι του.

Θενα ελπιζω να ειστε ηδη τελειως καλα, ταλαιπωρηθηκατε ολοι πολυ.

Περπατουρα ουτε εγω πηρα, του εχω την στρατα(αυτη που σπρωχνει καλα δεν τη λεω;) και τωρα εχει αρχισει να την πηγαινει, σαν μεθυσμενος βεβαια αλλα το ευχαριστιεται......;)

Fairy με το καλο η αδερφη σου!!!! Τι και αν δεν ειναι παντρεμενη, το να ειναι καλα με τον ανθρωπο της εχει σημασια(ουτε η κουνιαδα μου ειναι παντρεμενη και περιμενουμε τον Αυγουστο το ανιψακι μας)

Αχ πρεπει να κανω καμια δουλεια γιατι δεν θα φυγω ουτε στις 7 απο το γραφειο....

Φιλια!!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

καλημερα....

ερωτηση...

ποιες κοιμουνται ακομα μαζι με τα μικρα?

ελπιζω να φταιει το αλμα ή δοντια γιατι τις τελευταιες μερες τρωει με δυσκολια (ειδικα φρουτα και φαγητο)...

τις περισσοτερες φορες τρωει 5 κουταλιες και μετα θηλαζει...δεν θελει με τιποτα να συνεχισει το φαι του...

το γιαουρτακι δε,δεν το θελει με τιποτα...ολες κανονικο δινετε???

οσο για τον υπνο...κατα τις 2-3 ξυπναει, τρωει και μολις παω να τον αφησω στην κουνια τρελαινεται στο κλαμμα...

1-2-3 ε μετα τον παιρνω στο κρεβατι και πεφτει ξερος....

ελπιζω να μην συνηθισε γιατι την πατησαμε....

εμεις αυτη τη φορα δεν καταλαβαμε τιποτα απο αλμα...κλεισαμε κ ενα μηνα που σταματησε να ξυπναει τη νυχτα για φαι...στο κρεβατι δεν τον ξαναπηρα απο τοτε που πηγε στο δωματιο του...εστω κ αν με αναγκαζε να πηγαινω να τον χαιδευω ανα μιση ωρα δεν τον πηρα στο κρεβατι :rolleyes:

φαιρουλα τωρα καταλαβα οτι η αδεργη σου δεν ειναι παντρεμενη...

ελπιζω να τα οργανωσουν ολα καλα και να πανε ολα καλα με τον γαμο...απλα,πες της επειδη ειναι στην αρχη να προσεχει με το μπεμπακι...

μην κουραζεται πολυ ε???

τα πραγματα ειναι πιο περιπλοκα .... οι γονεις μου δεν θελουν τον γαμπρο....για την εκγυμοσυνη ακομα δεν ξερουν τιποτα...κ την ημερα που θα το μαθουν εγω θα λειπωωωωω :D:D:D

οσο για το τι πρεπει να προσεχει της τα ειπα....την ημερα που εκανε το τεστ κ βγηκε θετικο εκανε κ το τελευταιο τσιγαρο :mad::mad:

fairy τελευταιο για παντα να ναι το τσιγαρο αυτο:tongue: αντε με το καλο να ερθει με υγεια!

καλα εσυ γιατι χεραισε τοσο που δεν τον θελουν η τουλαχιστων ετσι οπωσ τα γραφεισ αυτο διχνεισ χεχε κατι πονιρο σκεφτεσαι τσουπρα:idea:

κ γιατι παρακαλω δεν τον θελουν?ποσο ειναι η αδερφη σου ειναι μικρη?

ελενακι αυτα δεν τα μπορω κ εγω κ ευτυχωσ ποτε κανενα μου παιδι δεν το εκανε δλδ κ να ξυπνουσε ποτε δεν το αφηνα να κατσι να παιξει μπορει να προσπαθουσα 100 ωρεσ να το ξαναβαλω αμεσοσ για υπνο δεν θα αντεχα κατι τετοιο με τπτ:shock:

πασχαλιτσα ολα ετσι κανουν (εγω εχω πει τα αλματα δεν τα πιστευω:confused:) ασε που δεν ξερω ποσο εβδομαδων ειναι για να σου πω αν το 'παιρναει':tongue::tongue::tongue:

αυτα παω γιατι ηρθαν κ τα ταλιμπανακια:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

fairy τελευταιο για παντα να ναι το τσιγαρο αυτο:tongue: αντε με το καλο να ερθει με υγεια!

καλα εσυ γιατι χεραισε τοσο που δεν τον θελουν η τουλαχιστων ετσι οπωσ τα γραφεισ αυτο διχνεισ χεχε κατι πονιρο σκεφτεσαι τσουπρα:idea:

κ γιατι παρακαλω δεν τον θελουν?ποσο ειναι η αδερφη σου ειναι μικρη?

φυσικα κ χαιρομαι με την αδερφη μου αν εκεινη ειναι ευτυχισμενη...για το οτι δεν τον θελουν δεν νομιζω οτι εβγαλε χαρα το μηνυμα μου αλλα αχγος :rolleyes: γι αυτο θα λειπω εκεινη την μερα

η αδερφη μου ειναι 28, αλλα ειναι με ενα παιδι χωρισμενο που εχει 2 διδυμα....

fairy κοιτα..εξω απ τον χορο ολοι λεμε πολλα...

ελπιζω οι γονεις σου να το αποδεχτουν και ολα να πανε καλα...

ισως το οτι εχει 2 παιδακια τους στενοχωρει αλλα αμα η αδελφη σου περναει καλα και αυτος ειναι καλος συζηγος και πανω απ ολα πατερας και για τα 3 του παιδακια τοτε ολα θα πανε καλα...

σημασια εχει να τα βρισκει μεταξυ του το ζευγαρι...

ολα καλα να πανε ευχομαι :P

τα Μαγιόπαιδα

fairy κοιτα..εξω απ τον χορο ολοι λεμε πολλα...

ελπιζω οι γονεις σου να το αποδεχτουν και ολα να πανε καλα...

ισως το οτι εχει 2 παιδακια τους στενοχωρει αλλα αμα η αδελφη σου περναει καλα και αυτος ειναι καλος συζηγος και πανω απ ολα πατερας και για τα 3 του παιδακια τοτε ολα θα πανε καλα...

σημασια εχει να τα βρισκει μεταξυ του το ζευγαρι...

ολα καλα να πανε ευχομαι :P

κ εγω αυτα τους λεω....δηλαδη ελεγα...σταματησα τωρα....με κουρασαν,....εχουν γινει πολλα οποτε εγω το παιζω τριαλαρι τριαλαρο :D:D

το καλο ειναι οτι θα εχω κ εγω ανηψακι χιχιχιχιχ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...