Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αληθεια Roza, τι καροτσι εχεις για τις διδυμες? Σκεφτομαι κι εγω θα χρειαστω διπλο καροτσι οταν με το καλο γεννηθει και το δευτερο.Οταν πχ το μωρο θα ναι 2 μηνων, ο Μαρινακος θα ναι 16 μηνων.Και να περπαταει, θα χρειαζεται να τον βαλω στο καροτσι καποιες ωρες.

http://www.babydaysdirect.co.uk/products/phil-amp-teds-dash-buggy-including-double-kit-special-offer/1236/?source=froogle&utm_source=froogle&utm_medium=comparison_shopping_feeds&utm_nooverride=1

εγω ενα τετοιο ζαχαρωνω αμα κανω νωρις το δευτερο :D ειναι φανταστικα καροτσια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.babydaysdirect.co.uk/products/phil-amp-teds-dash-buggy-including-double-kit-special-offer/1236/?source=froogle&utm_source=froogle&utm_medium=comparison_shopping_feeds&utm_nooverride=1

εγω ενα τετοιο ζαχαρωνω αμα κανω νωρις το δευτερο :D ειναι φανταστικα καροτσια

Κατι τετοιο σκεφτομαι κι εγω..θα το ψαξω και θα δω... Και η Αννικο θυμαμαι ενα παρομοιο ειχε παρει..

Πασχαλιτσα κριμα για την τουμπιτσα σας...Μην πελαγωνεις πολυ για τα γενεθλια, τα μωρα μας δεν εχουν φετος πολλες απαιτησεις, απο του χρονου μπορει να εχουν

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

suedaki επειδη ειναι τα πρωτα εχω κολλημα εγω και θελω να ειναι ολα πρωτοτυπα και οργανωμενα...

δεν θα εχουμε πολυ κοσμο αλλα οι φωτο θα μεινουν....

ξεχασα πριν να σας πω οτι κι εμενα αμα παει να τον παρει αλλος που δεν τον εχει δει τουλαχιστον για καποια ωρα να τον συνηθισει κλαιει και δεν καθεται με τιποτα...

οταν δε τον πλησιαζει καποιος αγνωστος και τον εχω διπλα μου ορμαει στην αγκαλια μου....

η μανα μου με κραζει οτι τον κακομαθα και δεν παει σε κανεναν περα απο εμενα και τον πατερα του...

η αληθεια ειναι οτι γενικα δεν εχει μαθει με κοσμο...

λετε να γινει μαμακιας????????????????????

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

pasxalitsa v σ'αυτη την ηλικια ειναι απολυτα φυσιολογικο να αναγνωριζουν κ να φοβουνται με ξενους. με ειχε ρωτησει ο γιατρος αν το κανουν αυτο κ οταν το ρωτησα γιατι, μου ειπε οτι αυτο δειχνει αναπτυξη, ειναι κατι που πρεπει να μας χαροποιει, οσο κι αν μας φερνει σε δυσκολη θεση. εχει να πεσει κλαμα στη βαφτιση :cry: η Νεφελη εχει καπως εξοικιωθει με τους νονους της, η Δαναη ομως εχει να δει τη νονα απο πολυ μωρο, οποτε θα κλαψει πολυ, θα την ακουσει η Νεφελη και θα αρχισει κι αυτη το κλαμα, και θα γινει χαμος. Δεν προκειται να σταματησουν με τιποτα, ειμαι προετοιμασμενη:-(

MCYlp3.png

Καλημερα μανουλες!!!

Thena μου λογικο να θελεις παρειτσα, με τρια μωρα και αρρωστα καθε τοσο, θελεις να ξεχνιεσαι..Να τον λες τον πονο σου εδω, γι αυτο ειμαστε.Και δεν νομιζω να εχει πειραχτει καποια κοπελα, απλα η καθεμια εχει τα δικα της...Μην μου στεναχωριεσαι...Και συνεχισε τη διαιτα στα παιδια μπας και φτιαξει το εντερακι! Και αν δεν πιουν καθολου γαλα 2 μερες, πειραζει? Δεν νομιζω..

Irene, να σας ζησει η κορουλα σας! Ειναι να μην λιωνεις οταν θα σε πει μαμα? Και οταν θα πει αργοτερα "σ'αγαπαω μαμα"?Εκει να δεις πανες που θα χρειαστουμε!!!

Ελενη μπραβο για το δοντακι!!! Κι εμας εσκασε διπλα και το δευτερο..

Ναya k Ροζα, που θα παει θα βγαλουν και οι δικες δοντακια μεχρι το χρονο... Πιστευω παιζει ρολο το οτι γεννηθηκαν νωρις οι διδυμουλες σου και μπορει να ειναι πιο αργες στην αναπτυξη.Δεν υπαρχει λογος ανησυχιας...

Αληθεια Roza, τι καροτσι εχεις για τις διδυμες? Σκεφτομαι κι εγω θα χρειαστω διπλο καροτσι οταν με το καλο γεννηθει και το δευτερο.Οταν πχ το μωρο θα ναι 2 μηνων, ο Μαρινακος θα ναι 16 μηνων.Και να περπαταει, θα χρειαζεται να τον βαλω στο καροτσι καποιες ωρες.

εμεις πηραμε το διπλο καροτσι της TFK με το σκεπτικο οτι καποια στιγμη θα χρειαστει να τις παρω μονη μου, αλλα μεγα λαθος. ειναι τοσο βαρυ που δεν μπορω να το κατεβασω απο τα πεζοδρομια. του αντρα μου η μεση επεφτε καθε φορα που επρεπε να το κλεισει κ να το σηκωσει για να το βαλει στο πορτμπαγκαζ. οσοι πηραν της pegperego aria twin ειναι ευχαριστημενοι.

τελικα πηραμε 2 μονα απλα της chicco lite way top και νοιωθουμε απελευθερωμενοι. περναμε απο παντου, χωραμε στα ασανσερ, εστω κ με δοσεις........

MCYlp3.png

Διαφημίσεις

λενε οτι το mclaren το διπλο καροτσι ειναι ελαφρυ και βολικο...

οσο για το κλαμα στην βαφτιση ροζα μου...αστα...

εμενα εκλαιγε συνεχεια..........μαυρισε η ψυχη μου εκεινη τη μερα......

τα Μαγιόπαιδα

ποια η γνωμη σας για την περπατουρα? ο παιδιατρος μου ειπε πως καθυστερει το παιδι στο περπατημα αντι να βοηθαει. το σκεφτομαι ομως, μηπως να δοκιμασω να παρω ?

εσεις εχετε στα μωρακια σας? ειδατε βελτιωση?:confused:

οσον αφορα τα καροτσια εμεις επιλεξαμε συμφωνα με το ποιο χωραγε στο πορτμπαγκαζ

MCYlp3.png

ποια η γνωμη σας για την περπατουρα? ο παιδιατρος μου ειπε πως καθυστερει το παιδι στο περπατημα αντι να βοηθαει. το σκεφτομαι ομως, μηπως να δοκιμασω να παρω ?

εσεις εχετε στα μωρακια σας? ειδατε βελτιωση?:confused:

οσον αφορα τα καροτσια εμεις επιλεξαμε συμφωνα με το ποιο χωραγε στο πορτμπαγκαζ

εμεις στρατα δε πηραμε!αλλα απ οτι εχω ακουσει απο αλλες μαμαδες δεν εκανε καμια διαφορα στο ποτε περπατησαν!αλλα παιδακια περπατησαν 10-11 μηνων ενω ειχαν μπει σε στρατα κ αλλα 15 μηνων!συνηθως οι παιδιατροι λενε οχι λογω πολλων ατυχηματων!αλλα αυτο που λες για την αναπτυξη,εκτος φυσικα οτι το καθε παιδακι εχει το δικο του ρυθμο,αφου ειναι προωρουλες το μετρανε αλλιως!π.χ η δικια μου περπατησε αλλα για μαμα κ μπαμπα ουτε λογος!κ δεν πιανει ουτε το μπιμπερο,ουτε το ποτηρακι μονη της!οταν τη ταιζω αραζει!ανοιγει κ τα χερια,ουτε κινηση να το πιασει!:tongue::tongue::tongue:μια χαρα κουκλες ειναι οι ζουζουνες σου!!!

rXrPp3.png

THENAAAAAAA!!!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!τιποτα δεν ειπαμε για να παρεξηγει καποια!!απλα μεγαλωνουν κ τα ζουζουνια μας κ θελουν πιο πολυ τη προσοχη μας,καποιε κοπελες δουλευουν κιολας!!γι αυτο!

rXrPp3.png

AX KORITSIA EYXOMAI NA EINAI MONO AYTO O XRONOS DLD ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ:rolleyes::rolleyes:

ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ Κ ΑΠΟ ΒΗΧΑ Κ ΜΥΞΕΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΛΛΟ ΤΠΤ....Ο ΙΑΣΟΝΑΣ ΜΟΝΟ ΜΥΞΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΚΑΛΤΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑ ΔΟΝΤΙ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΠ[ΑΤΟΥΡΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ...ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΑΝΑΗ Κ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ 10Μ Κ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΩΡΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΡΑ 11Μ Ο ΙΑΣΟΝΑΣ ΚΑΘΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΠΕΡΠΑΤΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΑΡΝΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗΣ:tongue: ΑΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΧΕΡΙΑ ΠΡΟΧΟΡΑΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΙΑΣΩ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΛΑΙΕΙ Κ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΗΥΡΙΖΕΙ Κ ΚΛΑΙΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ...ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΙΑΖΕΙ....Κ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ:cool: Κ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η FAIRY ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΜΠΕΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΒΡΕ:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

ξεχασα πριν να σας πω οτι κι εμενα αμα παει να τον παρει αλλος που δεν τον εχει δει τουλαχιστον για καποια ωρα να τον συνηθισει κλαιει και δεν καθεται με τιποτα...

οταν δε τον πλησιαζει καποιος αγνωστος και τον εχω διπλα μου ορμαει στην αγκαλια μου....

η μανα μου με κραζει οτι τον κακομαθα και δεν παει σε κανεναν περα απο εμενα και τον πατερα του...

η αληθεια ειναι οτι γενικα δεν εχει μαθει με κοσμο...

λετε να γινει μαμακιας????????????????????

εγω παλι ανησυχω για το αντιθετο....με το ποση ευκολια παει στον καθενα κ δεν τον νοιαζει που ειμαι......αληθεια ανησυχω....ειναι σουπερ κοινωνικος κ δε ξερω πως μπορει να εξελιχθει αυτο :rolleyes:

fairoula ετσι ειναι το ανηψακι μου...

παει σε ολους,ακομα και σε αγνωστους...........

τελικα μαλλον ειναι στο παιδι...

ευτυχως που ο δικος μου δεν παει παντου γιατι θα ειχα παθει εγκεφαλικο...

ειμαι λιγο κτητικη ακομα με το παιδι...:shock:

καλα,οι εξετασεις σου???

ροζα για στρατα εγω ειμαι καθετη,δεν θα παρω,δεν την συμπαθω...

θενακι ευτυχως που ειστε καλυτερα...

κοριτσια εμεις που γιορταζουμε το Πασχα τι σκεφτεστε για δωρακι???

θα πρεπει να ειναι διπλο!:D

douar ?

3xmammma?

ελπιζω να ειναι καλα...:(

τα Μαγιόπαιδα

τι κανετε κουκλες??

πως ειστε?? λιγα πραγματα προλαβα να διαβασω..

Πασχαλιτσα μου κατατρομαξες με την τουμπα ε??

Θενακι μου, περαστικουλια μωλέ...σας εχουν ματιασει ετσι???τι πραγμα ειναι αυτο?

Κουραγιο κοπελα μου και ολα θα περασουν...

Εμεις ειχαμε φυγει 4 ημερο Πρεβεζα, περασαμε πολυ ωραια, ο Ηρακλης ξετρελαθηκε, ξεσαλωσε κανονικα - ειχε και αλλα δυο παιδακια παρεα...

Γενικως ηταν τελειως διαφορετικος, πιο ηρεμος, ελαχιστη γκρινια...παντως μεγαλωνει γρηγορα το αντρακι μου και καθε μερα κανω σαν ΧΑΖΟΜΑΜΑ!!!!!!

Εσεις τι κανετε????

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

εμεις στρατα δε πηραμε!αλλα απ οτι εχω ακουσει απο αλλες μαμαδες δεν εκανε καμια διαφορα στο ποτε περπατησαν!αλλα παιδακια περπατησαν 10-11 μηνων ενω ειχαν μπει σε στρατα κ αλλα 15 μηνων!συνηθως οι παιδιατροι λενε οχι λογω πολλων ατυχηματων!αλλα αυτο που λες για την αναπτυξη,εκτος φυσικα οτι το καθε παιδακι εχει το δικο του ρυθμο,αφου ειναι προωρουλες το μετρανε αλλιως!π.χ η δικια μου περπατησε αλλα για μαμα κ μπαμπα ουτε λογος!κ δεν πιανει ουτε το μπιμπερο,ουτε το ποτηρακι μονη της!οταν τη ταιζω αραζει!ανοιγει κ τα χερια,ουτε κινηση να το πιασει!:tongue::tongue::tongue:μια χαρα κουκλες ειναι οι ζουζουνες σου!!!

οι δικες μου μολις αρχισαν στερεα τροφη στον 6ο, τους εδωσα νερο οχι με μπιμπερο αλλα με ποτηρακια με λαβες, και απο τοτε μπορουν κ πινουν μονες τους. οχι οτι τις αφηνω γιατι βρεχονται! πινουν κ με καλαμακι. απο λογακια λενε πολλα αλλα οχι συνειδητα το μαμα, μπαμπα, νταντα. στα υπολοιπα θα αργισουμε. στεκονται μονες τους αμα πιανονται αλλα ουτε λογος για βημα, μονο αμα τις πιανουμε. και τα δοντια, εδω κ μηνες ειναι πανω πανω αλλα φοβουνται να ξεμυτισουν :D

το αποφασισα, δεν θα παρω περπατουρα που μπαινουν μεσα. απο το αλλο, την στρατα που την σπρωχνουν, τους εχουν παρει 2 για δωρο αλλα ειναι για αργοτερα, οταν θα αρχισουν να περπατανε

MCYlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...