Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Συνεχιζω γιατι με διεκοψαν...

Γυρισαμε εχτες το βραδυ απο το χωριο, οπου δεν μας εκανε καλο καιρο τελικα...Μονο την Παρασκευη στο ταξιδι ευχαριστηθηκαμε, το Σαββατο ειχε ηλιο με πολυ κρυο και εχτες εβρεχε με ομιχλη! Αλλος καιρος τελειως! Οποτε κυριως μεσα την εβγαλε ο Μαρινακος με τους παππουδες και τις θειες να εχουν τρελαθει μαζι του! Μονο που δεν κοιμηθηκε καλα τη νυχτα ο καλος μου, ξυπναγε και πεταγοταν...Και εκλαιγε οταν επιχειρουσαμε να του πλυνουμε τον ποπο!Πλανταξε το παιδι μου! Η αλλαγή του περιβαλλοντος υποθετω..Εχει αποκτησει φοβιες που δεν τις ειχε μικροτερος. Ενω πριν πηγαινε σε ολους αμεσως, τωρα αν δεν τους εχει δει προσφατα, κατεβαζει τα χειλακια του και παει να κλαψει! Μετα συνηθιζει σιγα σιγα... Και στο ταξιδι εχτες παλι το ριξαμε στο τραγουδι με τον αντρα μου γιατι ψιλογκρινιαζε στο τελος.Ειχε και κινηση, πηξαμε λιγο... Σημερα τον εχω με μια θεια του αντρα μου, η μαμα μου ειχε μια δουλεια.Μια χαρα τα πανε ευτυχως! Εντωμεταξυ ολο το ΣΚ οποτε με εβλεπε απλωνε τα χερια του και ελεγε "μαμαμαμαμαμα" Κι εγω χαιρομουν! Να δω ποτε θα το πει σκετο μαμα και θα απευθυνεται σε μενα...!

Αυτα τα νεα μας...

Anniko να χαιρεστε την Ευαγγελια σας!!!!

Thenaki κι εσυ τον αντρα σου για τα γενεθλια του! Και ευχομαι περαστικα σας!

Φιλια σε ολες!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!

Andith χαρουμενα μηνογεννεθλιαστην Ολγα και να χαιρεστε την μικρη!!

Αννικο πολυχρονη η Ευαγγελια σου!!

Sue ακριβως τις ιδιες αντιδρασεις εχει και ο δικος μου τωρα πια με οσους δεν γνωριζει, νομιζω ειναι τις ηλικιας πια να αναγνωριζουν και να πηγαινουν σε οσους ξερουν.

Φυγαμε το 3ημερο στο χωριο, περασαμε πολυ ομορφα, βολτιτσες καφεδακια στον ηλιο, το ευχαρηστιθηκαμε ολοι!!!!

Οσο για την αλλαγη περιβαλλοντος μας επιρρεασε αυτη τη φορα και εμας, τα βραδια μας χαλια με αποκορυφωμα το χθεσινο που ξυπνησε 2,30 και κοιμηθηκε 5........

Βγαλαμε και το 1ο δοντακι μας!!!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

γεια σασ μανουλεσ χρονια πολλα στη παπαρουνα μασ:tongue:

sue φιλακια στο σουδακι σου:D

εμεισ καλουτσικα ...τι καλουτσικα χαλια:(

αρχισαν παλι διαρροιεσ πηρα τη γιατρο μου λεει να κοψω τελειοσ τα γαλακ/κα οτι εχει γαλα μπισκοτα κτλ γιατι μετα απο τοσεσ μερεσ το εντερο τα χει παιξει κ πηραμε σκονη γαλα χωρισ λακτοζη η οποια δεν αρεσει στα μεγαλα κ δεν πινουν καθολου ο ιασονασ κατι κανει.....τρωνε μονο μπανανεσ ριζακι κ ψωμι ειναι κ δυσκολα στο φαι ...ολη μερα γκρινιαζουν οτι πηνανε αλλα δεν τρωνε τπτ απο αυτα που φιαχνω αλλα ειπα τελοσ αυτη τη φορα θα τα κρατησω κ ασ μινουν νυστικα ετσι τα εχω απο το σαββατο στη διαιτα κ κατι γινετε σταματησαν οι διαρροιεσ αν κ ο ιασονασ τωρα εγινε δυσκοιλιοσ:shock::mad:...εκτοσ αυτου κλαιει συνεχια πλανταζει στο κλαμα το βραδυ ειναι ανησυχοσ κ προχτεσ εκανε πυρετο λιγο δλδ 38,5 γενικα λιγα δεκατα αλλα σημερα ειναι τελειωσ απυρετοσ.....το απογευμα θα τον παω στη γιατρο δεν παει αλλο...:(:(:(

εγω με την ιγμοριτιδα εχω παιθανει δεν αντεχω αλλο το πονο η αντιβιοση δεν μου εκανε τπτ κ το κεφαλι μου θελω να το χτυπηση στο ντοιχο λεμε:shock::confused: ο Γιωργοσ ειδε σε μια διαφημιση μια λαμπαδα με ενα ελικοπτερο αυτο κινητο κ απο το σαββατο δεν εχει σταματησει να κλαιει για να το παρουμε του ειπα η νονα θα στο φερει το πασχα οχι αυτοσ 'τωρα το θελω' πηρα τη νονα του κ ειπε την δευτερα θα του το φερει η γυναικα...οχι παλυ αυτοσ τωρα το θελω ακομα κλαιει κ το απογευμα θα του το φερει αλλα αυτοσ το βιολι του...ετσι μουρχεται να τον πνιξω :twisted::twisted::twisted: ο καθενασ με τον πονο του εδω μεσα ...:confused::confused::confused:

αχ βρε κοριτσια αν δεν ειχα κ εσασ να λεω τον πονο μου κ οχι μονο φυσικα...χαθηκαμε ομωσ κ μου λειπουν τα ξενυχτια μασ (κλαψ :cry::cry:με πηραν τα ζουμια)κ οι συζητησεισ μασ γιατι χαθηκαμε τοσο πολυ....καναμε κατι ειπαμε κατι που πειραξε καποια?να το μιλησουμε βρε παιδι μου.....ολεσ εχουμε παιδια κ δουλειεσ αλλα νομιζω λιγο χρονο μπορουμε να βρουμε να τα λεμε...εστο κ με ραντεβου:roll::roll::|

αυτα να μη σασ πριζω με τα μαυρα μου τα χαλια

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

με γεια το δοντακι σασ ελενη..σιδερενιο:tongue:

naya μου δεν πιραζει κ εμενα η Δαναη τα εβγαλε ολα μαζι μετα τα γεννεθλια τησ....το πολυ πολυ βαζετε μασελα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

μαλλον εμεις εχουμε μεινει πιο πισω

τα δοντακια ειναι ετοιμα αλλα κρυβονται, τα ουλα ειναι ασπρα , αλλα εκει πεισμα.

οσον αφορα το περπατημα, δεν προκειται πριν το χρονο.

στο παρκο πιανονται κ προσπαθουν να σηκωθουν, αλλα τιποτα αλλο.

δεν ξερω αν φταιει οτι γεννηθηκαν προωρακια, στις 34 βδομαδες ή θα αργουσαν ετσι κι αλλιως. το συνειδητοποιησα τωρα που πηγαμε να παρουμε παπουτσακια. μας ειπαν οτι ουτε το πιο μικρο νουμερο στα παπα περπατηματος δεν τους κανει ακομα. με της αγκαλιας δεν ειχαμε καταλαβει οτι ειμαστε λιγο πισω στην αναπτυξη, γιατι σε υψος ειμαστε οκ (73 εκ)

στο βαρος το ξεραμε, 7,5 κιλα ειναι λιγα για 10 μηνων, αλλα δεν μας πειραζει :tongue:

MCYlp3.png

αχ βρε Θενα περαστικά σας και πάλι!! Τι είναι αυτό το πράγμα το συνεχιζόμενο??? Έχετε ο ένας τον άλλον και από αυτό να παίρνετε κουράγιο!

Ρόζα αυτό με την ανάπτυξη είναι τελείως σχετικό. Εμας αν την πιάσεις από τα χέρια όχι μόνο περπατάει αλλά θέλει και να τρέξει και γυρνάει μπρούμητα από πολύ μικρή αλλά στο ύψος τώρα πιάσαμε τους 70.5 και στα κιλά μη νομίζεις, 8.200 είναι. Για να μην πω για το φαγητό που δε θέλει το παραμικρό κομματάκι! Ούτε από το μπισκότο βρε κορίτσια, το μουλιάζει γίνεται παπαρα, κόβει μικρα μικρα κομματακια και τα φτυνει!! :shock::shock: Που ο Ιάσονας που τρώει σαν μεγάλο παιδί! (Όταν του δίνει η μαμα του βέβαια και δεν τον έχει στη δίαιτα χεχε :tongue:).

Κατα τα άλλα εδω συνεχίζεται το αγχος με τη δουλεια, τπτ δεν εχουμε πληρωθει ακομα αλλά πολύ δυσκολευομαι να το παρω απόφαση να φυγω....

Ειμαι και ψιλομοναχουλα σημερα, κατα τις 11 θα γυρισει λογικα ο μπαμπας μας και κοιμηθηκε και η μικρή εύκολα και ήσυχα :shock::shock: και ειπα μπας και βρω λίγη παρέα. Που τρέχετε όλεςςςς?????

Φιλάκια!!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλησπερα κοριτσια!!!! παραπονακια διαβαζω :) δε θελω τετοια Θενα μου ναι!!! φυσικα κ καμια δεν ενοχληθηκε...εγω μια με τη διαφορα ωρας μια με τη κουραση δε καταφερνω να μπω....κ σιγουρα καπως ετσι ειναι ολες....αν δεν εχεις κ βοηθεια απο πουθενα....εδω ειναι 9.44 τωρα κ νυσταζω απιστευτα :(

περαστικα σας να ειναι κοριτσακι...ερχεται καλοκαιρι κ ολα θα ξεχαστουν :)

ευχαριστω κοριτσαρεσ για την συμπαρασταση...ελπιζω ολα να περασουν γρηγορα......αν κ παλι τωρα εχουμε τισ μυξεσ κ βηχα ...ο ιασονασ σημερα κ χθεσ πλανταξε κ τον πηγα στη γιατρο τελικα το απογευμα ....τα ενταρακια του τριζουν εχει μυξεσ κ το ενα αυτι ειναι λιγο καπωσ.....απο κυλα τα ιδια 10570οπωσ ηταν στισ 11/3 που τον ειχα ξαναπει παλι καλα δλδ γιατι με τισ διαρροιεσ ελεγα θα χασει πηρε κ 2 ποντουσ ειναι 77 τωρα...σημερα το μεσημερι ουρλιαζε παλι ξυπνισε κ χτυπαγε τα χερια του στο κεφαλι ο ερμοσ απο τον πονο:(:(:( το γαλα για τισ διαροιεσ θα το κρατησουμε καμια βδομαδα κ επιδη στουμποσε πολυ θα ξανααρχισουμε με πολλα λαχανικα ..τα μεγαλα μυξεσ αλλα με τον ορο θα το σωσουμε το πραγμα;)

ροζα εμενα δεν κανει κινηση να πιαστει για να συκωθει μονο εγω τον περπαταω με τα χερια κ δεν πολυ θελει μονο στη περπατουρα του αρεσει κ τρεχει κ εγω δεν τον βλεπω να θελει να περπατησει γρηγορα ουτε που τον νιαζει .μια κουμπαρα μου κ αυτη με διδιμα κοριτσακι γενησε στισ 32 εβδομαδεσ κ ιδικα η μικρη ουτε στον κολο δεν καθοταν καλα μεχρι κ που χρονισε τον δεκεμβρη ακομα δεν περπαταει ενο η μεγαλη περπατησε....πηστευω οτι παιζει ρολο που ηταν προωρα

παω για νανακια

ριτακι που εισαι βρε κουμπαρουλα μου?

κ οι αλλεσ για στειλτε ενα μυνημα ζωησ!

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

μπηκα απλα να πω ενα γεια...

αλπιζω αυριο να καταφερω να σας διαβασω και να σχολιασω.....

καληνυχταααααααααα

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANdith να σας ζήσει η μπουμπού!

Naya μου ασε και εγω έχω 3 μήνες να πληρωθώ και με την ανακαίνηση έχουμε γονατίσει λίγο αλλά την παλεύουμε για λίγο ακόμη.

Γίναμε και εμείς χθες 10 μηνών!!!!!!!!Αχ σε 2 μήνες γενέθλια. Δεν το πιστεύω πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός. Η μικρή μου με έχει τρελάνει. Κάθε μέρα και μια καινούργια γκριμάτσα.Τώρα βγαίνουν και τα δυο μπροστινά πάνω δοντάκια μας. Σαν λαγουδάκι είναι μωρέ.Σηκωνόμαστε μόνες μας απο παντού και όλη την ώρα γύρω απο το τραπέζι. Απο μπουσούλημα λίγα πράγματα. Δεν μας αρέσει καθόλου μπρούμητα μόνο όρθια. Αν την κρατάω όμως κάνουμε κανονικά βηματάκια. Ενω μαμαμα λέει μια φορά μόνο με έχει δώσει τα χερια και είπε μαμα. Περιττό να σας πω οτι χρειάστηκα ένα παμπερς και με πήραν τα ζουμιά και ο άντρας μου με κορόιδευε.Δείχνουμε πλέον με το χεράκι μας τα πάντα και έχουμε μια προτίμηση στο φως, όλο πάνω κοιτάμε. Σ'ημερα πήγαμε και στον γιατρό και είμαστε 9200 και 75 εκ. και η όρεξη μας συνεχως αυξάνεται.

Σας φιλω όλες!!!!!!!!

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

καλημερα!

δεν σας εχω διαβασει φιλες γιατι τρεω σαν τον βεγγο πραγματικα . πινω καφεδακι σαν το φαντασμα κ σε λιγο θα φυγω για δουλεια. μεχρι την παρασκευη που θα γινουν τα εγκαινια θα μας λιωνουν στην δουλεια . ο γιωργης μου καλα σας στελνει τα φιλια του

σας αγαπω

φιλια σε ολες

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημερα μανουλες!!!

Thena μου λογικο να θελεις παρειτσα, με τρια μωρα και αρρωστα καθε τοσο, θελεις να ξεχνιεσαι..Να τον λες τον πονο σου εδω, γι αυτο ειμαστε.Και δεν νομιζω να εχει πειραχτει καποια κοπελα, απλα η καθεμια εχει τα δικα της...Μην μου στεναχωριεσαι...Και συνεχισε τη διαιτα στα παιδια μπας και φτιαξει το εντερακι! Και αν δεν πιουν καθολου γαλα 2 μερες, πειραζει? Δεν νομιζω..

Irene, να σας ζησει η κορουλα σας! Ειναι να μην λιωνεις οταν θα σε πει μαμα? Και οταν θα πει αργοτερα "σ'αγαπαω μαμα"?Εκει να δεις πανες που θα χρειαστουμε!!!

Ελενη μπραβο για το δοντακι!!! Κι εμας εσκασε διπλα και το δευτερο..

Ναya k Ροζα, που θα παει θα βγαλουν και οι δικες δοντακια μεχρι το χρονο... Πιστευω παιζει ρολο το οτι γεννηθηκαν νωρις οι διδυμουλες σου και μπορει να ειναι πιο αργες στην αναπτυξη.Δεν υπαρχει λογος ανησυχιας...

Αληθεια Roza, τι καροτσι εχεις για τις διδυμες? Σκεφτομαι κι εγω θα χρειαστω διπλο καροτσι οταν με το καλο γεννηθει και το δευτερο.Οταν πχ το μωρο θα ναι 2 μηνων, ο Μαρινακος θα ναι 16 μηνων.Και να περπαταει, θα χρειαζεται να τον βαλω στο καροτσι καποιες ωρες.

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Μολις ειπιαμε το νερο μας με καλαμακι!!!!:D

Δεν το ειχα ξαναδοκιμασει αλλα οταν επιασε το ποτηρακι στα χερια του ηξερε τι να κανει.:D

Παλι φουντωσε το εκζεμα στο μαγουλακι μας γμτ.....

Εχω τωρα 3 μερες που δεν του βαζω ενυδατικη αλλα θα την ξαναρχισω.

αχ,πινει με καλαμακι??? τελεια!!!!!!!!!

εμενα σημερα ο γιος μου εφαγε μπροκολο με κοτοπουλακι κ τρελαθηκε .....αλλα η μυρωδια στην πανα ηταν αλλο πραγμα!

αυριο θα του κανω πατζαρια που τοσο μου αρεσουν κ εμενα(στην εγκυμοσυνη ετρωγα συνεχεια!) φιλες μου να ρωτησω κατι ?αυτες τις μερες θα του δωσω κ σπανακι (σπανακορυζο) αλλα στην συνταγη που ξερω εγω βαζω μεσα κ λιγο φρεσκο κρεμμυδι.εχει δωσει καμια σας?λετε να τον πειραξει?να παρω την γιατρο να ρωτησω καλυτερα???? η αληθεια ειναι οτι δεν μου εχει αναφερει κατι για φρεσκο κρεμμυδι(κανονικο δινω)

εμβολιο εχουμε μετα τα γενεθλια μας παλι, το μαντου

σημερα που λετε ηταν στο σαλονι κ αλονιζε κ σηκωθηκε ορθιος στον καναπε κ επαιζε. κ ολα καλα κ ξαφνικα ακουω ενα ουρλιαχτο ! γυριζω τι να δω? ειχε ριξει το κρανος μου που ηταν πανω στον καναπε, επεσε πανω στην μουρη του κ του ανοιξε την μυτουλα. το κακομοιρακι μου . οχι τρελο αιμα αλλα τα ειδα ολα οπως καταλαβαινετε. τωρα κοντα στο ρουθουνακι του εχει μια γρατζουνια να μου θυμιζει την βλακεια μου .

αυριο παλι 12 με 9 θα παω στην εταιρεια ........ παει το πρωτο μου ρεπο ...οπως ηρθε περασε

σε λιγο αρχιζει το νησι , παω να χαζεψω κ αν εχω παρεουλα στο καφε θα ξαναρθω

ριτακι κρεμμυδι για μενα δωσε αφοβα...εγω του δινω πολυ καιρο τωρα...και το μπροκολο το τσακιζει...οσο για πατζαρι για δες το λιγακι γιατι κι εγω του ειχα δωσει μια φορα αλλα μετα δεν ξαναεδωσα...κατι νομιζω με τα νεφρα τους...δεν κανει...κι εμεις εμβολιο στα γενεθλια θα κανουμε

γεννηθηκε 3190 κ 48 ποντους!!!υγειεστατη!!

να σας ζησει!!!!!!!!!!!!!

γεια σας Μαγιομανουλες!!!! εδω εχουμε απιστευτες ζεστες μερες κ σημερα βολταρισα ...ο μικρος ειχε ξεραθει στο καροτσι κ εγω ρουφηξα εναν φρεσκο χυμουδακο κ γυριζα τη γειτονια μεσα στον ηλιο :)

κοριτσια εχετε αρχισει να σκεφτεστε τα παρτυ για τα μικρα σας? δε ξερω τι θεμα να διαλεξω....σαλιγκαρακια που τον ελεγα αρχικα? star wars? μιας κ τον μυει ο μπαμπας....η αεροπλανακια κ ταξιδακια μιας κ ειναι παιδι δυο χωρων? καμια ιδεα?

φαιρουλα εγω σαλιγκαρακι ψηφιζω...συμφωνω με τα κοριτσια..μεθαυριο θα μας ζητανε ολο αγοριστικα...

γεια σασ κοριτσια σασ διαβασα το μεσημερι κ τωρα δεν θυμαμαι τπτ :oops::oops:

ετρεχα απο το πρωι πηγα τα παιδια σχολειο ειπαμε τα ποιματακια μασ εφυγα πηγα οαεδ τελικα 590 θα περνω κατι ειναι τελικα κ αυτα ;) μετα στο γιατρο να μου γραψει τα φαρμακα μετα βρικα μια φιλη μου μου εδοσε προσκληση για βαφτισια την αλλη κυριακη :rolleyes: μετα σουπερ μαρκετ μετα στο φαρμακιο ηρθα σπιτι εβγαλα τα παιδια στο κηπο να παιξουν.....μπηκαμε φαγαμε κ κατα τισ 5,5 εφυγα να παω το γιωργο κολυμβητηριο κ απο την αναμπουμπουλα κανω οπισθεν κ ηταν το φορτιγο μασ πισω κ σπαει ολο το παμπριζ κ βαθοουλοσε ολη η πορτα ανοιξε κ ολασ κ τωρα ειμαι να σκασω με την γκαντεμια που μασ δερνει ....η Δαναη χηροτερα εγινε βηχει κ εχει μυξα πυχτη ο ιασονασ κ ο γιωργοσ ακομα διαρια εχουν (πιο πολυ ο ιασονασ )κ εγω ειμαι μεσ τη στεναχορια γιατι αυριο ειναι κ τα γεννεθλια του αντρα μου κ αυτοσ ειναι μεσ τα νευρα με το αυτικινητο κ ειμαστε ψιλοτσακομενοι :( ....προλαβε ομωσ πηγε πηρε αλλη πορτα αλλο χρωμα βεβαια κ την εβαλε (πιανουν τα χερια του πολυ κ θα εσκαγε αν δεν το εφτιαχνε σημερα)αυτο το αυτο κινητο απο τοτε που το πηραμε δλδ 2 μηνεσ το εχουμε κ εχουμε πληρωσει 1700 ευρω για φτιαξιματα μασ το εχουν ματιασει δεν εξιγητε αλλιωσ γιατι το ειχαμε παρει μονο 2000 ευρω κ ολοι ειχαν σκασει :evil::evil: αλλα οπωσ σασ ειπα μασ κοστισε πιο πολλα :-( :-(

αυτα τα ωραια μασ ! icon_rolleyes.gificon_rolleyes.gif

εσεισ ελπιζω ολεσ να ειστε καλα κ να περασετε ενα ομορφο τριημερο φιλια σε ολεσ 11.gif11.gif

χαρουμενα γενεθλια στον αντρα σου κοριτσακι και περαστικα σας....

τι κακο παθατε τοσες μερες ολοι αρρωστοι....

καλησπέρα κορίτσια!!

κι εμεις εδω πολυ ωραία περναμε, ειναι τελειος ο καιροσ και εχουμε ξεπατωθει στο εξω!

της πηραμε και καινουρια παιχνιδακια σημερα και καπελακι για τον ηλιο που ομως δεν το θελει και το πεταει, ενω το χειμωνιατικο το σκουφακι το φοραει μια χαρα ....:confused:

σας φιλώ γλυκά!

αχ,ευτυχως εμας το καπελακι το κραταει...παρηγγειλα και γυαλακια και τα περιμενω...ελπιζω να τα δεχτει....

δειξε μας βρε τα παιχνιδακια να παιρνουμε ιδεες...:tongue:

με γεια!!!

Καλημερα!!!

Andith χαρουμενα μηνογεννεθλιαστην Ολγα και να χαιρεστε την μικρη!!

Αννικο πολυχρονη η Ευαγγελια σου!!

Sue ακριβως τις ιδιες αντιδρασεις εχει και ο δικος μου τωρα πια με οσους δεν γνωριζει, νομιζω ειναι τις ηλικιας πια να αναγνωριζουν και να πηγαινουν σε οσους ξερουν.

Φυγαμε το 3ημερο στο χωριο, περασαμε πολυ ομορφα, βολτιτσες καφεδακια στον ηλιο, το ευχαρηστιθηκαμε ολοι!!!!

Οσο για την αλλαγη περιβαλλοντος μας επιρρεασε αυτη τη φορα και εμας, τα βραδια μας χαλια με αποκορυφωμα το χθεσινο που ξυπνησε 2,30 και κοιμηθηκε 5........

Βγαλαμε και το 1ο δοντακι μας!!!!!

ελενακι με γεια το δοντακι!!!!!!!!!!!!!!!

χαρουμενα μηνογενεθλια σε ολα τα μαγιοπαιδακια!!!!!!!!

εμεις καλα περασαμε το τριημερο αν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι φαγαμε την πρωτη μας τουμπα....

ναι,και ηταν και ζορικη...

τον ειχα δεμενο στο καρεκλακι του...αυτοmattel-fisher-price-rainforest-booster-seat.jpg

και κανει μια με ποδια και χερια,σπρωχνει το τραπεζι και φευγει πισω...

διπλα του κι εγω κι ο αντρας μου αλλα δεν τον προλαβαμε...

ευτυχως που ειχε κενο η καρεκλα με το καρεκλακι του και δεν εσκασε με το κεφαλι στο πατωμα...

δεν φανηκε να χτυπησε πολυ αλλα τρομαξε παρα πολυ και εκλαιγε κανενα μισαωρο...ηταν και βραδυ και ηταν ακομα πιο δυσκολα...

ευτυχως ολα καλα αλλα στενοχωρηθηκα πολυ βρε κοριτσια....

αρχιζω κι εγω να ψαχνω για τα γενεθλια...δεν ξερω θεμα και ειναι και η γιορτη μας και εχω πελαγωσει.....

φιλια....

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...