Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χμμμμ τι να σου πω...αμα δεν πονας ισως δε χρειαζεται να ανησυχεις..ισως απλα κουνιεται το μικρο σου...εισαι ξαπλωμενη? γενικα μη καθεσαι ωρα στη καρεκλα...πιστευω θα σε βοηθησει αυτο...εγω καθομαι αρκετες ωρες ξαπλωτες για να εχει χωρο ο μικρος να κουνιεται κ δε ποναω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στην Ευαγγελία δεν πόναγα ΚΑΘΟΛΟΥ και ούτε είχα συσπάσεις για γέννα απλώς είδα αίμα και πήγα. Για αυτό δεν έχω τώρα να συγκρίνω:confused:

χμμμμ τι να σου πω...αμα δεν πονας ισως δε χρειαζεται να ανησυχεις..ισως απλα κουνιεται το μικρο σου...εισαι ξαπλωμενη? γενικα μη καθεσαι ωρα στη καρεκλα...πιστευω θα σε βοηθησει αυτο...εγω καθομαι αρκετες ωρες ξαπλωτες για να εχει χωρο ο μικρος να κουνιεται κ δε ποναω

Μάλλον θα πάω να ξαπλάρω γιατί πονάω λίγο τώρα:(

Τα λέμε αύριο κορίτσια (ελπίζω από το σπίτι μου)

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

θα θελα να το πω αυτο για τον δικο μου στη μαγειρικη αχαχχαχαχαχχαχα

ααααα, εμένα μαγειρεύει πολύ καλά και κυρίως ΨΗΝΕΙ απίστευτα...μιαμ..!

Οπότε του λύνω εγω τις πληροφορικο-απορίες με αντάλλαγμα φιλετάκι στα κάρβουνα!χαχαχααααα

Αννίκο μου είπε σήμερα η μαία πως είναι φυσιολογικο να έχουμε συσπάσεις, είτε με πόνο είτε χωρίς, ότι πετρώνει όλη η κοιλιά κι όχι μέρος της και ότι είναι ανησυχητικό όταν είναι ρυθμικές, επαναλαμβανόμενες και μπορούμε καθαρα να τις χρονομετρήσουμε...

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

ααααα, εμένα μαγειρεύει πολύ καλά και κυρίως ΨΗΝΕΙ απίστευτα...μιαμ..!

Οπότε του λύνω εγω τις πληροφορικο-απορίες με αντάλλαγμα φιλετάκι στα κάρβουνα!χαχαχααααα

Αννίκο μου είπε σήμερα η μαία πως είναι φυσιολογικο να έχουμε συσπάσεις, είτε με πόνο είτε χωρίς, ότι πετρώνει όλη η κοιλιά κι όχι μέρος της και ότι είναι ανησυχητικό όταν είναι ρυθμικές, επαναλαμβανόμενες και μπορούμε καθαρα να τις χρονομετρήσουμε...

ΟΥΦΦΦΦ ευχαριστώ βρε mpoumpou ξεαγχώθηκα τώρα.

Οχι τίποτα άλλο δεν έχω τελειώσει και την βαλίτσα:D:oops:

Να σαι καλά κοριτσάκι, κι εγω σχετικά θορυβημένη γι αυτό το θέμα πήγα σήμερα στο μάθημα και μιλήσαμε πολύ γι αυτό - και τα έχω φρέσκα στο μυαλό μου...

Οι συσπάσεις τοκετού όπως μου είπε είναι οπως στις περιέγραψα πιο πάνω! Εκεί καταλαβαίνεις ότι κάτι συμβαίνει!

α καλα εκανες...κ εγω ολα ετοιμα τα εχω...εμας μας εδωσαν λιστα εδω κ ακολουθησα αυτη γιατι φοβηιηκα μη ξεχασω κατι μιας κ ειναι αλλο το συστημα εδω

νιωθω πολυ ησυχη που μπαινω στον μηνα μου αυριο κ τα εχω ολα ετοιμα

Διαφημίσεις

κι εγω ετσι θέλω να κάνω, να μπω στο μήνα μου και να είναι όοοοοοοολα έτοιμα!

Παρασκευη παραλαμβανω από επιπλάκια μέχρι πετσέτες, σελτεδάκια....μπλα, μπλα....

Είμαι τρελό νυχτοπούλι Fairy μου, δε φαντάζεσαι πόσο, αν δεν πάει 2 και πολλές φορές 3 δεν κλείνει το μάτι, λειτουργω νύχτα καλύτερα, πολλές δουλειές βράδυ τις κάνω!

πωπω χαρας στο κουραγιο σου...οσο ημουν φοιτητρια ετσι ημουν...μετα που επιασα δουλεια κανονικα αλλαξανε οι συνηθειες μου...τετοια ωρα κοιμομουν συνηθως...αλλα εγω ειμαι πρωινος τυπος...ξυπναω στις 6 καθε μερα...

εμεις ειμαστε 2 ωρες πισω σρην Αγγλια οποτε ειναι ακομα 11 εδω

μια χαρα!!!! εγω αμα ειχα μαθημα στις 9 επρεπε να ειμαι μεχρι τις 8.30 στο γραφειο ωστε να ετοιμαστω κ να παρω οσα χρειαζομαι...αλλα σηκωνομουν απο τις 6 ωστε να μας ετοιμασω σαντουιτσακια....να ετοιμασω πρωινο κ φυσικα να δω την ανατολη που μου φτιαχνει τη μερα :)

Στις διακοπές κι εγω ξυπνω νωρίς... ανάποδο πλάσμα παιδί μου, απολαμβανω κι εγώ τη μέρα έτσι..

Αλλά επειδή κι ο καλός μου δεν εχει ωράριο στανταρ ξυπνάω, ετοιμάζω τοστάκια, χυμους, καφεδάκι και είναι τέλεια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...