Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα καλημερα!

μια πολυ γρηγορα καλημερα γιατι σε λιγο θα ετοιμαστω να φυγω για δουλεια. ο μικρος εδω με τον μπαμπα του που εχει αδεια. τρεχω σαν τον βεγγο . το δοντι ευτυτως καλυτερα . ο μικρος χαρουμενος κ ζωηρος μου δινει δυναμη .

Andith μου να σας ζησει η κουκλιτσα!!!!!

μου θυμισες πρωι πρωι κ τα ραμματα:shock:

ευχαριστουμε κ το ποστ σχετικα με τα παπουτσακια

σας φιλω ολες γλυκα

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα τρεχάτες μαμάδες και ζωηρά παιδάκια!!

για πειτε σχεεδια για το τριημερακι να ανεβουμε λίγο.

Εμεις κλασσικά Καβάλα στη γιαγια και τον παππου που εχουν και ενα μηνα να δουν τη μικρη και τους βλέπω να τρελλαίνονται!

Φιλακιά!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

γεια σας Μαγιομανουλες!!!! εδω εχουμε απιστευτες ζεστες μερες κ σημερα βολταρισα ...ο μικρος ειχε ξεραθει στο καροτσι κ εγω ρουφηξα εναν φρεσκο χυμουδακο κ γυριζα τη γειτονια μεσα στον ηλιο :)

κοριτσια εχετε αρχισει να σκεφτεστε τα παρτυ για τα μικρα σας? δε ξερω τι θεμα να διαλεξω....σαλιγκαρακια που τον ελεγα αρχικα? star wars? μιας κ τον μυει ο μπαμπας....η αεροπλανακια κ ταξιδακια μιας κ ειναι παιδι δυο χωρων? καμια ιδεα?

Γεια σας κοριτσάκια τι κάνετε.

fairymummy εγώ μάλλον θα διάλεγα το σαλιγκαράκι γιατι θα έχει πολλά χρόνια μπροστά του για τούρτες star wars και για αεροπλανάκια γιατι σαν αγοράκι που είναι από τα δεύτερα γενέθλια του θα έχει αγορίστικες απαιτήσεις. Εδώ κάνει κρύο τις τελευταίες μέρες :rolleyes:.Snail+cake.JPGhttp://3.bp.blogspot.com/_sRGzsTJewn0/SyJRwT81G9I/AAAAAAAAA-o/d2o1MnaKDtE/s320/Snail+cake.JPG

http://bp1.blogger.com/_AfnInkILw6w/RvvcuksiB-I/AAAAAAAAAGY/DjFesHSTc6g/s400/Snips,+Snail+%26+Puppy-dog+Tails.JPG

http://farm5.static.flickr.com/4069/4483286727_6baa903770.jpg

https://lh4.googleusercontent.com/-_q0-keTYnrk/TXRPvJ-3btI/AAAAAAAAA7I/1AkNKDKGmeU/s1600/DSC09605.JPG

4483286727_6baa903770.jpg

naya23 καλό ταξίδι, αχ σε ζηλεύω λίγο!

rita__ki πως πάει η δουλίτσα;

andith να σας ζήσει η μπουμπού, να είναι πάντα γερή και χαρούμενη

THENA περαστικούλια στις γυναίκες του σπιτιού

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες!!!!

Naya μου κι εμεις θα παμε στους αλλους παππυδες στην Αρκαδια, για το 3μερο.Εχουν να τον δουν πανω απο μηνα κι αυτοι...Ευκαιρια να ξεφυγουμε λιγο, κι εγω το θελω...Ακουσα οτι θα ανεβει η θερμοκρασια, μακαρι! Καλο ταξιδι και σε σας!

Fairy συμφωνω με την Αννικο!Τωρα που ειναι μωρα να τους κανουμε κατι πιο μπεμπε, μεγαλωνοντας εχουμε καιρο για star wars! Καλες βολτες!

Ριτακι πολλα φιλια! Κι εμεις σε αγαπαμε!!!!

Θενακι πως ειστε?

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

γεια σασ κοριτσια σασ διαβασα το μεσημερι κ τωρα δεν θυμαμαι τπτ :oops::oops:

ετρεχα απο το πρωι πηγα τα παιδια σχολειο ειπαμε τα ποιματακια μασ εφυγα πηγα οαεδ τελικα 590 θα περνω κατι ειναι τελικα κ αυτα ;) μετα στο γιατρο να μου γραψει τα φαρμακα μετα βρικα μια φιλη μου μου εδοσε προσκληση για βαφτισια την αλλη κυριακη :rolleyes: μετα σουπερ μαρκετ μετα στο φαρμακιο ηρθα σπιτι εβγαλα τα παιδια στο κηπο να παιξουν.....μπηκαμε φαγαμε κ κατα τισ 5,5 εφυγα να παω το γιωργο κολυμβητηριο κ απο την αναμπουμπουλα κανω οπισθεν κ ηταν το φορτιγο μασ πισω κ σπαει ολο το παμπριζ κ βαθοουλοσε ολη η πορτα ανοιξε κ ολασ κ τωρα ειμαι να σκασω με την γκαντεμια που μασ δερνει ....η Δαναη χηροτερα εγινε βηχει κ εχει μυξα πυχτη ο ιασονασ κ ο γιωργοσ ακομα διαρια εχουν (πιο πολυ ο ιασονασ )κ εγω ειμαι μεσ τη στεναχορια γιατι αυριο ειναι κ τα γεννεθλια του αντρα μου κ αυτοσ ειναι μεσ τα νευρα με το αυτικινητο κ ειμαστε ψιλοτσακομενοι :( ....προλαβε ομωσ πηγε πηρε αλλη πορτα αλλο χρωμα βεβαια κ την εβαλε (πιανουν τα χερια του πολυ κ θα εσκαγε αν δεν το εφτιαχνε σημερα)αυτο το αυτο κινητο απο τοτε που το πηραμε δλδ 2 μηνεσ το εχουμε κ εχουμε πληρωσει 1700 ευρω για φτιαξιματα μασ το εχουν ματιασει δεν εξιγητε αλλιωσ γιατι το ειχαμε παρει μονο 2000 ευρω κ ολοι ειχαν σκασει :evil::evil: αλλα οπωσ σασ ειπα μασ κοστισε πιο πολλα :-( :-(

αυτα τα ωραια μασ ! icon_rolleyes.gificon_rolleyes.gif

εσεισ ελπιζω ολεσ να ειστε καλα κ να περασετε ενα ομορφο τριημερο φιλια σε ολεσ 11.gif11.gif

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλημερα κοριτσακια μου!!Χρονια πολλα!!!

Αχ!βρε thena mou τι να πω!σας σταυρωνω απο μακρια!!κ αυτος που σας ματιασε κακο σπυρι στο κ@λο του να βγαλει(που λενε κ στο χωριο μου!!)!!!αμαν πια!!!καντε ενα γερο ξεματιασμα!!!!!!

πηρα αγκαλιτσα χτες το μικρο το μπουμπουκακι!τελεια ειναι κ πολυ ελαφρια,1 κιλο τελικα κανει διαφορα!αφου εβαλα πιο πολυ δυναμη κ τη σηκωσα λιγακι αποτομα!!!εχω ξεχασει πως ηταν η παπαρουνα μου νεογεννητη,πως περναει ετσι ο καιρος!!!!

φιλακια πολλα!να εχετε ολες ενα υπεροχο τριημερο!!α!!κ γω σας αγαπω!!!

rXrPp3.png

επιτελους πηγαμε την 1η μας βολτουλα για φετος.

κατεβηκαμε μωλο κ καθησαμε στο flocafe μεσα (που δεν καπνιζουν).

καλε ποσο καιρο εχω να κατεβω? τωρα ειδαμε οτι τα haagen danz εκλεισαν, και οχι μονο!!!!!!

οι μικρες ηταν κυριες και πολυ τον ευχαριστηθηκαμε τον καφε μας!

τωρα κοιμουνται, επεσαν ξερες ;)

ελπιζω τετοιο καιρο να μας κανει κ στην βαφτιση :D

μακαρι να μην ξαναχαλασει, γιατι τους εβγαλα τα παπλωματακια κ τους εβαλα ακρυλικες - βεβαια το βραδυ τις βαζω στους υπνοσακους για να ειμαι σιγουρη, απλα τωρα τους εβγαλα τα μπλουζακια

MCYlp3.png

Διαφημίσεις

χρονια πολλα κοπελεσ

αντε ροζα καλη αρχη:tongue:

εκλεισαν ε...εμ τι θα εκαναν αφου ειχαν το καφε 4 ευρω κ το φυσικο χυμο 5 ειχαν κοψει κ τα κρουασαν καλα να παθουν (χιχι κακια)γιατι τα αλλα κατεβασαν λιγο τισ τιμεσ αν κ δεν ηταν μονο η κριση αλλα τουσ εφαγαν την δουλεια η αλλη μερια απο το καστρο;)

σημερα ειχε τελεια μερα κατσαμε για καφε πλατεια παργησ κ η μανα μου ηρθε κ πηρε τη Δαναη να δει την παρελαση πρωτη τησ φορα....ενθουσιαστικε δεν ηθελε να φυγει:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μετα ηρθαμε σπιτι κ ψησαμε κ φαγαμε στην αυλη θυμηθηκα τα καλοκαιρια μασ:rolleyes: ηρθε κ η κουνιαδα μου με τουρτα κ κερακια για τον αντρα μου την τσακισαμε κ αυτη:tongue::tongue::tongue:

andith κ παλι να σασ ζησει η μπουμπου

sue καλα να περασετε....εμεισ ακομα με την διαρροια τι πραμα κ αυτο 20 μερεσ ακομα βρε κοριτσια να σταματησει λιγο εχουν αλλα εχουν.....εκει που λεμε ειναι καλα γιατι μια μερα μπορει να μην εχουν ξανα την αλλη μερα τα ιδια:-( τα αγορια ειναι εμεισ καλα οι υπολοιποι

αυτα τα νεα ευχομαι να περασετε καλα εγω αυριο εδω θα ειμαι ελατε για καφεδακι να τα πουμε;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλησπέρα κορίτσια!!

κι εμεις εδω πολυ ωραία περναμε, ειναι τελειος ο καιροσ και εχουμε ξεπατωθει στο εξω!

της πηραμε και καινουρια παιχνιδακια σημερα και καπελακι για τον ηλιο που ομως δεν το θελει και το πεταει, ενω το χειμωνιατικο το σκουφακι το φοραει μια χαρα ....:confused:

σας φιλώ γλυκά!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...