Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μολις ειπιαμε το νερο μας με καλαμακι!!!!:D

Δεν το ειχα ξαναδοκιμασει αλλα οταν επιασε το ποτηρακι στα χερια του ηξερε τι να κανει.:D

Παλι φουντωσε το εκζεμα στο μαγουλακι μας γμτ.....

Εχω τωρα 3 μερες που δεν του βαζω ενυδατικη αλλα θα την ξαναρχισω.

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας Μαγιομανουλες και μαγιοπαιδακια, τι κανετε????

ολα καλα????????

Εγω εχω χαθει λιγακι ενεκα το τρεξιμο γενικως με δουλεια, με σπιτι με τον Ηρακλή...

Κατα τ άλλα ομως ειμαστε πολύ καλα, μεγαλωνει μερα με τη μερα το μικρο μου και εγω απλά λιωνω!!!!!! Εχουμε ακομη τα θεματακια μας με το ναπι μας, αλλα ελπιζω οτι μεχρι να παει φανταρος να τα εχει ξεπερασει μπας και κοιμηθω κι εγω λιγο...χαχαχααααα!!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

εξαφανιζολ?????

μπραβο ελενακι στο αγορακι σου!!μεγαλωνουν τα μωρακια μας σιγα σιγα!!!

αντε κ σε λιγο θα περπατανε ολα κ θα σηναντιομαστε κ θα γινετε χαμος!!!

fairoula!χαρουμενα μηνογεναθλια στο γιωργη!!κ σε ολα τα υπολοιπα ζουζουνια!!

ριτακι ειχες κανενα νεο απο τη douar?η τη 3xmama?

φιλουθκια!!

rXrPp3.png

μπραβο ελενακι στο αστερακι σου !!!!!!

συνεχιζουν να μας εκπλησουν τα ατιμα !!!! !!!! !!!!

εμενα σημερα ο γιος μου εφαγε μπροκολο με κοτοπουλακι κ τρελαθηκε .....αλλα η μυρωδια στην πανα ηταν αλλο πραγμα!

αυριο θα του κανω πατζαρια που τοσο μου αρεσουν κ εμενα(στην εγκυμοσυνη ετρωγα συνεχεια!) φιλες μου να ρωτησω κατι ?αυτες τις μερες θα του δωσω κ σπανακι (σπανακορυζο) αλλα στην συνταγη που ξερω εγω βαζω μεσα κ λιγο φρεσκο κρεμμυδι.εχει δωσει καμια σας?λετε να τον πειραξει?να παρω την γιατρο να ρωτησω καλυτερα???? η αληθεια ειναι οτι δεν μου εχει αναφερει κατι για φρεσκο κρεμμυδι(κανονικο δινω)

εμβολιο εχουμε μετα τα γενεθλια μας παλι, το μαντου

σημερα που λετε ηταν στο σαλονι κ αλονιζε κ σηκωθηκε ορθιος στον καναπε κ επαιζε. κ ολα καλα κ ξαφνικα ακουω ενα ουρλιαχτο ! γυριζω τι να δω? ειχε ριξει το κρανος μου που ηταν πανω στον καναπε, επεσε πανω στην μουρη του κ του ανοιξε την μυτουλα. το κακομοιρακι μου . οχι τρελο αιμα αλλα τα ειδα ολα οπως καταλαβαινετε. τωρα κοντα στο ρουθουνακι του εχει μια γρατζουνια να μου θυμιζει την βλακεια μου .

αυριο παλι 12 με 9 θα παω στην εταιρεια ........ παει το πρωτο μου ρεπο ...οπως ηρθε περασε

σε λιγο αρχιζει το νησι , παω να χαζεψω κ αν εχω παρεουλα στο καφε θα ξαναρθω

88M1p3.pngycQap3.png

καλεεεεεεεεεεεεεεε μεχρι να γραψω ολο το κατεβατο εμφανιστηκατε!!!

mpoumpou μου δεν εχει διορθωθει καθολου το θεμα του υπνου ?την ημερα ποσο κοιμαται???

κ εγ για οσες θυμουνται ειχα τεραστιο θεμα γιατι κοιμοταν για βραδυ παρα πολυ αργα(1 το βραδυ ) κ εφταιξε μονο του .πηρα βιβλια κ διαβασα, εκανα πειραματισμους κ τελικα απο μονος του εφτιαξε προγραμμα που σπανια ξεφευγει πια. 11 - 11.10 ειναι τεζα...........καμια φορα σβυνει κ πατι 10.30 πλεον αλλα το πρωι 7.30 ειναι ξυπνιος(μην ταθελω κ ολα δικα μου )

το μεσημερι κοιμαται πριν η μετα το φαγητο σχεδον 2 ωρες ........... κανε υπομονη κ πιστευω οτι θα φτιαξει μονος του κ ο ηρακλακης το προγραμμα του . τωρα πια που χτυπιουνται ολη μερα κουραζονται περισσοτερο

andith μου η παπαρουνα σου πως ειναι ??? ααααααααχ την χασαμε την νυφη

η douar δυστυχως δεν απαντησε σε μηνυμα στο κινητο που της εστειλα.μακαρι να ειναι τυζαιο κ απλα να τρεχει η κοπελα μας . μακαρι ολα να κυλουν καλα.............ανησυχω

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

γεια σασ κ απο μενα

ριτα εστειλα κ εγω μηνυμα στη douar στο fb αλλα καμια απαντηση:( λεσ κατι να ειπαμε κ να παρεξηγηθικε?

ο γιωργαροσ θελει να παρει μιχανη απο τωρα κ δοκιμαζε το κρανοσ :tongue::tongue: ασ το παιδι να συνιθιζει χιχιχι

εγω με τη Δαναη σημερα πηγαμε ωριλά....εμενα μου εδωσε αντιβιοση τελικα κ κατι σπρει για τη μυτη κ θα δουμε...κοριτσια θελω να βαρεσω το κεφαλι μου στο τοιχο λεμε ...πολυ πονο μονο με τα πονσταν καπωσ ηρεμω αλλα με πιανουν μετα απο 3 ωρεσ:confused:

η Δαναη λογο που δεν ακουει παλι καλα την ιδε κ αυτην τησ εκανε κατι τεστακια κ τελικα εδιξαν υγρο στα αυτια οχι ωτιτιδα το γραφιμα εδιξε οτι δεν ακουει πολυ καλα κ μασ εδοσε μια φουσκα να την φουσκωνει με την μυτη:shock::mrgreen: κ κατι σπρει κ θα ξαναπαμε σε κανα μηνα....αυτα τα λιγα

εγω νησι δεν βλεπω ποθαινω καταθλιψη δεν θελω αλλη:cool:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ριτακι τιποτα δεν ειναι!αμεσως τους περνανε τα χτυπηματακια!ισα να τρομαξουμε κ τσουπ!γελανε!

thena να το φουσκωνει με τη μυτη?:confused::confused:θα μπορει???

μπουμπου!που θα παει θα στρωσει!!!

αυριο το πρωι μπαινει η νυφη μου για τεχνιτους!ειχε ΠΗΤ 19/3 αλλα δε βγηκε η μπεμπουλα!κ επειδη εχει διαστολη δε μπορει ο γιατρος να την αφησει παραπανω!αντε να τη δω την ανηψουλα ανυπομωνω!!

rXrPp3.png

αχ τι καλα με το καλο να ερθει...γερη κ δυνατη...ολα να πανε καλα:rolleyes::D

καλα δεν θα το φουσκωσει για να παιξει ισα ισα μαλον να κανει την κινηση για να ξεβουλωνουν τα αυτια...θα παρουμε κατι απο το φαρμακιο που βαζεισ την φουσκα κλεινεισ το ενα ρουθουνι κ με το αλλο φυσασ.

αμαν καληνυχτα περασε η ωρα κ αυριο εχει εγερτηριο φιλια

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλημερα φιλες μου

εβγαλε λιγο ηλιο αλλα το κρυο κρυο

η νυχτα μου δεν ηταν καλη

ο μικρος σηκωθηκε 5 κ ουρλιαζε κ εκανε 1μιση ωρα να κοιμηθει . τωρα παλι ξυπνιο ειναι το ατιμο. εγω ειχα καποιες ενοχλησουλες στο δοντι μου τελικα σηκωθηκε πρισμενη.αλλου το σαγονι αλλου τα χειλη αλλου το μαγουλο. κ εχω κ εταιρεια σημερα.θα τρομαξουν οι ανθρωποι. αφηστε τον πονο που εχω .ποναει ο κροταφος, το αυτι το κεφαλι τα παντα πως θα αντεξω σημερα. περιμενω να περασει η ωρα να παρω τον οδοντιατρο

andith με το καλο να ερθει η μικρη στον κοσμο . με εναν πονο ενα υγιεστατο μωρακι να κρατησει η νυφη σου

θενακι μου ουτε μουτζα να ειχατε φαει τοσες ατυχιες κ αρρωστιες ρε κοπελα μου .περαστικα στην δαναη κ σε σενα .κρεμαστε κανενα σκορδο δεν ξερω

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

adith να σας ζήσει!! Τις καλύτερες ευχές μου!!

Thena περαστικα σας... Αντε να ξεμπλέξετε επιτέλους απο αρρώστιες...

Rita και σε σενα περαστικά, ατιμο πραγμα το δοντι. Ηρθε σημερα το ενα το αφεντικο με ενα τεραστιο κοκκινο πρηξιμο κατω απο το σαγονι και λεει του εκανε αποστημα απο δοντι! Θα το παλεψει 1-2 μερες με αντιβιωση αλλα μαλλον δε θα γλιτώσει την εξωτερικη τομή... :shock::shock:

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Andith να σας ζησει η ανηψουλα!!!!! Γερη να ειναι!

Thena δεν κανετε κανενα ευχελαιο βρε κοριτσι μου? ευχομαι να ηρεμησετε γρηγορα...

Ριτακι την εφαγε γερα ο Γιωργακης..Θα πονεσε το πουλακι μου..

Mπουμπου οταν παει φανταρος ο Ηρακλης θα χει παλι θεμα με τον υπνο αλλα το αντιθετο...Θα λες αμαν να τον ξυπνησεις!! χιχι!!

Ελενη σε τι οφειλεται το εκζεμα, καταλαβατε? Καλαμακι δεν εχω δοκιμασει ακομη, δεν ειναι κακη ιδεα...

Κι ο Μαρινος ειχε μια κοκκινιλα κατω απο το λαιμο προς το στηθος εχτες, αλλα σημερα ειχε φυγει.Πρεπει να ηταν απο τον ιδρωτα και ισως λογω της ενυδατικης που του εβαλα να απλωσε...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σας!!!:D:D:D

πηγαμε κ την ειδαμε!!μου φανηκε πολυ μικρουλα!!αλλα η δικια μου δεν ειναι μετρο συγκρισης!οποτε μια χαρα η μπεμπουλα!!καλα εδω αφηνουν ολους να μπαινουν μεσα!κ το μωρο κανονικα!!τα νεογεννητα ειναι μολις μπεις με τζαμι κ τα βλεπεις!η Ολγα μου τους εκανε γεια!!ειναι 2 αγορακια κ 2 κοριτσακια!!!

κ οταν γεννανε αφηνουν!η νυφη μου με τον ορο κ τους τεχνιτους!κ μπαινοβγαιναν η μαμα μου η μαμα της κ ο αδερφος μου φυσικα!!κ 5 λεπτα πριν βγει το μωρο αφησαν μονο τον αδερφο μου!!!:shock::shock::shock::shock:μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση!!!εγω στην Αθηνα ημουν τελειως μονη μου!!

το κοριτακι μου εκανε κ δημοσιες σχεσεις φυσικα!!ενα αγορακι εναμιση ετους,τη φοβιθηκε!!μολις το ειδε,ετρεξε κ τον επιασε!!κ τον χαιδεθε στη μουρη!!κ αυτος τραβιοτανε να φυγει!!χαχαχαχααχα!!κ του λεει ο αδερφος μου!!δεν τις φοβομαστε τις γυναικες βρε!!!αυτα!!κ η ανηψουλα μοιαζει στον αδερφο μου!!χιχιχι!!!κ γεννησε μια χαρα!!πολυ λιγα ραμματακια εκανε!κ σηκωθηκε κ περπατουσε τελεια!!ευτυχως!!εγω ουτε να σηκωθω δε μπορουσα απ τα πολλα ραμματα!!

rXrPp3.png

α! κ βρηκα κ αυτο!

Τα παιδικά λοιπόν παπούτσια:

• Πρέπει να είναι λίγο μεγαλύτερα – ευρύχωρα παρά πολύ εφαρμοστά.
  • Όχι μυτερά μπροστά αλλά στρογγυλά.
  • Όχι ψηλά τακούνια.
  • Όχι πολύ σκληρά, αλλά να διαθέτουν σχετική ελαστικότητα και να παρέχουν χώρο για κίνηση των δακτύλων πράγμα απαραίτητο για τη σωστή ανάπτυξη.
  • Το πάνω μέρος αλλά και η σόλα να είναι δέρμα. Είναι το καλύτερο υλικό γιατί «αναπνέει». Είναι όμως πολύ ακριβό υλικό και οι απομιμήσεις εύκολες.
  • Καλύτερα να είναι δετά με κορδόνια.
  • Να μην είναι βαριά και να μην γλιστράνε.
  • Να γίνεται αλλαγή σε λογικό χρόνο γιατί το πόδι μεγαλώνει.
  • Όχι τα παπούτσια των μεγαλύτερων αδελφών στα μικρότερα. Το παπούτσι μετά από χρήση λαμβάνει τη μορφή του ποδιού και βέβαια είναι διαφορετική από τη μορφή του ποδιού του άλλου παιδιού.
  • Το καλό-σωστό παπούτσι δεν πρέπει απαραίτητα να είναι και ακριβό.

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...