Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Fairy,μονο το Ολγακι της Andith περπαταει κανονικοτατα....κανενα αλλο παιδακι προς το παρον!!!

Πως καταλαβες εσυ καλε οτι περπατανε ολα τα παιδακια???

Καποια μπουσουλανε,καποια σηκωνονται και κρατιουνται,αλλα μονο ενα περπατησε!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια .

Για να καταλαβω τι λετε , δηλαδη τα παιδια σας σηκωνονται και περπατανε μονα τους σε ενα χωρο ?????

Εμενα η δικια μου , οπου βρεθει σηκωνεται και παει γυρω αλλα κρατιεται απο καπου..αυτο εγω δεν το λεω περπατημα ομως !!!

Εσεις μιλατε γιακανονικο περπατημα ??

Παπουτσακια της φοραω οταν βγαινω αγκαλιας ακομα της εχω βεβαια παπουτσια αθλητικα puma αλλα ακομα δεν της τα φοραω .Να παρω να ρωτησω την γιατρο λετε?

Καλημερα!!!ναι η δικια μου περπατησε κανονικα μονη της!

τι κανετεεεεε?????καλη Κυριακη να εχουμε!!!φιλακια!!!!

rXrPp3.png

καλημέρα βρε κορίτισα...

χαθηκα το ξερω, σας διαβαζα που και που...

ειχαμε κι εμεις διαφορα δυσαρεστα, ευτυχως όχι στην οικογενεια όπως η ειρήνη. Συλλυπητηρια κοπέλα μου και να παίρνετε δύναμη από τη μικρή σας και για χάρη της!

περναω απιστευτη φαση βαρεμαρας σε σημειο που ανησυχω οτι ειναι ψυχολογικο... βαριεμαι να δουλεψω, να ασχοληθω με το σπιτι, με τον υπολλογιστη (μονο στα χαζοπαιχνιδα του fb αποβλακώνομαι), ενίοτε και με τον εαυτό μου. Ευτυχώς απολαμβάνω την ενασχόληση με τη μικρή και έχω και τον τρελο τον άντρα μου που με ξεσηκώνει συνέχεια για διάφορα.

κατα τα άλλα η μικρη έχει γίνει ένα υπερκινητικο πιτσιρικι, χρειαζεται και καποιον ολη μερα πισω της γιατι το σπιτι ειναι πολυ "ανοιχτο" και δεν μπορουμε ευκολα να την περιορισουμε σε 1-2 δωματια. Φαγαμε και λίγο ψαρακι, αβγο όχι ακόμα, συνεχιζουμε να ειμαστε φαφουτακια και να μεγαλωνει το μαλλι με τρελους ρυθμους.

κατι που μου φτιαχνει τρελα το κεφι ειναι ενα βιντεακι που τραβηξα τη μικρη την πρωτη φορα που την ειδα να δακριζει απο τα γελια! Δεν ξερω πως να το βαλω στον υπολογιστη αλλα σημερα θα προσπαθησω και θα το βαλω στο fb για να σας φτιαξω κι εσας το κεφι και να με συγχωρησετε για τις πολλες απουσιες

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημερα φιλες !!!

ομορφη κυριακη σε ολες!!!!!

αννικο μου μεγεια το πληντυριο-στεγνωτηριο!!!καλα πλησιματα:tongue:

το ποδγλατο το ειχατε ε?μονο κρανος θα παρετε του μικρου ? τι τελειο!! βλεπω καμια φορα στον δρομο κ ειναι τελεια εικονα!!καλες βολτες λοιπον ! φιλια στην υπεροχη φαμιλια!

fairy οχι δεν περπατανε ολα τα παιδακια....μονο κατι βηματακια (3-4 που κ που χωρις στηριξη ο δικος μου) αλλα το ολγακι της andith περπατησε κανονικοτατα μαλιστα, το ειδαμε σε βιντεο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

roza καλα εκανες κ πεταξες τα παλιοσφουγγαρια! καλη αναρωση τωρα κ γρηγορα!!!!

πολλα φιλια σε ολες!

εδω τριγυρω θα ειμαι γιατι εχω να κανω γεμιστα σε λιγο

88M1p3.pngycQap3.png

θυμαστε που σας ελεγα προχτες οτι δεν πολυχτυπαει η Ολγα?(ο Θεος μαλλον γελαγε!)ειρωνια επεσε με τη μουρη!δε περπαταγε ομως δε καταλαβα πως επεσε!ηταν κ διπλα μου!!χτυπησε τα χειλακια της κ ετρεχε αιμα!!ευτυχως της περασε γρηγορα!πηγαμε στη τουαλετα να την πλυνω κ μολις ειδε τον εαυτο της στο καθρεφτη εβαλε τα γελια!!με τα αιματα στο στομα!!!φιλακια πολλα!!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

αχ τη ματιαξαμε την κορακλα σου ....φτου φτου σκορδα....

naya τι επαθεσ κοπελα μου γιατι επεσεσ ...φαση ειναι μη σκοτιζεσε μασ ελειψα καλε οπωσ κ οι αλεσ κοπελεσ ολεσ μαζι εξαφανιστηκατε:confused:

ισωσ ειναι η εποχη τι να πω μια ετσι μια αλλιωσ ο καιροσ μασ ανακατεψε....

εμενα σημερα ο μικροσ εκλεγε το βραδυ ..του εδοσα ντεπον κ ηρεμισε κ κοιμιθηκαμε κ τωρσ το μεσημερι παλι:( ...νομιζω ειναι δοντια γιατι ουτε τρωει καλα κ βαζει τα δαχτυλα στο στομα εβγαλε τα μπροστα αυτεσ τισ μερεσ αλλα ισωσ εχει κ πισω κ ποναει ...θα δουμε θα φανει :(

πηγα για ενα καφε χωρισ τα μικρα σημερα ειχε γλυκια μερα με συννεφια ολοι εβγαλαν τα μικρα βολτα κ εμεισ μονοι μασ:shock::tongue: με ενα ζευγαρι φιλοι δλδ .

εχω ενα πονο εδω κ μερεσ μπροστα στα φριδια ουτε να σκιψω δεν μπορω κ καθε φορα που αρρωσταινω στο τελοσ θα με πονεσει παλι εκει ισωσ κανα ιγμοριο θα παω στο γιατρο γιατι δεν αντεχεται αλλο:(

αυτα τα 'ωραια' νεα

ριτα ολα καλα με τη δουλεια?

ροζα που πηγατε τελικα?

marsolan καλα τρεξιματα:D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

μια γρηγορη καλημερα στις φιλες μου !

καλη βδομαδα σε ολες!!!

εχω ρεπο σημερα , τα αγορια μου κοιμουνται(ο μικρος ξυπνησε αλλα ηπιε γαλα στα σκοτεινα κ τεζαρε παλι) παω για εξωτερικες δουλιες κ σε κατι γιατρους κ τετοια.

andith μου την ματιασαμε την κορακλα σου . φανταζομαι τι τρομαρα πηρες. τελος καλο ολα καλα ομως κ ευχομαι να ειναι η πρωτη κ τελευταια τουμπιτσα που τρωει

naya μου καλως ηρθες κ παλι στην παρεουλα μας. οπως ειπε κ η κουμπαρουλα φαση ειναι κ θα περασει . μην νομιζεις οι ορμονες μας τωρα αρχιζουν κ ηρεμουν καπως, ασε τα οικονομικα ολων που εχουν γινει αγωνας. προσπαθησε να βοηθησεις τον εαυτο σου με το να ξυπνας να βλεπεις την κορακλα σου κ να περνεις δυναμη . εγω ΜΟΝΟ ετσι αντιμετωπιζω τοσα κ τοσα που μας συμβαινουν . θα δω κ το βιντεακι που ανεβασες αργοτερα.

θενακι μου ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια ΜΜΜΜΜΜΜακια

κ σε ολες τις καλες φιλες που εχουν χαθει λιγακι

θα τα πουμε αργοτερα

σας φιλω

ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα κοριτσια!!!! μα τι ομορφο ΣΚ που περασα!!! χιχιχι

το Σαββατο δεν πηγαμε για καφε το πρωι, γιατι το βραδυ βγηκαμε με τον αντρα μου για φαγητο μετα απο ενα χρονο οι δυο μας!!!! ηρθε η κοπελα απο τον παιδικο κ κρατησε τον μικρο κ εμεις βολταραμε!!! ηταν απιστευτα!!!! το μεσημερι ομως του Σαββατου πηγαμε τον μικρο στις κουνιες για πρωτη φορα,.,..επιτελους σταματησαν οι βροχες, ελιωσαν τα χιονια κ ζεστανε ο καιρος κ μπορεσαμε να παμε κ εμεις...πολυ του αρεσε!!!

τη Κυριακη πηγαμε για καφεδακι με φιλους κ το βραδυ καναμε κ αυγοφετες χιχιχχι

ο μικρος μεγαλωνει, θεριευει αλλα ως μανα κουκουβαγια γινεται πολυ καλο παιδι....ακουει στο οχι, χαμογελαει κ παει αλλου να παιξει :) οσο για το περπατημα, ετοιμο τον βλεπω αλλα δε ξερω ποτε θα βρει το θαρρος να φυγει μονος του ...δεν αχωνομαι ομως, οποτε το παιδι νιωσει ετοιμο :)

καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

ποια μωρακια γινοντε 10 μηνων σημερα??? η ριτα μας ειναι καλη σε αυτο χεχε

χρονια πολλα στα μωρακια μας λοιπον που γινοντε 10 μηνων σημερα!!!!

Καλημερα! Καλη εβδομαδα!

Naya φοβερη η κορη σου, τι γελιο ηταν αυτο?Μ'αρεσει που επεφτε κατω απο τα γελια!!! Να τη βαζεις να σου γελαει για να σου φτιαχνει η διάθεση!!

Andith, περαστικα σας, να ταν η μονη τουμπα...Αλλα να γελαει που ειδε τα αιματα? κουφο!!

Αννυ λες να του παρω κι εγω κρανος οταν θα βγουμε εξω με το ποδηλατακι? Δεν το χα σκεφτει, τωρα που το ειδα σε σενα, σκεφτομαι οτι καλο ειναι γιατι λιγο να γειρει στο πλαι ο μικρος θα πεσει κατω.Ηδη στο σπιτι εχει φαει ετσι τουμπα...

Εχτες το βραδυ το καμαρι μου εκανε 2 βηματακια στον αερα για να ρθει σε μενα! Μετα ηθελε να πιασει το κινητο που ηταν στο κρεβατι μου και πατησε στο ξυλο του κρεβατιου που προεξεχει και μετα τσουπ πανω στο κρεβατι!Ζοριστηκε λιγο αλλα σκαρφαλωσε!! Γενικως θελει ολο κατω να γυρναει! Και οταν τον εχω ωρα στο παρκο και τον αμολησω κατω, αρχιζει να μπουσουλαει τρεχωντας και βγαζει επιφωνηματα χαρας!! Ειναι τελεια αυτη η φαση!να χεις χρονο και κουραγιο να τρεχεις απο πισω!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Αχ Fairoula ο δικος σου κλεινει τους 10 σημερα! Να τον χαιρεσαι!!!

Και της xainti η μικρη σημερα γιορταζει!

Εμεις τα κλεισαμε εχτες μαζι με pasxlitsa k mpoumpou!

Και η Ριτα με την Eleni προχθες!

Αυτα θυμαμαι εγω... Να ειναι γερα ολα τα μαγιοπαιδα!!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

χαχαχαχα εισα το βιντεο που εβαλε η naya με την φωτεινουλα! τι γελιο !!!!!

κ καινουργιες φωτο των ζουζουνιων ειδα κ πολυ τα καμαρωσα!

χμ προχτες 19 , ειχαμε μηνογενεθλια εμεις κ το ελενακι μας!

εχτες 20 ειχαν της mpoumpous, της pasxalitsas και της sue

κ σημερα εχει μηνογενεθλια η κουκλα της xainti κ ο γιωργης σου !!!!!!!!

για αλλη μια φορα θα γινω γραφικη κ θα πω ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ! ειμαστε κοντα να σβησουμε το πρωτο κερακι !!!! αχ τα θαυματακια μας! να ειμαστε γερρες να τα καμαρωνουμε κ να κουκουβαγιζουμε :tongue::D

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημερα :)

Ριτα ολα καλα με την καινουρια δουλεια ε? Αντε μου δινεις ελπιδα γιατι κι εδω δεν παει αλλο, θα περιμενω μεχρι τελος μαρτη να δω αν και τι λεφτα θα βαλουν και μετα θα αρχισω να ψαχνομαι...

Νατάσα κουραγιο κοπελα μου ειναι νομιζω η περιοδος.... Πρεπει πραγματι να παιρνουμε κουραγιο απο τα μικρα μας :)

Διπλα φιλακια στους εορταζοντες!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Καλημερα μανουλες!!!

Χαρουμενα μηνογενεθλεια στα μαιοπαιδα μας που εκλεισαν τους 10 μηνες, αντε σε λιγο καιρο θα μιλαμε για τα παρτυ γενεθλειων τους!!!!!

Naya τελεια η Φωτεινη στο βιντεο, απιστευτο γελιο!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...