Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

eirhnaki συλληπητιρια κ απο μενα κοριτσι μου...:(

τελικα ο καθενασ με τα προβληματα του.....σημερα θα σε επερνα τηλεφωνο χαθηκατε οι σαλονικεσ που ειστε ολεσ.....ενα γεια να λετε ασ μη τα λετε ολα απλα να ξερουμε οτι υπαρχετε κ μασ σκεφτεστε οπωσ εμεισ εσασ:-)

μπραβο andith κ εγω ετσι κανω γιατι ειναι που ειναι ο δικοσ μου φοβητσιαρεισ αμα τον εχω κ μαζεμενο θα γινει χηροτεροσ....πεφτει κ του λεω μπραβοοο κ γελαω για να μην τον φοβησω κ αλλο;) κ ευτυχωσ ψαρωνει κ εκει που παει να κλαψει το κοβει αμεσωσ:tongue:

εμεισ καλυτερα σημερα αλλα εχω παρει τετοιο φοβο που φοβαμε να φαω οτι δυποτε:shock::confused: το βλεπω να γινομαι στιλακι λεσ να φτασω την αννικο:mrgreen::mrgreen::mrgreen: μπα αυτη δεν πιανετε με τπτ:tongue::tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τα συλληπητηρια μου Ειρηνη μου κ περαστικα στη μικρη σου

παντως νομιζω πως με το παπουτσι δεν χρειαζεται αχος....εγω τους βλεπω ολους χαλαρους με τα παπουτσια εδω :)

κ εγω κανω αυτο που κανει η andith κ η θενα...ολη μερα πεφτει κ χτυπαει...σπιτι, στον παιδικο...δεν κλαιει ομως...γελαω, του λεω δε πειραζει κλπ

Ειρηνακι συλληπητηρια για την πεθερα σου και περαστικα στη μικρη σου.

Θενα τι περασατε βρε παιδι μου ολοι σας, περαστικα-περαστικα και γρηγορα.

Sue γερο να ειναι το μωρακι σου και τιποτα αλλο δεν εχει σημασια,πλησιαζουν οι μερες να μαθεις σιγουρα. Παντως και εμενα αγορομανα με εχω..... Δεν ξερω πως ησουν στην πρωτη εγκυμοσυνη αλλα τωρα εισαι πολυ καλα!!!

Ριτακι μια χαρουλα με τη δουλεια εεε;;;;

Εμεις πηγαμε παιδιατρο, ειμαστε 10 κιλα και 75, ξεκιναμε αβγο σε 15 μερες και ολα τα λαχανικα εποχης μπορουμε να τα προσθετουμε, τιποτα αλλο ομως μεχρι το χρονο που θα ξαναπαμε(μου εκανε εντυπωση γιατι νομιζα οτι μεχρι το χρονο τρωνε σχεδον τα παντα, ενω η γιατρος ειπε μετα το χρονο τα προσθετουμε ολα τα υπολοιπα)

Για παπουτσακια μου ειπε οχι μεσα στο σπιτι γιατι θα τον δυσκολεψουν στο περπατημα, αλλα για εξω να παρω καλης ποιοτητας μποτακι. Τα δοντακια μας εχουν φουσκωσει και θα βγουν σιγα-σιγα(μαλλον ειμαστε οι τελευταιοι φαφουτηδες....)

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Γεια σας κοριτσια!Βλεπω μαζευτηκαμε παλι...Κριμα ομως που διαβασα ασχημα νεα...

Ειρηνη μου συλληπητήρια σε ολη σου την οικογενεια...Πρεπει να ειναι σοκαριστικο...Ειδικα για τον καλο σου...Καλη δυναμη σας ευχομαι!

Θενακι τι τραβηξες βρε κοριτσι μου...Εσενα σε αποτελειωσε η αρρωστεια,,Παντως οσους ακουω με γαστρεντεριτιδα τους πιανει οικογενειακως! Ευχομαι να ναι η τελευταια σας ταλαιπωρια..Καλη αναρρωση κοριτσακι! Ειδες που σου λεγα καποτε οτι εισαι σαν αδερφουλα και οχι σαν μανα των παιδιων σου? Ουτε οι γιατροι δεν σε πιστευαν!!Να σαι καλα κοριτσακι...

Rosa περαστικα στα κοριτσακια σου!Μηπως να απεφευγες να χρησιμοποιεις σφουγγαρι, ιδιως στην ευαισθητη περιοχη? Εγω να σου πω δεν του βαζω ακομη σφουγγαρι, τα φοβαμαι για μυκητες.Το πιο σωστο ειναι ενα πανακι-πετσετα που πλενεται και στεγνωνει.Το χω ακουσει απο γιατρο.

Ελενη κι ο δικος μου τις ιδιες αναλογιες εχει με τον Νικολα σου! Μονο που εμεις εχουμε κι ενα δοντακι που ενα μηνα τωρα δεν εχει μεγαλωσει πληρως ακομη...!

Mpoumpouka φιλια στον Ηρακλη σου! Ελπιζω να ηρεμησει καποια στιγμη...

Ριτακι μεγεια τις τεντες! Μην τα παρατησεις με τη βαφτιση, κριμα ειναι...Καλη πορεια στη δουλεια σου!

Οσο για τα παπουτσια και μενα ο γιατρος μου ειπε μεσα στο σπιτι να το χω με καλτσες η παντοφλακια μαλακα για να συνηθιζει το ποδι στις επιφανειες.Και εξω να προτιμησω παπουτσι με λεπτη σολα για τον ιδιο λογο.Δεν αγχωνομαι ιδιαιτερα, αρκει να αποκτησει σταθερο βημα καποια στιγμη το παιδι. Κι ο δικος μου εχει φαει κατι τουμπες στο πατωμα και βαζει τα κλαματα, αλλα προσπαθω να μην τον τρομαζω.Προχθες μου επεσε απο το ποδηλατακι γιατι εσκυψε να πιασει το πεταλι και επεσε μαζι με το ποδηλατο στο πλακακι..Πλανταξε στο κλαμα κι εγω μαζι γιατι υποτιθεται τον προσεχα και χαζευα εκεινη την ωρα...Αλλα ουτε καρουμπαλο δεν εκανε...Θα παθω σοκ την πρωτη φορα που θα χτυπησει και θα ματωσει παντως! Κατα τ αλλα μια χαρα. Εχει αρχισει και ακουει το οχι και το μη! Φαινεται να ανταποκρινεται! Καμια φορα ομως αν του κανω παρατηρηση, μου απανταει με νευριασμενο μουγκρητο!!! Με μαλωνει και καλα! Εχει γελιο!

Αυτα! Σας χαιρετω κοριτσακια!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

κ καθετε μια χαρα ριτακι στο καροτσι,της αρεσει η βολτα,βεβαια αν κατσουμε καπου για καφε δε καθετε τσιριζει!κ να σας ρωτησω τα νινακια σας λενε μαμα κ μπαμπα?η δικια μου οχι,θα μου πειτε μην εισαι κ πλεονεκτης,το παιδι περπατησε,απλα αναρωτιομουν!μονο οταν παιζουμε κ τη φωναζω Οοολγαα!λεει κ αυτη ογα!αλλα τιποτα αλλο μονο κατι σαν κινεζικα!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Andith ειναι φοβερη η κορη σου! Κοιταζα τα βιντεο και τις φωτο και τη χαρηκα!Μην αγχωνεσαι, το καθε παιδακι εχει τους δικους του ρυθμους.Εχω παρατηρησει οτι συτα που περπατουν γρηγορα αργουν λιγο να μιλησουν και αυτα που λενε πολλα απο νωρις αργουν να περπατησουν..Δεν ειναι κανονας ομως..

Ο δικος μου λεει μαμα και μπαμπα χωρις να απευθυνεται σε εμας ομως.Λεει και παπαπα τραγουδιστα, οταν ριχνει κατι του λεμε παει κι εκεινος λεει πααα.Λεει και κατι αγιαγιαγιαγια τραγουδιστα παλι. Θελει να ειναι συνεχεια κατω και να γυρναει...Καμια φορα στεκεται ορθιος για δευτερολεπτα μονος του.Ειναι σε φαση τωρα που ανακαλυπτουν!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Γεια σας κοριτσάκια...

Ειρήνη τα συλλυπητήρια μου:(:(

περαστικά σε άρρωστα μωράκια και μαμάδες

Εμένα μου έχουν τύχει όλα τα στραβά μαζί και το κερασάκι είναι ότι μου χάλασε το πλυντήριο:shock: και παραγγείλαμε άλλα με στεγνωτήριο:D:D:D ()να και ένα καλό).

Σας φιλώ και τρέχωωωωωωωωωωωωωωω

andith τα κοριτσια μιλανε γριγορα μην το σκεφτεσε ομωσ ακομα εμενα ο ΓΙωργοσ ελεγε μαμαμαμα κ μπαμπαμπα απο 8 μηνων κ ξαφνικα το εκοψε κ μετα μιλησε στα 2 αρχισε να λεει μαμα μπαμπα γιατι τα υπολοιπα μετα τα 2,5.

η Δαναη στο χρονο αρχισε να μιλαει αργα κ σταθερα....ο Ιασονασ λεει μπαμπαμπα κ μαμαμαμα εδω κ 2 βδομαδεσ αλλα δεν ξερω αν το κατανοει:tongue:

ειναι απροβλεπτα τα παιδια μη σκασ

αννικο με γεια το πλυντηριο...κ εγω πλυντηριο με στεγνωτηριο ειχα παρει δλδ 2 σε 1 αλλα αβολο κ πηρα στεγνωρηριο κ σωθηκα....ελπιζω να πηρεσ με μεγαλο καδο

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ritaki το Δαναη θα το δωσουμε γιατι ετσι λενε την πεθερα μου και μας αρεσει, ενω το Νεφελη το επιλεξαμε, μια που η μαμα μου δεν ηθελε να δωσουμε το δικο της (Αναστασια - δεν της αρεσει)

οι μικρες μου ειναι 10 μηνων κ ποτε μεχρι τωρα δεν ειχαν συγκαματα, εκζεματα... παρα μονο μια μικρη κοκκινιλα μετα απο κακακια. δεν εχουμε εντοπισει την αιτια, τι την πειραξε ξαφνικα, εκτος κι αν οι μηκυτες δεν εφυγαν εντελως κ υποτροπιασε (σκεφτομαι εγω). παντως με την travocort βλεπουμε αποτελεσμα κ απο αυριο την μειωνουμε. στη Νεφελη που δεν εχει προβλημα βαζω ελαιολαδο σε καθε αλλαγη πανας. οι πανες των λιντλ μεχρι στιγμης μου φαινονται πολυ καλες κ δεν μοιριζουν καθολου.

σε λιγες μερες ξεκιναμε και το αβγο :tongue:

βρε κοριτσια, να σας ρωτησω κατι? οι μικρες μου στις κουνιες τους μεχρι να κοιμηθουν φερνουν βολτα και τις βρισκω συνεχως στην κορυφη, στο προσκεφαλο καθετα, ή αγκαλιαζουν το καγκελο κ το κουνανε. σημερα το μεσημερι βρηκα τη Νεφελη ανασκελα να εχει σηκωσει την παντα κ να εχει κρυψει ι το κεφαλι της μεταξυ του πανω καγκελου κ της παντας. δεν ξερω να γελασω ή να τρομαξω. η Δαναη για να τη παρει ο υπνος κολλαει στις πανω γωνιες της κουνιας κ κατεβαζει την παντα (για να κρυφτει ή να νοιωσει θαλπωρη?)

κανουν τετοια τα μωρακια σας ή οι δικες μου ειναι ατιθασες? η αληθεια ειναι οτι αρχιζουν να αγριευουν και αρπαζει η μια ό,τι κραταει η αλλη

MCYlp3.png

χαχαχαχα ροζα ολα ετσι κανουν αλλα τα κοριτσια ειναι λιγο πιο ζωηρα:tongue::tongue:

αστεσ να κοιμουντε οπωσ θελουν κ βολευοντε αρκει να κοιμουντε;)

εμενα το αναστασια μου αρεσει πολυ σαν ονομα γεμιζει το στομα σου....αλλα καλυτερα το νεφελη για να μην εχουν γκρινια αργοτερα, η μια να γιορταζει κ η αλλη οχι!

τελεια με τισ πανεσ αντε να ξεμπερδευεισ με τα παλιοσπιρακια πετα κ τα σφουγκαρια ...κ εγω ποτε δεν τα επλενα με σφουγκαρια ...ποσο βρομια να εχουν για να τριψεισ:tongue::tongue:

αυριο εχουμε κολυμβητηριο ειπα να παω κ την Δαναη για να δουμε τι θα κανει εχω αγωνια να δω αν θα τα καταφερει η θα το αφυσουμε για του χρονου λογο ηλικιασ:rolleyes::!:

αυτα τα λιγα φιλακια φιλεναδεσ κ μη χανεστε ειπαμε ...ναι?!

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.......

τα πεταξα τα σφουγγαρακια. τα χρησιμοποιουσα γιατι με βολευαν να τις πλενω ξαπλωτες. τωρα αναγκαστικα ορθιες, αλλα δεν στηριζουν παντα τα ποδαρακια τους κ με δυσκολευουν. η Δαναη τα μαζευει γιατι νομιζει οτι την βαζω να καθισει στο μπανακι τους.

σημερα που θελουμε να βγουμε βολτιτσα με τους νονους μας τα χαλασε ο καιρος :-(

THENA ξερεις καμια καφετερια στην πολη μας που να μην καπνιζουν? πηγαμε τις προαλλες στον Φροντζο χωρις τα μωρα και κοντευα να παθω απο την καπνα. κ να φανταστεις οτι καπνιζα πριν μεινω εγκυος :!:

MCYlp3.png

kalhmera

ροζα μονο εκει καπνιζουν κ εσυ πηγεσ αν κ νομιζω εχει ξεχοριστο μεροσ ειναι χωρισμενο για καπνιστεσ κ μη...μηπωσ κατσατε στουσ καπνιστεσ?:tongue:

προσφατα πηγα 'μακρη' κ ειδα οτι δεν καπνιζουν οπωσ απο την αλλη μερια στο 'ρασιμ' αντε καλη τυχη στο ψαξιμο:D

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλημεραααααααααααααα και τι υπέροχη μέρα!!!!!

Ειρήνη μου ελπίζω να νιώθεις λίγο καλύτερα:rolleyes:

THENA μακάρι να είχα χώρο να έπαιρνα και τα δυο άλλα αναγκαστικα πίρα 2 σε1 (ένα candy που λένε ότι είναι αρκετά καλό στο parents)

Σας αφήνω τώρα πάω να πάρω κράνος για τον Σωκρατες για ποδήλατο θα αρχίσουμε αύριο τις βόλτες οικογενειακός :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Να είστε όλες καλά ματσ μουτσ

Ριτακι με γεια οι τέντες

Καλημερα κοριτσακιαααααα...

Θενα κοπελα μου....εσεις απο τοσο τσιρλιπιπι λυωσατε καλε:D

Ροζα..καλα εκανες και τα πεταξες τα σφουγγαρια....κι εγω δεν χρησιμοποιω καθολου,την μπανιαρω με το χερι μου...

Να ξερεις παντως για αργοτερα αν χρησιμοποιησεις...μονο πανακια ή φυσικο σφουγγαρι...αυτο που αν στεγνωσει κοκκαλωνει.

Εδω βρεχει και ειναι ολα υγρα και μουντα....οποτε ειμαστε κλεισμενοι μεσα...

Αειντε,ποτε θα γινει καλος ο καιρος να βγαινουμε αφοβα τις βολτουλες μας...

Η μικρη θηριευει...μας κανει και τσαλιμια τωρα,μας προκαλει να την κυνηγησουμε και να παιξουμε,και κυλιεται στο κρεββατι ή στο πατωμα...οπως τα σκυλακια:tongue::DΠολυ γελιο η παιχνιδιαρα!!!

γεια σας κοριτσια .

Για να καταλαβω τι λετε , δηλαδη τα παιδια σας σηκωνονται και περπατανε μονα τους σε ενα χωρο ?????

Εμενα η δικια μου , οπου βρεθει σηκωνεται και παει γυρω αλλα κρατιεται απο καπου..αυτο εγω δεν το λεω περπατημα ομως !!!

Εσεις μιλατε γιακανονικο περπατημα ??

Παπουτσακια της φοραω οταν βγαινω αγκαλιας ακομα της εχω βεβαια παπουτσια αθλητικα puma αλλα ακομα δεν της τα φοραω .Να παρω να ρωτησω την γιατρο λετε?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...