Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κανετε μαγιομανουλιτσες???

Δεν εχω προλαβει να διαβασω νεακια, ειδα μονο στο FB οτι περπατησε το Ολγακι, πωπωπωπω δεν θα την προλαβαινεις τωρα andith μου τελεια ειναι!!!!

Τι νεα εσεις?? πως ειστε??? Suedaki ειδα και τον Μαρινο τι φατσακι ειναι αυτοοοο?????

Εμεις ολα καλα γενικως ανταρτης μεγαλος ο Ηρακλής, απλα αυτες τις μερες παλι κατι τον ενοχλει, πιθανα δοντακια και κλαιει το βραδυ παρα πολυ και ξυπνα παρα πολλες φορες και δεν σταματα με τιποτα ακομη και αγκαλια να τον παρω, δεν ξερω τι θα κανω με αυτο παλι... Φυσικα ξερετε πως ειμαι το πρωι....ΚΟΜΜΑΤΙΑ...αλλα στεναχωριεμαι και γι αυτον πιο πολυ, ταλαιπωρειται το καημενακι μου!

Για πειτε εσεις τα νεα σας??ελπιζω να προλαβω να διαβασω τίποτα, θα εξαρτηθει κατα ποσο θα κοιμηθει το μπουγκακι - αν και δεν το βλεπω και για πολυ..

καπου ειδα λεγατε για δευτερα παιδακια?? ρε κοριτσια οσο και να σας φανει καπως δεν ειμαι ετοιμη ακομη, μερικες φορες παθαινω λαλα ακομη και με ενα - πιστευω πως με αλλο ενα στην παρουσα φαση θα σας εσταλνα μηνυματα απο Δαφνί σίγουρα!:-(

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

κουραγιο μπουμπου μου :)

η καθεμια μας αναλογα με τις δυναμεις της αλλα κ με το καθε παιδακι που εχει κρινει ποτε θα ειναι ετοιμη να κανει κ δευτερο...εγω θα μπορουσα αλλα δε θελω...θελω να περπατησει αυτο πρωτα κ μετα...με τοσα προβληματα στη πλατη πως θα κουβαλαω 2 παιδια/|????

φιλια πολλα κ περαστικα στον ηρακλη σου μωλιε

Γεια σας κοριτσακια!!

Αντιθ....τι τρεχαλιτσα ειναι η Ολγα σου???Ζουζουναααααα....πωπω περπατημα λεμε!!!

Ροζα...βαλε αμεσα ελαιολαδο και μπολικο χωρις φοβο.Εγω στην μικρη βαζω μονο φυτικα λαδακια κατεξοχην για ενυδατωση γιατι μεχρι τωρα δεν εχουμε αντιμετωπισει δερματικα..

Και εγω ειμαι σουπερ ευχαριστημενη απο τις πανες Toujours των Λιντλ...ασε που δεν μυριζουν εκεινο το τζελ των παμπερς!

Βρε κοριτσια...η κορη μου πρεπει να ειναι πολυ μαμοθρευτο λεμε...:tongue::tongue:Βασικα μαλλον περναει εντονοτατη την φαση του αγχους αποχωρισμου και δεν μας αφηνει να κουνησουμε ρουπι...

Αν ειμαστε στον ιδιο χωρο και δεν της δινουμε σημασια ολα οκ,παιζει μονη της ολα καλα

Αν κανω το λαθος να φυγω ΕΓΩ....ξεκινα ο Πρωτος Παγκοσμιος...αν τυχει δε να φυγουμε κι οι δυο μας απο το οπτικο πεδιο...ξεκινα κι ο Δευτερος!!!

Οσο για το φαγητο που ειπε κι η Αντιθ...καλα,το παλιοζηλιαρογατο...μην μας δει να τρωμε...καθεται σαν το ζητιανακι και μας κοιταει στο στομα λεμε:)αν δεν της δωσουμε απο αυτο που τρωμε???Με τραβαει κι απο το μανικι...

Γεια κοριτσια θα αρχισω με εσας για να μην τα ξεχασω

Ριτακι με γεια οι τεντες το πρωτο που βαλαμε όταν μπηκαμε σπιτι μας ηταν αυτές κ ευτυχως αξιζαν…καλη συνεχια στη δουλεια κ φιλια στο γιωργη σου

Ροζα μηπως να παρεις κ μια δευτερη γνωμη από αλλων δερματολογο? Οσο για τα παμπερς εμενα μου βρομανε κ δεν τα περνω μονο τα βρακακια επερνα αλλα εχω στοκαρει πολλα από αλντι πριν κλεισουν γιατι ηταν πολύ καλα κ εχω ακομα πολλα αλλα κ από τα λιντλ είναι καλα ξερω.

Φιλια πολλα μπουμπου fairym sue andith……douar που εισαι?

Αννικο χαθηκες!!!!!!!!φτιαξε κανα πρωινο μπας κ μαζευτουμε!

Τα δικα μας τωρα

Εμεις με την γαστρεντεριτιδα τα ιδαμε όλα …χθες ηρθε κ με μαζεψε ασθενοφορο…νομιζα ότι θα πεθανω χωρις υπερβολες.

Κολλησαμε κ εγω κ ο Αηδονης ξερναγαμε κ λογο της περιοδου ισως δεν αντεξα μου επεσε κ η πιεση κ δεν ειχα δυναμη να παω μεχρι το αυτοκινητο ….με τα πολλα με βαλαν στα εκτακτα κ αφου εγω ειμουν στο κοσμο μου με ρωταει ο γιατρος : ηλικια? 32…ποσο??????32 ξανα λεω …….πεταγετε κ η κουνιαδα μου κ λεει ʽμε τρια παιδιαʼ ποσα???????ξαναρωτανε κ αρχισαν να ψαχνουν το βιβλιαριο για τα αληθες στοιχεια μου γιατι πανω από 17 δε με εκαναν….εγω σε αθλια κατασταση….φορμα,ακαλτσοτη με τσοκαρα κ μια μπλουζομπιτζαμα με τον μικι κ τη μινη που να καταλαβουν ποσο ειμαι…αφου μου βαζουν ορο να στανιαρω κ μου περνουν αιμα με αφυνουν με κατι παπουδια σε ένα δωματιο κ μετα από 3 ωρες παω για ακτινογραφιες κ εκει ακουω τα ιδια ʽποσο?????ποσα???????ʼτελικα αφου εφυγα το βραδυ καπως καλυτερα στο ασανσερ βρισκω έναν γυνεκολογο κ μου λεει ʽαντε θα σε παω στο γυναικολογικο να δεις πως είναι που θα ερθεις σε μερικα χρονακιαʼ(εγω κατεβαινα στο παρκινκ) κ αφου του λεει η κουνιαδα ότι εχω τρια αρχισε κ αυτος τα ποσα –ποσο εγω δεν μιλουσα από το χαλι μου ευτυχως ειχα κ την κουνιαδα ο αηδονης χαλια κ αυτος δεν μπορουσε νε κατσει μαζι μου….τεσπα εδινε τις απαντησεις αυτή γιατι με τοσα πολλα ποσο-ποσα δεν θα την εβγαζα καθαρη..

Το βραδυ ξανα αρχισε ο γιωργος τους εμετους παει το χαλι στο δωματιο τι εχει τραβιξει κ αυτό..αυριο θα το δωσω για καθαρισμα δε παει άλλο….ο ιασονας ξυπνησε σημερα με διαρια κ η πεθερα μου χθες ξερασε κ αυτή σημερα ο πεθερος με το στομαχι καπως αλλα του εδωσα κατι χαπια που μου εγραψαν χθες κ συνιλθε…αυτά τα λιγα …αρχισα λιγο να τρωω σημερα γιατι ειχα από πρωχτες κ ειχα ζαλαδες.

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

thena περαστικααααααααααα:shock:γρηγορα

χαιρομαι που συμφωνουν ολοι στο θεμα των πανων απο τα λιντλ. τα δοκιμασαμε σημερα και φαινονται καλα, να δουμε!!!

οι μικρες μου ενεργουνται τοσο συχνα που τα εχω παιξει. η Δαναη πρεπει να τα εκανε 6 φορες σημερα, οποτε εκει που ειχε βελτιωση απο την δερματιτιδα, απο τις πολλες κενωσεις ειναι παλι κατακοκκινη. ακολουθω τις συμβουλες της δερματολογου κ μολις της περασει θα βαζω ελαιολαδο.

μου ειπε να την στεγνωνω με σεσουαρ, αλλα επειδη δεν το εχουν συνηθισει, μολις το ακουνε πεθαινουν στο κλαμα.

παλι κλαινε, φευγω.........

MCYlp3.png

ΘΕΝΑ μου διαβαζοντας οσα εγραψες πραγματικα ηθελα τη μια να κλαψω κ την αλλη να γελασω . περαστικα ρε κοπελα μου . μα ειναι δυνατον ?τι παθατε ολοι σας?

τωρα πως ειστε?

mpoumpou υπομονη υπομονη υπομονη..........μια λεξη απαντηση σε ολα που ολες λιγο πολυ την μισουμε.

εμεις πηγαμε γιατρο πηγαμε 76 ποντους κ 9760 ....... αρχιζουμε μπροκολο, σπανακι κ παντζαρι (ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ μου αρεσουν!!!!!!!)

βοηθηστε κ πειτε καμια συνταγη να του φτιαξω

το επομενο εμβολιο μετα τα γενεθλια του (καλε πλησιαζουν ! απιστευτο!)

για τα παπουτσια που συζητουσαμε μου ειπε τον αλλο μηνα να αρχισω να του φοραω καθημερινα(στην αρχη λεει μπορει να μην τα θελει κ ειναι φυσιολογικο). η fairy eixe πει οτι σχεδον ολα τα παιδακια γεννιουνται με πλατυποδια?συμφωνησε κ η δικη μου παιδιατρος σε αυτο κ μου ειπε κοντα στον χρονο αρχιζουμε να παρατηρουμε πλεον σωστα το πελμα, πως παταει κτλ

τα σπυρακια που σας ελεγα, εναι απτα γενια του αγγελου η απτα πανια που τριβει στην μουρη του συνεχεια.μου εδωσε μια ενυδατικη προσωπου . τι αλλο ???? δεν θυμαμαι

88M1p3.pngycQap3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!!!Άπό ότι διαβάζω όλες περνάμε και απο μια φάση, αλλά η θένα μας έχει ξεπερ'ασει. Περαστικούλια σε όλους. Ριτάκι καλό ξεκίνημα.

Κάθε μέρα προσπαθώ να σας διαβάσω αλλά δεν έχω την όρεξη να σας γράψω. Γενικά τα πράγματα είναι λίγο χάλια - για να μην τα περιγράψω αλλιώς. Αρρωστήσαμε πάλι και κάναμε μια βδομάδα 39 πυρετό και επειδή δεν έφευγε πήραμε για 4η φορά αντιβίωση. Έχουμ επρόβλημα με το δάνειο και δεν ξέρω ποσο θα προχωρήσει η ανακαίνιση. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με την βάφτιση και περνάει ο καιρός. Βέβαια αυτά είναι μικροπράγματα γιατί πριν μια βδομάδα πέθανε η πεθερά μου και είμαστε όλοι χάλια. Ναι μεν είχε πρόβλημα με τα νεύρα της αλλά αυτό ήταν τελείως ξαφνικό. Λόγω του φλεβίτη που είχε, δημιουργήθηκαν θρόμβοι και ένας μεγάλος έφραξε τους πνεύμονες. Γενικά είμαστε όλοι σοκαρισμένοι και δεν έχουμε όρεξη για τίποτα. Το μόνο που μας φτιάχνει την διάθεση και τα ξεχνάμε όλα είναι το κοριτσάκι μας, το οποίο μας ξετρελαίνει καθημερινά. πολλά φιλιά σε όλες

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

Irene ,τα συλληπητηρια μου για την πεθερα σου.

Κοριτσια παπουτσια κανονια απο τον αλλον μηνα θα τους βαλετε?

Απο τον μουγερ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

kahνμερα φιλες μου

ειρηνακι μου τα συλληπητηρια μου για την πεθερα σου , απο κατι παρομοιο ειχε φυγει κ η γιαγια μου στα 60της.

περαστικα κιολας .

κ ελεγα κ γω που εξαφανιστηκαν οι θεσσαλονικιες μας?

naya εσυ καλα????που εχεις χαθει ?

maroyla?????

εχτες εστειλα μηνυμα κ στην douar την φιλη μας αλλα δεν μου εχει απαντησει.ελπιζω να ειναι καλα κ να μην συμβαινει τιποτα κακο . την αγαπη μου κ τα φιλια μου στο κοριτσακι μας

roza η γιατρος εχτες ετσι μου ειπε. αλλα εγω του φοραω οσο μπορω μεστο σπιτι παντοφλοπαπουτσακια μεστο σπιτι μουγερ κ εξω )περισσοτερο για φιγουρα αθλητικα η τα all star που μου εκανε ο αδελφος μου δωρο.αλλα ξυπολυτος περπαταει καλυτερα κ κανει πιο σταθερα βηματα δεν το συζητω.χωρις παπουτσια βαζει ολο το πελμα κατω ενω με παπουτσια πηγαινει καμια φορα σαν μπαλαρινα η θα προσπαθει να τα βγαλει .μαλλον οπως μαθει καθε παιδι

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημερα!Ειρηνη μου συλληπητηρια,κ γω σε σκεφτομουν σημερα!

για τα παπουτσια που λετε,η δικια μου οταν περπατησε φορουσε κατι clarks οταν περπατησε,αλλα κ ξυπολητη μια χαρα παει,μονο εξω της φοραω παπουτσια κ μεσα στο σπιτι ετσι κανενα 2ωρο για να συνηθιζει!σκεφτηκα να παω να της παρω κιαλλα αλλα σκεφτηκα να ανοιξει λιγο ακομα ο καιρος να βγαλουν τα καλοκαιρινα κ μετα,ετσι κ αλλιως κ αυτα που εχουμε μια χαρα ειναι!

rXrPp3.png

παντως andith μου αποτι εχω δει στα βιντεο , δεν φοβασαι μην πεσει την αφηνεις κ πηγαινει κανονικα απτο ενα δωματιο στο αλλο ε????

στο καροτσι καθεται στην βολτα?

ναι βρε!αφου τρεχει!κ προσεχει κιολας!αλλα δεν ειναι κ πολυ κλαψιαρα,πεφτει κ ξανασηκωνεται!απ την αρχη που ξεκινησε να σηκωνετε κ να πεφτει της ελεγα δε πειραζει μωρο μου τιποτα δεν επαθες,κ προσεχε! δεν ηθελα να την αγχωσω κ να τη φοβισω κ της λεω συνεχεια προσεχε κ αν χτυπησει λιγο πιο πολυ κ κλαψει,τη περνω αγκαλιτσα κ της λεω,παει περασε!κ οντως δεν εχει χτυπησει πολυ μεχρι στιγμης!μια φορα μελανιασε το μετωπο της,γιατι επεσε κατι κατω απ το τραπεζακι του σαλονιου κ πηγε να το πιασει κ χτυπησε!α!κ αλλη μια,λογω της μανιας που εχει να πεταει κατω πραγματα κ πεταξε κατι πανω στο ποδι της κ μελανιασε το δακτυλο της το μεγαλο,αυτο δεν εχει φυγει ακομα,ειναι μαυρο ακομα το νυχι της,μαλλον θα κανει καιρο να φυγει!απλα ειμαι της αποψης να μην τρεχω απο πισω της συνεχεια γιατι ετσι θα φοβηθει περισσοτερο!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...