Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ola καλα σημερα κοριτσια. οι ωρες περασαν σαν νερο , ουτε κουραστηκα ιδιαιτερα

pasxalitsa μου ο αδελφος μου ειναι 13 μηνες μικροτερος, δηλαδη ειναι 27μισο ......... τα παει πολυ καλα με τον μικρο ευτυχως κ επειδη εχει αδεια ηρθε σημερα αυτος να τον κρατησει .

σημερα οταν γυρισα εγινε κατι που πραγματικα ηταν για γελια κ για κλαμματα.μπαινω λοιπον σπιτι κ αφου φιλαω τον μικρο κ τα σχετικα αρχιζει να μου περιγραφει ο αδελφος μου πως τα περασανε. μυ δειχνει λοιπον μια γκριματσα που κανει τον μικρο να ξεκαρδιζεται...... κ δωστου γελιο ο γιωργης μου ............κ ξαφνικα απτα γελια γερνει(ενω καθοταν στον κωλο του ) κ πεφτει κ χτυπαει στο τραπεζι με αποτελεσμα να μλανιασει στον κροταφο κ να κανει κ σημαδι ολη την γραμμη του τραπεζιου ........... αφηστε ξινο μας βγηκαν τα γελια:roll::roll::roll: αυριο ο γιωργης θα παει στην γιαγια του κ θα καθησει κ αρκετες ωρες γιατι θα ειμαι απτο πρωι στην εταιρεια κ μετα λιγο στο mall

θενακι για την αλλη δουλεια λιγο πολυ τα ξερετε......... πολεμο νευρων καναμε ο ενας στον αλλον για 20 μερες ωσπου εφυγα ...

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ritaki μπραβο βρε κοπελα μου αντε καλα στερεοματα τωρα...ολα καλα με τουσ αλλουσ εκει?

αχ μωρε ο ΓΙωργακησ σου θα πονεσε πολυ ο ερμοσ...εμενα η Δαναη εχει ακομα σημαδακι απο ενα χτυπιμα παρομοιο:confused:

sue φιλακια στα σπορακια σου:mrgreen::mrgreen:

εγω ενα θελω να πω ...τον πονο μου δλδ....ειμαι λιγο αθυροστομη κ οταν νευριαζω τα χονω κ στα παιδια :shock: κ μετα μετανιωνω αλλα δεν περνετε πισω....πηγα να δω αν τα παιδια ξαπλωσαν κ βλεπω το Γιωργο στο κρεβατι με το βρακι να μαζευει το χαμο απο το κρεβατι του κ την Δαναη να παιζει :mad::mad: :-x μονο καπνουσ που δεν εβγαζα απ τα φτια icon_twisted.gificon_twisted.gif

κ αρχισα να φωναζω να κανουν γρηγορα κ πεταω κ ενα 'εδω γινεται τισ πουτ@νασ ' κ δεν ηξερα απο που να φυγω :oops: :oops: :oops: αυτα δεν το καταλαβα βαβαια ..ακομα....γιατι οταν παν δημοτικο η πρωτη λεξη που θα γραψουν ειναι αυτη μη σασ πω θα μου τη συλαβισουν κ ολασ :lol: :lol: :lol:

τεσπα απο χεσιματα σημερα καλυτερα μονο ο Γιωργοσ καλα κρατει τον πηγα κ κολυμβητηριο γιατι μεχρι το απογευμα ηταν καλα ειπα να μη χασει μαθημα...τελικα αφου βρομισαμε κ τα αποδυτηρια κ απο τισ κλανιτσεσ συνεχισαμε κ στο σπιτι κ περασαμε στο σταδιο τησ διαριασ(ελπιζω να μηντρωει καμια σασ) :lol::lol::lol:

αυριο θα στειλω σχολειο μονο τη Δαναη η οποια ειναι καλυτερα γιατι χθεσ ξεχασα να τουσ πω να μην την ταισουν κ τελικα εφαγε φακεσ εκει κ μου γυρισε σπιτι κ την επιασε το τσιρλιπιπι κ χθεσ ολη μερα ειχα αυτην πιο πολυ αλλα σημερα ολα καλα ...θα την στειλω δεν μπορω ολη μερα να τα εχω κ τα τρια θα με πιασει κ εμενα τσιρλιο απο τα νευρα μου 35.gif35.gif35.gif

αυτα καληνυχτεσ πολλεσ

μμμμμμμμμααα

καλε οι καινουριεσ που ειναι ?

αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα

να φωναξω για παρουσιεσ?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλημερα!!!

douar 3xmamma

ελπιζω να ειστε καλα και εσεις και οι δικοι σας ανθρωποι....

thenaki κουραγιο με τα μικρα...η αληθεια ειναι πως οταν ειναι αρρωστα και τα 3 θα ειναι δραμα αλλα..μπορεις να κανεις κι αλλιως???

ριτακι μπραβο με την δουλεια....

οι ετοιμασιες της βαφτισης προχωρανε???

fairoula ολα καλα? χαθηκες.....................

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

την καλημέρα μου σε όλα τα γλυκά κοριτσάκια και τα μωράκια τους.Έχω από την Κυριακή και κοιμάμαι σερί όλο το βράδυ χωρίς κανένας από τους 2 να με ξυπνάει και νοιώθω άλλος άνθρωπος. Της άλλαξα το γάλα το βράδυ και από εκεί που ξύπναγε 2 και 3 φορές της πήρα για το βράδυ το almiron goodnight δεν ξέρω την δουλίτσα του την έκανε προς το παρόν.

Εμείς κατά τα άλλα καλά είμαστε έχουμε μυξούλες και βήχα βέβαια αυτά δεν φεύγουν ποτέ.

Και εμένα έχει αρχίσει η μικρή και θέλει όλο όρθια και αν την πιάσω κάνει βηματάκια αλλιώς τίποτα έχουμε δρόμο ακόμα.

Είμαι στη δουλειά θα μπω άλλη ώρα να σας σχολίάσω.

Τι κανει η μαγιοπαρεα?που ειστε κοριτσαρες?

Ριτα χαιρομαι που σου αρεσε στη δουλεια, μακαρι να συνεχισεις ετσι!

Θενα γελασα με τις περιγραφες σου για το τσιρλιπιπι! Ειστε καλυτερα σημερα? Οσο για την αθυροστομια, ειναι λιγο δυσκολο να συγκρατηθεις οταν εχεις νευρα...Λιγο πολυ σε ολους μπορει να ξεφυγει κατι και μετα τα παπαγαλακια αντε να τα μαζεψεις!

χαιντι μακαρι να κανει δουλεια το γαλα και να συνεχισεις να κοιμασαι σερι τα βραδια!

Ο δικος μου τελευταια εχει αρχισει να μην πινει ολο το γαλα το βραδυ, μπορει να αφησει και 100ml..Το διωχνει το μπουκαλι..Θα του δινω λιγοτερη κρεμα το απογευμα για να πειναει και να πινει το γαλα του τουλαχιστον..Και τα πρωινα μαλλον πειναει νωριτερα και ξυπναει στις 7 απο κει που ξυπνουσε στις 8...

Το αλλο δεν σας το πα..Πηγα στο γυναικολογο εχτες, ολα ωραια και καλα με το σπορακι, αλλα μου το εβγαλε αγορακι!!!!! Και παλι δεν ειναι σιγουρος γιατι συνεχεια κουνιοταν αυτο και δεν μπορουσε να το δει καθαρα...Ελπιζω στη β επιπεδου να μου πουν σιγουρα.Παντως εγω εδεν το ειχα δεσει για κοριτσι, ειχα τις αμφιβολιες μου..Για καθαρη αγορομανα με βλεπω...

Φιλια!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

αχ ειμαι καθαρη ............

κ λουσμενη !

λοιπον σημερα κουραστηα αρκετα να ομολογησω κ μου ελειψε πολυ το γωργακι μου .......εμεινε ολη μερα στην πεθερα μου .......τον αφησα πρωι πρωι κ γυρισα στις 8 να τον παρω. του μιλησα ομως στο τηλ :tongue::tongue::tongue::tongue: η χαζομανα.

εκανα κ την προσληψη ο πρωι στην εταιρεια κ μετα πηγα στο mall για την παραλλαβη .........τις επομενες 3 μερες μερες ευτυχως θα ειναι πιο χλαρα τα πραγματα γιατι θα ασχοληθω μονο με Η/Υ κ προγραμματα.

λοιπον sue μου κοιλουμπιτσα μου ...στην β επιπεδου θα σου πουν σιγουρα ....ευχομαι πανω απολα ενα υγιεστατο μωρακι

ειδα κ φωτο του ΚΟΥΚΛΟ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!! μα τι παιδια εχει ο Μαης?!!!

xainti χαιρομαι που εισαι καλα εσυ κ τα ζουζουνια σου κ μας εγραψες .μακαρι το σερι του βραδινου υπνου να συνεχιστει κ να ξεκουρασεις λιγακι

pasxalitsa εσενα ο γιοκας σου καλυτερα?

με την βαφτιση που ρωτας δεν ξερω, εχω παρατησει πολλα πραγματα κ επειδη εχω κ καποιες διαφωνιες με την πεθερα που μου σπανε τα νευρα σκεφτομαι μεχρι και να ακυρωσω ολα.η αληθεια ειναι πως ξερω οτι μεχρι εκεινη την περιοδο θα ειμαι πιεσμενη απο την δουλεια (πολλες ωρες , ακομα κ κυριακες κ 1 αργια) κ δεν ξερω αν εχω κουραγιο.

κουμπαρουλα εσυ πως ειστε???????????? οοοοοοοοοοοοολοι καλα????

88M1p3.pngycQap3.png

kαλημερουδια!!!!!!!!!!!

τι ερημιες παλι?παει χτυπησε η κριση το καφε μας κ προβλεπω λουκετο .......καφε σερβιρουμε τουλαχιστον η οχι ?

σε λιγο θα ετοιμαστω , το μικρο σηκωθηκε μονο του αλλα δεν θελει γαλα εγω του μαγειρευω κ πινω που κ που καμια γουλια καφε. ο μικρος θα μεινει με τον μπαμπα του σημερα που ρεπαρει, μετα θαρθει η μανα μου να τον παρει για βολτα κ εντομεταξυ θα ερθει ο τεντας για να βαλουμε τεντες....... το απογευμα εχουμε παιδιατρο κ ο αγγεος το βραδυ οδοντιατρο. απορω μας φτανουν 24 ωρες οεο ?

το απογευμα θα στειλω μηνυμα στην douar μας να δω αν ειναι καλα γιατι δεν μου αρεσει καθολου που εχει χαθει

φιλαρες σε ολες τις φιλες μου που τρεχουν

την καλημερα μου σε ολες!

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα

Ριτα και εσυ ξεκινησες δουλεια?

και εγω την προηγουμενη βδομαδα .

Η αληθεια ειναι οτι μ αρεσει γιατι βγαινω και λιγο βρε παιδι μου .Η μικρη περναει και ωραια οποτε δεν στεναχωριεμαι .

Τι ωραριο εχεις?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλημερα κοριτσια...χαθηκα το ξερω αλλα η δε θα προλαβαινω να μπω ή απλα θα βαριεμαι χαχαχαχα

ολα καλα εδω...ο μικρος σημερα εδωσε ενα φιλι στη Ροζι ...νομιζω τα εχουν αχαχαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια

χτες ειχαμε μια τρελη μερα. απο το μεσημερι τρεχαμε σε δερματολογο και μεχρι αργα το βραδυ ψαχναμε για μια αλοιφη κ δεν την βρισκαμε πουθενα. πριν 15 μερες περιπου οι μικρες μου εβγαλασ σπυρακια κοκκινα κατω που πρεπει να ηταν απο μυκητα απο το σφουγγαρι. περασε της Νεφελης τελειως με DAKTODOR ενω της Δαναης σχεδον, αλλα στις 4 μερες την σταματησα γιατι εχει κορτιζονη. τελικα απο 2 σπυρακι το παιδι φουντωσε και ερεθιστικε ολη η περιοχη. η δερματολογος μας ειπε οτι κατι την πειραξε, αλλα τι? δεν αλλαξαμε ουτε μαρκα πανας, ουτε μωρομαντηλου, ουτε καινουριο φαγητο φαγαμε, καταργησαμε κ το σφουγγαρι. μας εδωσε την travocort σε συνδυασμο με τη sudocream, κι ενδιαμεσα μεσα στη μερα μια erycalm dermagor που ειναι πιο ελαφρια. βλεπω μια μικρη βελτιωση σημερα.

φιλες μου ειπαν μηπως φταινε τα pampers και να δοκιμασω πανες των lidl που ειναι 100% βαμβακι, κι ελαιολαδο μετα απο καθε αλλαγη πανας. εσεις εχετε ακουσει τιποτα σχετικα μ'αυτα?:confused:

MCYlp3.png

roza μου πολλα περαστικα σας....εμενα δεν ειχε παρουσιασει τιποτα με τα παμπερς....βεβαια προτιμω τα huggies εγω αλλα νομιζω δεν υπαρχουν στην Ελλαδα

οσο για το λαδι συμφωνω 100%

εγω φτιαχνω χαμομηλολαδο αν δω παει να ερεθιστει

xainti ωραια που κοιμηθηκε ολο το βραδυ...μακαρι να συνεχιστει!!!!

suedaki λες να βγει αγορακι ?πλακα θα χει....

κι εμενα για αγορομανα με κοβω αν και καποιος μου ειπε οτι το 2ο θα ειναι κοριτσι...μακαρι...........

ριτακι θυμασαι ποσο πολυ ηθελες να κανεις την βαφτιση???

ε,μην απογιητευεσαι λοιπον και μην αφηνεις χαζομαρες να σου χαλανε την διαθεση...

η κουραση σιγουρα θα υπαρχει αλλα μηπως αν το αφησεις για πιο μετα ειναι πιο δυσκολα....

τι σας εχει μεινει ακομα? θελεις σε κατι βοηθεια???

να ψαξουμε κτλ???

fairy baby καλη αρχη με την δουλεια και σε σενα!!!

fairoula ολα τα λεφτα ο Γιωργακης...εμενα οτνα βλεπει παιδακια κανει ντροπες...δεν εχει επαφες μωρε με μικρακια και νομιζω δεν ειναι καλο...

λετε να ψαξω να βρω κανενα playgroup στην περιοχη ή ειναι μικρος????

αχ βρε ροζα μου τι παθατε....μην τους βαζεις μωρε πολλες κρεμες....δοκιμασε αμμεσα το χαμομηλολαδο....!!!!

του lidl οι πανες εχω ακουσει κι εγω οτι ειναι πολυ καλες αλλα δεν τις εχω δοκιμασει...δεν χανεις τιποτα να παρεις ενα πακετο...αφηνε και οσο μπορεις την περιοχη ανοιχτη να αναπνεει...

φιλια στις υπολοιπες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

fairy baby δουλευω ωραριο καταστηματων γλυκια μου, που σημαινει κ σαββατα κ γιορτες απο 8ωρο εως 12 ωρο αναλογα την μερα κ την περιοδο. αυτες τις μερες εχω κανει 4ωρα(οπως ημερα) αλλα κ 11 ωρα(οπως εχτες) η δυσκολοτερη περιοδος για μενα θα ειναι απο 26/3 κ για εναν μηνα που ειναι το πασχα.αλλα δεν βαριεσαι εδω που φτασαμε δουλεια να υπαρχει κ δοξα το θεο να λεμε.

fairymummy εσυ ολα καλα?εκανες καθολου εξετασεις τελικα??? ο γιωργης?????

pasxalitsa βουρ για την κορακλα θα σου προτεινα! ο γιοκας σου νομιζω θελει παρεουλα!

roza μου περαστικα στις νεραιδουλες σου .ουτε εμεις με τα pampers ειχαμε κανενα προβλημα κ σχεδον μονο αυτα βαζει απο τοτε που γεννηθηκε. lild μου εχει δωσει μια φιλη 1-2 πανες να δοκιμασω κ δεν ειχα προβλημα να σου πω την αληθεια.απλα δεν τις αγοραζω γιατι δεν εχω κοντα τετοιο καταστημα .οσο για το ελαιολαδο θα συμφωνησω με τα κοριτσια οτι σιγουρα μονο καλο κανει κ αυτο που ειπε η pasxalitsa σαν συμβουλη .............να τις αφηνεις χωρις πανες να αεριζονται οσο γινεται . κ παλι περαστικουλια (οι κορακλες σου εχουν τελεια ονοματα, στο εχω ξαναπει ??? αληθεια εσεις τα διαλεξατε μονοι σας?????)

γυρω στις 6 θα παω παιδιατρο τον γιωργη μου . ο αγγελος εχει ξεραθει . οι τεντες υπεροχες αλλαξε ολο το σπιτι . κ για να μην ακουγομαι αχαριστη να σας πω οτι η μανα μου ηρθε κ εκανε ολο το σπιτι να λαμπει , αφου οι τενταδες εξαιτιας της βροχης μεσα εξω τα ειχαν κανει χαλια .

μετα τον παιδιατρο αν αεχω κουραγια θα ξαναμπω

μου λειπετε πολυ

88M1p3.pngycQap3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!!τι κανετε???

ριτακι τι διαφωνιες εχει η πεθερα κ για ποιο λογο ανατευεται????

ροζα εγω θα σου προτεινα να μην παρεις lidl εμας ερεθιστηκε το δερματακι κ δεν ειναι κ πολυ ευαισθητο το δερματακι της!κ ta huggies που λεει η fairy ειναι καλα εδω στη Κυπρο εχει!στην Ελλαδα νομιζω οχι!αλλα αν την ενοχλουσαν τα pampers νομιζω θα φαινοταν απ την αρχη,δε θα εκανε μετα απο 9 μηνες ερεθισμο!εγω κρεμα κ μαντηλακια χρησιμοποιω nivea,αλλα κρεμα δε βαζω συνεχεια μονο αν ερεθιστει!δοκιμασε το ελαιολαδο,συνηθως κανει πολυ καλο!

τα δικα μας!τρεχουμεεεεεε!!!!!κ ψαχουλευουμε τα παντα!!!κ οταν τρωμε κατι ερχεται κ ζητιανευει κ λεει αμ,αμ!!κ κανει μμμμμμμμμμμ!ειναι πολυ αστεια!τρωμε σοκολατες κ γλυκα κρυφα!!γιατι αν δεν της δωσεις τσιριζει!!!αχαχ!λυχουδο!!το φαι της δεν τη νοιαζει!αλλα αν φαμε κατι εμεις χαμος!!!!

Ριτα να δωσεις φιλια στο γιωργη!εχεις καιρο να μας βαλεις φωτο!!!!

douar?3xmama???mairoula?????που ειστε????

φιλακια σε ολες σας!!!κ στα ζουζουνια σας!!!!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...