Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ ροζα ειναι τυχερα που εχουν η μια την αλλη:tongue::tongue::tongue: θα εχουν πολυ πλακα διο τσουπρεσ μαζι κ οπωσ παντα η μια ειναι πιο αλανιαρα απο την αλλη αχαχαχαχα.

ριτακι μεγεια τα παπα κ εγω αυτα που του πηρα ετυχε να εχουν καματα αλλα δεν νομιζω να εχουν προβλημα κ χωρισ;)

εμεισ σημερα πηγαμε οπωσ παντα σε παιδοτοπο ηρθεκ η νονα του μεγαλου μετο αγορι τησ:tongue:

σασ ειπα για τη Δαναη? οχι νομιζω:( ...χθεσ εκανε εμετουσ ειναι που ειναι καλαμακι χθεσ δεν εφαγε τπτ χαλια ..ευτυχωσ σημερα δεν ειχαμε εξαγωγεσ ..πηρα τη γιατρο μου ειπε ειναι γαστρ/δα μια μερα κραταει..πραγματι σημερα ειναι καλα αλλα δεν τρωει με ενα χημο ειναι σημερα:-(:sad::-(

δεν θελω να την πιεζω αλλα με ποναει να την βλεπω μαραμενη απο την αδυναμια..ειπα θα την αφυσω σημερα αλλα απο αυριο θα την πιεσω λιγο τι αλλο να κανω:!:

ο ιασονασ εσκασαν τα 2 μπροστα δοντια σε λιγεσ μερεσ δεν θα ειναι πια δρακουμελ:mrgreen::mrgreen:

αυτα

ααα ριτα εμενα μου ηρθε σημερα ...εσενα τι εγινε?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπραβο στην παπαρουνα σου:D:D:D:D

κ εγω σημερα τον κραταγα απο την μπλουζα στην πλατη κ πηγαινε αυτοσ καμαροτοσ...αλλα δεν ειναι να τον αφυσω μονο του ...τελικα με τα παπουτσια πανε καλυτερα;)

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Κοριτσιαααααααααααα!!!!περπατησαμεεεεεεεεε!!!!!!!!

αν καταφερω θα βαλω βιντεο στο φειςμπουκ!!!μπαλατζαρει βεβαια λιγο!αλλα παει σφαιρα!!!!σας αγαπω!!!φιλακια!!!

kala eseis den perpatisate! trexate!!

fagame ti skoni sas!!!

xixixi

kai ego pou kamarona pos o gios mou sukothike!

mou fainetai apisteuto pou perpataei toso mikri!!

Na ti xairesai!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!ευχαριστουμε κοριτσακια μου!!!καναρωνω!!!!(σαν περδικα!!χιχιχχι!!!)

νατασα!τη περιμενα γιατι εκανε 2-3 βηματακια αλλα ελεγα οτι θα κλεισει τον 10το μηνα πρωτα αλλα βιαστηκε!!!

αντε κ στα δικα σας!!!!!

rXrPp3.png

πραγματικα αιπστευτη η μικρη .το βλεπω κ το ξαναβλεπω το βιντεο !

ο δικος μου μεχρι 6 βηματα κανει . ο μπαμπας σας?αθηνα δεν εινα ?ενημερωθηκε για τα κατορθωματα σας!?θα τρελαθηκε ε?!!!!!!!!!!!!!

κουμπαρουλα, οχι τιποτα εγω ακομα να ερθει

88M1p3.pngycQap3.png

Καλη ηλιολουστη εβδομαδα!!!!!

Σημερα δεν δουλευω και περιμενω να ξυπνησει το μπουμπουκι μου για να παμε βολτιτσα!

Antith κουκλα η Ολγιτσα και πολυ γρηγορη, μπραβο στη μικρη σου!!!

Συναντησα τυχαια την sue χθες,δεν προλαβαμε να πουμε πολλα αλλα ο Μαρινος ειναι αστερακι και η μαμα του λαμπει(σου παει πολυ η εγκυμοσυνη)!!! Ποτε εχεις τη β επιπεδου;

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

ηταν να αρχισω την δουλεια στις 21 κ μολις με πηραν τηλ οτι θελουν να αρχισω απο αυριο.μου ηρθε λιγο καπως γιατι ειχα κανονισει πολλα γιαυτην την βδομαδα...........αλλα δεν μπορουσα να πω κ οχι .

εχει κ καλυτερο ................ θα συνεργαζομαι με αντρα . ε ρε γελια!

αυριο λοιπον ξεκιναω στις 11.30 τεταρτη εταιρεια κ λιγο mall .........πεμπτη παρασκευη σαββατο στις 10 ........ κ δεν προλαβα να βαψω κ ριζα η εργαζομενη μανα! εχεχεχ

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ηταν να αρχισω την δουλεια στις 21 κ μολις με πηραν τηλ οτι θελουν να αρχισω απο αυριο.μου ηρθε λιγο καπως γιατι ειχα κανονισει πολλα γιαυτην την βδομαδα...........αλλα δεν μπορουσα να πω κ οχι .

αυριο λοιπον ξεκιναω στις 11.30 τεταρτη εταιρεια κ λιγο mall .........πεμπτη παρασκευη σαββατο στις 10 ........ κ δεν προλαβα να βαψω κ ριζα η εργαζομενη μανα! εχεχεχ

kali arxi kouka!!!!

uDLqp1.png

καλημερουδια!

τι εγινε το κλεισαμε το μαγαζακι ?

γιατι βρε κοριτσια?

νατασουλι μου σε ευχαριστω πολυ πολυ . αληθεια εσυ πως εισαι ?τρεχεις σαν τον βεγγο ε??? ο μικρος σου?

αχ φιλες μου καλη μου αρχη .......

ακομα δεν εχω αδιαθετησει εντομεταξυ αλλα ειναι σχεδον απιθανο να ειμαι εγκυος γιατι σε ολες τις επαφες πυ ειχαμε αυτον τον μηνα χρησιμοποιησαμε προφυλακτικο . το πιο λογικο ειναι οτι εχει καθυστερησει εξαιτιας του ανχους που περασα.δεν ξερω τι να πω . αυτες τις μερες παντως θα κανω κ μια χοριακη να σας πω την αληθεια κ μετα στον γιατρο .

εκλεισα παιδιατρο την πεμπτη μετα την δουλεια (ηδη τ εχω καθυστερησει αρκετα) σημερα το μικρακι μου θα μεινει με τον αδελφο μου εδω ελπιζω να τα καταφερουν οι δυο τους ...........

88M1p3.pngycQap3.png

σασ ειπα για τη Δαναη? οχι νομιζω:( ...χθεσ εκανε εμετουσ ειναι που ειναι καλαμακι χθεσ δεν εφαγε τπτ χαλια ..ευτυχωσ σημερα δεν ειχαμε εξαγωγεσ ..πηρα τη γιατρο μου ειπε ειναι γαστρ/δα μια μερα κραταει..πραγματι σημερα ειναι καλα αλλα δεν τρωει με ενα χημο ειναι σημερα:-(:sad::-(

δεν θελω να την πιεζω αλλα με ποναει να την βλεπω μαραμενη απο την αδυναμια..ειπα θα την αφυσω σημερα αλλα απο αυριο θα την πιεσω λιγο τι αλλο να κανω:!:

ο ιασονασ εσκασαν τα 2 μπροστα δοντια σε λιγεσ μερεσ δεν θα ειναι πια δρακουμελ:mrgreen::mrgreen:

thena ειναι καλυτερα η δαναη υποθετω ε???

καλοριζικα και τα αλλα δοντακια!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσιαααααααααααα!!!!περπατησαμεεεεεεεεε!!!!!!!!

αν καταφερω θα βαλω βιντεο στο φειςμπουκ!!!μπαλατζαρει βεβαια λιγο!αλλα παει σφαιρα!!!!σας αγαπω!!!φιλακια!!!

πω,πω,,,, μπραβο στην ζουζουνα σας...

αντε,καλο τρεξιμο τωρα!!!!!!!!!:tongue:

κοριτσακι μου ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!

οσο για τον μικρο σου απ οτι λες ειναι τοσο καλοβολος που μια χαρα θα τα πανε...αληθεια ο αδερφος σου ποσο χρονων ειναι που καθεται και προσεχει τον μικρο? μπραβο του!!!!

καλημερα σε ολες τις μανουλες...

εμεις χτες δειλα δειλα προσπαθησαμε να σηκωθουμε στην κουνια...εχει δρομο ακομα ομως...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

καλημερα τσουπρεσ:D

εμεισ εδω...στον αγωνα ..ποιοσ θα χεσει πιο πολυ:shock: κολλησαν ολα κ βρομαει το σπιτι χωρισ υπερβολεσ:confused: δεν τα προλαβαινω...

παει κ το εμβολιο σημερα αν κ μου ειπε η γιατροσ οτι αφου δεν εχουν πυρετο μπορω να τα παω αλλα δεν ηθελα ετσι που ηταν...τεσπα κατα τα αλλα καλα εγω ο καιροσ χαλασε παλι κ μαζι με αυτον κ εγω χαλιεμαι

ριτα καλη αρχη ..δεν μασ ειπεσ πωσ εφυγεσ απο την αλλη δουλεια κ τι τουσ ειπεσ για πεσ μασ αναλυτικα;)

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Γεια σας κουκλες!!!!!

Θενακι τι να πω, καλο ξεσκατισμα:tongue: και να ειναι περαστικα γρηγορα...!

Ριτακι καλη αρχη κοριτσι μου!!!Να πανε ολα οπως επιθυμεις!

... και μην αγχωνεσαι απο το αγχος θα ναι η καθυστερηση...

Πασχλιτσα που θα παει θα παρει φορα και ο δικος σου και θα τον κυνηγας οπως η andith την Ολγιτσα!

Andith συγχαρητηρια για την κορακλα!!! Ειναι μια γλυκα! Το ειδα το βιντεακι, πολυ καλη! Καλο τρεξιμο τωρα!!

Fairy πηγες στο γιατρο?Ελπιζω να εισαι καλυτερα...

Eleni ειδες τυχαια συναντηση?Δεν σε ειχα δει νωριτερα...Ο γιος σου ηταν ετοιμος για υπνο, ε? Κι ο δικος μου μετα απο λιγο που φυγαμε κοιμηθηκε ξερος!Οσο για την λαμψη μου που λες, νομιζω υπερβαλλεις, απλα χαρηκα που σας ειδα!Να με δεις μετα που θα πρηστω οπως περισυ, δεν θα λες οτι μου παει η εγκυμοσυνη...Ρωτα και την xainti η τη mpoumpou που με ειχαν δει γεννημενη πρησμενη τι λαμπερη που ημουν!:-) Β επιπεδου τελος του μηνα θα κανω..

Ο Μαρινακος μου σημερα πηγε στις κουνιες πρωτη φορα.Τον εβγαλε καροτσαδα η μαμα μου και τον εβαλε στην κουνια.Οταν σταματαγε να την κουναει, κουνιοταν μονος του λεει :) Αντε να ανοιξει ο καιρος να πηγαινουμε βολτες καθε μερα!!!

Σας χαιρετω φιλεναδες! Φιλια στα αστερακια σας!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...