Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι κανετε κοριτσακια μου!!?απ οτι διαβαζω ολες καλα!!

Ριτακι καληηηη ααρχηηηηη!!!!!!

να καλωσορισω κ γω το καινουριο μας κοριτσι με τις διδυμουλες της!!!

εμεις καλα,η Ολγα ολο και ζωηρευει!!κ τρεχωωωωωωω!!!!πηγαμε σε εναν παιδιατρο εδω στη Κυπρο κ καθολου δε μου αρεσε!!!κ η ζουζουνα εκλαιγε!!

ο οποιος μας ειπε οτι τη φρουτοκρεμα(σκετα φρουτα)δεν το θεωρει γευμα,γιατι δεν εχει πρωτεινες(δηλ. γαλα)αρα θεωρει οτι κανουμε 3 γευματα κ οχι 4!κ μου προτεινε να δινω γευματα γιαουρτιου η κρεμα!του εξηγησα οτι γιαουρτι τρωμε προβειο!κ δεν θα του δωσω καμια σημασια σε αυτα που μου ειπε για τα φρουτα,ετσι κ αλλιως τα περισσοτερα απογευματα τρωει κ γιαουρτι μαζι με τα φρουτα!σημερα φαγαμε κ πρωτη φορα φακες!!!με ρυζακι κ λιγη φρεσκια ντοματουλα!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

fairy!!o γιωργαρος ειναι απλα υπεροχος!!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ο μικρος καλυτερα....πολυ καλυτερα...

δεν πηρα παιδιατρο....ελπιζω να μην εκανα βλακεια...

ροζα μπορει να σε ενδιαφερει και αυτο το καφε...

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=898

καλο βραδυ!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

καλημερα ...εστειλα τα μεγαλα σχολειο κ σημερα θα παρω τον κυριο ιασονα κ θα παμε στο γιατρο να μασ δει...μετα ειπα να του παρω κανα παπουτσακι μαλακο εχω κατι στο μυαλο μου που επερνα κ στον Γιωργο κατι μαλακα klin ηταν τελεια αν τα βρω θα ειμαι τυχερη ;)

εχει ξυπνησει απο τισ 8 παρα κ δεν παω να τον σηκωσω κ μια κοιματε μια ξυπναει μια φωναζει μια σταματαει χιχι τωρα κοιματε παλι :tongue: ειναι ωρα για καμια δουλεια εχω μια κουζινα βομβαρδισμενη :cry: κ ποσο τη βαριεμαι :twisted:

pasxalitsa μη κανεισ τετοια θελεισ να τη διωξεισ την κοπελα ..εδω ουτε σε μασ δεν προλαβαινει να μπει θα μπει κ σε αλλο?:tongue::tongue:

αντε φιλακια κ καλημερουδια σασ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλημερα φιλεναδες!

πως ειστε σημερα ????

εμας ηρθε πρωι πρωι αυτος για να παρει μετρα για τις τεντες κ απο βδομαδα θα μας τις βαλει:tongue::tongue::tongue:

μετα πηγα στην τροχαια να ανανεωσω την ξεχασμενη αδεια για το μηχανακι μου κ εχει αλλαξει το συστημα κ πρεπει να τρεχω εφορια, αλλα επειδη ο μικρος κοιμηθηκε για λιγο δεν προλαβαινω, οποτε απο δευτερα. .

αυτος ο κυκλος μου δεν λεει να φτιαξει με τιποτα τι στι καλο . ειχε αδιαθετησει 10 φλεβαρη ........δεν πρεπει να μου ρθει οπου ναναι?:roll::roll: ηταν κ κουτσοφλεβαρος, ειχα κ το ανχος κ την στεναχωρια της δουλειας...αντε να δουμε

pasxalitsa μπραβο που το μικρακι σου ειναι καλυτερα

εσυ fairy πως εισαι γλυκια μου ?

88M1p3.pngycQap3.png

ριτακι νομιζω οτι μετα τις 6 φορες φτιαχνει ο κυκλος μας...

δειτε κι αυτο...ειναι απο το parents...

εγω ανατριχιασα...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Να μαι και εγώ η εξαφανισμένη.Έχω να μπω πάρα πολύ καιρό γιατί είχα πολύ δουλειά στη δουλειά μου και το απόγευμα δεν προλάβαινα καθόλου από τις δουλειές στο σπίτι. Χθες πήγαμε στην παιδίατρο μας είμαστε 8,500 αν και πήγαμε γιατί είμασταν άρρωστες πάλι και πάλι αντιβίωση και σιρόπια. Τρίτη φορά αντιβιώση τι να πω.

Ri_taki πολύ χάρηκα που βρήκες τόσο εύκολα δουλειά μπράβο σου άντε να τα ακούω και εγώ που πιστεύω ότι αν φύγω από εκεί δεν θα βρω πουθενά δουλειά.Και πάλι μπράβο σου. Πάντως ούτε και εμένα έχει φτοιάξει ο κύκλος μου μια στις 31 ημέρες και μία στις 24.

Roza καλώς ήρθες με τα διδυμάκια σου εύχομαι να είναι καλά κοριτσάκια και να μην σε ταλαιπωρούν πολύ.Πολύ ωραία ονόματα.

Sue τι κάνει το κοριτσάκι σου? Να προσέχεις να μην αρρωστήσεις πολύ.

pasxalitsa ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μην έχει αλλεργία καλό είναι να πάρεις και την παιδίατρο.

Φιλιά andith,thena,mpoumpou.eleni,marsolan,fairymammy και όσες έχω ξεχάσει.

γεια σας κοριτσια...περαστικα στα αρρωστουλικα μας....μολις εφυγε ο κοσμος...ειχα τραπεζι..πολυ γελασαμε, τα ποδια μου ομως ακομα τα νιωθω αδυναμα :( θα παω σιγουρα στον γιατρο να δω τι στο καλο μπορει να φταιει

:tongue:Που εισαι συ καλε xainti ....περαστικα κ να μην ξαναρθουν:(

fairy μπασ κ εισαι παλι εγκυουλα κ μασ το κριβεισ....:tongue:

εμεισ καλα ειμαστε ευτυχωσ τα κιλα που χασαμε τα ξαναπηραμε ειναι 10,5 κ 75π την τριτη εχουμε εμβολιο κ η Δαναη :confused: η μικρη μετα τα εμβολια κανει εμετο απο το φοβο τησ...εκει το παιζει παλικαρι δεν μιλαει δεν λαλαει μολισ βγουμε απο το ικα θα ξερασει ...παλι καλα που το κανει εξω:tongue:

,αρχισαμε να λεμε μαμ αμαμαμα κατι τετοιο τελοσ παντων κ μπαμπα κ ανοιγοκλεινει παλαμεσ για να χωρεψει η να σου πει γεια χεχε εχει πλακα τωρα ο μικροσ κ ολο θελει να μασ φιλαει προσπαθει αλλα μασ σαλιωνει....πηραμε κ παπουτσακια κ τα βαζουμε στην περπατουρα για να δουμε αν θα στερεοθει καλυτερα:rolleyes: τρωμε τα παντα εκτωσ ψαρι κ πατσα:tongue::tongue::tongue:

αυτα ..παω για νανι φιλια πολλα

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλημερα!!!

Επιτελους λιγος ηλιος να παμε καμια βολτιτσα!!:D

Ριτα συγχαρητηρια για τη δουλεια, καλη αρχη!

xainti περαστικα σας.

Fairy κανεις και τραπεζια, μπραβο σου, εγω ουτε να το σκεφτω τωρα με το μωρο και τη δουλεια...δικιο εχουν τα κοριτσια να κανεις επειγοντος εξετασεις(ο δικος μου σιδηρος ειναι ακομη στα πατωματα αλλα ξερω οτι η αδυναμια που νιωθω καποιες φορες οφειλεται εκει):-(

Το εκζεμα που ειχαμε, ενω εξαφανιστηκε για 3-4 μερες χθες παλι φουντωσε, εχουμε την Τριτη εμβολιο, να δουμε τι θα μας πει και η παιδιατρος.

Σημερα εχει το προγραμμα jumbo φαγητο στους γονεις μου και καφεδακι στην παραλια!!!!:P:p

Πολλα φιλια σε ολες τις μανουλες και τα μωρακια(παρολο που δεν γραφω συχνα σας διαβαζω καθημερινα, αλλα μετα ξεχναω να σχολιασω..)

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!

xainti μου περαστικα ....ξου ξου μακρυα παλιοιωσεις

οσο για την δουλεια που λες κ γω κανω τον σταυρο μου που ημουν τοσο τυχερη

pasxalitsa μου τι βεντεακια κ mail ειναι αυτα ?! μα που τα βρισκεις? ο μικρος σου καλα?????

thenaki μου πραβο που ξαναβρισκετε τους ρυθμους σας κ το βαρος σας! χεχεχε .βρε κουμπαρα εσυ αδιαθετησες?καπου μαζι δεν ειμασταν?

ελενακι μου ?τι κανει το κουκλι σου ? κ εμεις ειχουμε βγαλει στα μαγουλακια κατι περιεργα σπυρακια γμτ πεμπτη μαλλον θα τον παω παιδιατρο .προς το παρον του βαζω χαμομηλακι

fairy μου βουρ για εξτασεις κ φιλαρες τρελες στον γιωργη !

douar????????????3xmama>?????????????????που ειστε????????????????????????????

88M1p3.pngycQap3.png

ναι ριτα μαζι καπου ειμαστε...κ εγω σημερα ηταν αλλα πουυυυ:shock:

αυτα τα δροτσιλακια στα μαγουλα ειναι απο ξιροδερμια βαλτου κρεμα εγω χθεσ ρωτησα κ τη γιατρο κ μου ειπε για τησ avene την εχω οποτε αυτη του βαζω κ ειναι πολυ καλυτερα αλλα αν δεν του βαλω μια μερα ξαναφουντωνουν:mad: εεε μεχρι να ζεστανει ο καιροσ μετα θα φυγει....

κ απο μενα χρονια πολλα κ χαρουμενα αν κ τησ το ειπα κ απο το fb ;)

ελενη πλακοσε κρεμα πολυ θελει κ το εκζεμε αντε καλα να περασετε:D

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλημερα κοριτσακια μου , πως ειστε?

ομορφη κυριακη σε ολες???

ακομα στην ιδια σελιδα ειμαστε???? φτου μας!

περιμενω να σηκωθει ο αγγελος, να μαζεψω λιγ κ να παμε στην παραλια για καμια καφεδια !

ο αδελφος μου εχτες εκανε στον μικρο δωρο converse μπλε μποτακι. με ποια μανουλα το συζητουσα????με την fairy ? ενω λοιπον ειαι τελεια δεν εχουν καμαρα μεσα βρε κοριτσια κ γω δεν ξερω αν κανει να τα φοραει για τα πρωτα βηματα(σημερα βεβαια θα του τα βαλω για φιγουρα.την πεμπτη θα τον παω παιδιατρο κ θα ρωτησω παντωςτι γινεται με τα παπουτσια

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα κοριτσια

οι μικρες μου κοιμουνται, εκανα την φασινα μου κ τωρα λιγη κουβεντουλα, λιγη ομως γιατι πρεπει να κανω φρουτοκρεμα.

τους την δινω κατα τις 11:30 με 12 γιατι στις 10 πεφτουν για υπνο κ δεν θελω να τις ξυπναω αμεσως. οποτε μου πανε αργα ολα τα γευματα. το μεσημεριανο κατα τις 16:00, την κρεμουλα κατα τις 19:30. τι να κανω ?

παντως ειναι ζουζουνες κ ναριαρες. η Δαναη που ηταν ησυχη τοσο καιρο, τους τελευταιους 2 μηνες εχει γινει αγριμι και απο περιεργεια παει να βγαλει το ματι της Νεφελης, της παιρνει ολα τα παιχνιδια, δεν καθεται σε ησυχια. οταν θα αρχισει να περπαταει εχω να τραβηξω!!!!!!!:shock:

MCYlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...