Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι κανετε κοριτσακια??

ολα καλα? εμεις εδω κλασικα οπως τα ξερετε, ταρζανακι το μπουγκακι μου, με τον υπνο ετσι και ετσι αλλα ειναι τοοοοσο γλυκο αυτο το μωρό!!

Εγω εγινα μπαρμπι ξανθια και θυμηθηκα τα παλια!χαχαχα

Πασχαλιτσα μου? Αλλεργια? πως το καταλαβες?? μιλησες με τον παιδιατρο σας??

ειναι καλα το ζουζουνι σας??

Ριτακι περιμενουμε νεα!

Σας φιλω γλυκααααα όλες! Τρεχω σαν τρελή!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πασχαλιτσα μου? Αλλεργια? πως το καταλαβες?? μιλησες με τον παιδιατρο σας??

ειναι καλα το ζουζουνι σας??

εβγαλε λιγα σπυρακια στα ποδια και στα μαγουλα...μαλιστα τα μαγουλα του κοκκινησαν κιολας...

υποθετω πως ειναι αλλεργια...

αν εχει και αυριο θα τηλεφωνησω παιδιατρο

με γεια το μαλλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν μπορω να σε δω αλλα απ οτι λενε τα κοριτσια εισαι κουκλα!!!

φιλακιααααααααααα

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Nα σαι καλα ΠΑσχαλιτσα μου, κριμα που δεν εχεις facebook να σε δουμε και εμεις, αν και πιο πολυ στεναχωρηθηκα που ειμασταν ακριβως τις ιδιες μερες στο Ιασω και δεν σε ειδα, με την sue ειχαμε βρεθει!

για να σε βοηθησω μου ειχε πει η παιδιατρος πως τα σπυρακια της αλλεργιας ειναι κοκκινιλες ουσιαστικα χωρις να εχουν κεφαλακι - κορυφη, δηλαδη ειναι σαν παναδες και οχι σαν να σε τσιμπησε πχ κουνουπι, συνηθως συνοδευεται και με πριξιμο!

παρολα αυτα θα ελεγα να επικοινωνησεις αμεσα με τον παιδιατρο σου και να το αναφερεις και ας δεις οτι υποχωρει!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Να μαι και εγώ η χαμένη.

Καλή σαρακοστή να έχουμε, αχ πέρυσι τέτοιο καιρό κουβεντιάζαμε και κάναμε λίστες για την περιβόητη βαλίτσα του μαιευτηρίου :tongue::tongue::tongue:

roza-f καλός ήρθες στην παρεούλα μας να σου ζήσουν τα αγγελούδια σου

Ριτακι πως πήγε η συνέντευξη

καλημερα...

marsolan ειδα αυτο και σε θυμηθηκα...:P:p:p:p:p:p

http://cgi.ebay.co.uk/BEAS-FUNKY-BUMBLE-BEES-WINDOW-CLINGS-NURSERY-DECALS-/300526997957?pt=UK_Home_Garden_Decorative_Accents_LE&hash=item45f8ce11c5

mpoumpouka ευχαριστω για τις συμβουλες...θα τον δω μολις ξυπνησει και θα της κανω ενα τηλεφωνο...

αννικο ολα καλα ε???

ριτακι εχουμε νεα???

καλημερα να εχουμε ολες...

λεω να βγω σημερα αν και το βλεπω να εχει πολυ κρυο παλι :rolleyes:...με το κρυο εχουμε μεινει μεσα 2-3 μερες και ο μικρος κι εγω τρελαθηκαμε.....

θελω να βγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Να μαι και εγώ η χαμένη.

Καλή σαρακοστή να έχουμε, αχ πέρυσι τέτοιο καιρό κουβεντιάζαμε και κάναμε λίστες για την περιβόητη βαλίτσα του μαιευτηρίου :tongue::tongue::tongue:

roza-f καλός ήρθες στην παρεούλα μας να σου ζήσουν τα αγγελούδια σου

Ριτακι πως πήγε η συνέντευξη

καλημερα

σ'ευχαριστω για το καλωσορισμα

ειστε πολυ καλη παρεα

να μας ζησουν τα μπουμπουκακια μας :-P

MCYlp3.png

καλημερα σε ολες

πασχαλιτσα μου μην στεναχωριεσαι...κ αλλεργια να ειναι σιγουρα δεν θα ειναι ανησυχητικο :)

οσο για τη βολτα ξερεις τι θα σου πω εγω χιχιχιχ...ντυθειτε καλα κ βουρ εξω στα χιονια :)

εγω κοριτσια δεν ειμαι καλα...ειανι καιρος τωρα που νιωθω αδυναμια αλλα πλεον παρατηρησα οτι χειροτερευει....νιωθω νυστα, κουραση συνεχεια, τα ποδια μου να μην με κρατανε....θα παω στον γιατρο απο βδομαδα να δω μηπως εχει πεσει κανας σιδηρος...κ να πεις οτι κανω αυστηρη διαιτα :(

τελοσπαντων...πολλες πολλες καλημερες

καλημερα δεν σας εχω διαβασει κ δεν εχω μπει γιατι δεν ειχα ιντερνετ .μολις μας το φτιαξαν κ μπηκα να σας πω να ευχαριστα νεα μου . η θετικη σας ενεργεια εφτασε σε μενα κ χτες εμαθα οτι την πηρα την δουλεια κ ξεκιναω 21 του μηνα . την αλλη βδομαδα θα γινει η προσληψη κ μετα για 4 μερες θα πηγαινω στην εταιρεια για εκπαιδευση H/Y k ισως σε καποιο απτα μαγαζια της εταιρειας. μετα την 25η μαρτιου θα ξεκινησω κανονικα με το στυσιμο του μαγαζιου που στις 30 νομιζω θα κανει εγκαινια.στην αρχη θα κανω αρκετες υπερωριες κ ειναι κατι που με εχουν ενημερωσει.αλλα δεν βαριεσαι δουλεια να υπαρχει ..............

σας διαβαζω κ επανερχομαι

88M1p3.pngycQap3.png

Ritaki συγχαρητηρια!!!! Καλη αρχη!!!! Ειναι κοντα σου η δουλεια?

Fairy να κανεις εξετασεις, ελπιζω να μην ειναι τιποτα...

Pasxalitsa πως ειναι σημερα ο μικρος?Εφυγαν τα σπυρακια?

Εγω ειμαι χαλια με συνεχη καταρροη και φτερνισμα!Πολυ εκνευριστικο...Κι ο αντρας μου ειναι χαλια με το λαιμο του..Ο μικρος μεχρι στιγμης καλα! Αυριο θα παμε παιδιατρο τελικα.Το σπορακι το νιωθω που κολυμπαει πιο συχνα τωρα και πολυ μ αρεσει!

Μπουμπουκα, Θενα, Ελενη, Ροζα, Αννικο, Naya, Mary, Xainti, andith, marsolan και ολα τα υπολοιπα κοριτσια να ειστε ολες καλα!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

αννικο καλως ηρθες! πυ ειχες χαθει???ολοι καλα ???????

ελενακι τι ταλαιπωρια περασατε?:shock:

pasxalitsa τι εγιωε με τον μικρο ?ειναι καλυτερα/τι σου ειπε η παιδιατρος???

κ μεις ειχαμε βγαλει αυτες τις μερες σπυρακια πως τα περιγραφει η mpoumpou , στο προσωπο. αλλα δεν ειχα δωσει σημασια για θεωρησα οτι ειναι απο βρωμιες η οτι τον ερεθιστηκε με κατι μωρομαντηλα που ετριβε στην μουρη του .τωρα εχουν σχεδον φυγει , τα ειχε 3 μερες .αλλα αυτες τις 3 μερες σταματησα να δινω κ αυγο παραλληλα.

το σαββατο που θα βγω για ψωνια θα κανω μια βολτα να χαζεψω κ να ρωτησω. ισως παμε κ για τα γλυκα βαφτισης το σαββατο(ασχετο)

ροζα μου εμεις που ρωτησαμε οταν κλεισαμε την εκκλησιΑ για την βαφτιση μας ειπαν οτι θελυν 100ευρω απτον νονο κ μας δικαιολογησαν σε φωτα κτλ κτλ (με αποδειξη)

sue k fairy περαστικουλια, ελπιζω να μην ειναι τιποτα σπουδαιο.

georgina εσυ πως εισαι?ο μικρος???θα το κανονισουμε συντομα. λιγο να ηρεμησει μονο ο καιρος μωρε κ να μαζευτουμε

roza μου ο κορακλες σου εχυν υπεροχα ονοματα !!!! φεις εχεις? να σε βαλουμε στην ομαδα μας να δουμε καμια φατσουλα?????

88M1p3.pngycQap3.png

ευχαριστω κοριτσια μου τοσο πολυ . ουσιαστικα ανεργη εμεινα πολυ λιγο . κ ευτυχως εμαθα γιαυτην την θεση εργασιας την καταλληλη στιγμη.

προκειται για ενα καταστημα στο καινουργιο εμπορικο στον κηφισο διπλα στο ικεα . ειναι καταστημα παιδικων ρουχων γνωστης καινουργιας αλυσιδας(αννικο συζηταγαμε γιαυτην την εταιρεια απο κοντα αν θυμασαι) απλα επειδη τωρα θα ειναι καινουργιο θα εχει λιγο τρεξιμο αλλα δεν με πολυπασχλει (γιατι θα πληρωνουν τις υπερωριες)

ειναι σχετικα κοντα μου κ τις περισσοτερες φορες με το μηχανακι

88M1p3.pngycQap3.png

ουαου!!!!!!!!

ΤΕΛΕΙΑ!!!

και σκεφτομουνα να ψαξω κατι για το καινουργιο δωματιο της μικρης...

οσο εχουμε κανενα φραγκο...γιατι μας βλεπω over budget με την μετακομιση και τα του σπιτιου!!

Επισης..τι μελανουρακι ο Γιωργακης..κουκλι!!

Ριτακι...συγχαρητηρια για την θεση κοπελα μου!!!

Ε,μα....επιτελους....τι νομιζε δηλαδη ο αλλος...οτι θα πας χαμενη??

Ροζα...η κορη μου γεννηθηκε 18.25...Ταυρος με ωροσκοπο Ζυγο!:D

Thena....ερχεται κι αλλη δρακουλιτσα στην παρεα...Η Πηνελοπη βγαζει κι αυτη τα δρακουλοδοντα οπως ο Ιασονας..χαχχα!!!

Υπολοιπα κοριτσακια καλημερα και σε εσας!!

εγω κοριτσια δεν ειμαι καλα...ειανι καιρος τωρα που νιωθω αδυναμια αλλα πλεον παρατηρησα οτι χειροτερευει....νιωθω νυστα, κουραση συνεχεια, τα ποδια μου να μην με κρατανε....θα παω στον γιατρο απο βδομαδα να δω μηπως εχει πεσει κανας σιδηρος...κ να πεις οτι κανω αυστηρη διαιτα :(

αχ,ελπιζω να μην ειναι κατι ανησυχητικο...να μας ενημερωσεις ε???

καλημερα δεν σας εχω διαβασει κ δεν εχω μπει γιατι δεν ειχα ιντερνετ .μολις μας το φτιαξαν κ μπηκα να σας πω να ευχαριστα νεα μου . η θετικη σας ενεργεια εφτασε σε μενα κ χτες εμαθα οτι την πηρα την δουλεια κ ξεκιναω 21 του μηνα . την αλλη βδομαδα θα γινει η προσληψη κ μετα για 4 μερες θα πηγαινω στην εταιρεια για εκπαιδευση H/Y k ισως σε καποιο απτα μαγαζια της εταιρειας. μετα την 25η μαρτιου θα ξεκινησω κανονικα με το στυσιμο του μαγαζιου που στις 30 νομιζω θα κανει εγκαινια.στην αρχη θα κανω αρκετες υπερωριες κ ειναι κατι που με εχουν ενημερωσει.αλλα δεν βαριεσαι δουλεια να υπαρχει ..............

σας διαβαζω κ επανερχομαι

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

τελεια τελεια τελεια!!!!!!!!!!!!!

μπραβο βρε κοριτσακι...................

να μας πεις ποιο μαγαζι ειναι να ερχομαστε να ψωνιζουμε...

εχει εμπορικο στο ικεα στον κηφισο???

μαρσολαν ευχαριστω για τα καλα σου λογια....

φιλιαααααααααααααααα

τα Μαγιόπαιδα

γεια κ απο μενα

καλε τι εγινε...μαζοξη βλεπω αντε μπραβο παντα τετοια

ριτακι σου κατσε αντε τυχερη;););)ριξτουσ κ μια μουτζα κ ασ τουσ να κουρευοντε χιχι

πασχαλιτσα ελπιζω να μην ηταν κατι σοβαρο:confused: εμενα απο το κρυο τα μαγουλακια του εχουν καμια φορα κοκκινιλεσ ολα τα παιδια μου ειχα αλλα μονο εκει...η Δαναη εχει μονιμα τα μαγουλα με σπιθουρακια κ μονο με καμια κρεμουλα φευγουν:(.

μαρσολαν κοιτα μη σε δαγκωσει μονο αχαχαχαχα φιλακια στη κορακλα σου κ νυφη μου(δικη μου θα γινει μια μερα θα δεισ):tongue:

κοριτσια ηρθε ο Αηδονησ πηρε τον ΓΙωργακη κ πηγαν Ηγουμενιτσα για μια δουλεια τησ κουνιαδασ μου κ ειμαι χαλια κοντευω να κλαψω απο το αγχοσ του αποχωρισμου κ εγω ημουν αυτη που του ειπα περε κ το Γιωργο για παρεα:confused: αλλα το μετανιοσα αλλα ο μικροσ ηθελε να παει κ τωρα μεχρι να γηρισουν θα φαω τα μουστακια μου

αυτα παω γιατι η μικρη νυσταξε:arrow:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...