Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα σε ολες

εδω ο καιρος ειναι μουντος κ το παει για βροχη

περιμενουμε τους γονεις μου για φαγητο

φετος πρωτη φορα εφτιαξα χταποδακι ξυδατο κ ταραμοσαλατα

ειπα να το παιξω "μαμα" κ να μην περιμενω απο τους αλλους καλουδια

ελπιζω να τρωγονται :mrgreen:

αυριο ξανα στο τρεξιμο για την βαφτιση

αληθεια ξερετε ποσα ζητανε οι εκκλησιες για την βαφτιση? εμεις που θα βαφτισουμε τα διδυμακια θα πληρωσουμε διπλα?????:confused:

MCYlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια...

Καλα κουλουμα!!!

Καλη Σαρακοστη!!

Ριτακι,εχει κανονικοτατα πιατσα ταξι στο the mall.Οπως βλεπεις την εισοδο του στις σκαλες στο δεξι σου χερι κατεβαινεις κι εχει ταξι.

Επισης στο δαχτυλιδι στο Μαρουσι πανε και λεωφορεια το 550,Α7,Β7 αλλα το μεν πρωτο το παιρνεις απο σταση μετρο Μεγαρο Μουσικης τα αλλα δυο δε απο σταση μετρο Αμπελοκηποι.

Αλλιως οπως σου ειπαν με προαστιακο σταση Κηφισιας,βγαινεις κυριολεκτικα επανω στο δαχτυλιδι!!

Roza-F,12 Μαιου γεννησα κι εγω την κορη μου...θα εχουμε την ιδια μερα γενεθλεια!!!

τι ωραια!!!!!!!!! ιδια μερα γενεθλια :D

τι ωρα εσεις? εμεις στις 23:25 η Δαναη και στις 23:26 η Νεφελη

ειμαστε ταυρακια με ωροσκοπο αιγοκερω :roll:

MCYlp3.png

αληθεια ξερετε ποσα ζητανε οι εκκλησιες για την βαφτιση? εμεις που θα βαφτισουμε τα διδυμακια θα πληρωσουμε διπλα?????:confused:

καλημερα ροζα :)

εμεις δεν πληρωσαμε τιποτα, οπως δεν ειχαμε πληρωσει κ στον γαμο :mrgreen:

γεια κορεσ :D

ροζα εμεισ καναπενηνταρικο αν θυμαμαι σου κοβουν κ αποδειξη τρομαρα τουσ:?

κ εμενα Δαναη την λενε την κορακλα μου ....εχθεσ την αβαψα λιγο στα ματια κ παει στον πατερα τησ κ του λεει 'κοιτα μπαμπα η μαμα με βαφτισε':mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ολο ατακεσ πεταει εχει πολυ γελιο:mrgreen::mrgreen:

σημερα πηγαμε βολτα σε παιδοτοπο αρχισε κ να χιονιζει ο αντρασ μου μεσ την χαρα οταν βλεπει χιονι σαν παιδακι κανει.....φαγαμε πιτσα :tongue:αλλα κ κατι τηγανιτα νηστισιμα(αυτα μασ μαραναν)τωρα ολοι κοιμουντε ελπιζω για πολυ

φιλια παω να πλυνω το καροτσι του ιασονα ειναι μεσ τη λιγδα:cool:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

γεια κορεσ :D

ροζα εμεισ καναπενηνταρικο αν θυμαμαι σου κοβουν κ αποδειξη τρομαρα τουσ:?

κ εμενα Δαναη την λενε την κορακλα μου ....εχθεσ την αβαψα λιγο στα ματια κ παει στον πατερα τησ κ του λεει 'κοιτα μπαμπα η μαμα με βαφτισε':mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ολο ατακεσ πεταει εχει πολυ γελιο:mrgreen::mrgreen:

σημερα πηγαμε βολτα σε παιδοτοπο αρχισε κ να χιονιζει ο αντρασ μου μεσ την χαρα οταν βλεπει χιονι σαν παιδακι κανει.....φαγαμε πιτσα :tongue:αλλα κ κατι τηγανιτα νηστισιμα(αυτα μασ μαραναν)τωρα ολοι κοιμουντε ελπιζω για πολυ

φιλια παω να πλυνω το καροτσι του ιασονα ειναι μεσ τη λιγδα:cool:

να σου ζησουν τα αγγελουδια σου.

ποσο ειναι ?

MCYlp3.png

Διαφημίσεις

ο Γιωργοσ ειναι 5 κ η δαναη 3+

ειναι πολυ ζουζουνα ειναι οπωσ τη θελω...κ ναζιαρα κ δυναμικη πιο πολυ ειναι ομωσ χαδιαρα δεν θα μου λειψει ποτε ενα μωρο ξανα αφου θα εχω αυτην:mrgreen:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλη Σαρακοστη να εχουμε!!!!

ριτακι καλη επιτυχια με την συνεντευξη αυριο!!!:D:D:D

στην Μαλακασα γινεται χαμος...λετε να χιονισει και στην Αθηνα αυριο!!!

δειτε και αυτο

http://www.enimerwsi.com/2011/03/disney.html

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

ritaki...μια χαρη...

αν και οταν πας στο νεο prelatal ρωτησε σε παρακαλω αν και ποση εκπτωση εχουν στα προιοντα aerosleep...

με ενδιαφερει καλυμμα στρωματος και πετσετε καλυμμα για το καροτσι...

ευχαριστωωωωωωωωωωω

τα Μαγιόπαιδα

Καλησπερα??? καληνυχτα???? ονειρα γλυκα???? γεια σας ???? τι να πω τετοια ωρα????!!!! χρονια πολλα καλη σαρακωστη να εχουμε ολες κ να χαιρομαστε τα πλασματακια μας ....αντε μωρε κ τους αντρες μας:tongue::tongue::tongue::tongue:

απο λιγο που διαβασα ειδα καινουργιες νυφες...καλως ηρθες ροζα στην παρεα να σου ζησουν τα κοριτσακια σου!!!!!

θενα ζηλευω πολυυυ που χιονισε!!

ριτακι καλη επιτυχια!!!

πασχαλιτσα το καθε παιδι εχει τη δικη του αναπτυξη εγω μια χαρα τις βλεπω τις μετρησεις!!!

Λοιπον τσουπρες ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ?????????????????????????????????

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕς!!!

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

Καλημερα!!! Καλη σαρακοστή!!!

Πως ειστε κοριτσακια μου?

Ριτα περιμενουμε νεα απο το Interview!

Roza καλως ηρθες στην παρεα! Να σου ζησουν οι μικρουλες σου!!!

Θα δουμε αραγε ασπρη μερα σημερα η αυριο??

Αν και δεν εχω ορεξη για πολυ χιονι που γινεται παγος μετα και αργει να λιωσει...Λιγο ισα να ασρπισει το τοπιο...

Τελικα δεν εφυγα το ΣΚ λογω καιρου.Ειχα και κατι συσπασεις και ειπα να αποφυγω το ταξιδι..Μειναμε σπιτακι μας και ευχαριστηθηκα το αγορακι μου!!! Ειναι ενας κουκλος.. ειναι γλυκας...τον κοιταζω και λιωνω...ειδικα οταν κοιμαται σαν αγγελουδι...Τι ερωτας ειναι αυτος...αχχχχ!!!Εχτες ανακαλυψε τα συρταρια της ντουλαπας και αρχισε να βγαζει τα ρουχα ενα ενα απο μεσα με μια φυσικοτητα...Πως ειναι δυνατον ολα τα μωρα να κανουν την ιδια κινηση στο ανοιγμα ενος συρταριου η ντουλαπιου? Και το αλλο που εκανε και γελασα πολυ: Βαλαμε γυρω γυρω στο τραπεζακι του σαλονιου ενα λευκο προστατευτικο για να μην χτυπαει ο τζουτζουκος και ενω πριν σηκωνοταν συνεχεια ορθιος στο τραπεζακι, τωρα δεν το πλησιαζει, φοβαται!!! Του εβαζα πραγματα πανω στο τραπεζι, πηγαινε να απλωσει το χερακι του να τα πιασει και το τραβαγε πισω γιατι φοβοταν να ακουμπησει το προστατευτικο! Με επιασαν τα γελια ετσι οπως μαζευε το χερακι του!

Σημερα εχουμε παιδιατρο αλλα σκεφτομαι να το αναβαλω γιατι ειναι στην Πευκη και θα χει χιονι πολυ..

Στο μεταξυ ειμαι κι εγω συναχομενη και ποναει λαιμος..Πηγαμε σε 2 παιδικα παρτυ το Σαββατο και μαλλον κολλησα...Ο μικρος ειναι καλα προς το παρον!

Φιλια σε ολες!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα, χρονια πολλα και καλη σαρακοστη!!

Ελπιζω να περασατε ομορφο τριημερο!!

Εμεις πηγαμε στο χωριο και ηταν πολυ καλα αν και εβρεχε συνεχεια και ο μικρος εμεινε μεσα εκτος απο ενα παιδικο παρτυ που πηγαμε. Τον εντυσα καου-μποι και εδειχνε να του αρεσει(ολο με τα κροσια παλευε...)

Η επιστροφη ηταν ενα δραμα ομως και μου χαλασε ολη τη διαθεση.....

Μια διαδρομη 1,30 ωρα την καναμε 7....ημασταν στην Μαλακασα ακινητοποιημενοι 4,30 ωρες..............

Ευτυχως ο μπεμπακος μου ηταν καλος, φυσικα τον εβγαλα απο το καθισμα και ξεσαλωσε σε ολο το αυτοκινητο, πατησε ολα τα κουμπια και ξετρελαθηκε με την κορνα........

Να πω οτι δεν ειχε ουτε 5 ποντους χιονι και εγινε ολος αυτος ο χαμος, ευτυχως δηλαδη γιατι αν συνεχιζε να ριχνει θα ειμασταν ακομη εκει.

Αθανατη Ελλαδα και Ελληναρες......

Η λωριδα εκτακτης αναγκης κλειστη απο αυτοκινητα, τα εκχιονιστικα ακινητοποιημενα αναμεσα μας, τα φορτηγα στο δρομο ενω δεν θα επρεπε, οι μισοι χωρις αλυσιδες......

Τελοσπαντων σταματαω την γκρινια

Ροζα καλωσηρθες να χαιρεσαι τις κορουλες σου και με το καλο η βαφτηση σας!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Ελενακι μου χαιρομαι που ειστε καλα...μην στεναχωριεσαι...ξεχνας τι εγινε τα Χριστουγεννα στην Αγγλια??? ημασταν 5 μερες αποκλεισμενοι στο Λονδινο κ ουτε Plymouth δεν μπορουσαμε να γυρισουμε!!!!! κ καλα εγω ειχα φιλεναδα να μεινω....να δεις ποσα μωρακια την βγαλανε στο αεροδρομιο....κ οπως λες, ευτυχως ειναι καλα τα μωρα μας κ ο μικρος μου ολη μερα δεν εκλαψε στιγμη που τον γυρναγα απο εδω κ απο εκει στους -10

επιτελουσ μπορεσα κ μπηκα:mad:

τι κανετε? ριτα ολα καλα με τη δουλεια την καινουρια?

εμενα ο μικροσ αρχισε να λεει μαμ μονο ετσι θα φαι κατι παρα πανω χιχι πολυ φαγανασ....εφαγε κ αυγο χθεσ αν κ του ειχα ξανα δωσει τηγανιτο μια μερα:tongue:

γλυφετε πολυ σημερα κ φασολαδα δεν τον προλαβενα χεχε αυτα τα λιγα

ααα επιασε κ τα χερια του στα σηρταρια που πιραζει συνεχια κ ενο τα πιανει ξανα παει κ τα ξαναπιανει κλαιει κ το ξανα κανει....τι παιδι!!!

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

suedaki πηγατε τελικα παιδιατρο?

εσυ καλύτερα εισαι??????????

το σπορακι σας?

ελενη φανταζομαι την ταλαιπωρια σας...

ευτυχως ο μικρος ηταν καλος και δεν σας ταλαιπωρησε :P

ριτακι πως πηγε???

οι υπολοιπες καλα???

εχετε παρει κανενα καινουριο παιχνιδακι τελευταια βρε κοριτσια???

τα βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια....

(απ οτι καταλαβατε παιζω μαζι με τον μικρο κι εγω...)

τα Μαγιόπαιδα

μαλλον καναμε αλλεργια στην ντοματα :(

τι ηθελα και του εδωσα?

αφου δεν ειναι εποχης και ειχα πει πως δεν θα δωσω.......................

α στο καλο,στενοχωρηθηκα τωρα

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...