Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑθόλου αδιάκριτη...

Είμαι στον ιδιωτικό τομέα - συγκεκριμένα στο υπεύθυνη στο τμ. marketing βιομηχανίας επίπλων!

Εχω πολύ ευέλικτο ωράριο - γι αυτο λέω δεν ξέρω πότε θα σταματήσω, διότι οι συνθηκες είναι ιδανικές και ετσι μπορώ να δουλεψω και να προσφέρω οσο εχω αντοχή~

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

κ εγω αυτο εκανα...πολυ καλες συνθηκες κ δουλεψα μεχρι τελος...κ αν δεν ειχαμε κλεισει για Πασχα θα συνεχιζα να δουλευω γιατι νιωθω πολυ καλα.

δουλεψε οσο αντεχεις...σε συμφερει να κρατησεις τις μερες για μετα σωστα? εγω ετσι το εκανα, ολη η αδεια στην ουσια παει μετα τη γεννα

Κι εμένα κάπως έτσι θα πάει... Για μετά που ουσιαστικά θα το έχουμε πολύ ανάγκη.!!

Αλλωστε ορθοστασία δεν έχω - ευέλικτο ωράριο έχω, δουλεύω και μέσω server από το σπίτι... μια χαρά!

τελεια!!! αντε να τελειωνεις κ με τη γραφειοκρατια κ να ησυχασεις...θα μπορεις κ μετα οταν γυρισεις να δουλευεις απο τον σερβερ? εγω πρεπει να ειμαι εκει για τη διδασκαλια αλλα δε με θελουν 8αωρο στο γραφειο :) οποτε δε θα χρειαζεται το παιδι να πηγαινει ολη την ημερα στον παιδικο

Διαφημίσεις

Συγγνώμη με πέταξε - κάποια ταρζανιά έκανε ο καλός μου πάλι στο ασύρματο νετ και προς στιγμη δεν είχα ιντερνετ...

Ετσι ακριβώς είναι..Αλλωστε εδώ είναι τόοοοοσο ακριβοί οι παιδική σταθμοί που αν δουλεύεις όλα τα χρήματα πάνε στον παιδικό σταθμό..

χαχαχαχ μου αρεσει οπως τα λες...εμεις ειμαστε κ οι δυο γκαντζετακηδες...κ οι δυο πληροφορικαριοι αρχικο πτυχιο οποτε καταλαβαινεις τι γινεται στο σπιτι αχαχαχα....κ φυσικα κ οι δυο εχουμε αποψη για το πως θα γινει κατι :)

παντως για το παιδικο, εκτος απο τα λεφτα οσο μεγαλυτερο παει το παιδακι τοσο το καλυτερο..γενικα δεν ειμαι της αποψης να το κραταει η γιαγια, αλλα ενα 6μηνο με τους γονεις κ μετα σιγα σιγα να βγει εξω στον κοσμο να αποκτησει κοινωνικοτητα...δε ξερω εσυ βεβαια αν θα εχεις βοηθεια απο γονεις ή πεθερικα...εγω καμια...αλλα γενικα απο μικρη το ελεγα δε θελω η μαμα μου να μου κραταει το παιδι...

βρε κορίτσια να σας ρωτήσω, έχετε αρχίσει να έχετε συσπάσεις;

Καλησπέρες...

Τι κάνετε???

Μαγνησιο εμένα δεν μου έχει δωσει, δεν ειναι και πολύ υπερ των συμπληρωματων αν δεν ειναι αναγκαια...Παιρνω μονο σιδηρο-φυλλικο (σε ενα χαπι) και ασβεστιο οπως ειπα πιο πανω γιατι δεν τρωω πολλα γαλακτοκομικα!

K γω το ιδιο γι αυτο κ ρωτησα!!!

Καληνυχτα σας παω να κοιμηθω!!αυριο εχει πρωινο ξυπνημα!!θα παω για το ντοπλερ!!!

rXrPp3.png

Εγώ έχω αρκετά καλή σχέση με την τεχνολογία αν και το πτυχιο/μεταπτυχιακό είναι σε διαφήμιση/επικοινωνία/μαρκετινγκ...

Ο καλός μου πάλι, μεχρι και πριν 4 χρόνια του έλεγες να κλεισει τον υπολογιστή και πατούσε το κουμπί....χαχααααα...

Εχει κάνει όμως πραγματικά πολύ πολύ μεγάλη εξέλιξη..καμία σχέση...

Κι εγώ πάντως δεν θέλω μαμαδες στο σπίτι, προτιμω να πήξω λίγο αλλα να τα καταφερω παρά να έχω κόσμο στο κεφάλι μου...

Αννίκο μου, αυτή την κουβέντα είχα με την μαία σήμερα! Δεν μπορουσα να ξεχωρίσω τις συσπασεις από την κινηση του μπεμπε και τα πετρωματα/ βουναλάκια!

Παντως την Πεμπτη πάω για βιοφυσικό προφίλ οποτε θα δουμε τι γινεται με τις συσπασεις!

Επεξεργάστηκαν by _mpoumpou_

Διαφημίσεις

βρε κορίτσια να σας ρωτήσω, έχετε αρχίσει να έχετε συσπάσεις;

εγω ειχα τις Braxton Hicks οταν ο μικρος γυρισε με το κεφαλι κατω...εκτοτε δεν εχω συσπασεις....ησυχιαααα:D:D:D:D εχω ομως πολλα τσιμπηματα κατω χαμηλα οταν περπαταω πολυ....

εγω ειχα τις Braxton Hicks οταν ο μικρος γυρισε με το κεφαλι κατω...εκτοτε δεν εχω συσπασεις....ησυχιαααα:D:D:D:D εχω ομως πολλα τσιμπηματα κατω χαμηλα οταν περπαταω πολυ....

και πως είναι οι Braxton Hicks;

εχω κάτι συσπάσεις εδώ και λίγη ώρα και ανατριχιάζω κάθε φορά!

και πως είναι οι Braxton Hicks;

εχω κάτι συσπάσεις εδώ και λίγη ώρα και ανατριχιάζω κάθε φορά!

οταν ο μικρος γυριζε χτυπιοταν στη κοιλια μου. η κοιλια μου πετρωνε αλλα δεν ενιωθα πονο....κ μετα μου ειπε η δοχτορας οτι αυτες ειναι οι Braxton Hicks. εσυ πονας?

οταν ο μικρος γυριζε χτυπιοταν στη κοιλια μου. η κοιλια μου πετρωνε αλλα δεν ενιωθα πονο....κ μετα μου ειπε η δοχτορας οτι αυτες ειναι οι Braxton Hicks. εσυ πονας?

Οι κοιλιά μου πετρώνει χωρίς πόνο από πόλυυυυυυ νωρίς. Πονάω λίγο σας πόνοι περιόδου αλλα πρίν ένιωθα μια έντονη ενόχληση στον τράχηλο

σαν γρατσούνισμα ένα πράγμα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...