Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μου ειπαν απτο τηλ οτι αν κατεβω με τον προαστικο σταση κηφισιας ειμαι πολυ κοντα. το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν υπαρχει τετοιο δρομολογιο απο πειραια με τον προαστικο. αλλα αν μου λες πως αν κατεβω νερατζιωτισσα (με τρενο πχ) ειμαι κοντα , θα παρω ενα ταξι 5 λεπτακια να με παει (εκει φανταζομαι θα βρω ταξι ε?)

σορυ μωρε που σε πριζω αλλα ανχωθηκα λιγακι.ασε που εκει πρπει να ειμαι πρωι κ ποιος ξερει τι ωρα πρεπει να ξεκινησω

pasxalitsa se ευχαριστω παντως :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δες εδω...

http://www.proastiakos.net/page/dromolhogia-1

τωρα ειδα οτι μετα η πριν την νερατζιωτισσα υπαρχει σταση κηφισιας...

αν σου ειπαν ετσι ισως μπορεις να πας και με τα ποδια...

με ταξι απο μαλλ-νερατζιωτισσα ειναι οντως 5 λεπτα....

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

ναι το ειδα αυτο αλλα δεν εχει καταλαβει αν εχει δρομολογιο προαστικου απο πειραια-νερατζωτισσα ή λεωφ.κηφισιας. θα το κανω οπως λες.τρενακι mall κ ταξακι μετα (γιατι με τα ποδια θα χαρω σιγουρα μην νομιζεις οτι ξερω) πιατσα ταξι εχει εκει ?ξερεις μηπως?σε τρελανα λιγο ε?:rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

Καλησπερα κοριτσια

ειναι η πρωτη φορα που γραφω σε parents cafe :tongue:

γεννησα στις 12 Μαΐου 2010 δυο κοριτσακια και ειμαι μια πολυ ευτυχισμενη αλλα και με σπασμενα νευρα μανα :lol:

απο τοτε που πρωτογραφτηκα στο forum ελυσα πολλα προβληματα, μιας κ δεν θελω να τηλ στον παιδιατρο για "ψιλουπηδημα".

στις 30 Απριλιου τις βαφτιζω και ειμαι σε φαση που οποτε μπορω να το σκασω απο το σπιτι τρεχω για μπουμπουνιερες, προσκλητηρια κτλ.

το οτι βρηκα λιγο χρονο τωρα που κοιμουνται, ειναι θαυμα :P

φιλακια σε ολες και κυριως στην pasxalitsa v που με καλεσε

MCYlp3.png

Διαφημίσεις

καλως την ροζα !!!!

επιτελους νυφες!!!!

καλως ηρθες στην παρεουλα μας!

δεν υπαρχει ιδιαιτερη κινηση αυτες τις μερες, ειναι κ το 3ημερο τωρα......αλλα θα μαζευτουμε μην σε νοιαζει ..............

κ μεις βαφτιζομαστε 1μαιου :tongue::tongue::tongue::tongue: οποτε λιγο πολυ σε καταλαβαινω.

οποτε μπορεσεις κ αν θελεις πεσμας 2 λογακια για σενα τις κορακλες σου :tongue::tongue: κ παλι καλως ηρθες

mary ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ..............ετσι συνεχιστε μεχρι την τριτη να στελνετε την θετικη σας ενεργεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

καλως την ροζα !!!!

επιτελους νυφες!!!!

καλως ηρθες στην παρεουλα μας!

δεν υπαρχει ιδιαιτερη κινηση αυτες τις μερες, ειναι κ το 3ημερο τωρα......αλλα θα μαζευτουμε μην σε νοιαζει ..............

κ μεις βαφτιζομαστε 1μαιου :tongue::tongue::tongue::tongue: οποτε λιγο πολυ σε καταλαβαινω.

οποτε μπορεσεις κ αν θελεις πεσμας 2 λογακια για σενα τις κορακλες σου :tongue::tongue: κ παλι καλως ηρθες

mary ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ..............ετσι συνεχιστε μεχρι την τριτη να στελνετε την θετικη σας ενεργεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα

βαφτιζουμε με 1 μερα διαφορα ! μακαρι να μας κανει καλοκαιρο. εδω στα Γιαννενα βρεχει συνεχως, μονο Ιουλιο κ Αύγουστο κανει διαλλειμα:mad:

γεννησα τις μικρες μου στις 12 Μαϊου 2010 στις 34w 1d και ηταν 1900 κ 1930 γρ. τις κρατησαν μεσα για 5 μερες κ ολα πηγαν τελεια.

η εγκυμοσυνη βεβαια δεν ηταν ροδινη, γιατι λογω ενος ανατομικου προβληματος στη μητρα, μου ειχαν πει πως δεν ειχα πολλες πιθανοτητες να γεννησω τελειομηνο εμβρυο. ποσο μαλλον 2 εμβρυα: πιθανοτητες μηδαμινες. εκανα ομως ο,τι μου συνεστησε ο γυναικολογος μου και "κουτσα κουτσα" τα καταφεραμε :P γεννησα 2 υγιεστατα κοριτσακια. για μενα βεβαια ειναι τα πιο ομορφα, τα πιο εξυπνα.........:tongue:

MCYlp3.png

ναι το ειδα αυτο αλλα δεν εχει καταλαβει αν εχει δρομολογιο προαστικου απο πειραια-νερατζωτισσα ή λεωφ.κηφισιας. θα το κανω οπως λες.τρενακι mall κ ταξακι μετα (γιατι με τα ποδια θα χαρω σιγουρα μην νομιζεις οτι ξερω) πιατσα ταξι εχει εκει ?ξερεις μηπως?σε τρελανα λιγο ε?:rolleyes:

ριτακι ταξι θα βρεις σιγουρα...πιατσα νομιζω δεν εχει αλλα περνανε συνεχεια απο εκει και η αποσταση ειναι ...τιποτα...

τσαμπα θα πληρωσεις τα 3€ που ειναι η σημαια...ελπιζω μονο να μην εχει κινηση εκει το σημειο...

Καλησπερα κοριτσια

ειναι η πρωτη φορα που γραφω σε parents cafe :tongue:

γεννησα στις 12 Μαΐου 2010 δυο κοριτσακια και ειμαι μια πολυ ευτυχισμενη αλλα και με σπασμενα νευρα μανα :lol:

απο τοτε που πρωτογραφτηκα στο forum ελυσα πολλα προβληματα, μιας κ δεν θελω να τηλ στον παιδιατρο για "ψιλουπηδημα".

στις 30 Απριλιου τις βαφτιζω και ειμαι σε φαση που οποτε μπορω να το σκασω απο το σπιτι τρεχω για μπουμπουνιερες, προσκλητηρια κτλ.

το οτι βρηκα λιγο χρονο τωρα που κοιμουνται, ειναι θαυμα :P

φιλακια σε ολες και κυριως στην pasxalitsa v που με καλεσε

γεια σου ροζα! καλως μας ηρθες....:P

να σου ζησουν οι πριγκηπισσες σου και με το καλο η βαφτιση...!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

καλημερα!

τι κανετε κοριτσακια μου ? γιατι εχετε χαθει ολες ? θα αρχισω να σας τηλεφωνω σε μια-μια νομιζω .....

εγω κ ο γιος μου στο ποδι .....ο μπαμπας μας κοιμαται γιατι ειχε δυσκολη βδομαδα με υπερωριες οποτε θα τον αφησουμε να ξεκουραστει σημερα. αργοτερα περιμενω την μαμα μου κ τον αδελφο μου κ αυριο θα την βγαλουμε στην πεθερα μου ..........

μου λειπετε

88M1p3.pngycQap3.png

χρονια πολλα κοριτσια αντε του χρονου icon_e_biggrin.gif

εμεισ ολα καλα ο καιροσ χαλια αλλα δε μασαμε τσ... τσ ..

σημερα πηγαμε σε ενα παρτι σε κεντρο περασαμε ωραια τα παιδια πιο πολυ....το βραδυ εδω αναβουμε φωτιεσ σε πλατιεσ (τζαμαλεσ τισ λενε) ανα περιοχη κ χορευουν κ τρονε κ θα παμε καμια βολτα για κανα σουβλαξ icon_lol.gificon_lol.gif αν κ τωρα το μεσημερι ψησαμε παιδακια μπριζολεσ κ σουβλακια κ την καναμε ταρατσα icon_e_biggrin.gif επεσε κ ο ιασοονασ με τα μουτρα εφαγε μπριζολα σουβλακι παιδακι πατατεσ κ τελοσ λαχανοπιτα icon_eek.gificon_lol.gificon_lol.gif κ την επεσε για υπνο ο φουσκασ icon_lol.gif

ροζα καλωσ ηρθεσ κ απο μενα....κ εγω στα Γιαννενα μενω ....γεννησα 10/5 εναν φουσκα τον Ιασονα εντε βρε να γνωριστουμε καμια μερα απο κοντα

ριτακι μου κ μενα μου λειπεισ χαθηκαμε μη σε νιαζει εδω το καλοκαιρι θα τα λεμε τα διο μασ παλιicon_lol.gif

φιλια σε ολεσ σασ να περασετε καλα

mary ola kala τωρα?

douar?

mary

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

χρονια πολλα κοριτσια αντε του χρονου icon_e_biggrin.gif

εμεισ ολα καλα ο καιροσ χαλια αλλα δε μασαμε τσ... τσ ..

σημερα πηγαμε σε ενα παρτι σε κεντρο περασαμε ωραια τα παιδια πιο πολυ....το βραδυ εδω αναβουμε φωτιεσ σε πλατιεσ (τζαμαλεσ τισ λενε) ανα περιοχη κ χορευουν κ τρονε κ θα παμε καμια βολτα για κανα σουβλαξ icon_lol.gificon_lol.gif αν κ τωρα το μεσημερι ψησαμε παιδακια μπριζολεσ κ σουβλακια κ την καναμε ταρατσα icon_e_biggrin.gif επεσε κ ο ιασοονασ με τα μουτρα εφαγε μπριζολα σουβλακι παιδακι πατατεσ κ τελοσ λαχανοπιτα icon_eek.gificon_lol.gificon_lol.gif κ την επεσε για υπνο ο φουσκασ icon_lol.gif

ροζα καλωσ ηρθεσ κ απο μενα....κ εγω στα Γιαννενα μενω ....γεννησα 10/5 εναν φουσκα τον Ιασονα εντε βρε να γνωριστουμε καμια μερα απο κοντα

ριτακι μου κ μενα μου λειπεισ χαθηκαμε μη σε νιαζει εδω το καλοκαιρι θα τα λεμε τα διο μασ παλιicon_lol.gif

φιλια σε ολεσ σασ να περασετε καλα

mary ola kala τωρα?

douar?

mary

καλησπερα

καλα να περασετε στις φωτιες. εμεις κ φετος μεσα, οχι μονο λογω καιρου αλλα και γιατι τα κοριτσια ειναι μονο 10 μηνων κ ειναι πολυ μικρες για τετοια φασαρια κ κρυο. περυσι παλι μεσα γιατι ημουν εγκυος κ δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου, αλλα δεν με πειραξε γιατι ο καιρος ηταν χαλια. ελπιζω του χρονου να εχει καλο καιρο, να τις ντυσουμε κ να παμε καμια μικρη βολτα στη Λουτσα, το πολυ μεχρι τα Λακωματα.

καλη διασκεδαση κοριτσια :P

MCYlp3.png

Γεια σας κοριτσια...

Καλα κουλουμα!!!

Καλη Σαρακοστη!!

Ριτακι,εχει κανονικοτατα πιατσα ταξι στο the mall.Οπως βλεπεις την εισοδο του στις σκαλες στο δεξι σου χερι κατεβαινεις κι εχει ταξι.

Επισης στο δαχτυλιδι στο Μαρουσι πανε και λεωφορεια το 550,Α7,Β7 αλλα το μεν πρωτο το παιρνεις απο σταση μετρο Μεγαρο Μουσικης τα αλλα δυο δε απο σταση μετρο Αμπελοκηποι.

Αλλιως οπως σου ειπαν με προαστιακο σταση Κηφισιας,βγαινεις κυριολεκτικα επανω στο δαχτυλιδι!!

Roza-F,12 Μαιου γεννησα κι εγω την κορη μου...θα εχουμε την ιδια μερα γενεθλεια!!!

καλημερα φιλες μου

καλη σαρακοστη

καλα κ ομορφα να περασετε σημερα

ετυχισμενα γενεθλι για την ειρηνη μας που εχει γενεθλια, να ειναι ευτυχισμενη να χαιρεται την κορακλΑ της κ την οικογενεια της!

αληθεια τωρα που το λεω χαθηκε κ αυτη κ η naya μας

που ειστε βρε κοριτσια?ολα καλα?

xainti εσυ ???? douar???? 3xmama ????

marsolan ευχαριστω πολυ πολυ για τις πληροφορες

roza ουτε εμεις θα κανουμε κατι ιδιατερο στο σπιτι της πεθερας θα μαζευτουμε απλα. ο καιρος δεν επιτρεπει κ πολλα γμτ

fairy μου που εισαι εσυ ????

να περασετε ομορφα ολες!!!!!!!!!!!

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα καλα να περασουμε ολεσ

φιλια πολλα κ απο μασ ελπιζω απο αυριο μεσα τα κεφαλια κ να συγκεντροθουμε παλι ολεσ εδω:wink:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...