Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αστα ριτακι...

αυτο ξαναπεστο..................

τελευταια τρωγομαι με τα ρουχα μου...

η γκρινια εχει γινει πολυ καλη μου φιλη...:rolleyes::confused::tongue:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

polu polu polu ++++++++++++++ energeia gia ti Rita!!!

emeis den poluforame papoutsia. i theia tou tou peire kati panina san starakia addidas alla pio megala kai i mana mou exei fagothei na tou parei gia to Pasxa.

pizo sti douleia.

avrio isos fugoume gia Xanthi mias kai Triti k Tetarti tha eimai Thessaloniki gia douleia.

uDLqp1.png

κοριτσακια μου τι κανετε??

ολες καλα?? δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα ενεκα του γνωστου τρεξιματος και της αυπνιας αλλα γεννησε και η κουμπαρουλα μου και καθε πρωι παω στο μαιευτηριο!!!!

Ριτακι κατι προλαβα να διαβασω για μια δουλεια!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και πολυ πολυ πολυ θετικη ενεργεια!!!

Πασχαλιτσα μου, κατι ρωτησες για παππουδογιαγιαδες...

Καλά κρασια...οι γονεις του αντρα μου αν δεν τον παμε εμεις δεν ερχονται...εχουμε αριστες σχεσεις αλλα ειναι πολλα εσωτερικα τους θεματα στη μεση και δεν θελω να αναφερω δημοσια!

Παντως ο μικρος μας αν και ειναι πολυ χαμογαλαστος οποτε βλεπει ειτε τους γονεις μου ειτε τους γονεις του καλου μου κλαιει... αμα πεφτουν με τα μουτρα στο παιδι που ΔΕΝ τους αναγνωριζει τι θα κανει? η μηπως να ανοιξει αγκαλες...

Τεσπα και οι δικοι μου μια απο τα ιδια - πονεμενη κατασταση!

Φαιρακι, μαρσυ, andith, sue, natasaki, thenaki elenaki, xainti και οσες ξεχναω απο βιασυνη φιλακιαααααααααααααα, φιλακια πολλα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Mπουμπουκααααααααα μου.....υπομονη βρε κοριτσακι μου!!!

Thena...η Πηνελοπη σε ευχαριστει για τα κομπλιμεντα:tongue::D

κι ολες σας για τα περαστικα...ειμαστε καλυτερα αλλα εχει ενα εξανθημα ακομη η μικρη λογω της ιωσης...θα περασει κι αυτο!!

Εγω της φοραω σαν αυτα τα παπουτσακια ...

ειναι ολο δερμα,ανετοτατα,με μαλακο πατο και δεν γλυστραει γιατι με τα καλτσακια εχουμε ενα ζητημα στο μαρμαρο..

ειναι παμφθηνα επισης...

http://cgi.ebay.co.uk/tula2shoes-SOFT-LEATHER-BABY-FIRST-Toddler-SHOES-/220685115932?pt=UK_Baby_BabyShoes_BabyShoes_GL&var=&hash=item7913a2f821

Κλαησπερα σε ολες τις μανουλες και τα μπεμπακια!!!!

Αχ τρεχω και δεν φτανω....τι να πουν και οι μανουλες με 2 ή 3 παιδια....

Marsolan περαστικα στη μικρη Πηνελοπη

Ριτα σου στελνω και εγω ολη τη θετικη ενεργεια, μακαρι να πανε ολα οπως τα θες!!!

Ο μικρος μου ζουζουνευει ολο και περισσοτερο, τον καλομαθαινει και η μαμα μου, να δουμε τι γαιδουρακι θα γινει.....

Τα 1-2 ξυπνηματα τη νυχτα εχουν γινει 3-4, εχουμε βγαλει και ενα εκζεμα στο μαγουλακι κατα τα αλλα ολα καλα....

Καλο τριημερο σε ολες, πολλα φιλια!!!!!!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

Ριτακι σου στελνω κ γω θετικη ενεργεια!!

μπουμπουκα φιλακια!!!

μαρσολαν περαστικααααααα!!!λιγο καθηστερημενα!!!!

τις τελευταιες μερες μαθαινω τη παπαρουνα να κοιμαται μονη της!χωρις κουνημα εννοω και τα παμε πολυ καλα!λιγο μυξοκλαιει κ της τραγουδαω νιαου βρε γατουλα ψυθιριστα κ κοιμαται σε ενα λεπτο!!φυσικα ομως ξυπναει κατα τις 3-4 για να ερθει να κοιμηθει στο κρεββατι μαζι μου μεχρι τις 9!αυτο να δω πως θα κοψουμε!!

rXrPp3.png

(((((λουλούδες μου)))))

Τι μου κάνετε; Πώς είστε;

Δεν θα μείνω γιατί ίσα που προλαβαίνω να κάνω ένα ντουζάκι και να ταβλιαστώ για κανά δίωρο. Ο μικρός έχει αποκτήσει τη συνήθεια να ξυπνάει άνα τετράωρο και να πίνει γάλα. Αυτό δεν το έκανε ούτε δύο μηνών. Τραβούσε κάτι δεκάωρους συνεχόμενους ύπνους! Τέλεια ήταν! Τώρα ανά τετράωρο έχουμε κλάματα, τσιρίδες και υστερίες μέχρι να μπει η μπουκάλα στο στόμα... αχ...

Κορίτσια, σχετικά με τα παπούτσια να πω κι εγώ αυτό που ξέρω; Από τη στιγμή που το παιδάκι στηρίζεται στα πόδια του και στέκεται όρθιο, ακόμα και με βοήθεια, πρέπει να έχει πολύ καλή στήριξη το ποδαράκι και να είναι κατά κάποιον τρόπο "δεμένη" η περιοχή του αστραγάλου. Για αυτό πρέπει να φοράμε παπουτσάκια καλής ποιότητας όλες τις ώρες που το παιδί είναι ξύπνιο και δραστηριοποιείται. Εγώ του πήρα Kickers ημίμποτα, με σκληρό πάτο, με καμάρα, ανατομικά, δερμάτινα μέσα - έξω κ.λπ. κ.λπ. δηλαδή παπουτσάκια καλών προδιαγραφών. Χωρίς αυτά παρατηρώ ότι δεν έχει καλή στήριξη γιατί γλιστράει ή γιατί στέκεται στις μύτες ή γιατί στην προσπάθεια να σηκωθεί "σπάει" ο αστράγαλος κ.λπ. Από τότε που άρχισε να σηκώνεται, με το που ξυπνάει, του βγάζω τις φόρμες του ύπνου και του φοράω παντελονάκι μαλακό, τα παπούτσια του και είναι έτοιμος να κατακτήσει το σπίτι! Δείτε το λιγάκι και ρωτήστε και γιατρό. Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι σωστό τώρα που προσπαθούν να σηκωθούν, να σταθούν όρθια και να κάνουν βηματάκια να φοράνε μαλακά παπουτσάκια. Ααααα και κάτι άλλο που μας είπε η γιατρός : όταν το παιδί σηκώνεται, πρέπει να ελέγχουμε αν πατάει ολόκληρο το πέλμα ή όχι. Αν στέκεται στις μύτες, πρέπει να επεμβαίνουμε και να αλλάζουμε τη θέση του ποδιού, ώστε να πατάει κανονικά. Αυτά ξέρω, αυτά λέω... Ελπίζω να μην σας άγχωσα. Σε κάθε περίπτωση, κάντε και μια ερώτηση στο γιατρό για να έχετε το κεφάλι ήσυχο.

Αυτά! Πάω για ντουζ. Φιλάκια!

2522daf9de.png

swGop2.png

Αύριο θα γράψω σχετικά με το "καθάρισμα" του παιδιού (εννοώ από πάνες). Αυτό είναι μια κατάκτηση που είναι λάθος να την επιδιώκουμε όσο είναι ανώριμο για κάτι τέτοιο. Προκαλεί στρες και αυτό δεν το θέλουμε.

Τέλος πάντων... θα σας γράψω τι λέει η φίλη μου η Ντολτό... αύριο, όμως.

Μάκια!

2522daf9de.png

swGop2.png

κοριτσακια μου τι κανετε??

ολες καλα?? δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα ενεκα του γνωστου τρεξιματος και της αυπνιας αλλα γεννησε και η κουμπαρουλα μου και καθε πρωι παω στο μαιευτηριο!!!!

μπουμπουκα να σας ζησει η μικρη!!!!

αχ,μου εχουν λειψει τα μικροσκοπικα μωρακιαααααααα

Τα 1-2 ξυπνηματα τη νυχτα εχουν γινει 3-4, εχουμε βγαλει και ενα εκζεμα στο μαγουλακι κατα τα αλλα ολα καλα....

ελενακι περαστικα σας....

οσο για τα ξυπνηματα νομιζω οτι ειναι επειδη τωρα εχουν το αγχος προσκολησης -αποχωρισμου...κι εμενα εχει χαλασει παρα πολυ ο υπνος του τελευταια...

φυσικα ομως ξυπναει κατα τις 3-4 για να ερθει να κοιμηθει στο κρεββατι μαζι μου μεχρι τις 9!αυτο να δω πως θα κοψουμε!!

andith μπραβο για τις προοδους στον υπνο..

Αύριο θα γράψω σχετικά με το "καθάρισμα" του παιδιού (εννοώ από πάνες). Αυτό είναι μια κατάκτηση που είναι λάθος να την επιδιώκουμε όσο είναι ανώριμο για κάτι τέτοιο. Προκαλεί στρες και αυτό δεν το θέλουμε.

Τέλος πάντων... θα σας γράψω τι λέει η φίλη μου η Ντολτό... αύριο, όμως.

Μάκια!

μαιρουλα περιμενουμε....η μανουλα σου καλα ε???

emeis telika aurio proi feugoume gia Xanthi!

Triti k Tetarti Thessaloniki

καλο ταξιδι!!!!!!!!!!!!!

αχ,θεσσαλονικη...ποσα χρονια εχω να παω.....

τα νεα μας...

χθες καναμε εμβολιο-καθυστερημενο...

απο φαγητα τα ιδια...

οσπρια,αυγο,ψαρι στον χρονο μου ειπε...

φρεσκο γαλα στα 2...

μαλλον θα συνεχισω με τον θηλασμο μου φαινεται...

υψος 70cm βαρος 8.400gr...

ειπαμε, μαλλον εχω το πιο μικροσκοπικο μωρο της παρεας...:tongue::tongue::tongue:

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

καλημερα φιλες!!!!!!!!!!!!!!!1

νατασσακι καλο ταξιδι κ να περασετε ομορφα! αν ειναι δυνατον να ξεκουραστεις κ λιγακι ....

andith καλη συνεχεια κ καλη επιτυχια με τον υπνο της ολγας μας!!!! αληθεια πως περνατε εκει ???

mpoumpou να σας ζησει το μωρακι !!!! o ηρακλης σου ?πως τα παει με τον υπνο ? γιναν καθολου φιλοι η συνεχιζει τα ιδια κ κουραζει την μανουλα???

mary γιατι καλε ο μικρος συ σου κανει τετοια??? κανενα αλμα ισως??? ο μικρος μου πατουσε(κ καποιες φορες παταει ακομα) με τις μυτες....οταν δηλαδη του κραταμε τα χερια .....οταν τον αφηνουμε μονο του να στηριζετα απο καπου σιγα σιγα βλεπω οτι παταει το πελμα . η γιατρος δεν μου εχει πει κατι σχετικο ακομα ομως . να δω ποτε θα τον παω για εμβολιο κ γω γιατι εχω να ρωτησω πολλα .

pasxalitsa μια χαρα ειναι ο μικρος σου στις μετρησεις του καλε τι ανχωνεσαι ???

κ γω που λετε θελω να τον παω σε ειδικο γιατρο γιατι (ενω δεν ειναι αρρωστος) ροχαλιζει κ ρουθουνιζει . κ ενω η παιδιατρος μας λεει οτι δεν εχει κατι (παθολογικο τουλαχιστον) εγω ανχωνομαι κ λεμε να τον παμε σε ειδικο γιατρο για να ειμαστε σιγουροι ..............

απο προχτες ο μικρος μου αρχισε να χορευει ας πουμε οταν ακουει μουσικη κ εχει τοσο γελιο ...... αλλα οταν γελαω κανει ντροπες κ σταματαει.........

η αννικο μας που χαθηκε????????????

η douar????????????????????

η 3xmama?????????????

η xainti???????????????????????????

η κουμπαρα η Θενα???????????????????????

ευχομαι ολα να πηγαινουν καλα

88M1p3.pngycQap3.png

κοριτσια μου να ρωτησω κατι μηπως ξερετε να με βοηθησετε?

θελω να παω λ.κηφισιας (στο δαχτυλιδι, στο κοσμοπολις περιπου αν ξερετε) ......... πως θα παω με συγκοινωνια?ξερει καμια να μου πει ????

88M1p3.pngycQap3.png

ριτακι απο Πειραια μαλλον με μετρο μεχρι mall και μετα ειναι διπλα...

λογικα θα περναει καποιο τοπικο να σε παει λιγο πιο κει...

θα πας και πιο γρηγορα...

αλλιως με το 040 μεχρι Συνταγμα και μετα υπαρχει λεωφορειο που κανει σταση εκει αλλα δεν ξερω ποιο...

τα Μαγιόπαιδα

με τρενο εννοεις pasxalitsa μου ??? γιατι μετρο δεν εχουμε στον πειραια.

ο προαστιακος μου ειπαν επισης οτι ειναι κοντα.

αλλα δεν εχω ξαναπαρει κ δεν ξερω τι γινεται με τα δρομολογια

αν παω mall μετα μπορω να παρω πχ ταξι κ να πω . καταλαβες σε ποιο υψος εννοω οταν λεω κοσμοπολις???

88M1p3.pngycQap3.png

ναι με τρενο...ο προαστιακος σταματαει στο μαλλ...

μην σου πω οτι απο mall πας και με τα ποδια που λεει ο λογος...

ειναι πολυ κοντα...

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...