Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια...

τι νεα??

Εμεις επιτελους καλα!!!Η μικρη εχει συνελθει απο την ιωση που μας ταλαιπωρησε και ανασαινουμε ανακουφισμενοι πλεον...Βεβαια το κορμακι της ειναι γεματο εξανθηματα αλλα η παιδιατρος μας ειπε οτι ειναι φυσιολογικο μετα την ιωση να συμβαινει αυτο!!

Τα παπουτσια δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ορθοπεδικα βρε σεις....Δεν εχει νοημα...ισα-ισα που μεσα στο σπιτι τα παιδια πρεπει να φορανε παντοφλακια με μαλακο πατο ή μονο καλτσακια...οταν αρχισουν να περπατανε για τα καλα κι εξω απο το σπιτι απλα καλο ειναι να ειναι πιο σκληρος ο πατος του παπουτσιου..

κι εγω ακομη με μαλακα δερματινα ή υφασματινα την εχω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ολα τα παπουτσια εχουν την καμαρα μεσα...οκ μπορει καποιο κακης ποιοτητας να μην εχει αλλα ακομα κ ενα καλο πανινο εχει

ναι τη πλατυποδια μας την ειπε ο γιατρος την επομενη μερα που γεννηθηκε που τον εξετασε στο νοσοκομειο...εχουν πολυ πλακα τα ποδαρακια του...κ αν γινουν μεγαλα σα του πατερα του (νουμερο 46-47) 8α ειναι κ αυτος γκοντζιλοποδαρος χαχαχα

Τα παπουτσια δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ορθοπεδικα βρε σεις....Δεν εχει νοημα...ισα-ισα που μεσα στο σπιτι τα παιδια πρεπει να φορανε παντοφλακια με μαλακο πατο ή μονο καλτσακια...οταν αρχισουν να περπατανε για τα καλα κι εξω απο το σπιτι απλα καλο ειναι να ειναι πιο σκληρος ο πατος του παπουτσιου..

κι εγω ακομη με μαλακα δερματινα ή υφασματινα την εχω!!

περαστικα σας κοριτσι!!!! καλη ξεκουραση τωρα :D

εγω εχω αρχισει παντως κ σκεφτομαι το κανονικο παπουτσι γιατι πιανεται κ περπαταει...οποτε μεχρι το καλοκαιρι δε θα εχει περπατησει? :rolleyes: νομιζω ενα πανινο παπουτσακι που θα ειναι κ ελαφρυ θα ειναι ιδανικο...

Διαφημίσεις

marsolan τα περαστικα μου στην κουκλιτσα σου

την παρασκευη κοριτσια περασα μια συνεντευξη για μια δουλεια που με ενδιαφερει παρα πολυ ............ κ σημερα με πηραν τηλ να μου πουν οτι την τριτη να παω στην εταιρεια για δευτερη συνεντευξη (υπαρχουν 3 σταδια) αχ αχ στειλτε μου σας παρακαλω την θετικη σας ενεργεια την τριτη να πανε ολα καλα κ να με ξανακαλεσουν κ στο τριτο σταδιο

88M1p3.pngycQap3.png

ritaki ευχομαι τα καλυτερα για τη νεα δουλεια ομμμμμμμμ:tongue:......χαθηκεσ πολυ κ θα σε μαλωσω:tongue:

fairy δεν ειναι ολα τα παπουτσια ανατομικα ...τα αθλητικα κ πανινα δεν ειναι κανενα δεν εχουν την καμπυλη κ νομιζω επιτιδεσ δεν θυμαμαι γιατι (για τουσ αθλητεσ κατι)παλια λεγαν να φορανε μονο ανατομικα (με καμπυλη δλδ)αλλα δεν κ αυτο ισωσ βοηθισει

http://www.pertsemlidis.gr/articles.php?action=view&id=9

μαρσολαν περαστικα κ φιλια στην κουκλαρα σου(καλα πολυ παιδι το παιδι σου):tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

κοριτσια κι εγω ξερω πως τα παπουτσια πρεπει να ειναι ανατομικα και μαλιστα στην αρχη πρεπει να στηριζεται καλα ο αστραγαλος...

νομιζω επιτρεπεται και χωρις καθολου παπουτσια...

λετε να κανω λαθος???????????

ριτακι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να δεις ολα καλα θα πανε!!!

marsolan περαστικα!!!!!!!!

ερωτηση...

οι παππουδογιαγιαδες σας ποσο συχνα βλεπουν το μωρο???

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

τι κανετε???να πω κ γω την αποψη μου για τα παπουτσια!!!παλια ελεγαν οτι πρεπει να ειναι ανατομικο το παπουτσι.γιατι και καλα εκανες πλατυποδια!χαζομαρες βεβαια γιατι με πλατυποδια γεννιεσαι,δεν τη παθενεις ξαφνικα!ανατομικα χρειαζεται μονο σε περιπτωση καποιου προβληματος!

τα πρωτα παπουτσια πρεπει να ειναι σταθερα με μαλοκο πατο για να μπορει να λυγιζει οταν το νινι περπαταει!οχι αθητικα γιατι συνηθως εχουν σκληρο πατο!αλλα λενε οτι καλυτερα ξυπολυτο μαθαινει το παιδι που νιωθει καλα το ποδι του στο πατωμα!οποτε εγω προτεινω ξυπολυτα στο σπιτι,με καλτσες φυσικα! κ παπουτσακια εξω.

fairy κ μας μας πειρε σταρακια ο μπαμπας μας!(κ γω τα αγαπω,περνω συνεχεια!)τα περιμενουμε πως κ πως!(μας εχει στειλει δεμα!!)κ της πηρε ολα τα μπενετον σχεδον!ειχαν 80% εκπτωση!κ κατι καλοκαιρινα τελεια!!

rXrPp3.png

για τη πλατυποδια ειναι οπως τα λεει η andith κ εμας ετσι ειπε ο γιατρος...γεννηθηκε, εχει πλατυποδια κ τελος χαχαχα γκοντζιλακι θα ειναι...να μην ανησυχω κ να μην τον παιδεψω αν καποιος θελει να μου πουλησει ανατομικα

τωρα τα αθλητικα κ πανινα σιγουρα τουλαχιστον αυτα που παιρνω εγω εχουν καμπυλη γιατι εγω αν το παπουτσι δεν εχει υποφερω...εγω πρηζομαι πολυ κ γενικα με πονανε τα ποδια μου κ πρεπει οπωσδηποτε να εχουν καμαρα...οποτε σιγουρα οτι παιρνω εχει...

μεσα στο σπιτι του φοραω παντοφλακι για να μη γλυστραει ...με τη καλτσα τρωει τα μουτρα του χαχαα/....παπουτσακι κ εγω μονο εξω του φοραω πιο πολυ για το κρυο αλλα κ για να μαθει την αισθηση πλεον αφου θα περπατησει σε λιγο καιρο

Διαφημίσεις

με αφορμη το γιογιο της Νατασας καθησα κ κοιταξα λιγο ποτε οντως μπορουμε να ξεκινησουμε...κ βρηκα αυτα

http://www.pottytrainingconcepts.com/A-Potty-Training-Readiness-Signs.html

εσεις τι λετε? εγω δε νομιζω πως αυτη τη στιγμη καταλαβαινει το κανω κακα....λετε απο τον χρονο κ μετα να μπορεσω?

καλημερα...

ολες καλα?

εμενα μετα απο 1 εβδομαδα περιπου το παιδι μου επιτελους κοιμηθηκε λιγο καλυτερα το βραδυ...

ολα τα προηγουμενα βραδια με ξυπναγε καθε 1-1,5 ωρα...

χτες φτου μην τον ματιασω κοιμηθηκε απο 10,30-12,30 ξυπνησε για φαι...ειχαμε κατι ξυπνηματα μεχρι 1,30 μετα κοιμηθηκε μεχρι 3,30 και μετα ξυπνησε 6.30 παλι για φαι...και τωρα κοιμαται

μαιρουλα καλυτερα η μαμα σου?

douar ο μπαμπας?

3xmamma ολα καλα?

anniko????

ritaki με την δουλεια???

natassaki κι εσυ?

θενα o γιοκας σου? ηρεμησε λιγακι???

μπουμπου?????

ελπιζω και οι υπολοιπες να ειστε καλα.....................

fairy δες εδω...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20508

το ειχα βρει το θεμα πριν γεννησω και ειχα πει πως οταν γινει 3 μηνων θα το κανω αλλα δεν το τολμησα...

ειναι πιστευω καθαρα θεμα αποφασης της μαμας...

εγω παντως οταν χρονισει που θα ειναι καλοκαιρακι και θα παμε και εξοχη θα το κανω σιγουρα...

τα Μαγιόπαιδα

Γεια σας κοριτσακια!!!

3ημερο μπροστα μας, αλλα δεν ξερω αν θα φυγουμε οπως λεγαμε γιατι ακουω για χιονια στα ορεινα και το χωριο μας ειναι ορεινο και πιανει χιονι..Αν δεν ειχα το μωρο και δεν ημουν εγκυος δεν θα με ενοιαζε αλλα σκεφτομαι και τη διαδρομη μην μας δυσκολεψει...Θα αποφασισουμε τελευταια στιγμη..

Ο γιος μου εχει αρχισει και γινεται τσαντιλας αν δεν του κανεις το χατιρι..Χτες μου ειπε η μανα μου, επειδη δεν τον πηρε αμεσως αγκαλια ο παππους του με το που μπηκε στο σπιτι, ξαπλωσε κατω και χτυπιοταν!!! Δυο φορες το κανε!! Και οσο του λες οχι επιμενει να ξανακανει αυτο που δεν πρεπει...Για να δουμε σε τι μαναρι θα εξελιχθει...

Πασχαλιτσα παλι καλα που ηρεμησε λιγο ο μικρουλης σου, να κοιμηθεις κι εσυ...Μακαρι να το κρατησει...

Ριτακι σου ευχομαι να παρεις τη νεα δουλεια!!! Καλη τυχη!!!!

marsolan φιλια στη μικρη σου, να ναι ετσι καλα απο δω και μπρος!

Σχετικα με τα παπουτσια, δεν το χω ψαξει το θεμα, απλα θεωρω οταν αρχισει να περπαταει ειναι καλο να χει ενα σταθερο παπουτσακι.Του πηρα ενα ζευγαρι αθλητικα με σταθερο πατο και του τα βαζω οταν παμε βολτα.Μεσα στο σπιτι φοραει παντοφλακια και καλτσες.

Και οσο για το θεμα της πανας, πιστευω θα αρχισω προσπαθειες να του την κοψω οταν θα καταλαβαινει περισσοτερα το παιδι και θα μπορεις να του εξηγησεις καποια πραγματα..Ειναι μωρακι ακομη...

Ελπιζω να ειστε ολες καλα και να περασετε ομορφες αποκριες!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλησπερα κοριτσαρες μου !!!!!!!!!!!!!!

πριν λιγο μαζευτηκαμε εγω κ ο γιος μου :tongue: πηγαμε σουπερ μαρκετ (θα μας τα φερουν σπιτι) κ βολτα σε βιτρινες κ μετα για καφε..... ωραια που ηταν !!! μου εφτιαξε η διαθεση .μονο που παγωσαν τα χερακια του λιγακι. οποιος αγνωστος του μιλουσε τον χαιρετουσε ..... καμαρωνα εγω η κουκουβαγια μανα κλασικα !

μονο που δενε χω μαγειρεψει για μενα κ τον αγγελο σημερα ............ κατι προχειρο μαλλον θα κανω θα δω. ο μικρος κοτοπουλο σημερα με χυλοπιτουλες κ ντοματουλα .....

αχ σημερα υποτιθεται θα με παρουν τηλ απτην δουλεια, να μου πουν την ωρα για το ραντεβου της τριτης..... αχ αντε να χτυπησει το τηλ ν αμου φυγει κ αυτο το ανχος .....στειλτε στειλτε εσεις θετικη ενεργεια φιλες μου .

88M1p3.pngycQap3.png

ritaki ολα καλα θα πανε να δεις!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσακια οποια θελει ας μου στειλει το mail της...

να στειλω κατι απιστευτο που μου εστειλαν...ειναι pps και δεν μπορω να το ποσταρω...

τα Μαγιόπαιδα

pasxalitsa moy ειδα το mail σου ................συγκλονιστικο πραγματικα το τι καταφερα η κοπελα αυτη . ποσο θεληση για ζωη ειχε ...........κ μεις το βαζουμε κατω με μια χαζομαρα που ουτε καν εχει να κανει με την υγεια μας αλλα με καθημερινες χαζομαρες. τα λεω για να τα ακουσω κ γω πρωτη κ καλυτερη

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...