Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα....

μα καλα που πηγατε ολες.?????

το ριτακι μαλλον θα τρεχει με την δουλεια........

αναρωτιομουν κι εγω που να ειναι.............

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

hellos κ παλι...εγω προσπαθω να τελειωσω το διορθωμα των εργασιων...αλλα μολις ηπια μια dark cherry mocha κ την απολαυσα χεχε

με αφορμη το γιογιο της Νατασας καθησα κ κοιταξα λιγο ποτε οντως μπορουμε να ξεκινησουμε...κ βρηκα αυτα

http://www.pottytrainingconcepts.com/A-Potty-Training-Readiness-Signs.html

εσεις τι λετε? εγω δε νομιζω πως αυτη τη στιγμη καταλαβαινει το κανω κακα....λετε απο τον χρονο κ μετα να μπορεσω?

εδω τριγυρω ειμαι.δεν εχω τα κεφια μου γιαυτο χανομαι ........

ο μικρος μου μια χαρα ... με τρελαινει συνεχεια.ολο καινουργια κολπα ... μαγαλωνει καθε μερα ολο κ περισσοτερο .

εσεις?τα νεακια σας?

h douar η 3xmama εμφανιστηκαν καθολου ??????

κουμπαρουλα μην στεναχωριεσαι , ειμαι σιγουρη οτι κανεις το καλυτερο κ για 3 σου παιδακια κ φαση περναει η γιωργος κ σε λιγο θα ειναι παρελθον

88M1p3.pngycQap3.png

να μη χανεσαι ριτακι...εδω ειμαστε να σου φτιαξουμε το κεφι :)

κ εγω καλα ειμαι...προσπαθω να πουλησω τα πραγματα του μικρου χιχι...εδωσα το πρωτο καροτσι που ειχα (εχω παρει αλλο απο τον Νοεμβρη) να ναι καλα το ebay

κ τωρα προσπαθω να πουλησω την αλλαξιερα...δενε χω καθολου αποθηκευτικους χωρους :(

Διαφημίσεις

καλα κανεις fairy μου . κ εγω θελω καποια να τα δωσω καποια να τα πουλησω (το ριλαξ κουνια, το καροτσι αποστειρωτη κτλ) αλλα δεν ξερω τα κραταω κ ολο το αναβαλω. αλλαξιερα θα παρεις αλλη ????βρηκες κατι ηδη?

γιατι το να σκυβεις συνεχεια θα σε τσακισει

ο γιωργης σου ????

ανοιγουν prenatal mega στην γειτονια μου κ θα εχουν πολλες προσφορες..... οποια ενδιαφερετε να την ενημερωσω σχετικα.

88M1p3.pngycQap3.png

καλα κανεις fairy μου . κ εγω θελω καποια να τα δωσω καποια να τα πουλησω (το ριλαξ κουνια, το καροτσι αποστειρωτη κτλ) αλλα δεν ξερω τα κραταω κ ολο το αναβαλω. αλλαξιερα θα παρεις αλλη ????βρηκες κατι ηδη?

γιατι το να σκυβεις συνεχεια θα σε τσακισει

ο γιωργης σου ????

εχω αυτη

http://www.mothercare.com/Cosatto-Easipeasi-Changer-Kaleidoscope-Dresser/dp/B002HEMXFC?ie=UTF8&ref=sr_1_1&nodeId=42855041&sr=1-1&qid=1299158844

κ θελω να παρω σιφινιερα κ να βαλω απο πανω το μαξιλαρακι να τον αλλαζω εκει...δεν εχω χωρο βλεπεις κ για τα δυο στο δωματιο του

το ριλαξ το πουλησα κ αυτο.... :)

ο μικρος μου ειναι καλα...αντρακι πλεον :) εχουμε αρχισει κ επικοινωνουμε κ με αγκαλιασε σφιχτα εχθες κ πλεον νομιζω πως δινει φιλια κ το καταλαβαινει :) δεν ανοιγει απλα το στομα να με γεμισει σαλια....χιχιχιχ

μην στεναχωριεσαι ριτακι :) για ολα υπαρχει λυση...μπορει τωρα να σου φαινεται βουνο αλλα σιγουρα θα ερθει κατι καλυτερο

λεω για ανοιξη/καλοκαιρι να παρω στον Γιωργακη μου κοκκινα converse...θα παρει κ η μαμα βεβαιως χεχε...να φοραμε τα ιδια...καθε ανοιξη παιρνω πανινα παπουτσια κ τα λιωνω στη κυριολεξια...κ φετος λεω να παρω κοκκινα μποτακια κ να παρω τα ιδια κ στον μικρο...αχ πως θα πεισω τον πατερα του να παρει κ εκεινος χιχιχιχ

ευχαριστω ρε φιλεναδα.δεν χρειαζεται να πω τιποτα, καταλαβαινεις.....

οντως ρε κοριτσια εχουν μεγαλωσει κ επικοινωνουμε πλεον κανονικοτατα. εμας θα σας ακουστει τρελο αλλα λεει κατι σαν "ελα" το "λ" δεν το λεει φυσικα καθαρα. το λεει στον σκυλο ομως κ κουναει το χερι του για να ρθει ........τυχαιο????? χαιρεταει οταν εχει κεφια κ φιλαει....ανοιγει το στομα κ κανει ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΑ επισης οταν τον κραταω αλλα μιλαω αλλου βαζει δυναμη στο πηγουνι μου γι αν αμου μετακινησει ο προσωπο να τον προσεξω. οταν βαφομαι μου πιανει τις φλεβαριδες κ εχει τοσο γελιο . κανει ματακια κ ντροπες. με τον σκυλο εχει τρελα.πιανει το μπαλακι του κ του πεταει κ παιζει μαζι του (γελαει με την ψυχη του εκει) τι αλλο ??? εχει αδυναμια στον πατερα του ομως κ του κανει τα απιστευτα ...........

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

θα εισαστε τελειοι !!!!!!!

αληθεια δεν υποτιθεται οτι τα πρωτα παπουτσια πρπει να ειναι ορθοπεδικα??? κατι τετοιο εχω ακουσει .....

εγω του εχω παρει κατι αθλητικα (οχι αγκαλιτσας, κανονικα) αλλα με αυτα δεν μπορει να σταθει κ τα βγαζει (ενω ξυπολυτος μενει ορθιος χωρις υποστηριξη) κ μην φαναστειτε οτι ειναι μεγαλα του . απλα δεν ειναι μποτακι , ισως γιαυτο τα βγαζει λετε?(τωρα μου ηρθε η απαντηση!):idea:

88M1p3.pngycQap3.png

ορθοπαιδικα??? πρωτη φορα το ακουω αυτο...εμενα ακομα δεν φοραει με σκληρο πατο, τωρα θα τον αρχισω...εχει κ πλατυποδια αλλα οι γιαροι μας ειπαν πως κανενα παιδακι δεν εγινε καλα με τα ειδικα παπουτσια πλατυποδιας κ απλα υπεφεραν...το ιδιο κ ο πατερας του...

απ οτι εχω καταλαβει απλα τα δοκιμαζουμε στα ποδια τους να καθοντε καλα

κ εμενα τα βγαζει κ του φοραω μποτακια συνηθως γιατι θελω να μαθει στο παπουτσι πριν περπατησει...τωρα πιανεται απο παντου κ παει περα περα κ ευτυχως τα φοραει πλεον κ ολη μερα στον παιδικο

οχι οχι δεν μου το εχει πει ο παιδιατρος.για την ακριβεια την προηγουμενη φορα που την ρωτησα μου ειπε ακομα ν αμην παρω παπουτσι κανονικα(ασχετα που εγω πηρα ενα αθλητικο) καπου το εχω ακουσει ομως.αλλα μην ανχωνεσαι καλε μπορει η να μην θυμαμι καλα εγω η να μου ελεγαν μπουρδες.....

ta πανινα ειναι ανατομικα? εχουν αυτην την καμπυλη μεσα? δεν εχω ιδεα τι πρεπει κ τι οχι.

μην ανχωνεσαι εσυ ομως απο κατι που πεταξα εγω βρε

οτι ο μικρς εχει πλατυποδια στο ειπε η παιδιατρος???

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...