Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Mary ναι τη Δευτερα ξεκινα....αλλα τι αλλο ευχομαστε τη Τσικνοπεμπτη? αφου στην ουσια ειανι η τελευταια φορα που τρωμε τοσο κρεας υποτιθεται χαχαχαχα

εγω δε τα ξερω αλλωστε τα θρησκευτικα...εδω στην Αγγλια τα ακολουθω οσο μπορω μονο κ μονο να μην χασω την επαφη με την κουλτουρα μας χεχε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσακια τι κανετε???

να πω μπραβο στον λουκουμο που κανει κακακια στο γιογιο!κ που σηκωθηκε φυσικα!!!το καθε παιδακι εχει το ρυθμο του νατασακι!don't worry!!δεν εχει σημασια ποτε κανουν κατι αλλα οτι το κανουν!!

thena μου να σε ρωτησω,λογοθεραπεια γιατι κανει ο γιωργακης σου??εμεις δεν ντυθηκαμε τιποτα,μαλλον θα της παρω μια φουστιτσα μπαλαρινας tutu δεν τα λενε αυτα??

φιλακια σε ολες!!κ καλο μηνα να εχουμε!!!

rXrPp3.png

νατασσακι ΜΠΡΑΒΟ στον λουκουμο....

γιογιο κιολας βρε???

εγω λεω να τον ξεκινησω μολις χρονισει...θα ειναι και καλοκαιρακι...

πιστευω καλα θα τα παμε...

fairoula ωραια υπογραφη!!!!

μαιρουλα πολυ χαιρομαι που σε βλεπω πιο συχνα εδω...:D

θενακι κι εγω αυτο θα σου ελεγα...κατι του φταιει και αντιδρα...

μηπως νιωθει παραμελημενος??

ξερεις τωρα που ειναι 3 για το 1ο ειναι ακομα πιο δυσκολο...

μηπως "μεγαλωσε" αποτομα???

δηλαδη μηπως εσεις τωρα με τον Ιασονακο τον βλεπετε πιο μεγαλο απ οτι πραγματικα ειναι???

ουτε εμεις ντυθηκαμε και πολυ στενοχωρηθηκα.....:(

η Αννικο τι εγινε???

το Ριτακι?

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα εχω πλυντηρια και σιδερο...

fairy που εισαι να βοηθησεις................????????

ενα πουλακι μου ειπε πως σου αρεσει κι εσενα να σιδερωνεις...

μαζι θα τελειωσουμε πιο γρηγορα...:P:tongue::D

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

καλημερα

andith ειχε προβλημα στο συντακτικο κ στη γραμματικη δλδ μπορει να ελεγε 'το παιδια' αντι 'τα παιδια' κ οι προτασεισ που εκανε ηταν μισεσ....δεν εβαζε αρθρα κ ξεχναγε ρηματα κ τετοια δηλαδη.απο τοτε που τον εστειλα νηπια ειναι πολυ καλυτεροσ εχει στρωσει πολυ αααα κ του ειναι δυσκολο να σου περιγραψει κατι που χρειαζετε πολλεσ λεξεισ κ να στο πει γρηγορα αν κ του λεω να μην βιαζετε γιατι μπερδευεται οχι οτι κεκεδιζει αλλα εκει που μηλαει σταματαει για να σκεφτει πωσ θα το πει να βρει τη σωστη λεξη ....προσπαθει δεν μπορω να πω απλα απ οτι μου λεει κ η λογοθεραπευτρια ειναι λιγο τεμπελακοσ κ γι αυτο κοβει λεξεισ.....

πασχαλιτσα η αληθεια ειναι οτι σαν μεγαλυτεροσ ειναι κ λιγο παραμελημενοσ αλλα ειναι κ στο παιδι...ο γιωργοσ χρειαζεται περισσοτερεσ αγκαλιεσ ιδικα απο μενα αλλα δεν προλαβαινω καμια φορα....η δαναη ερχαιτε μονη τησ κ στο ζηταει αυτοσ δεν εγκδιλωνεται κ πρεπει εγω να τον περνω αγκαλια αλλα με αυτα κ με κεινα πολλεσ φορεσ χωρισ να το θελω τον παραμελω:-( κ εχω κ πολλεσ απετησεισ απο τον Γιωργο.....να ειναι φρονιμοσ ησυχοσ πραγμα σπανιο κ ετσι ολο τον μαλωνω....εχει κ αυτοσ τα δικια του τι να λεμε τωρα.

ενα παιδακι στο κολυμβητηριο μοναχοπαιδι αυτο κοντα στα 4+ εκει που αλλαζαμε αρχισε να τραβαει τα μαλλια του να δαγκωνεται κ να ριχνει μπουνιεσ στο κεφαλι του ειχε τασεισ αυτοκαταστροφικεσ:confused: η μανα του του ελεγε σταματα αλλα ειναι περισσοτερο απο αυτο που εβλεπε.....το παιδι θελει να ξεσπασει καπου κ με το να τα εχουμε ολο μη κ μη κ στρατιοτακια δεν ειναι υγειεσ....αυτο λεω κ στον Αηδονη να τον αφυνει να φωναζει κ να κανει τρελεσ μεσα στο σπιτι...να ξεδινει λιγο...τι να πω με εβαλε σε σκεψεισ ο μικροσ τησ:(

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

thena παιδι τεμπελικο δεν υπαρχει :) πρεπει να βρειτε εναν τροπο κ κυριως η δασκαλα να τον κανει να σκεφτει στον δικο του χρονο....χωρις βεβαια να εχω πληρη εικονα κλπ θα ελεγα οτι ο Γιωργακης μαλλον εχει δυσλεξια (ειμαι κ εγω δυσλεκτικη 68% ;) )

στη λογοθεραπεια τι ακριβως ειπαν? οτι απλα ειναι τεμπελης? εγω θα ελεγα πως εχει τον δικο του τροπο να μαθαινει κ πρεπει να τον ανακαλυψει με την βοηθεια σου κ των δασκαλων του

πασχαλιτσα κ εγω σιδερο σημερα χεχε

γεια σας φιλεναδιτσες! μπηκα να πω ενα γεια στα γρηγορα, τοχω ριξει στη δουλεια...

Θενα απ'οτι βλεπω απο σενα που εχεις μεγαλυτερη εμπειρια, εχουμε να περασουμε πολλα με τα παιδακια μας καθως μεγαλωνουν...Καλη δυναμη σε ολες τις μανουλες!

Σας φιλω!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλησπερα!!!!

thena mou γι αυτο σε ρωτησα!που λεει η fairy!επειδη εχω κανει 2 σεμιναρια για τη δυσλεξια,τα παιδακια που εχουν δυσλεξια το δειχνουν κ στη συμπεριφορα κ χρειαζονται αλλο τροπο αντιμετωπισης!κ κανονικα δεν χρειαζονται λογοθεραπευτη,γιατι δεν εχουν προβλημα στο λογο στην ουσια αλλα λειτουργει με διαφορετικο τροπο ο εγκεφαλος τους!χρειαζετε παιδαγωγος που ειδικευεται στη δυσλεξια!η δυσλεξια ειναι γενικοτερη εννοια,υπαρχουν διαφορα ειδη δυσλεξιας!δεν εχω κ τις σημειωσεις μου μαζι κ πανε 2-3 χρονια που τα εκανα!!θα ρωτησω κ τη νυφη μου,που κανει κ μαθηματα σε παιδακια(ειναι φιλολογος,κ γω αυτο ξεκινησα να σπουδαζω αλλα δεν με ενδιεφερε καθολου κ δεν το εχω τελειωσει).Βεβαια οταν παει σχολειο θα φανει καλυτερα!αλλα υπαρχουν τεστακια που μπορει η λογοθεραπευτρια να του κανει για να καταλαβετε τι ακριβως συμβαινει.

rXrPp3.png

sue ευχαριστουμε πολυ ειχαμε οντως μηνογενεθλια προχτες!γιαναμε κ μεις 9 μηνων!!

η δεσποινις κοιμαται απο τη μια!!να δω ποτε θα ξυπνησει να φαει!!

Ριτα που εισαι???

φιλακια φιλακια φιλακια!!

κ να πω οτι πολυ στενοχωρηθηκα για τους 2 αστυνομικους!ηταν 22 κ 23 ετων!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

οχι κοριτσια δεν μου εχει πει κατι για δυσλεκτικοσ.....αυτο το τεμπελεισ το λεμε γιατι ενο μπορει να πει το 'ρ' το λεει 'λ' για πιο γρηγορα δλδ μου ζηταει νερο κ μου λεει θελω νελο κ του λεω πεσ το σωστα κ μου το λεει ανετα σωστα...τωρα ειναι διπλα μου κ μου λεει 'γιατι ο μπαμπασ αργει να εφει?' κ του λεω πεσ το σωστα κ μου το ειπε σωστα το 'ερθει' να γιατι τον λεμε ταμπελη:tongue: μπορει να το πει αλλα δεν θελει να κουραζετε κ να ζοριζεται;) οχι τιποτε αλλο μου κολλαει κ τη Δαναη :confused:

εσεισ τι λετε δυσλεκτικο παιδι:?:

fairy εγω θα ελεγα η ωραιοτερη γευση του γλυκου:tongue:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

στην Ελλαδα οι λογοθεραπευτες ειανι αυτοι που ασχολουντε με μαθησιακες δυσκολιες...δεν ειναι απαραιτητο να ειναι θεμα λογου στην ομιλια, αλλα ο λογος της σκεψης. ειναι ελαχιστοι οι παιδαγωγοι που καταννοουν την δυσλεξια κ γι αυτο σπανια αντιλαμβανεται ο δασκαλος το προβλημα κ απλα λεει το παιδι ειναι τεμπελικο η δε στροφαρει οπως ειχε πει σε μενα στην πεμπτη δημοτικου

η δυσλεξια ειναι κατι που αντιμετωπιζεται αλλα πρεπει να γινει στον χωρο του παιδιου κ αναλογα με τον τροπο σκεψης του κ οχι να καθοδηγηθει απο τους γυρω κ να προσπαθησουν να το κανουν να υιοθετησει εναν Α τροπο

δεν ειναι κατι που πρεπει να ανησυχεις...αν βεβαια ειναι δυσλεξια, ετσι δε μπορω να κανω διαγνωση χαχα....αλλα το 99% ανθρωπων εχουν καποια μαθησιακη δυσκολια, κανενας εγκεφαλος δεν μπορει να αναπτυχθει τελεια

οτι αλλο θες κ μπορω να βοηθησω ειμαι στη διαθεση σου :)

οχι κοριτσια δεν μου εχει πει κατι για δυσλεκτικοσ.....αυτο το τεμπελεισ το λεμε γιατι ενο μπορει να πει το 'ρ' το λεει 'λ' για πιο γρηγορα δλδ μου ζηταει νερο κ μου λεει θελω νελο κ του λεω πεσ το σωστα κ μου το λεει ανετα σωστα...τωρα ειναι διπλα μου κ μου λεει 'γιατι ο μπαμπασ αργει να εφει?' κ του λεω πεσ το σωστα κ μου το ειπε σωστα το 'ερθει' να γιατι τον λεμε ταμπελη:tongue: μπορει να το πει αλλα δεν θελει να κουραζετε κ να ζοριζεται;) οχι τιποτε αλλο μου κολλαει κ τη Δαναη :confused:

εσεισ τι λετε δυσλεκτικο παιδι:?:

μαζι γραφαμε :D

η δυσλεξια δεν εχει να κανει με τον λογο! εχει να κανει με τον τροπο σκεψης. το πως σκεφτεσαι κ πως αντιλαμβανεσαι φαινεται στα γραπτα κυριως αλλα κ οταν μιλαμε που μπερδευομαστε κλπ

εγω πχ να σου πω το ποσα λαθη κανω αχαχαχαχ

παντα κολλαω σε μια λεξη, ενω ξερω τι θελω να πω δεν μου ερχεται η λεξη, μου ερχοντε στο μυαλο παρεμφερης

εχω καποιες λεξεις που τις λεω αναποδα απο παιδι...δε μπορω να το αλλαξω....θα τις εγραφα αλλα δε ξερω αν θα τις καταλαβετε αφου παλι λαθος θα ειναι αχαχαχα κ τις λεω λαθος κ τις γραφω

γενικα χρειαζομαι περισσοτερο χρονο να σκεφτω, να προσανατολιστω, να αντιγραψω, δεν μπορω να ακουω καποιον να μου διαβαζει μεγαλα κειμενα δεν μπορω να παρακολουθησω κλπ κλπ

ο καθε ανθρωπος εχει κ διαφορετικα συμπτωματα δυσλεξιας κ ειναι η πιο κοινη μορφη μαθησιακης δυσκολιας

κ σου ξανατονιζω!!!!! δεν σημαινει πως ειναι χαζος κ δεν θα μπορεσει να σπουδασει!!! οποιος τολμησει να το πει αυτο ειναι για κρεμασμα!!!!!

τι να σου πω fairy Μου :roll::roll: απο αυτα που μου λεσ δεν εχει κατι δλδ στον προσανατολισμο ειναι τελειοσ κ με το παραπανω θυμαται τα παντα οπου περναμε ποτε πηγαμε ξανα ποτε ξαναπερασαμε οτι οπο εκει παμε στη δουλεια μου οτι απο την αλλη ειναι η μανα μου ...πολλεσ φορεσ με εκπλισει .....αν κ ειναι μικροσ ακομα βλεπω οτι καμια φορα μπερδευεται κ ενο ξερει κ μετραει μεχρι το 100 κ γενικα τα παει καλα με τουσ αριθμουσ οταν μου λεει την ωρα την διαβαζει αναποδα δλδ 10:15 θα μου πει 51:01:tongue: αν κ αρχιζει να τα λεει σωστα τελευται ....ναι ξερω οτι δεν ειναι κατι τρομερο η δυσλεξια ...εινα πολλα παιδια ........η ανεψια του αντρα μου μπερδευει το 3 με το ε ακομα κ ειναι 11 χρονον:!: αν κ αριστη μαθητρια εχει κατι τετοια κολληματα ....τεσπα θα δουμε πωσ θα παει...απο εξυπναδα ειναι σπιρτο οχι οτι ειναι παιδι μου αλλα πολλεσ φορεσ λεει κατι που με αφυνει παγωτο :shock: για παραδηγμα ανοιξε εδω Μασουτησ προσφατα κ πρωτη φορα που πηγαμε μου λεει 'αααα εδω ειναι σαν αυτο που ειχαμε παει στην θεσασαλονικη!:shock: που το θυμηθικε εγω το ειχα ξεχασει!

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

τα παιδια με μαθησιακες συνηθως ειναι εξυπνοτερα!!κ ο προσανατολισμος ειναι ενα κοματι των μαθησιακων!εγω π.χ. δεν βαζω τονους στις λεξεις!οσο κ αν προσπαθησα!η δασκαλα μου στη γ δημοτικου ειχε πει στη μαμα μου οτι δε θα βαζω ποτε!δεν μπορω να κατανοησω την εννοια!κ στα αρχαια ειχα προβλημα με τις περισπωμενες κλπ!αλλα αυτα που λες για το αναποδο,δεν εχει ακομα σημασια γιατι δεν εχει παει σχολειο.

fairy μου,ναι στην Ελλαδα ασχολουνται κυριως οι λογοθεραπευτες αλλα ειναι τελειως λαθος!κ οσον αφορα τους δασκαλους μαλλον βαριουνται λιγο να δωσουν σημασια κ λενε πως ειναι τεμπελικα τα παιδια!κ στα πανεπιστημια δεν κανουν πολλα μαθηματα πανω σε αυτο!τεσπα οπως ειπε κ η fairy,, δεν ειναι τιποτα, αλλα η νοοτροπια της Ελλαδας ειναι οτι δεν γνωριζουμε καλα,να ειμαστε προκατελημενοι γι αυτο.Απλα θελει αλλο τροπο εκμαθησης,ετσι κ αλλιως ο τροπος που γινετε η διδασκαλια στην Ελλαδα ειναι λαθος!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...