Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα...

αχ,χαλια ειμαι...εχει πιαστει ενα νευρο στο σβερκο μου και ξυπνησα με πονοκεφαλο......δεν μπορω να γυρισω απο την μια πλευρα....

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Καλημερα κοριτσια! Δεν σας ακουω καλα και θα σας μαλωσω...!

Νατασακι γιατι πεφτεις ετσι? Σκεψου θετικα, θα περασει το ζορι, θα ρθουν καλυτερες μερες....

Pasxalitsa τριψου λιγο μονη σου αν δεν εχεις κανεναν...Πολυ ενοχλητικο φανταζομαι...Περαστικουλια! Αυτοι οι ιμαντες για τα μωρα, απο τη μια φαινονται εξυπηρετικοι απο την αλλοι μου φαινονται καπως περιεργοι...Μου θυμιζουν λιγο λουρι σκυλου...Ξερεις κανεναν να τα χει χρησιμοποιησει, αν ειναι πρακτικα? Αν βολευουν γιατι να μην τα δοκιμασεις?

Ελπιζω οι μανουλιτσες που εχουν χαθει να ειναι ολες καλα μαζι με τα παιδακια τους!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλημερα κ απο μενα!!!!!!

καλο μηνα σε ολες μας!!!!!!!!!!!!

μακαρι να φτιαξω για ολες τα πραγματα απο δω κ περα

Kalimera koritsia.

Ti kanete? xathikame ligaki!

ego edo trexo kai de ftano kai exo kai mia psixologia....xalia :(:(:(:(!

Pantos na xerete sas skeftomai suxna kai mou leipete!

μια απο τα ιδια νατασουλι κ γω .............μηπως να κανονισουμε κανεναν καφε ??????????

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

hello!!!

edo ligo kalitera! Rita na kanonmisoume cafe alla mallon next week.

xexasa na sas po pos o gios mou den mpousoulaei alla sournetai!!! xaxaxaxa kai paei ekei pou thelei! oxi terasteies apostaseis mias kai den ton polu afino epeidi exoume plakakia kai fovamai mi xtipisei. den exo valei kai polla xalia giati fovithika opote sto mono pano sto ena xali pou exo valei kai exo epano ena kouverli.

episeis exthes ekane proti fora kaka sto giogio tou!! genika apo kairo ta kanoume pano apo ti lekani alla exthes ekatse kai sto giogio!!!

uDLqp1.png

ελα βρε νατασα αληθεια!!!! γιογιο???? αχ πως τον εμαθες?? θελω κ εγωωωωω

κ απορουσα ποτε ειναι η καλυτερη ηλικια να τον ξεκινησω...εμενα εχει καινουριο κολπο...τα κανει το πρωι, οποτε ξυπναει παιζει μονος του, χαμπαρι δε παιρνω εγω χιχιχ, τα κανει, ξαπλωνει, σηκεωνει τα ποδια κ τα κραταει κ με φωναζει ααχαχααχχαχ

hello!!!

edo ligo kalitera! Rita na kanonmisoume cafe alla mallon next week.

xexasa na sas po pos o gios mou den mpousoulaei alla sournetai!!! xaxaxaxa kai paei ekei pou thelei! oxi terasteies apostaseis mias kai den ton polu afino epeidi exoume plakakia kai fovamai mi xtipisei. den exo valei kai polla xalia giati fovithika opote sto mono pano sto ena xali pou exo valei kai exo epano ena kouverli.

episeis exthes ekane proti fora kaka sto giogio tou!! genika apo kairo ta kanoume pano apo ti lekani alla exthes ekatse kai sto giogio!!!

Απιστευτο μου φαινεται οτι τον εβαλες στο γιογιο!!!! Με το που αρχιζει και ζοριζεται του βγαζεις την πανα και πατε στη λεκανη η στο γιογιο? Σε λιγο θα κατουραει ορθιος ο γιος σου ετσι οπως πατε!

Fairy πολυ ομορφο το μαρτακι!!! Ευχαριστουμε πολυ!:D

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

entaxei ta dika sas ta ekanan noritera alla afou ta kaname torea emeis eipa na sas to po!!!

εσενα κανει αλλα που εμας δεν κανουν :wink: εδω εκανε κακα στο γιογιο!!!! δε συγκρινομαστε!!!! σκαλες μπροστα ειστε!!!!!

οποτε λοιπον τον επιασες να σφιγγεται...οκ δυσκολο για μας γιατι κ κανει με ευκολια κ μου τα κανει κ το πρωι που ξυπναει....χμμμμ.....

γεια κ απο μενα

νατασσα μπραβο σασ αν κ πολυ γρηγορα για γιογιο :wink::tongue: εμενα δεν ζοριζετε καθολου χαμπαρι δεν περνουμε ποτε τα κανει:mrgreen:

κοριτσια τα πρωινα ξυπναμε απο τισ 7 κ κουτουλαο ολη μερα δεν εχω κουραγιο να σασ γραψω μονο διαβαζω:oops::oops: σορι αλλα ειμαι κ ρακοσ αυτεσ τισ μερεσ.....χω κ στεναχορια με τον γιωργακη ....σημερα με πηρε τηλεφωνο το πρωι η δασκαλα απο τα νηπια κ μου ειπε να παω απο εκει γιατι εχει θεμα με τον γιωργο...χτυπαει κ φτινει ιδικα εναν αλλοδακο παιδακι (καλα κ αυτο ειναι ενα μπουμπουκι τα θελει ο κολοσ του)τεσπα πηγα μου ειπε οτι μου ειπε τησ ειπα κ εγω οτι νομιζει να κανει κ τημοριεσ κ τετοια ....ο γιωργοσ ειναι πολυ κυκλοθυμικοσ παρα πολυ ομωσ δεν ξερεισ πωσ να τον πιασεισ εκει που ειναι ησυχοσ ξαφνικα τα πεταει ολα κ οποιον παρει οχαροσ:confused: τον ενοχλουν τα παντα μεχρι κ η μπανανα που τρωει το πρωι στο σχολειο κατι δεν θα του αρεσει.....στο κολυμβητιριο ειπε ενα παιδακι χοντροπατατα μπροστα στη μαμα του κ δεν ηξερα τι να πω....τεσπα εχω μια ψυχολογια καπωσ γιατι προσπαθω να καταλαβω τι κανω λαθοσ:|

στο παρτι χθεσ ολα καλα εντυσα κ τα τρια ο ιασονασ ζορο εχω φοτο στο fb

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Γεια σας λουλουδίτσες μου!

Πώς είστε;

Κι εγώ, μπορεί να μην καταφέρνω πάντα να γράψω, αλλά τουλάχιστον διαβάζω τα νέα σας καθημερινά.

Θένα μην το παίρνεις βαριά. Προφανώς το παιδάκι έχει ζοριστεί με τον ερχομό του νέου μέλους και έχει τις στιγμές του. Είχε την ίδια συμπεριφορά και με τη γέννηση και όσο ήταν μωρό η Δανάη; Όταν τα παιδάκια αποζητούν την προσοχή, σκαρφίζονται διάφορα για να την κερδίσουν. Μην το παίρνεις προσωπικά και μην σκας. Απλά δες ήρεμα τι μπορείς να κάνεις για να τον βοηθήσεις να αποφορτίζεται διαφορετικά.

Εγώ είμαι καλά και το ίδιο και ο μικρός. Μας κάνει κάτι κόλπα του τύπου : κοιμάται στις 22:00 για μία ώρα και μετά ξυπνάει και κάνει του κόσμου τα χαζά ως τις 02:00 - 02:30... :roll::? Έχει βαλθεί να μας ξεκάνει!

Σας είπα; Δεν σας είπα... Τον έντυσα μαϊμού! :mrgreen: Είχα αγοράσει και κοτοπουλάκι, αλλά μετά από σκηνικό του μπαμπά του... το γυρίσαμε στη μαϊμού. Είναι πολύ αστείος! Περιμένω τη μαμά μου να μου φέρει και μια πλαστική μπανάνα για να σπάμε πλάκα! :mrgreen:

Fairy εγώ νομίζω ότι η Σαρακοστή ξεκινά την Καθαρά Δευτέρα. Λάθος κάνω; Ευχαριστούμε, πάντως, για τις ευχές και ανταποδίδουμε!

Φιλιά σε όλες!

Αλήθεια από douar και 3xmama δεν έχουμε κανά νέο; Δεν τις "βλέπω" και στο fb...

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...