Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα μανουλες

Καλη Σαρακοστη να εχουμε

εμεις ειχαμε τραπεζι ανημερα Τσικνοπεμπτης....ο Γιωργακης ντυθηκε γατος κ η μαμα "η πλυμμενη" χαχαχαχα φορεσα το μπουρνουζι μου κ τη κουκουλα των μαλλιων λες κ ειχα βγει απο το μπανιο...ωραια περασαμε...ο μπαμπας ηταν ντυμενος Χαιλαντερ μπουχαχαχα

τη παρασκευη βγηκαμε για ψωνια, το Σαββατο βολτες κ εχθες ημασταν καλεσμενοι για φαγητο.

ο μικρος ειναι συνεχεια ορθιος, κανει προσπαθειες να αφησει τα χερια :) πιανεται απο παντου κ παει γυρω γυρω....

Μαιρουλα εγω δεν τον κηνυγαω...σε οποιο δωματιο ειμαι κ κανω δουλειες εκει τον εχω κ η κλεινω την πορτα σε εκεινο το δωματιο η τον περιοριζω καπως σε καποιο χωρο...πχ τις προαλλες εκλεισα τον μισο διαδρομο με μια λεκανη με ρουχα για σιδερο, εκλεισα τη πορτα του σαλονιου κ μπορουσε να πηγαινει απο τη κρεβατοκαμαρα μας στο δωματιο του ανετα κ εγω δε φοβομουν να χτυπησει...κ στην κουζινα τον αφηνω κατω χωρις προβλημα...μονο στο σαλονι θελει κυνηγημα αχαχαχα

εγω γενικα τον αφηνω κ να πεσει...κ εχει μαθει κιολας κ προσεχει

κ τα καλυτερα νεα μας???? 3 βραδυα τωρα δεν εχει ξυπνησει ουτε μια φορα!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα! Καλη εβδομαδα!

Mary μου τι ταλαιπωρια ηταν αυτη?Απο τα δοντια θα ταν αυτος ο πυρετος..Κι εσυ περαστικουλια...Κι εγω δυσκολευομαι με το μπουσουλημα, θελω να τον βλεπω οταν κυκλοφορει μονος του και μονο οταν κοιμαται η καθεται στο παρκο ή καρεκλακι κανω αλλες δουλειες..Ειδικα τωρα με την δευτερη εγκυμοσυνη δεν μπορω να σκυβω ολη την ωρα για να τον παρω απο σημεια οπου δεν πρεπει να παει..Το κανω αλλα ειναι εις βαρος μου...Ολο το σαββατοκυριακο με ποναγε η μεση μου...Τις καθημερινες που τον κραταει η μαμα μου ειμαι πιο ξεκουραστη μπορω να πω...Και δεν ακουει οταν του λεω 'οχι" η "μη".Συνεχιζει την πορεια του! Τα δικα σας ακουνε στο οχι? Ο δε αντρας μου δεν του λεει ποτε οχι, τον αφηνει να πηγαινει και τελευταια στιγμη τον σηκωνει χωρις να του λεει τιποτα..Και μετα βγαινει η μαμα η κακια που λεει "μη"!

Ελενη μου ο δικος μου δεν γυρναει μπρουμητα αλλα γυρναει στο πλαι συνεχεια, χωνεται στις γωνιες του κρεβατιου και το πρωι τον βρισκω με το κεφαλι κατω ανασκελα..Μπορει να πιανεται ο μικρος σου και γι αυτο να ξυπναει..Αν του τριψεις λιγο την πλατουλα και τον χαιδεψεις δεν κοιμαται παλι ευκολα?

Naya πως ειναι το στηθος σου?Συνηλθε λιγο?Περιεργο που ματωσε ενω το χρησιμοποιεις συνεχεια το θηλαστρο...

Πρεπει κι εγω να κανω baby proofing...Δεν εχω παρει ακομη εξαρτηματα προστατευτικα..

Θενα καλη διασκεδαση στο μασκε!!!

Fairy ωραια θα περασατε!!! Τελειος ο γατουλης σας,ε?

Εμεις τον ντυσαμε καμηλοπαρδαλακι!!!!Ηταν ενας γλυκας!!! Ειδικα οταν μπουσουλαει που φαινεται η ουριτσα, ειναι λες κι εχουμε ενα ζωακι μες το σπιτι και γυρναει!!Του αρεσε πολυ η στολη, οταν ειδε τη φατσα του στον καθρεφτη γελαγε με ενθουσιασμο!!!Και δεν τραβαγε να βγαλει το σκουφακι-κεφαλακι...Θα τον ξαναντυσω να τον βγαλω και φωτο γιατι ειχα μεινει από μπαταριες…

Να στε ολες καλα!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

ααααααχ τι εχω παθειιιιι!!!! τι σχεδια ειναι αυτα που δημιουργησε η Στελλα!!!!!! αχ θελω κ σλινγκ κ μει ται καινουρια χιχιχιχιχιχ

της εστειλα μειλ αν μπορω να τη πληρωσω με paypal γιατι αγνωστο ποτε θα κατεβουμε ξανα Ελλαδα

Καλημερα, καλη εβδομαδα!!!

Μολις κοιμηθηκε το μπουμπουκι μου και ηρθα και εγω.

Sue ουτε εμεις ακουμε στο οχι, στεκεται μια στιγμη με κοιταει και κανει το δικο του.

Οσο για το ξυπνημα, δεν τον προλαβαινω, μεχρι να παω στο δωματιο ειναι ορθιος στα καγκελα και φωναζει "εεεεε", καποιες λιγες φορες κοιμαται με αγκαλια, αλλα συνηθως βιζοπιπιλα ενα-δυο λεπτακια.....

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Τι καλα fairy που θα βγεις! Ωραια θα ναι, θα δεις!

Μου θυμησες εμενα που ειχα βγει μονη μου, ανευ συζυγου οταν ημουν στο χωριο μου το καλοκαιρι, που ηταν ουτε 3 μηνων ακομη ο μπεμπης...Τον ειχα κοιμησει και 1 η ωρα ξετσουμισα και πηγα σε μπαρακι μετα απο πολυ καιρο..Θηλαζα μαλιστα τοτε και ειχα πει στη μαμα μου ετσι και ξυπνησει να παρει τηλ να επιστρεψω γρηγορα..Αλλα το μαναρι μου απο τοτε κοιμοταν τη νυχτα χωρις να ξυπναει για φαι και αφησε τη μαμα του και ξεσαλωσε!!! Καλα που το κανα τοτε και ξεδωσα, γιατι τωρα που ειμαι παλι εγκυος και με 2 μωρα μετα με βλεπω να αργω να ξαναβγω βραδυ...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ κοριτσια

σημερα τελευταια μερα στη δουλεια επιτελουσ .....σε λιγο φευγο κ αφου βιαζομαι ενα να ρωτησω την fairy πωσ δουλευει αυτο το paypal για βοηθα λιγο γιατι δεν θελω να βαζω πιστωτικη

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

to paypal ειναι ενας μεσαζοντας στην ουσια....μεταφερεις λεφτα απο τον εναν λογαριασμο στον αλλον...αλλα πρεπει ο αλλος να δεχεται paypal.....κανε ενα λογαριασμο κ απλα βαλε τα στοιχεια της καρτας σου....αν ο αλλος δεχεται paypal στην ουσια τα λεφτα σου θα πηγαινουν απο τη καρτα σου στο paypal λογαριασμο σου κ μετα αυτος θα τα παιρνει απο εκει κ θα τα βαζει στο λογαριασμο του

Mairoula μου σε ευχαριστω πολυ πολυ...αλλα θα πρεπει να εχεις paypal γιατι μονο ετσι μπορω να σου στειλω τα χρηματα χεχε

κατσε να δουμε τι θα πει η Στελλα

κ παλι ευχαριστω...υποχρεη!!!!!

αυτο πως σας φαινεται???

http://trendybaby.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=438&category_id=82&Itemid=66&option=com_virtuemart〈=en

fairy ωραια που θα βγεις μονη....

αν χρειαστει και δεν μπορει η Στελλα και δεν εχει η μαιρυ ...εχω εγω pay-pal κοριτσακι...πες μου αν ειναι...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...