Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ας τα ριτακι...περονοσπορος επεσε...

η θενα καλα ειναι? γιατι δεν εχει μπει αραγε?

η αννικο?

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!

σημερα παμε ικεα μαλλον...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

γεια σασ κοριτσια κ αγορια

βλεπω ολεσ περνατε καλα κ καλα κανετε εγω μετα απο 7 πλυντηρια κ αλλα τα του σπιτιου ειπα τωρα να απλωσω την κορμαρα μου την διμετρη κ να μονολογισω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:.

εμεισ τα ιδια ολα καλα ναι ναι κ απο μυξεσ καλα παμε.....τι? οχι πυρετουσ δεν εχουμε...εσεισ καλα? ...παντα καλα.....

αυταααα ......τι αλλα νεα?.......την πεμπτη? ααα ναι την τσικνοπεμπτη καλα περασαμε βγηκαμε 4 ζευγαρια πηγαμε φαγαμε ακουσαμε ζοντανη μουσικη σε εναν παιδοτοπο χωρισ τα παιδια μασ:tongue::tongue::tongue: κουφο ε? εεε να μην ξεχνιομαστε:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:.

τι? στη δουλεια αν παω? ναι ναι ακομα αλλα τουσ πηρα σημερα τηλεφονο κ ειπα οτι την δευτερα παραδιδω τα κλειδια εεε δεν παει αλλο....με τοσο λιγα που δουλευω δεν αξιζει ουτε τισ βενζινεσ δεν βγαζω καλυτερα να κατσω σπιτι μου...

αυριο τι κανω? αυριο παω στη μανουλα μου να φαμε λαχανοντολμαδεσ κ φρικασε μιαμ μιαμ παραγκελια του ΓΙωργου οι λαχανοντολμαδεσ ολοι τουσ τσακιζουμε εκτοσ του μπαμπα μασ που θα φαει φρικασε αν κ εμεισ θα φαμε κ απο τα δυο χιχι.

την δευτερα το απογευμα θα παμε σε μασκε παρι γενεθλιων σουπερ θα ειναι για τα μικρα εχω κ μια στολη ζορο για τον ιασονα μπορει να του την βαλω αν του κανει:tongue:

αυτα τα λιγα ...με κουρασατε πολυλογουδεσ αντε φιλακια πολλα καλο σ/κ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

καλησπερααα

ρε κορίτσια σημερα μετα απο τοσους μήνες με το θήλαστρο μάτωσε πάλι το στήθος μου... και μιλάμε για αίμα όχι άστεια... τεσπα ευτυχως δεν πονάει σχεδον καθόλου.

πως να κανεις ασφαλες το σπιτι σου για το παιδι...

ναι πήραμε φούσκες για να ντυσουμε τις γωνίες απο τραπεζάκια κλπ και θα παω και ενα jumbo για τάπες για πρίζες

όλες καλά???

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

αμαν καλε τι θα γινει με σενα κοψτο επιτελουσ ....τα θεσ κ για το αλλο το μωρο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:οταν ερθει φυσικα αλλα απ οτι βλεπω δεν θα μινει τιποτα:mrgreen::mrgreen:

παω για νανακια κοριτσακι πολλεσ καληνυχτεσ

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

θενα εχεις πολυ πλακα οπως τα λες...

naya εχει το ικεα ταπες για πριζες και αλλα ειδη για προστασια...

εμεις πηραμε καποια...μια φιλη που τα εχει δοκιμασει μου ειπε οτι ειναι καλα...

κριμα που σου ματωσε...ευτυχως που δεν πονας...

εμενα βρε κοριτσια ολη νυχτα ξυπναει για φαι και την ημερα μπορει να κανει και 5 ωρες να φαει...

γενικα τον ταιζω οταν πειναει και δεν ξερω αν κανω καλα...

λετε να πρεπει να του βαλω προγραμμα και να του δινω συγκεκριμενες ωρες φαι και οσο τρωει???

τα Μαγιόπαιδα

Καλημερα!!!!!!

Θενα εχεις πλακα ετσι που γραφεις....περαστικα σας και καλη ορεξη!!!!

Naya δεν ξερω να σου πω, για εμενα το θηλαστρο ηταν μια αποτυχια, τουλαχιστον δεν πονας.

Rasxalitsa εμεις εχουμε ενα προγραμμα την ημερα(καθε 4-5 ωρες), αλλα το βραδυ και εγω οταν ξυπναει τον βαζω στο στηθος.

Ερωτηση: Το βραδυ τα μωρακια σας γυριζουν μονα τους; Ο δικος μου κοιματε μονο μπρουμητα και δεν αλλαζει, ισως για αυτο ξυπναει, επειδη πιανεται;;

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

καλημεραααα

ελενη εμενα παντα ετσι κοιματε αλλα μονο ετσι δεν ξυπναει αν τον αφυσω ανασκελα καποια στιγμη σιγουρα θα ξυπνησει ενο μπρουμυτα κοιματε σαν πουλακι....μηπωσ ζεστενετε .....εγω εχω 3 μερεσ δεν του βαζω καλτσεσ στον υπνο κ κοιματε καλυτερα γιατι τα πρωινα εκαιγαν τα ποδια του.

πασχαλιτσα εμενα η γιατροσ μου ελεγε να τον σκαω στο φαι την ημερα για να κοιματε το βραδυ κ πραγματικα ετσι κανω ...το βραδινο γαλα τοπυ το δινω οταν ξυπναει το απογευμα μετα του φτιαχνω τοστ κ μασουλαει 2 ωρεσ μονο με τυρι κ ολικησ ψωμι καλυτερα κ του φτιαχνω κ λιγη κρεμα καμια φορα ....τουμπανιαζει κ κοιματε ξεροσ:tongue::tongue::tongue: αν προσπαθησω να του δοσω γαλα δεν πολυ πινει αντε να πιει 50γρ ετσι για να ξεδυψασει ολα αυτα μεχρι τισ 9 το πολυ μετα μπανιο κ υπνο 9:30- 10 παρα

φευγο φευγο φωναζει ο συζυξ παμε πλατεια για καφε:mrgreen::cool: εχει τελεια μερα θα αμολισω κ τα ταλιμπανακια φιλακια κοριτσαρεσ

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Ερωτηση: Το βραδυ τα μωρακια σας γυριζουν μονα τους; Ο δικος μου κοιματε μονο μπρουμητα και δεν αλλαζει, ισως για αυτο ξυπναει, επειδη πιανεται;;

καλημερα....

κι εμενα γυρναει απο ανασκελα μπρουμητα στον υπνο του αλλα το αναποδο οχι...

τι να σου πω...μπορει....κι εγω τον βρισκω ξυπνιο πολλες φορες μπρουμητα...

mpoumpouuuuuuuuuuuuu που εισαι?

σε θυμηθηκα χτες βραδυ...ουτε ξερω ποσες φορες ξυπνησε....δραμα...τον πηρα και στο κρεβατι μας αλλα καποια στιγμη σηκωθηκε και ηθελε παιχνιδια...

τωρα κοιμαται ακομα βεβαια...

τα Μαγιόπαιδα

Γεια σας λουλουδίτσες μου καλές κι αγαπημένες!

Πώς είστε;

Διάβασα όλα τα νέα αυτή τη φορά και χαίρομαι που όλα είναι καλά.

Τα δικά μας... Αχ! Από την Τετάρτη το βράδυ είμαι χάλια. Τόση μύξα (με το παρντόν)... πώπω μάνα΄μ... Με μια μάσκα σαν το ζορό τριγύριζα 3 μέρες. Χθες ήμουν καλύτερα και είπα να πάμε μια βόλτα. Όχι καροτσάδα, βέβαια, αλλά σε ένα κατάστημα να πάρω ποτήρια γιατί τα έχω ξεκάνει όλα και την Τετάρτη περιμένω κόσμο και ή που θα πρόσφερα νερό σε κολωνάτο :lol: ή σε κούπα του καφέ :lol: Πήραμε, λοιπόν, τα ποτήρια και καρφί για το σπίτι, καθώς είχα ήδη μπουκώσει ξανά... Και πάνω που συνήλθα και ξεμπούκωσα και έπεσα για ύπνο... αααααααααααααα το μωρό! Και δώσ΄του νανούρισμα και δώσ΄του αγκαλιά και τίποτα. Κάποια στιγμή κοιμήθηκε. Αυτό ως τις 5:00. Και τότε ξυπνάει μια και καλή και είναι κατακόκκινος και καίει ολόκληρος και μετράμε θερμοκρασία και είναι 38.4! Πρώτη φορά που έκανε πυρετό και δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Ετοιμάζουμε τη μπανιερίτσα και τον βουτάμε. Και μάλλον ήταν κρύο το νερό περισσότερο από όσο πρέπει και σήμερα μας πέθανε στις πορδές. Στο μεταξύ δίνουμε Panadol και πέφτει ο πυρετός. Και για να μην μακρυγορώ κάπως έτσι συνεχίστηκε όλη η μέρα ως το απόγευμα που αναστήθηκε ο Λάζαρος και διαπίστωσα ότι το παιδί έβγαλε 2 δόντια μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Τον κοίμησα κατά τις 22:00, ξύπνησε στις 22:45 και αφού έκανε όσες τρέλες δεν είχε κάνει όλη μέρα, τεντώθηκε πριν λίγο και τώρα ροχαλίζει! :mrgreen:

Είμαι σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης, αλλά έχω μια υπερένταση απίστευτη και δεν μπορώ να κοιμηθώ.

Να πω ότι σας έχω επιθυμήσει πάρα πολύ και ότι λυπάμαι που δεν μπορώ να μπαίνω πιο συχνά. Τώρα που μπουσουλάει και αλωνίζει τον κόσμο, είμαι συνέχεια πάνω του και κουράζομαι πάρα πολύ. Ο δε ύπνος του είναι ΥΠΕΡπολύτιμος γιατί τότε γίνονται τα μαγειρέματα και οι όποιες δουλειές... αχ! Εσείς πώς τα βολεύετε; Είναι καλά τα πράγματα ή είστε κι εσείς στα πρόθυρα; :roll:

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...