Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Andith μου δεν ειχα καταλαβει πως ηδη εφυγες απο ελλαδα.νομιζα οτι ΘΑ εφευγες.οντως σκληρο να μην εισαι με τον συντροφο σου .αλλα κανε λιγακι υπομονη εφοσον μιλαμε για μια καλυτερη ποιοτητα ζωης κ θα εχες κ βοηθεια. το κοριτακι σου θα καψει σιγουρα πολλε καρδιες :P:p:p

το νατασσακι που εχει χαθει?δεν νομιζω να πηγε στα ξενα κ αυτη ?

naya μου τι να σου πω για την δουλεια..... θελω γερα νευρα για να δουλευεις κ να μην πληρωνεσαι . γω οταν παιρνω ταξι δινω τοσα πολλα λογο αποστασης κ κινησης, που ειναι σαν να μην πληρωνομαι κ ειναι τραγικο πραγματικα .

δεν ξερω για σενα εγω παντς θα τα παρατησω γιατι δεν αξιζει ....λιγο ακομα θα του σπασω τα νευρα κ μετα θα κουνησω το μαντηλι μου

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερες!!!!

Pasxalitsa οντως συγκινητικη ιστορια...Ποσο βοηθησε η αγαπη της μανας...

Ουτε εμεις κανουμε παλαμακια, σπανια κανει λιγο την κινηση...Το σπορακι μου ειναι μια χαρα!Το χω νιωσει που κινειται 2 φορες και πολυ χαρηκα!

Ριτα καλα κανεις, ξεκουρασου!Θυμαμαι περισυ η εταιρια μου ειχε προσλαβει μια κοπελα με μωρο και δουλευε 6ωρο!Απορω κι εγω πως το δεχτηκαν...Δεν ξερω αν υπαρχει νομος αλλα αν μπορουσες να το κρατησεις σε νεα δουλεια θα ταν super! Βεβαια απο την αλλη καλυτερα να λειπεις 9 ωρες με 8ωρη εργασια παρα 11ωρες και να κανεις ταξιδια... Περαστικα στο αγορακι σου!!!!

Andith, naya καλημερα! Φιλια στα ζουζουνια σας!!!

Douar χρονια πολλα στον Γιανναρο!!! Ελπιζουμε να ειστε καλυτερα...!

Φιλια στις υπολοιπες μαγιομανουλες και μαγιοπαιδα (που ειναι ολα ενα κι ενα!!!)

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Εβλεπα στον υπνο μου οτι ο μπεμπης μου ξυπνησε και ειχε βγαλει 4 δοντακια!! Δεν νομιζω οτι ειναι κακο, ε? Απο την εγνοια μου ποτε θα ξεπροβαλλουν ειναι φανταζομαι..

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Ritaki στη δουλεια δεν μου εχουν δειξει αρνητικη σταση λογω της δευτερης εγκυμοσυνης.Δεν ξερω αν τους εχει ενοχλησει αλλα εμενα δεν μου το χουν δειξει.Με την αμεσα προισταμενη μου εχουμε πολυ καλες φιλικες σχεσεις και χαιρεται πολυ!Υποστηριζει παντα τους υφισταμενους της οσο μπορει.Οι απο πανω της δεν ξερω τι προθεσεις εχουν...Και με το μειωμενο μου ωραριο δεν μου χουν δημιουργησει προβλημα. Το κακο ειναι οτι θα το χασω που θα ξαναγεννησω γρηγορα...αλλα χαλαλι! Κατα τ'αλλα ειμαστε μια χαρα, αν εξαιρεσεις οτι εχουμε αρχισει να στριμωχνομαστε οικονομικως...Ο γιος μας μας δινει μεγαλη χαρα και αισιοδοξια για το μελλον!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

γεια σασ μανεσ...

ριτακι στο μητρωο θα πασ να το θεωρισεισ τωρα που ειναι δεν ξερω...καλου κακου εκτυπωσε κ τα ενσιμα σου εκτωσ κ αν τα βλεπουν απο το κομπιουτερ.

sue φιλακια στο σπορακι σου ...αχ τι καλα το ενιωσεσ ε :rolleyes: απιστευτο συναισθημα το οποιο βεβαια δεν θα το ξαναζησω αλλα κ οι αναμνησεισ καλεσ ειναι...καμια φορα χτυπουσαν τα εντερα μου κ ηταν σαν να με κλωτσαγε μωρο κ θυμηθηκα τισ εγκυμοσινεσ αχαχαχαχαχα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

andith καλη ξεκουραση....:mrgreen::mrgreen: τωρα θα βλεπεισ τα πραγματα με αλλο ματι ..πιο ξεκουραστο βρε παιδι μου!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οσο για τον συζυξ μην το σκεφταισε πολυ καλυτερα ετσι ,θα αναψει κ η σχεση σασ ...δεν θα ρουτηνιασετε θα ερχαιτε με πολυ πααααθοσ :mrgreen:;)

σημερα εφτιαξα ενα μπριαμ αλλα εβαλα κ μανιταρια κ εγινε μουρλια το τσακισαν ολοι:tongue:

αυτα φιλακια πολλα κ χαρουμενα μηνογενεθλια στισ εορταζουσεσ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

geia sas koritsia mou!

gera rita min tous kaneis ti xari etsi pou einai oi kairoi! Ego to xanaleo...mia 2i eggumosuni, adeia gia epapeiloumeni kai kathesai alla 2 xronia sxedon!

ego eimai edo akoma! perimenoume diafores apantiseis apo panepistimia gia na doume an tha kataferoume na fugoume. eimaste oriaka!

simera ekleisa kai R/V me to gynaikologo. To proto R/V itan gia Ioulio!! kai mou leei i kopela kanoniko elegxo tha kanoume ta panta ektos an exetai minei eidi egguos!!!

ax makari na to epitrepan oi sunthikes kai na ekana allo ena moraki!!!

tora pou megalonei o Nikandros (o mpampas mas akoma den exei sumfonisei gia auto to sundiasmo :) ) thelo polu ena neogennito.

oso gia tin anaptuxi mas akoma oute polu stekomaste orthioi, oute mpousoulame, oute vimatakia tpt! mono me ta mallia tha minoume!!!!

xixixixi exantloume tin anaptuxi mas stis trixes!!!!

Rita pos pane oi etoimasies gia ti vaftisi??

uDLqp1.png

αχ νατασσακι τελικα τα δικα μασ εμεινα πισω σε ολα αν βιματακια κανουμε πιασμενει απ το χερι:rolleyes:...αλλα οπωσ λεσ μονο οι τριχεσ μασ εμειναν πιο μπροστα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

για που λετε να μετακομισετε?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

αχ νατασσακι τελικα τα δικα μασ εμεινα πισω σε ολα αν βιματακια κανουμε πιασμενει απ το χερι:rolleyes:...αλλα οπωσ λεσ μονο οι τριχεσ μασ εμειναν πιο μπροστα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

για που λετε να μετακομισετε?

gia UK. Psaxnoume akoma se poia perioxi. o Andras mou exei kanei aitiseis gia phd se kapoia panepistimia alla fainetai na einai duskolo akoma. tha deixei!

nai eimaste ligo piso alla ti na kanoume. Tha mathoun kai auta na perpatane opos oloi oi anthropoi!

uDLqp1.png

νατασακι εχω ετοιμασει 200 μπομπο χωρις ομως τα κουφετα. κ εχω κλεισει φωτογραφο αυτα εχω κανει μεχρι στιγμης. δεν εχω κ διαθεση να κανω περισσοτερα να σου πω την αληθεια . μεσα στο μπουκαλι εχω τυπωσει κ χαρτιακια απο ρυζοχαρτο που γραφει "ευχαριστουμε πολυ γιωργος" κ εχει ομορφυνει ακομα περισσοτερο .

οσο για την δουλεια δυτυχως η ευτυχως θα τα παρατησω ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να συνεχισω με τιποτα .μετα την αναρρωτικη δεν θα ξαναγυρισω. δεν μπορω να παιρνω 3 συγκοινωνιες για να παω(συν ενα ταξι απο εδω καλλιθεα για να αφησω τον μικρο) δεν με συμφερει ουτε οικονομικα ουτε ψυχολογικα ουτε τιποτα . κ οπως ειπα δεν μπορω να λειπει απτο σπιτι μου 11 ωρες ............. δεν εχω γυναικα ουτε για να μαγειρευει ουτε για να καθαριζει ...... την αποφαση μου την εχω παρει οτι κ αν αντιμετωπισω στο μελλον δεν μπορω να το συγκρινω με αυτο που περναω απτο σαββατο

ο γιος μου εχει παθει κριση ΜΠΑΜΠΑκιασης κ ολη μερα φωναζει τον πατερα του κ οταν φευγει απτο σπιτι ο αγγελος κλαιει κ ουρλιαζει ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΠΑ το λεει απολυτα συνειδητα ......

κουμπαρουλα??????????????ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπερα μανουλιτσες!!!

Ριτα το σχεδιο της Νατασσας ειναι super(αν βεβαια ψηνεστε για δευτερο μωρο τοσο συντομα), αλλιως κανε οτι αισθανεσαι, ειναι δυσκολοι οι καιροι αλλα κανεις δεν χανεται, ισως πρεπει να συμβιβαστεις σε καποια πραγματα, ομως το πιο σημαντικο για μενα ειναι η ψυχικη μας υγεια.....

Νατασσα καλη τυχη με τις αιτησεις, μακαρι να σας πανε τα πραγματα οπως θελετε!!!

Καλα πολυ γελασα με την περιγραφη σου για τον μικρο....

Ο δικος μου ουτε χαιρεταει, ουτε παλαμακια, ουτε μπαμπα-μαμα λεει(μονο οταν κλαιει λεει κατι σαν μααααα-μαααααα), αλλα μπουσουλαει και σηκωνεται ορθιος. Ολα αυτο ειναι για να χαζοσυζηταμε τωρα, πολυ σωστα ειπες οτι ολα θα περπατησουν και θα μιλησουν και θα μας ξετρελανουν με τα ναζια τους.....

Sue τι καλα που την εννοιωσες ηδη τη μικρη σου, τι ομορφο συναισθημα εεεεε!!!

Douar χαρουμενα μηνογεννεθλεια στο Γιανναρο!!!

Μετα απο 2 ωρες καταφερα να ποσταρω... πολλα φιλια σε ολες

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

δειτε κι αυτο...

αν και νομιζω πως ειναι νωρις...θα ρωτησω παιδιατρο....

http://www.babybanz.gr/

εγω Πασχαλιτσα πηρα ηδη...

τα ρετρο...

με τον ηλιο που εχει στην Ελλαδα απο Ιουνιο και μετα θα της τα φοραω σιγουρα διοτι στις βολτες πεφτει κατευθειαν επανω τους οσο και να κατεβασεις την κουκουλα του καροτσιου...

Ειχα διαβασει οτι καλο ειναι να φορανε γυαλια απο 2 ετων καθαρα για πρακτικους λογους αλλα συνιστωνται απο μηνων αλλα αν σιγουρευτεις πες και σε εμας...

Εγω παντως θα το ρισκαρω γιατι θεωρω τον καλοκαιρινο κατεξοχην ηλιο χειροτερο απο οτιδηποτε αλλο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...