Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα μανουλιτσες!!!!!

Ριτα δυνατα!!!! Καλη δυναμη!!!! Μην το βαζεις κατω, να το παλεψεις!! Ειναι μεγαλη ταλαιπωρια σιγουρα...Οσο αντεξεις ομως παλεψε το!!!

Naya τι ωραια που κανατε ταξιδακι...Δεν εχω παει ποτε Παργα και πολυ το θελω...

Ελενη μου παραδοξως δεν εχει γκρινια ο Μαρινακος μου...Δεν δειχνει να τον ενοχλουν πολυ τα δοντια, μονο τα χερια βαζει στο στομα και θελει συχνα πιπιλα..Ετσι και βρει καμια ξεχασμενη καπου την αρπαζει και τη βαζει στο στομα! Αλλα να την βγαλει δεν μπορει! Αληθεια τα δικα σας την βγαζουν για να φανε κατι πχ?Ο δικος μου δεν καταλαβαινει να τη βγαλει!Του βαζουμε το μπουκαλι με το γαλα μπροστα του κι ενω το θελει, δεν κανει καποια κινηση να βγαλει την πιπιλα και να βαλει το μπουκαλι:roll: Κανει αλλα ομως το παιδακι μου...Καθε πρωι που φευγω τον κραταει η μαμα μου αγκαλια στην πορτα, μου κουναει το χερι και χαιρεται και οταν δει οτι το ασανσερ με μενα μεσα εχει κατεβει απλωνει το χερακι του να κλεισει την πορτα!! :) Το κανε και χτες που τον κραταγα εγω και εφευγε η γιαγια του! Τι εξυπνο που ειναι το παιδακι μου :D κουκουβαααα :):):)

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

sue μου οπως τα λες...το καθε παιδακι τα δικα του :)

εμενα πχ δεν χαιρεταει...αλλα ναι βγαζει τη πιπιλα η σπρωχνει το ποτηρακι του οταν δεν θελει αλλο γαλα...κ εμενα την ξαναθυμηθηκε την πιπιλα του τωρα με τους κυνοδοντες που προσπαθει να βγαλει...αλλα συνηθως την εχει στο πλαι κ απλα τη μασουλαει.

ο μικρος μου συνηθως ειναι ορθιος πλεον, πιανεται απο καρεκλες η τον τοιχο κ παει περα περα....αφηνει κ τα χερια οπως της Ριτας κ κανει αμολητη χαχαχα

Ριτακι γερα με τσαμπουκα κουκλα!!!!

ο μαθητης μου οχι απλα ηταν στην ωρα του σημερα, αλλα ηρθε κ πριν απο μενα στην αιθουσα...δεν μιλησε καθολου!!!!

Τι καλα που ειχε αισιο τελος η περιπετεια σου...Φαινεται φοβηθηκε αυτος...χαζες απειλες εκανε...Μακαρι να συνεχισει ετσι και να μην χρειαστει παλι να ασχοληθεις μαζι του...

Ναι, το καθε παιδακι εχει τους δικους του ρυθμους...Παντως με καθε τι καινουριο που κανουν μας ενθουσιαζουν τα βλασταρια μας!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

κοριτσακια μου δεν εχω προλαβει να σας διαβασω...καπου βρηκα αυτο...ειναι απλα,συγκλονιστικο:(:(:(

Σώζωντας το μωρό μου (Saving My Baby)

Γέννησα ένα απόγευμα του Φεβρουαρίου με επαναλαμβανόμενη καισαρική. Έναροζ, στριγγλιάρικο πακετάκι μου παραδόθηκε και εγώ κοίταξα με αγάπη στα μάτια του, που έμοιαζαν να με αναγνωρίζουν. Της ψιθύρισα γλυκά πως είναι το κορίτσιμου και ανακούφισα το εξοργισμένο της κλάμα. Ήταν η κόρη μου που τόσοαπελπισμένα είχα θελήσει. Μια εβδομάδα μετά τη γέννησή της, μια φίλη μου έφερε ένα ring-sling. Έχωσα μέσατου το 7 λιβρών μωρό μου και βρισκόμουν με ένα, ως επί το πλείστον,ικανοποιημένο μωράκι. Δύο εβδομάδες μετά την φόραγα συνεχώς. Προς το απόγευμα, εκείνη είχε αρχίσει να κλαίει με λυγμούς και κραύγαζε απαρηγόρητα.Χτυπιόταν και γινόταν τόξο το κορμάκι της, αρνούνταν να θηλάσει, δεν ήθελε πιπίλα, κούνημα, ή την αγκαλιά μου. Το μόνο πράγμα που ησύχαζε τις κραυγές της ήταν το σλίνγκ. Το φωνακλάδικο μωρό μου άρχισε να χάνει βάρος. Την φόραγα συνεχώς- μέρα έμπαινε, μέρα έβγαινε - στο σλινγκ. Οι επανηλημένες μας επισκέψεις στο γιατρό δενμας αποκάλυπταν τίποτα. Ήταν αδύνατο να θηλάσει, καθώς ούρλιαζε υστερικά μέσα στις πρώτες στιγμές που έπιανε το στήθος. Δέχθηκα αγενείς συμβουλές, τουστυλ "Να κάνεις μαλάξεις στο στήθος σου. Το στήθος είναι το καλύτερο". Οι μαλάξεις την κάνανε να πνίγεται, ν αναγουλιάζει ... και να ουρλιάζει. Άρχισα τη διατροφή με φόρμουλα. Ξανά στον γιατρό. Παλινδρόμηση. Δυσανεξία στο γάλα.Καθυστέρηση στη χώνεψη. Δεν έπαιρνε βάρος κανονικά και τα ουρλιαχτά αυξάνονταν. Οι νύχτες ήταν μεγάλες, γεμάτες με ένα μωρό που χτυπιόταν. Υπήρξαν πολλές νύχτες που κοιμήθηκα έχοντας την πάνω μου στο σλινγκ, καθιστή στον καναπέ, για να μην την βγάλω από την άνεση της. Ο κόσμος μου έλεγε πως την κακομαθαίνω. Απαντούσα πως "Το αντιμετωπίζουμε. Αυτό είναι το μόνο που λειτουργεί." Μου είπαν να την αφήσω να κλάψει, αλλά δεν ήθελα με τίποτε να εγκαταλείψω το παιδί μου σε ένα σκοτεινό δωμάτιο να ουρλιάζει την αγωνία της. Η ευθύνη μου για εκείνην δεν σταματούσε με τη δύση του ήλιου. Της ψιθύριζα στο αυτί της ότι δεν μπορούσα να σταματήσω το κλάμα της, αλλά μπορούσα να την κρατώ,όσο έκλαιγε. Έλιωσα τα πατώματα μαζί της, κρατώντας την χωμένη, κοιλιά με κοιλιά στο σλινκγ.Στους έξι μήνες, παρακάλεσα τον γιατρό να της κάνουμε εισαγωγή στο νοσοκομείο- ήξερα ότι κάτι ήταν τρομερά λάθος. Ο παιδίατρος συμφώνησε. Την τρύπησαν, την τσίμπισαν, της έβγαλαν ακτίνογραφίες & την τάϊσαν με το ζόρι. Το έντονο κλάμα συνεχιζόταν. Μια ημέρα πριν βγούμε, ένας συνεργάτης του παιδιάτρου μας πέρασε απ το δωμάτιό μας, με σοβαρό στυλ αυθεντίας. Μου είπε ότι δεν προσπαθούσα αρκετά να την ταϊσω, να την βάζω σε άλλο δωμάτιο για ύπνο και να την αφήσω να κλάψει.Του απαγόρευσα να ασχοληθεί ξανά με το παιδί μου. Δούλευα με μερική απασχόληση, με το μωρό στο σλινγκ. Πήρα ένα mei tai & δυο σλινγκ ακόμη. Την φόραγα παντού. Στο ντουζ. Στο γιατρό, στο πάρκο, στους παιδότοπους. Ο κόσμος με ρωτούσε ανάγωγα πώς θα μάθει να περπατά, αν δεντην αφήνω κάτω. Τους αγνοούσα. Φορόντας την σταματούσαν τα ουρλιαχτά της.Λίγο πριν από τα πρώτα της γενέθλια, ανέβασε υψηλό πυρετό και βήχα. Την πήγαστα επείγοντα, ακόμα τυλιγμένη στο σλινκγ μου. Περιμέναμε 7 ώρες. Οι ακτινογραφίες αποκάλυψαν ότι η καρδιά της είχε διευρυνθεί. Κάναμε εισαγωγή.Την μετέφερα ασταμάτητα της για τις επόμενες μέρες - μέσα σε μια τρομακτική δίνη από ηχω-καρδιογραφήματα και τελικά τη διάγνωση. Στη διάρκεια μιας κρίσης ουρλιαχτών που θυμάμαι ιδιαίτερα, μια νοσοκόμα γύρισε & με κοίταξε με δάκρυα στα μάτια, και μου έδωσε το σλινγκ μου. Η κόρη μου ησύχασε, ασφαλής μες στο σλινγκ της. Υπέφερε από καρδιακή ανεπάρκεια. Μία σπάνια και ιδιαίτερα σοβαρή καρδιοπάθεια της είχε προκαλέσει μαζικές καρδιακές προσβολές. Το ποσοστό των μοιραίων περιπτώσεων κατά τον πρώτο χρόνο ήταν 90%. Η κραυγές της ήταν αποτέλεσμα της αγωνίας της από τρομερά έντονο πόνο στο στήθος. Στο διάδρομο,ο καρδιολόγος γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε σιγανά ότι ήταν ο τρόπος(parenting)που τη μεγάλωνα - το συνεχές κουβάλημα - που της είχε επιτρέψει να επιβιώσει,κόντρα σε όλες τις άσχημες πιθανότητες. Η κόρη μου δεν έκλαψε ποτέ μόνη της, παρατημένη σε ένα δωμάτιο. Αν είχα ποτέ ασκήσει τη μέθοδο "Άστο να κλάψει" (CIO), θα είχα ξυπνήσει δίπλα σε ένα άψυχο βρέφος. Την κρατούσα επάνω μου, μέσα σε μήνες αμφιβολίας, που μου ξέσκιζε τα σωθικά, στιγμές που έκλαψα πολύ κι η ίδια. Αλλά σήμερα, βλέπω την κόρη μουπαίζει και να τρέχει και γελώ. Την κράτησα & την πέρασα μέσα απ τον χειρότερο εφιάλτη μιας μάνας ... και επιβιώσαμε κι οι δύο. Sarah Kaganovsky Ενημερώθηκε-Οκτώβρη 2010 ~

Η Mila είναι τώρα ένα παιδί τριάμιση ετών που θριαμβεύει. Το αδύνατο μωράκι πουούρλιαζε έχει εξελιχθεί σε ένα προνήπιο γεμάτο αυτοπεποίθηση & εξωστρέφια λόγω του συνεχούς Babywearing. Κοιτάζοντας πίσω, με εκπλήσει το γεγονός ... Το πιστό μου σλινγκ και εγώ. .. Την σώσαμε. Η Mila έχει κάνει ως τώρα και δύο χειρουργικές επεμβάσεις στον εγκέφαλο. Και έχει μια μικρή αδερφή! Ο μόνος τρόπος που θα μπορούσα να τις φροντίσω και τις δύο είναι να φοράω τη μια. Κατά έναν τρόπο, το babywearing μας επέτρεψε να ανταπεξέλθουμε σαν φυσιολογική οικογένεια. Το μωρό αξίζει τη Μαμά. Η Mila απαιτεί τα χέρια για τη φροντίδα. Και εγώ μπορώ να προσφέρω και στα δυο μου κορίτσια ακριβώς αυτό που χρειάζονται!

πηγή: http://fiercemamas.blogspot.com/2009/10/saving-my-baby.html(μετάφραση απ τ αγγλικά: Ειρ. Συμεωνίδου)http://www.facebook.com/note.php?created&¬e_id=192700174084713

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

πραγματι πολυ συγκινητικο ...σε κανει να αναρωτιεσαι αν κανεισ λαθοσ που καμια φορα τα αφηνουμε να κλαινε:roll:

αν κ στην περιπτωση τησ φαινοταν οτι ειχε μεγαλο προβλημα το παιδακι ...κ αργησε να το παει στο γιατρο με τοοοσα συμπτωματα:roll:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Καλα..Πασχαλιτσα..συγκινηθηκα!!!

κατι τετοια επιβεβαιωνουν που δεν θελω η μικρη μου να κλαιει μονη της χωρις να ειμαι εκει κοντα της να την χαλαρωσω...

Δεν ξερω ρε παιδια....σε αυτο το θεμα ειμαι πολυ ευαισθητη...Δεν μπορω να στερησω την αγκαλια μου απο το παιδι μου!!!

Πασχαλίτσα όταν λες τοστ με τυράκι τι εννοείς; Λίγες μπουκίτσες φαντάζομαι, ναι;

Εμείς έχουμε μια διατροφή... τουλάχιστον βαρετή.

• Μέσα στη νύχτα ( ναι, ναι, ναι ο κύριος που κοιμόταν σερί όλη νύχτα πλέον ξυπνάει μια φορά για γάλα) γάλα (240 ml νερό με 7 μεζούρες γάλα - του κλέβω 1 μεζούρα για να έχει κορμί ακαταμάχητο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:).
  • Το πρωί φρούτα (μήλο, αχλάδι, λίγη μπανάνα). Μανταρίνι και ακτινίδι κομμένα γιατί είχε αντίδραση.
  • Μεσημέρι μοσχαράκι ή κοτόπουλο με πατάτα ή μακαρονάκια ή ρύζι και καρότο, κολοκυθάκι και λίγα λαχανικά που επιτρέπονται.
  • Απόγευμα ρυζάλευρο ή φαρίν λακτέ που την ξεκινήσαμε πριν κανά 2 βδομάδες (ούτε τυρί, ούτε γιαουρτάκι, ούτε τίποτα άλλο... :()
  • Βράδυ γάλα με το γνωστό κλέφτικο τρόπο.

Κατά τη διάρκεια της ημέρς του δίνω λίγες μπουκίτσες ψωμί ή κανά μπισκοτάκι. Απορώ πώς δεν έχει σιχαθεί το φαγητό τόσο καιρό που τρώει τα ίδια και τα ίδια... Αχ ο ασπρούλης μου...

Αυτά τα νέα.

Φιλιά σε όλες!

μαιρουλα η μαμα σου πως ειναι? ελπιζω ολα καλα....

τωρα οσο για το φαγητο...ρωτα τον παιδιατρο για αβοκαντο...στο εξωτερικο ειναι απο τα πρωτα φρουτα που δινουν γιατι ΔΕΝ προκαλει αλλεργιες...εμενα προχθες εφαγε και μανγκο φαντασου...

το τοστακι του το εψησα και του εδινα μικρα κομματακια...παρολο που εχει μονο 2 κοντά δοντακια μασαγε αρκετα καλα...εφαγε σχεδον μισο...ισως και λιγο παραπανω...;)

αχ τι επαθα εγω χθεσ ...επεσε ο ιασονασ απο την αλλαξιερα:shock::oops::( με το κεφαλι σασ λεω....εγω κολλημενη διπλα του κ ελεγα στη Δαναη να παρει την πανα εξω κ ξαφνικα βλεπω τον ιασονα να περναει μπροστα μου κ να πευτει με το κεφαλι....να ανοιξει η γη να με καταπιει σασ λεω ...ευτυχωσ νομιζω ειναι καλα...εκλαψε αρκετα αλλα πιο πολυ απο φοβο ηταν:|

αχ,βρε θενα...ευτυχως που δεν χτυπησε...επεσε και απο ψηλα ο αμοιρος...

εμεις σημερα γιναμε 9 μηνων!!!! πως περναει ο καιρος...τρωμε τα παντα απο φαγητα....φακες, γιαουρτια, λαχανικα...ολα μα ολα....σημερα αφαιρουμε μια μεζουρα σκονη κ προσθετουμε μια φρεσκο...μεχρι τον χρονο θα εχουμε ξεχασει την σκονη!!! γιουπιιιι!!!!

εχουμε 7 δοντια κ παλευουμε να βγαλουμε κυνοδοντες....γενικα ειναι ησυχος δε μπορω να πω...λιγο την πεμπτη κ παρασκευη ειχε καταρροη κ ποναγε κ του εδωσα ντεπονακι...κατα τα αλλα ψηλωνουμε πολυυυυ γρηγορα κ πλεον τα 12-18 μηνων μας ειναι κ αυτα ισα ισα...κ εγω που ελεγα 8α βγαλουμε τον χειμωνα!!!!πολλα φιλια σε ολες

φαιρουλινι ειπαμε ο Γιωργης σου ειναι...παιδαρος!!!

μα καλα,να μΗΝ του κανουν τα 12-18???

μπραβο και για τα δοντακια και χαιρομαι που ολα πηγαν καλα και με τον μαθητη...

Ελενη μου παραδοξως δεν εχει γκρινια ο Μαρινακος μου...Δεν δειχνει να τον ενοχλουν πολυ τα δοντια, μονο τα χερια βαζει στο στομα και θελει συχνα πιπιλα..Ετσι και βρει καμια ξεχασμενη καπου την αρπαζει και τη βαζει στο στομα! Αλλα να την βγαλει δεν μπορει! Αληθεια τα δικα σας την βγαζουν για να φανε κατι πχ?Ο δικος μου δεν καταλαβαινει να τη βγαλει!Του βαζουμε το μπουκαλι με το γαλα μπροστα του κι ενω το θελει, δεν κανει καποια κινηση να βγαλει την πιπιλα και να βαλει το μπουκαλι:roll: Κανει αλλα ομως το παιδακι μου...Καθε πρωι που φευγω τον κραταει η μαμα μου αγκαλια στην πορτα, μου κουναει το χερι και χαιρεται και οταν δει οτι το ασανσερ με μενα μεσα εχει κατεβει απλωνει το χερακι του να κλεισει την πορτα!! :) Το κανε και χτες που τον κραταγα εγω και εφευγε η γιαγια του! Τι εξυπνο που ειναι το παιδακι μου :D κουκουβαααα :):):)

suedaki κι εμενα την βγαζει την πιπιλα και με εναν πολυ αστειο τροπο...αλλα το καθε παιδακι κανει τα δικα του...

πχ...εμεις ΔΕΝ χτυπαμε παλαμακια και σπανιως χαιρεταμε...

το σπορακι καλα????

ευχαριστω πολυ πολυ ολες τις κοπελες για τις ευχες για τα μηνογενεθλια μας...και ανταποδιδω...

Ριτακι κρατα γερα...ειναι δυσκολα βρε κοριτσακι να μεινεις χωρις δουλεια...

γνωμη μου...

αν ΔΕΝ σε διωξουν...ΜΗΝ φυγεις μονη σου...

δειτε κι αυτο...

αν και νομιζω πως ειναι νωρις...θα ρωτησω παιδιατρο....

http://www.babybanz.gr/

τα Μαγιόπαιδα

καλημερα!

ολες καλα ?

τα ζουζουνια?????

σημερα θα με εχετε παρεουλα

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ γιατι το απογευμα εχω κανονισει να παω να παρω αναρρωτικη :mrgreen:

καλημερα!!!

τι εκανες παλι βρε θηριο....:tongue:

καλα εσυ θα τους τα σπασεις τα νευρα τελικα....;)

φιλια πολλα στις μανουλες που εχουν χαθει....

douar??? ελπιζουμε ολα καλα

3xmamma....:rolleyes:

τα Μαγιόπαιδα

Δεν ηταν κ τοσο δυσκολο για να μην το παιζω εξυπνη. πριν 1-1μιση μηνα εκανα ενχειρηση στο γονατο μου αν θυμασαι. :tongue: οποτε λογικο να με ενοχλει κ να με ποναει κ να μην μπορω να δουλευω για 20 μερες:mrgreen::mrgreen:

τωρα ομως πρεπει να παω να ανανεωσω το βιβλιαριο υγειας μου ....βρε κοριτσια οσες εχετε ΙΚΑ κ δεν σας ηρθε το αυτοκολλητο , που πηγατε για να κανετε ανανεωση? στις παροχες του ΙΚΑ? τι να κανω ?:roll:

εχω κ τον μικρουλη με λιγο συναχι φτερνιζεται το κακομοιρακι κ τρεχει η μυτουλα του .

το γιαουρτι ουτε να το δει βρε κοριτσια.πηρα κ παιδικο γιαουρτι αλλα παλι τιποτα .

τι αλλο? αν ναι κοιταω για μια αλλη δουλεια θα περασω απτην εταιρεια την αλλη βδομαδα για συνεντευξη (μονο που αν τελικα με παρουν θα ειμαι 8ωρο) κ λιγο χαλιεμαι ....τωρα θα μου πεις εχτες ποσες ωρες ελειπα απτο σπιτι ? 11 παρακαλω !

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααα!!!!!!

φιλακια πολλα σε ολες!!!κ χαρουμενα μηνογενεθλια σε ολα τα μωρακια που γιορταζαν!!!!!εμεις εχουμε 5 μερουλες ακομα!!!

κ μεις ξεκιναμε σιγα σιγα κ δειλα δειλα τα πρωτα βηματακια!!αμα τη κρατας απ το 1 χερι παει σφαιραααα!!!!κανει ολα τρελα κ μας κανει λιωμα!!!εχει αδυναμια στον αδερφο μου κ του κανει ολο ναζια!!!πολυ γελιο!!!

ειδες Ριτακι μου τι κοριτσι σου δινω????βεβαια κ ο γιωργης σου δε παει πισω!!!

αλλα κ ο γιωργης της fairys μας!!καλα ειναι τελειος!ειδατε τις φωτο στο fb!!ειναι πολυ φατσουλα!!

αλλα φυσικα ολα τα νινακια πανεμορφα!!τι εβγαλε τελικα αυτος ο Μαιος του 2010!!!!

εγω ειμαι πολυ χαρουμενη εδω,παρολο που μου λειπει πολυ ο αντρας μου!!εχω βοηθεια κ ειμαι πιο ξεκουραστη!

εχω ξεχασει τι εχεται πει!θα κανω μια επαναλειψη αργοτερα κ θα σχολιασω!!

rXrPp3.png

Καλημέρααα...

αχ βρε πασχαλίτσα τρελή συγκίνηση...

Ρίτα μου τι να σου πω για το ΙΚΑ ιδεα δεν εχω... Και για το γιαουρτακι εμεις ειμαστε στο αλλο άκρο. Ξετρελαινεται! Αφού όταν δεν τρωει το φαγητο της βαζω μια κουταλια γιαουρτι μεσα και το τσακιζει!

Φιλάκια κοριτσάκια! Επιστρεφω στη δουλεια (αν και δεν ξερω κι εγω για πόσο... ακόμα να πληρωθούμε και πλησιαζει κι αυτος ο μηνας στο τελος του...)

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...