Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια κ να εχουμε μια ομορφη εβδομαδα

Μαιρουλα περαστικα...χεχε...τι επαθες καημενακι

Ριτακι μου καλα του εκανες ;)

εμεις σημερα γιναμε 9 μηνων!!!! πως περναει ο καιρος...τρωμε τα παντα απο φαγητα....φακες, γιαουρτια, λαχανικα...ολα μα ολα....σημερα αφαιρουμε μια μεζουρα σκονη κ προσθετουμε μια φρεσκο...μεχρι τον χρονο θα εχουμε ξεχασει την σκονη!!! γιουπιιιι!!!!

εχουμε 7 δοντια κ παλευουμε να βγαλουμε κυνοδοντες....γενικα ειναι ησυχος δε μπορω να πω...λιγο την πεμπτη κ παρασκευη ειχε καταρροη κ ποναγε κ του εδωσα ντεπονακι...κατα τα αλλα ψηλωνουμε πολυυυυ γρηγορα κ πλεον τα 12-18 μηνων μας ειναι κ αυτα ισα ισα...κ εγω που ελεγα 8α βγαλουμε τον χειμωνα!!!!

πολλα φιλια σε ολες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ Θενα μου τωρα προσεξα πως επεσε ο μικρος!!! πταισματα πταισματα!!! χιχιχι...δεν παθαινουν τιποτα σε αυτη την ηλικια μην μου στεναχωριεσαι....εμενα επεσε απο το κρεβατι μας κ ανοιξε η μυτη του κ γελαγε!!!! τρελλαθηκα!!!!

fairy μου χαρουμενα μηνογενεθλια ! σωστο αντρακι ο γιωργης! μεγαλωνουν απιστευτα γρηγορα τα ατιμα

χαρουμενα μηνογενεθλια για χτες στην mpoumpou, pasxalitsa και sue !!!!!!

θενακι μου φανταζομαι τον τρομο σου ....μα ποσο ζωηρα ειναι τα παιδακια μας?ελπιζω να ειναι καλα ο ιασονακος

mary ειχες μερες να μπεις αλλα .........μπηκες εντιπωσιακα! χαχαχαχα πολυ γελασα πρωινιατικα

ελπιζω ολα να πηγαινουν καλα κ με την μανουλα σου

φιλαρες κ αγκαλιες στην douar και την 3xmama.............καλε μπειτε να μας πειτε κανενα ευχαριστο νεο :tongue::tongue::tongue::tongue:

αννικο , νατασουλι που χαθηκατε?

ο γιωργης μου εχει αρχισει να αφηνει τα χερακια του ολο κ πιο συχνα.... κ μενει ορθιος χωρις υποστηριξη για δευτερολεπτα ακομα κ στο κεντρο του δωματιου κ οταν του πουμε "ελα ελα" προσπαθει να κανει βηματακια.εχει καταφερει να κανει μεχρι 3 αλλα πολυ γρηγορα κ σαν μεθυσμενο :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

koritsakia mou na xerete pos sas skeftomai sunexeia alla den prolavaino teleutaia mias trexo pali me ti douleia.

Tha prospathiso na sas diavaso kai na sxoliaso. Ta teleutaia pou eixa prolavei na diavaso itan pos o mpampakas tis douar itan sto nosokomeio kai euxomai olopsixa na einai kalitera. Ton eixa sti skepsi mou oiles autes tis meres.

Tha prospathiso na xanampo afou diavaso!

uDLqp1.png

Καλημερα!!!!!

Χαρουμενα μηνογενεθλια fairy και xainti σημερα!!!!!Και για χτες-προχτες ritaki, eleni, pasxlitsa, mpoumpou!!!!! Εσας σας θυμαμαι γιατι ειμαστε τις ιδιες μερες, με μερικες ημαστε μαζι στο μαιευτηριο!!! Συγνωμη στα υπολοιπα μωρακια που ξεχναμε να τους ευχηθουμε ανημερα....Να ναι καλα και γερα ολα τα μωρακια μας!!!!!

Ριτακι καλα εκανες και δεν δεχεσαι αμαχητι τα νεα δεδομενα στη δουλεια...Αν το παλαιψεις μπορει να τα καταφερεις και να σε μεταφερουν.Μην παρεις βιαστικα αποφαση να παραιτηθεις αν δεν βρεις κατι αλλο, ειναι πολυ δυσκολες εποχες ειδικα για μαμαδες να βρουν νεα δουλεια...Ο Γιωργης σου μου φαινεται θα χει τα πρωτια και στο περπατημα εκτος το μπουσουλημα!!!Καλες βολτες συντομα!!!

Mary χαιρομαι πολυ που εισαι καλυτερα!!!!Κι εμενα με στεναχωρει που του δινω τα ιδια και τα ιδια να τρωει, τωρα αρχιζω να του βαζω περισσοτερα πραγματα αλλα σταδιακα..Πολυ γελιο με την κρεμα!!! Αφου δεν σου αφησε σημαδι, παλι καλα!Εγω ειχα νιωσει το ιδιο καψιμο με δειγματακι κρεμας ενυδατικης!!!Πολυ χαλια αισθηση... !

Θενα και Ελενη τουμπα και καρουμπαλο διαβαζω...Ας ειναι μονο αυτα και τιποτα αλλο...Ελενη θυμασαι που σου λεγα κι εγω για να προσθεσω παντα?Δεν το κανα τελικα γιατι ειναι πιο σταθερος και προσεχτικος και δεν τρωει τουμπες μεσα στην κουνια...Με την πρωτη ευκαιρια ομως μπορει να παρω κατι οικονομικο...

Fairy μακαρι να ηταν αστειο ολο αυτο με τον φοιτητη και να μην ξαναρθει στην ταξη...Ευχομαι ολα καλα! Ο γιος σου ειναι αντρακι σωστο!!!

Μπουμπου αυτο που λες οτι τον λατρευεις παρα την κουραση συμφωνω και επαυξανω!!!Μπορεις να μην λατρευεις το παιδακι σου?

Νατασσα κουραγιο με το τρεξιμο, να σαι καλα!

Ο γιος μου ειναι μια χαρα, παει να σκασει και 2ο δοντακι διπλα στο πρωτο.Παντως μεγαλωνει με αργους ρυθμους το δοντακι μας...

Ειναι ενας γλυκας ο μικρος, τον σκεφτομαι συνεχεια....Ειμαι πολυ ερωτευμενη...!!!!:-P

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

καλά maroula δεν μπόρεσα να μην γελάσω συγγνώμη το έχω κάνει και εγώ και το κάνω από την αφηρημάδα. Είναι επειδή έχεις τόσα πράγματα στο κεφάλι σου θέλοντας να τα προλάβεις όλα.

Thena καλά και εμένα έχει φάει κάτι τούμπες απίστευτες αλλά τι νακάνω δεν κάθεται ούτε λεπτό να την αλλάξω όλο γυρνάει μπρούμητα. Τι την κρέμα της δίνω τι κουτάκια δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Ri_taki το φαντάζομαι είναι πολύ μακριά θα γυρνάς στο σπίτι πτώμα κάθε μέρα. Τουλάχιστον συζήτησες για το μειωμένο ή για την ημέρα που θα παίρνεις? Βρες κάτι άλλο πρώτα και μετά φύγε γιατί είναι δύσκολα τα πράγματα για τις μανούλες. Εκεί ποντάρουν όλοι αυτοί και μας εκμεταλλέυονται. Τουλάχιστον ο μικρός περνάει καλά με τη γιαγιά του.

Ευχαριστούμε Sue και για εσάς χαρούμενα μηνογενέθλια για χθες αλλά και την fairy σήμερα.

Χθες σκεφτόμουν τι ωραία αίσθηση είναι να έχεις μωράκι στο σπίτι μπορεί να κουράζεσαι αλλά χαλάλι. Το Σαβ/κο κάτσαμε σπίτι γιατί ο μπαμπάς μας ήταν άρρωστος έχουμε να βγούμε δεν ξέρω και εγώ από πότε με τις ιώσεις αλλά περάσαμε φανταστικά με τα μικρά. Τι πλάκα που έχουν!

Χαρουμενα μηνογεννεθλεια fairy, sue, xainti, pasxalitsa, mpoumpou για τα ζουζουνια σας!!!!!:D

Thena οχι που ελεγες οτι οπου τον βαλεις καθεται.....σου την εκανε χωρις να το καταλαβεις ο Ιασονακος.....τωρα πια δεν πρεπει να τα χανουμε απο τα ματια μας, εχουν γινει διαλακια τα μπουμπουκια μας!!!:confused::confused:

Sue μπραβο για τα δοντακια σας, ενα λιγοτερο φαφουτακι στην παρεα μας. Εχει καθολου γκρινια ο Μαρινακος;; Εχω ακουσει οτι οσο μεγαλυτερο το μωρο τοσο πιο δυσκολο να σκασει το δοντι γιατι σκληραινουν τα ουλα.

Θυμαμαι που μου ελεγες για παντα(και ηθελα να σε ρωτησω αν βρηκες κατι), ο δικος μου ξεχνιεται αν εχει κατι στα χερια του και πεφτει σαν τουβλο, τωρα δεν τον αφηνω καθολου στην κουνια.

Αχ mary δεν ειναι δυσκολο να την πατησεις, εγω παντως τωρα με το μωρο ολο τετοιες γκαφες κανω(πριν δεν ημουν ετσι), μας εχουν κανει να τρεχουμε σαν τις τρελες ολη μερα, που να φτασει ενα μυαλο......

Ριτα κρατα γερα, καλα του κανεις να δει τι σημαινει ταλαιπωρια και αναστατωση.....:-(

Στο φαγητο και εμεις τα ιδια και τα ιδια, μονο ντοματα, πορτοκαλι και γιαουρτι επιπλεον σε αυτα που εγραψε η Mary, δεν βιαζομαι ομως, αφου και ο μικρος δεν τα εχει βαρεθει ασ παμε σιγα σιγα.

Χθες πηγαμε στην κουνιαδα μου για φαγητο(σας εχω πει οτι ειναι 15 εβδομαδων και περιμενουμε μαλλον ξαδερφουλα;;)), ειχαν ερθει και τα πεθερικα μου και περασαμε ολη τη μερα εκει. Ο Νικολας μου ηθελε ολη την ωρα να ειναι πανω στο μπιλιαρδο και να βαζει τις μπαλες στις τρυπες, πολυ γελιο...

Σημερα ειμαι σπιτι και προσπαθω να μαζεψω τα ασημαζευτα....:mad:

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

eιναι θεμα ημερων η παραιτηση μου

κατω απο τετοιες συνθηκες δεν ξερω να θα δουλευε καμια σας.........να δουλευω 6ωρο απτον νομο κ να ειμαι στον δρομο αλλες 2 ωρες αλλαζοντας 3 και 4 συγκοινωνιες? ποια θα το αντεχε κ για ποσο ?

εγω παντως δεν το αντεχω

οτι θα σηκωσω τα χερια ψηλια ειναι γεγονος απλα πρωτα οσο μπορω θα τον κανω να πιστεψει οτι δεν θα τα παρατησω .....

η ψυχολογια μου ειναι πολυ χαλια

εχω ομως τον αγγελο που ειναι παντα διπλα μου κ τον μικρο που ειναι η ζωη μας ............για αυτους κ μονο θα παλεψω για κατι καλυτερο.να λειπω απτο παιδι μου 10 ωρες για 1000 ευρω κ μετα να γυριζω να κλαιω .......δεν νομιζω αξιζει ...............

xainti μου να σου ζησει η κουκλιτσα σου !!!

ελενακι , νατασουλι μας λειψατε

88M1p3.pngycQap3.png

ασε κοριτσακι μου .

καταλαβαινεις τι περναω .

πηγαινω απο πειραια καλλιθεα τον μικρο κ μετα στην αλλη ακρη του κοσμου .

παιρνω 35 ευρω σχεδον μεροκαματο κ χαλαω τα 25-30 σε ταξι (με τις απεργιες) κ οταν δεν εχω απεργιες πρεπει να παιρνω 3 κ 4 συγκοινωνιες. καταλαβαινεις .....

τα οικονομικα με πιεζουν τοσο πολυ

η ανεργεια που υπαρχει επισης.

αλλα πριν παραιτηθω να τον κανω να καραφλιασει πρωτα............για αυριο εχω σκεφτει ηδη τι θα κανω .............θα αγανακτσω εναν οποιαδηποτε πελατη ετσι ωστε να παρει τηλεφωνο στην εταιρεια να να κραζει ........ ηδη το σαββατο "εκανα τυχαια" λαθη με στο ταμειο κ στην παραλαβη

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

καλησπέραααα!!!!

τα νεακια μας στα γρηγορα γιατι τώρα έκατσα, πολύ κούραση σήμερα...

Πήγαμε Πάργα το Σάββατο, πρώτη μακρινή εξόρμηση με τη μικρή και περάσαμε πολύ ωραία!! Την πάργα απλά την ερωτευτηκα αφού έλεγα στον καλό μου να μετακομίσουμε!!

Το ξενοδοχείο ήταν ακριβούτσικο αλλα άξιζε τα λεφτά του. Μας έδωσαν και παρκοκρεβατο για τη μικρη, ειχαμε και κουζινίτσα με νεροχύτη κτλ στο δωμάτιο οπότε βολευτήκαμε μια χαρά.

Θενα μου συγγνώμη για την εξαφάνιση, βγήκαμε εκτος νερών και πελάγωσα λίγο... και τι καιρός ήταν αυτός σήμερα?! Πεθάναμε στην ομίχλη μέχρι να φύγουμε από τα βουνά!

Ρίτα σε θαυμάζω για την αντίδραση σου, τέτοια θέλουν μπας και στρώσουν!

mary γέλασα πολύ και με την όλη φάση αλλά και με τον τρόπο που τα λές!! Να σαι καλα κορίτσι μου. Δεν πήρες τηλ και σήμερα το είχες κλειστό. Όλα καλα??

Χαρούμενα μηνογενέθλια σε όλα τα μωράκια που κλείσαν 9 μήνες τις προηγούμενες μέρες!!

Φιλάκια σε όλες τις συναγωνίστριες μαγιομανούλες!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

ριτακι κοιτα μην φυγεισ μονη σου ασ τουσ να σε διοξουν να μπεισ ταμειο κ να παρεισ κ αποζημιωση μην τουσ κανεισ τη χαρη κ φυγεισ γιατι με αυτο που εκαναν αυτο προσπαθουν να τα βρεισ σκουρα κ να φυγεισ μονη σου ;) εκτοσ κ αν θεσ να τουσ μιλησεισ κ αποφασισετε απο κοινου να σε απολυσουν για να μπεισ ταμειο χωρισ αποζημιωση.

ax naya τελικα μου την εκανεσ ...καλα ειχαμε κ χαλια καιρο αφου κ τα παιδια απο την παρελαση ηταν μουσκεμα τα κακομοιρα:confused:

ελπιζω να περασατε καλα εκει...κ εμενα μου αρεσει η παργα ιδικα το καλοκαιρι τον δεκαπενταυγουστο ειναι τελεια εχουν την απελευθεροση τουσ κ πνιγετε απο κοσμο να δουν τα πυροτεχνιματα που ειναι κανα μισαωρο χωρισ υπερβολεσ:rolleyes:

σημερα ειχε γεννεθλια ο πεθεροσ του καναμε εκπλιξη τουρτα:D κλεινει τα 60 ...ψησαμε κ κατι λουκανικα-μπριζολεσ τζατζικοκατασταση κ την καναμε ταρατσα:tongue::tongue:

ελενακι ο κακομοιροσ ηταν καθηστοσ πανω στην αλλαξιερα κ κατι πηγε να φτασει κ απο το βαροσ επεσε ιδαλοσ ακομα δεν πολυ κουνιετε...ακομα να γυρισει πλερο στη κουνια το κανει οταν δεν θελει να κοιμηθει καμια φορα αλλα το βραδυ παω εγω κ τον αλλαζω κ το πρωι που ξυπναει μπρουμυτα κλαιει για να τον συκωσω αλλιοσ δεν μπορει:shock: κ φυσικα ουτε λογοσ για μπουσουλιμα ευτυχωσ τελευταια του αρεσει η περπατουρα αν κ σημερα πηρα παραμασχαλα ενα μανγκουαλι σιδερενιο κ ηταν 5 εκατοστα απο το κεφαλι του:shock: παρα τριχα να του το ανοιξει:oops:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...