Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ετσι κ σημερα αλλα πηγε κ κατουρησε κ δεν το ειδα!!!κ κατι εχει πιασει τη ζουζουνα κ γλυφει το πατωμα!!ε!πηγε κ εγλυψε εκει που κατουρησε το σκυλι!κ οταν πηγα να τη παρω ηταν βρεγμενη κ επαθα σοκ!!!την επλυνα καλα!κ το σκυλι στο μπαλκονι!!!μου ηρθε να το πεταξω απο κατω!!!!ειμαστε κ στον 4ο!!!!

καλα μιλαμε λατρευω τα σκυλια και μικρη ειχα κατα καιρους διαφορα που συνηθως τα μαζευα απο τον δρομο...αλλα αυτο......:twisted:

εχω φρικαρει εγω...φανταζομαι εσυ....

δεν παιρνεις τον παιδιατρο βρε κοριτσακι.....???

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

καλο σαββατοκυριακο να εχουμε..........

εγω ενα εχω να πω...

ειμαι πολυ περηφανη γιατι χτες φαγαμε τοστακι με λιωμενο τυρακι και πολυ μας αρεσε :P:p:p

καποια παιδακια εχουν μηνογενεθλια σημερα αν δεν κανω λαθος....

Χρονια Πολλα!!!!!!!!!!!

douar ....mairoula..fairoula.... να ειστε καλα κι εσεις και οι δικοι σας ανθρωποι και γρηγορα να περασουν τα δυσκολα!!!

τα Μαγιόπαιδα

καλημερα φιλες

μπηκα να σας πω ποσο χαλια ειμαι

δεν μου φτανει που αφηνω το παιδακι

δεν μου φτανει που με στελνει στην αλλη ακρη της γης

αντιμετωπιζω τρελο πολεμο

σημερα δουλευω 2-8

κ δεν μπορει λεει να μου δωσει προγραμμα για την αλλη βδομαδα

ειμαι σιγουρη οτι ΔΕΝ θα βγαλω καν το 6ωρο

κρατιεμαι να μην του τα σπασω ολα εκει μεσα.........

εχτες τον πηρα 150 τηλεφωνα μονο κ μονο για να παραδεχτει οτι το κανει επιτηδες. αυτος λεει οτι δεν ισυει κατ τετοιο .....ετυχε ........... εχει κ παιδικο τμημα κ μαλλον θα παω εκει .τα κοριτσια εκει ειναι μια χαρα αλλα αυτο δεν μου αρκει για να δουλεψω κατω απο τετοιες συνθηκες .

ηδη εχτες εστειλα βιογραφικα αλλου

εχτες μεχρι τι υπουργειο εργασιας πηρα τηλεφωνο ....... το οποιο ηταν εξυπηρετικοτατο(αν χρειαζεται καμια σας να σας δωσω το τηλ) κ μου ειπε να πευθυνθω οπωσδηποτε στην επιθεωρηση .

πηγα στην επιθεωρηση με το παιδι πηγα κ την συμβαση μου αλλα εκτος απο να του κανουν συστασεις να με γυρισουν ποιο κοντα δεν μπορουν να κανουν κατι αλλο...........εχω κανει αιτηση για βλαπτικη μεταφορα κ μου ειπαν απτην επιθεωρηση οτι ισως αν αντεξω να πηγαινω εκει κανενα 2μηνο ισως μετα να με φερει κοντα......ΙΣΩΣ....ΑΝ ...........βλακειες.

για να ξερετε ολες ισχυει πλεον νομιμα το 15μηνο σαν προστασια μητροτητας κ οχι το 12μηνο απτην γεννα

σημερα το θαυματακι μου γινεται 9μηνων (κ της ελενης ο κουκλος)

88M1p3.pngycQap3.png

a ρε ριτακι τι επαθεσ:( ομωσ μπραβο που εκανεσ οοοοολα αυτα εγω τπτ δεν θα εκανα ειμαι λιγο κοτα σ αυτα:confused:

να δεισ που θα βοβηθει κ θα σε βαλει παλι στη παλια θεση απλα δεν θα το κανει αμεσοσ για να μην καταλαβεισ οτι εφαγε ηττα;)

χρονια πολλααααααα σε σασ κ στον ελενακο χιχι

ααααα αντε κ καλη αρχη ριτακι,γερα με τσαμπουκα ε;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ριτακι ενα μεγαλο μπραβο κι απο μενα που αντεδρασες ετσι!!!

πιστευω θα καταλαβει και θα σε στειλει πιο κοντα....

μα καλα? αυτοι οι ανθρωποι παιδια ΔΕΝ εχουν?

απορω.............

θα ηθελε να ειναι η γυναικα του σε αυτη την θεση?

ξερω το οτι να σου πω ΜΗΝ στενοχωριεσαι ΔΕΝ βοηθαει...

απλα να ξερεις οτι ειμαστε εδω και να δεις που τελικα ολα θα πανε καλα...

καλη δουλιτσα σημερα και να σκεφτεσαι οτι ο Γιωργακης θα ειναι και με τον μπαμπα του...;)

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλες και μωρακια!

Χαθηκα παλι αυτες τις μερες, αλλα και εγω τρεχω.....:confused::confused:

Ευχαριστω για τις ευχες!

Χαρουμενα μηνογεννεθλεια στο αστερακι τον Γιωργη!!!

Αχ βρε Ριτακι, ζορι τραβας, ο ψυχολογικος πολεμος ειναι χειροτερο και απο την αποσταση και απο ολα, αλλα κανε κουραγιο, θα προσαρμοστεις σιγα-σιγα, ισως γινει και κατι να ερθεις πιο κοντα. Για αλλη δουλεια εχω την εντυπωση πως χανεις το μειωμενο ωραριο, βεβαια αν ειναι αυτες τις ωρες να τις τρως στο δρομο.....τι να πω, εσυ ξερεις...:(

Fairy απιστευτο αυτο που σου συνεβει, σοκαριστικο, ελπιζω να τελειωσει γρηγορα αυτη η ιστορια, περιμενουμε νεα σου.

Naya δυσκολη αποφαση, αλλα σου χρωστανε ηδη πολλα, εχεις αποψη πως ειναι η οικονομικη κατασταση της εταιριας; Αν παει για κλεισιμο μονο χειροτερα θα ειναι τα πραγματα για εσενα. Ισως να το δεις ενα μηνα ακομη αφου κανεις συζητηση για το οτι τα χρειαζεσαι(υ.γ. Δικαιουσαι επιδομα αδειας και το μισο δωρο Χριστουγεννων)

Pasxalitsa τοστακι;;;;Καλα διαβασα;;;;Μπραβο στον μικρο σου!!

Douar, mary,xainti παρεστικα στους δικους σας.

Sue θα τα ζευγαρωσεις τα μωρα σου, τι καλα. Παντα ελεγα οτι θελω ενα αγορι ενα κοριτσι, φιλακια στον Μαρινακο!!!:D

Σιγουρα ξεχναω πολλα, αλλα τα διαβασα μαζεμενα και δεν κρατησα και σημειωσεις....

Εμεις ειμαστε καλα, τρωμε ολο το φαγητο και γκρινιαζουμε για περισσοτερο(200 του δινω),

θελει να πιανεται απο τα παντα και να σηκωνεται(απο τη ντουλαπα, απο το ποδι μου...),

καναμε το 1ο καρουμπαλο προχθες(επεσε μεσα στην κουνια) αληθεια οικονομικη δευτερη παντα ξερει καμια που θα βρω;;

Ξυπναμε 1-2 φορες τη νυχτα για ζιζι και το αργοτερο 7 το πρωι ειμαστε στο ποδι.

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

αληθεια οικονομικη δευτερη παντα ξερει καμια που θα βρω;;

ειχε το ικεα και ισως ξαναφερει αλλα ειναι χαμηλη....(εγω την λεω καλοκαιρινη)...δες στο αμαζον σαν cot bumper απλα προσεξε το υψος...

τα Μαγιόπαιδα

ri_taki καλή αρχή μπράβο για σήμερα μπράβο πάντως που το έψαξες το θέμα κάνε όμως υπομονή λιγάκι ξέρω είναι δύσκολα αλλά δες το όλο θέμα πιο ήρεμα γιατί είναι δύσκολα τα πράγματα πολύ ανεργία υπάρχει.

Και τώρα με τα παιδιά είναι πολύ δύσκολο το όλο σκηνικό εγώ αυτό σκέφτομαι γιατί με 2 παιδιά ποιος θα με πάρει.

χαρούμενα μηνογενέθλια ritaki kai eleni1977.

Καλά andith φαντάζομαι πως ένοιωσες αλλά πάρε και καμμιά παιδιάτρο καλού κακού.

Georgina και εμένα με ξυπνάει 2 φορές την νύχτα και δεν θηλάζω κιόλας αλλά εμένα δεν τρώει κιόλας 4 κουταλιές φαγητό και αυτό είναι λογικό είναι μάλλον πεινάνε.

pasxalitsa μπορείς να ξεφύγεις και λίγο από το πρόγραμμα εντάξει δεν παθαίνουν και τίποτα για 2-3 ημέρες σίγουρα μετά το χρόνο τρώνε ότι και εμείς και αρχίζουν να είναι ποιο εύκολα τα πράγματα.

φιλιά Thena, naya,natasa,sue, marsolan fairy,duar,anniko,mary και σε όποια άλλη ξέχασα.

καλησπερα κοριτσια!!!!

Ριτακι δεν καταλαβαινω γιαιτ δε ξερω τι αποστασεις κανεις αλλα λυπαμαι για την εξελιξη των πραγματων, πανω απ ολα ψυχραιμια κ διεκδικησε τα δικαιωματα σου ;)

ο μαθητης μου αφεθηκε ελευθερος την Πεμπτη το βραδυ...τη Δευτερα θα ξερω αν τον δεχτουμε κ παλι στην ταξη, εγω ελπιζω πως οχι. απ οτι φανηκε παντως μαλλον ενα κακογουστο αστειο του ηταν....διατηρω το χαμογελο μου κ δεν το σκεφτομαι :)

να ζησουν τα μωρουδακια σας, εμεις την Δευτερα γινομαστε 9 μηνων

εδω τριγυρω θα ειμαι

(((((λουλουδίτσες μου πεντάμορφες)))))

Μου έχετε λείψει πάρα πολύ, να το ξέρετε αυτό. Μπαίνω τακτικά και διαβάζω όλα τα νέα σας και σας έχω στο μυαλό μου. Εγώ είμαι καλά και το μωράκι μου επίσης. Όταν κλαίει φωνάζει μαμά, αν και το μπαμπά του είναι πιο εύκολο. Έχει 6 δόντια πλέον και τα 4 που είναι πάνω τα έβγαλε με πολύ κλάμμα και γκρίνια. Μπουσουλάει κανονικά και όταν τον κρατάω κάνει αστεία βηματάκια. Πλάκα έχει! :tongue:

Ριτάκι μου καλό, πολύ λυπάμαι που σου φέρθηκε έτσι αυτός ο τύπος. Θα έπρεπε να ντρέπεται. Τώρα που είσαι φρέσκια μανούλα και ζεις τόσο μακριά, έπρεπε να βρει μια άλλη λύση. Πάντως σε θαυμάζω που κινήθηκες τόσο άμεσα και σωστά και ελπίζω και εύχομαι να βγάλεις σύντομα άκρη.

Fairy, εμείς τα είπαμε... Τι άλλο να πω για τον τρελό; Καλά ξεμπερδέματα και καλά ξεκουμπίδια!

Η Douar δεν ξαναμπήκε αυτές τις μέρες; Δεν ξέρουμε κανά νέο... Αχ, πόσο την έχω στο μυαλό μου.

Andith αυτό με το σκυλί... Δεν ξέρω τι θα έκανα... Ούτε μπορώ να φανταστώ καν. Δεν νομίζω να έπαθε κάτι η μικρή, σωστά;

Πασχαλίτσα όταν λες τοστ με τυράκι τι εννοείς; Λίγες μπουκίτσες φαντάζομαι, ναι;

Εμείς έχουμε μια διατροφή... τουλάχιστον βαρετή.

• Μέσα στη νύχτα ( ναι, ναι, ναι ο κύριος που κοιμόταν σερί όλη νύχτα πλέον ξυπνάει μια φορά για γάλα) γάλα (240 ml νερό με 7 μεζούρες γάλα - του κλέβω 1 μεζούρα για να έχει κορμί ακαταμάχητο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:).
  • Το πρωί φρούτα (μήλο, αχλάδι, λίγη μπανάνα). Μανταρίνι και ακτινίδι κομμένα γιατί είχε αντίδραση.
  • Μεσημέρι μοσχαράκι ή κοτόπουλο με πατάτα ή μακαρονάκια ή ρύζι και καρότο, κολοκυθάκι και λίγα λαχανικά που επιτρέπονται.
  • Απόγευμα ρυζάλευρο ή φαρίν λακτέ που την ξεκινήσαμε πριν κανά 2 βδομάδες (ούτε τυρί, ούτε γιαουρτάκι, ούτε τίποτα άλλο... :()
  • Βράδυ γάλα με το γνωστό κλέφτικο τρόπο.

Κατά τη διάρκεια της ημέρς του δίνω λίγες μπουκίτσες ψωμί ή κανά μπισκοτάκι. Απορώ πώς δεν έχει σιχαθεί το φαγητό τόσο καιρό που τρώει τα ίδια και τα ίδια... Αχ ο ασπρούλης μου...

Αυτά τα νέα.

Φιλιά σε όλες!

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κουκλιτσες μου...

Τι κανετε??

Εμεις μια χαρούλα αν και απο υπνο μια απο τα ιδια...κοιμηθηκε σημερα 11.30 και ηδη εχει ξυπνησει 5 φορες...! Τι με περιμενει παλι το βραδυ...

Παντως ρε κοριτσακια παρολο που τραβαω τρελή ταλαιπωρια ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ τον μικρό μου και ειλικρινα προτιμω να κουτουλαω ολημερις και οληνυχτίς παρα να τον αφησω να κλαιει...

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Και τώρα κάτι για να γελάσουμε :

Χθες το βράδυ κατά τη μία και κάτι πάω για ντουζάκι. Διαπιστώνω ότι δεν έχει πολύ ζεστό νερό και περιμένω να γίνει. Σκέφτομαι τι να κάνω στο ενδιάμεσο διάστημα... Τι να κάνω; Τι να κάνω; Ανοίγω το ντουλαπάκι του μπάνιου για να πάρω καμιά ιδέα. Βλέπω κάτι φακελάκια με μάσκες για τα μάτια και το πρόσωπο. Θα κάνω μια μάσκα σκέφτομαι. Μεταξύ αυτών βρίσκω μια που δεν έχω ξανακάνει. Κίτρινη, με εσπεριδοειδή, της Apivita. Διαφορετικό το φακελάκι από ό,τι έπαιρνα στο παρελθόν. Ααααααααααα λέω καινούριο προϊόν. Ψάχνω ημερομηνία λήξης. Κοιτάζω από δω. Κοιτάζω από κει. Τίποτα. Λέω "Δεν πειράζει, εγώ θα την κάνω κι ας είναι ληγμένη... το πολύ πολύ να μην κάνει δουλειά". Την ανοίγω. Αχ λέω "Την άλλαξαν εντελώς. Άλλο άρωμα, άλλη υφή." Πασαλείφομαι. Στο μεταξύ γίνεται το νερό κι εγώ με τη μάσκα στο πρόσωπο μπαίνω στη μπανιέρα. Κι εκεί που πλένομαι, νιώθω ένα ζέσταμα να πω; Ένα κάψιμο να πω; Ένα σαν να μου έχουν ρίζει οξύ στη μούρη; Βγαίνω από τη μπανιέρα και κοιτιέμαι στον καθρέφτη. Είμαι κατακόκκινη, σαν πατζάρι, όμως, όχι αστεία... Και πέφτει το μάτι μου στο φακελάκι. Κρέμα γράφει. Όχι μάσκα, αλλά κρέμα. "Αχ" λέω "Αυτό είναι. Έκανα λάθος! Μάλλον έβαλα πολύ και με πείραξε." Κι εκεί που πλένομαι και τρίβομαι και κλαίω από το τσούξιμο, έρχεται ο άντρας μου να δει τι γίνεται και διαβάζει "Κρέμα από εσπεριδοειδή για.... Για όλους τους τύπους μαλλιών". Μαλλιών! Έβαλα κρέμα μαλλιών στο πρόσωπό μου και κατακάηκα! Και ενώ διάβαζα τι είναι, ουσιαστικά δεν καταλάβαινα τι διαβάζω. Μου πήρε ένα δίωρο για να συνέλθω από το τσούξιμο με του κόσμου τις κρέμες και τις μάσκες και η κοκκινίλα δεν έφευγε. Ευτυχώς τώρα που σας γράφω είμαι καλά. Νομίζω ότι έχω χαζέψει επικίνδυνα. Εγώ τέτοιες ανοησίες δεν έκανα. Και νομίζω ότι αρχίζω να μοιάζω σε κάποιον που έβαζε τζελ για αιμορροϊδες στα αυτιά και την αλοιφή των αυτιών στον πισινό. Και μετά αναρωτιόταν γιατί δεν γίνεται καλά, ούτε πάνω, ούτε κάτω. Αυτά!

2522daf9de.png

swGop2.png

αχ mary εγω γελαω κ εσυ πονασ:confused::tongue::tongue::tongue:

που ειστε ολεσ καλε! μου το ριμαξατε το μαγαζακι

αννικοοοοοο πρωινο παρακαλω μπασ κ τουσ μυρισει κ ερθουν:mrgreen::mrgreen:

αχ τι επαθα εγω χθεσ ...επεσε ο ιασονασ απο την αλλαξιερα:shock::oops::( με το κεφαλι σασ λεω....εγω κολλημενη διπλα του κ ελεγα στη Δαναη να παρει την πανα εξω κ ξαφνικα βλεπω τον ιασονα να περναει μπροστα μου κ να πευτει με το κεφαλι....να ανοιξει η γη να με καταπιει σασ λεω ...ευτυχωσ νομιζω ειναι καλα...εκλαψε αρκετα αλλα πιο πολυ απο φοβο ηταν:|

naya Που εισαι ....ανησυχω...ουτε τηλεφωνο συκωσεσ ουτε πηρεσ ..πλιζζζζζ απαντησε :confused:

ελενακι εγω ειχα παρει μια δευτερη απο τα jumbo κ μη σου πω καλυτερη απο την αλλη που την χρυσοπληρωσα:evil:

ριτα πεσ μασ πωσ ηταν τελικα αντε σκασαμε:tongue::shock::oops:

φιλια πολλα σημερα εδω ειναι αργια..απελευθερωση των ιωαννινων απο τουσ τουρκουσ...αλλα εγω παω για δουλεια αντε για παρελαση .....

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ΚΑλη εβδομαδααααααα...

Αχ βρε Μαιρουλα το εχω κανει κι εγω παλια αυτο...εχουμε χασει το μυαλο μας ετσι??

Θενακι μου επεσε το Ιασονακι?? Εμενα δυο φορες εχει παει να πεσει αλλα τελευταια στιγμη τον επιασα, δεν καθεται με τιποτα γαμωτο στην αλλαξιερα να τον αλλαξω ολο γυρναει μπρουμυτα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

καλημερα@!

με θελετε στην παρεα σας?:P

σημερα εκανα κοπανα............μονο αυτος θα μου σπαει τα νευρα? θα κανω κ γω οτι μπορω για να του τα σπασω μην παραιτηθωιατι θα παραιτηθω ειναι θεμα ημερων . δεν πηγα λοιον για δουλεια κ με πηραν κ ειπα ποναει το κεφαλι μου !

για το σαββατο θα σας πω μονο οτι αλλαξα 3 συγκοινωνιες κ στον γυρισμο ταξι που πληρωσα τα κερατα μου .

π μικρος με την γιαγια του ευτυχως μια χαρα κ οταν σχολασε ο αγγελος πηγε κ τον πηρε.

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...