Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερουδια!

Ριτα μου ειναι οριστικο αυτο αραγε?Ειναι πολυ μακρια για σενα οντως...Δεν επιασαν οι ευχες μας γα@@το... Θα εχεις μειωμενο ωραριο τουλαχιστον?Μπορει να σε αλλαξουν στην πορεια, δεν ξερεις τι γινεται...

Xainti κι εσυ θα πρεπει να κανεις δρομολογια, ε? Ποτε θα γινει η μεταφορα σας ειπαν?Περαστικα σας κοπελα μου...Αντε να φτιαξει ο καιρος να ηρεμησετε με τις ιωσεις... Απαραδεκτοι τα πεθερικα να ξεχωριζουν τα παιδια! Λες να μου κανουν και μενα τετοια ετσι και βγαλω τη μαμα μου? Θα σχολιαστει σιγουρα γιατι αυτοι το χουν να βγαζουν και τα 2 πρωτα παιδια στη μερια του μπαμπα..Ειναι καλοι ανθρωποι ομως, δεν νομιζω να κρατησουν κακια...Δεν εχω αποφασισει ακομη βεβαια...Απο τη μια σκεφτομαι να τους δωσω τη χαρα γιατι μενουν μακρια και δεν θα βλεπουν τα εγγονια τους συχνα και οτι θα γιορταζει μαζι και με τον πατερα μου η μικρη, απο την αλλη σκεφτομαι οτι η μαμα μου θα αφιερωνει το χρονο της να τα κραταει...Για να βαλουμε ασχετο ονομα δεν νομιζω, ειναι παραδοσιακος ο αντρας μου..Και κανενα ονομα δεν με τρελαινει, αλλα δεν ειναι και χαλια..Ειναι Μαρια η μαμα - Βασιλικη η πεθερα.Θα δουμε...Παντως χτες που πηγαμε στο γυναικολογο μας ειπε παλι οτι ειναι κοριτσι!! Πως ειναι xainti η αλλαγη απο αγορι σε κοριτσι?

Thena δεν εχεις σταματησει απο τη δουλεια?

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σασ διαβασα ολεσ αλλα ακομα δεν σχολιαζω παω για δουλεια θα τα πω απο εκει αν μπορεσω

μακια

τι δουλειά βρε??? ποτε προλαβες????

ρε κορίτσια να σας πω κι εγω τον πονο μου με τη δουλεια...

ισως θυμαστε που σας έλεγα ότι έχουν να μας πληρώσουν από το Νοέμβριο, να μην τα πολυλογω αυτή τη στγμή μου χρωσταν τα παρακάτω:

δώρο χριστουγεννων 2009

δώρο πάσχα 2010

Αυγουστο 2010

Δεκέμβριο 2010

Ιανουάριο 2011

και επιδομα αδείας 2010 και δώρο Χριστουγέννων 2010 επίσης δεν έχουν δώσει αλλά εγώ λόγω της άδειας νομίζω δεν παίρνω.

και δεν ξέρω τι να κάνω... τώρα δουλευω 4 ωρο και από μια μαρτιου θα ξεκινήσω 6ωρο αλλά τι να το κάνω αν δεν πληρώνομαι??

Και για να δέσει το γλυκό ένας πελάτης του άντρα μου γιατρός του είπε ότι σκοπεύει μέσα στο επόμενο μήνα-δίμηνο να ανοίξει δεύτερο ιατρείο και τον ρώτησε αν με ενδιαφέρει να πάω για γραμματειακή υποσήριξη...

και ρωτάω τώρα εγώ, αφήνεις αυτό που σπούδασες και σε ενδιαφέρει για κάτι άσχετο??? και μέχρι πότε να περιμένει κανεις να ορθοποδήσουν???

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Naya μου πολυ δυσκολη φαση...Σε καταλαβαινω λιγο γιατι κι εμας καθυστερουν 15-20 μερες να μας πληρωσουν και μας σπανε τα νευρα και δεν υπαρχει διαθεση για δουλεια..Αλλα τουλαχιστον δεν μας χρωστανε τοσα οσα εσας...Ειναι μικρη η εταιρια?Στις μικρες συνηθως υπαρχει μεγαλυτερο προβλημα..Τι σας λενε? Γιατι δεν δινουν εστω κατι? Ειναι μεγαλο το διλλημα, αλλα δεν δουλευεις μονο γιατι σου αρεσει αυτο που κανεις, δουλευεις για να ζησεις!! Αν βλεπεις οτι δεν υπαρχει ελπιδα να λυθουν γρηγορα τα προβληματα της εταιριας, σκεψου την προταση του γνωστου σας σοβαρα...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

να μου πει να παω golden AKOMA XEIROTERA K ΑΠΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ

αντε μωρε κριμα....μα καλα τοσο βλακες ειναι?

υποθετω πως δεν βολευει καθολου συγκοινωνια ε???

πως θα πηγαινεις...τους ειπες οτι θα προτιμουσες καπου αλλου?

Παντως χτες που πηγαμε στο γυναικολογο μας ειπε παλι οτι ειναι κοριτσι!!

αχ,ωραια!!! φιλια στην σποριτσα...:tongue:

naya Μου τι να σου πω...δυσκολα βρε κοριτσακι...

αν δεν επαιρνα τα λεφτα μου δεν θα εφευγα παντως....

για το αλλο σκεψου το αλλα δεν ξερω και σε τι δουλεια εισαι τωρα για να σου πω κατι παραπανω...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

γεια σασ και από εμένα ri_taki κρίμα πάει η θετική ενέργεια άρχισε την μουρμούρα μόλις πας ότι δεν βλέπεις το παιδί εγώ τέτοια κάνω γιατί δεν χαμπαριάζουν γενικά πιστεύουν ότι οι γυναίκες όλα τα προλαβαίνουν.

Sue μου η αλλαγή από αγόρι σε κορίτσι είναι φοβερή τι να πω μου αρέσει που έχω ένα και ένα γιατί καταλαβαίνω τη διαφορά. Το πρώτο μας βγήκε αρκετά ζωηρό και γκρινιάρικο μπορώ να πω και σταματημό δεν έχει στην ηλικία που είναι η μικρή μπουσούλαγε και ήταν σαν των κοριτσιών τα αγόρια είχε βγάλει 7 με 8 δόντια αντίθετα η μικρή είναι πιο ήρεμη για μπουσούλημα ούτε λόγος τώρα κάπως προσπαθεί και γενικά δεν είναι γκρινιάρικο παιδί. Μου αρέσει ξέρεις και τα φουστανάκια που φοράνε όλα αυτά τα κοριτσίστικα περιμένω πως και πως να παίζω με κούκλες δεν αντέχω άλλο τα αυτοκινητάκια. Αλλά εντάξει ο μικρός που μιλάει και συννενοούμαστε έχει πολύ πλάκα γιατί λεέι κάτι πράγματα που΄δεν μπορούμε να κρατηθούμε από τα γέλια.

Δύσκολο πάντως να μην σε πληρώνουν εμάς ευτυχώς στην ώρα μας μπαίνουν τα λεφτά μας η μετακόμση υπολογίζεται σε 5-6 μηνες.

Naya είναι δύκολη απόφαση αλλά εγώ από όταν γέννησα είπα χαλάλι και η καριέρα σιγά θα προτιμούσα να ήμουν κοντά στο σπίτι μου και να δούλευα όχι πάνω στο αντικείμενο μου.

Διαφημίσεις

naya mporei na ekana ta xartia gia tameio alla tha erxomai gia liges meres akoma mexri na allaksi xeria to vidoe club:roll: den ksero mexri pote ....

oso gia tin doylia soy εγω στη θεση σου(επιτελουσ..δεν ελεγε να αλλαξει στα ελλινικα:twisted:) θα τουσε ελεγα οτι τωρα περισσοτερο εχω αναγκη τα λεφτα κ αν μπορουσαν να μου δοσουν εστο τα μισα...γιατι τα εχω μεγαλη αναγκη...γιατι αφου δεν τουσ λεσ τπτ μπορει να νομιζουν οτι δεν ζοριζεσαι κ οτι δεν σε πολυ νιαζει! αν αρχισουν οτι δεν εχουν κ τετοια τοτε καλα θα κανεισ να δεχτεισ την δουλεια εν εχει καλα λεφτα κ οι ωρεσ ειναι καλυτερεσ:rolleyes:

sue εισαι τυχερη αν εχεισ κοριτσακι θα με θυμηθεισ ειναι γλυκα με τα ροζ κ τα στρασ κ οι μπαντανεσ τα κοκαλακια κ ολα τα φρου φρου ...αν κ αντιοικονομικα ...αλλα δεν πιραζει:tongue: οσο για το ονομα μου αρεσουν κ τα δυο το μαρια θα τη φωναζα Μαρα η μαριζα κ το βασιλικη θα το εκανα βασιλεια πιο ωραιο η αν οχι θα τη φωναζα Βασια;) αν εβγαζα κ τα δυο θα την ψωναζα Μαβια:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Θενακι καλα ειναι αφου πηγαινεις ακομη στη δουλεια, να περναει η ωρα σου...Υπο κοριστικα μπορω να βγαλω πολλα οντως, εχω σκεφτει και το συνδυασμο ονοματων , κατι σε Μαριβιλη (το οποιο ειναι λιγο μεγαλο..) ή Μαριλια ισως (ακουγεται το Μαρια κυριως). Θα δουμε...

Παντως κοριτσια αφου το λετε, θα ειναι οντως γλυκα και το κοριτσι!!

Ριτακι που εισαι κοπελα μου???? Τοσο ασχημα το χεις παρει?

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

να σας πω κι εγω τον πονο μου???

θελουμε πολυ να φυγουμε ενα ταξιδι με τον μικρο αλλα σκεφτομαι τι θα τρωει για μεσημεριανο....τα αλλα τα βολευω αλλα το φαι του πως????

λογικα μετα τον χρονο τρωνε οτι περιπου κι εμεις ε????

τα Μαγιόπαιδα

Πασχαλιτσα οντως ειναι λιγο δυσκολο, αλλα φανταζομαι αν πας καπου οπου υπαρχει κουζινακι και ψυγειο δεν θα χεις προβλημα.Θα παρεις το κρεατακι του, τα λαχανικα του, τα ζυμαρικα του και ο,τι αλλο θες και θα τα μαγειρεψεις εκει. Δεν χρειαζεται να εχει καθε μερα κι αλλο φαι, δεν πειραζει αν φαει 2 μερες το ιδιο.Για πολλες μερες θελετε να φυγετε? Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο δυσκολο..Κι εγω που εχω παει σε συγγενεις για λιγες μερες ειχα παρει ολα οσα θα του εδινα και τα μαγειρεψα εκει.Απλα θα κουβαλησεις και ενα κατσαρολακι και ενα μιξερ μαζι..Τη μετακομιση δεν την αποφευγεις ουτως η αλλως...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλημερα τσουπρες!!!! τι κανετε??? ειστε ολεσ καλα???

ριτακι ελπιζω να γινει κατι να αλλαξει αυτη η αποφαση!!

naya σε καταλαβαινω απολυτα στην ιδια φαση ειναι ο ντρας μου κ ενας θεος ξερει πως τα βγαζουμε περα.. φροντισε να παρεις την αποφαση που σε συμφερει ( εχουμε κ παιδια να μεγαλωσουμε)

fairy μ ε γεια το λαπτοπ!!!

sue ολα καλα με το σπορακι σου???

thena, duar,pasxalitsa,xainti.... k se oles tis upoloipes...na eiste kala!!!!!

να ρωτησω κατι??? τα μωρακια σας ξυπνανε την νυχτα γιατι εμεις συνεχεια...εχω καταντησει να ειμαι με ενα στηθος εξω.....

φιλακια σας κ καλο απογευμα!!!!!

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

Διαφημίσεις

suedaki λεγαμε για 3-4 μερες αλλα δυσκολο μωρε να κουβαλαω κρεατα κτλ...

να ρωτησω κατι??? τα μωρακια σας ξυπνανε την νυχτα γιατι εμεις συνεχεια...εχω καταντησει να ειμαι με ενα στηθος εξω.....

μια απ τα ιδια...;)

τα Μαγιόπαιδα

georgina μου αφου θηλαζεισ πωσ να μην θυπναει...μηπωσ να του εδινεσ σκονη το βραδυ!η αναγκεσ του πλεον ειναι πολλεσ σε φαγητο κ ισωσ δεν χορτενει.

πασχαλιτσα μην αγχονεσε τοσο εγω θα το εκανα το ταξιδι οτι τρομε εμεισ θα του εδινα δλδ αν τρωγαμε καθε μερα εξω θα επερνα κανα κοτοπουλακι ψητο με ριζακι η πενεσ μακαρονια η φασολακια σαλατα κολοκιθακι κτλ λιγο τυρι πατατουλεσ γιουβετσι ολα αυτα μπορεισ να τα βρεισ εξω κ να τα φαει εγω του δινω κ τοστακι γιαουρτακι σημερα εφαγε πρωτη φορα φακεσ που φτιαξαμε για εμασ απο δω κ περα δεν εχουν προβλημα μονο ψαρι μην δοσεισ ακομα ολα τα αλλα σχεδον τα τρονε ...μετα το χρονο ολο εκτοσ μελι θα επερνα κ κρεμα μονο μαζι κ γαλα για συμπληρομα...ε για λιγεσ μερεσ δεν θα παθουν κ κατι αν βγουν απ το προγραμμα;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

sue k naya!φιλακια κ σε σας!(σας ξεχασα το πρωι,ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι τι να σου κανει!!!)

rita_ki!στο γκολντεν?????μηπως να τον πιεσεις λιγο????ταξιδι ολοκληρο!!!!ελπιζω να αλλαξει αν οχι τωρα!συντομα!!!!

να σας πω τι επαθα κ εχω νευρα απειρα!!!!το σκυλακι μας ζηλευει το μωρο!κ μας κατουραει μεσα στο σπιτι!!καθε μερα που ταιζω το μωρο οτι περισευει της το δινω κ το τρωει αλλα συνηθως τη βγαζω απ τη κουζινα,γιατι ολο με σπρωχνει να της δωσω κ απασχολει κ το μωρο κ δεν τρωει!!!ετσι κ σημερα αλλα πηγε κ κατουρησε κ δεν το ειδα!!!κ κατι εχει πιασει τη ζουζουνα κ γλυφει το πατωμα!!ε!πηγε κ εγλυψε εκει που κατουρησε το σκυλι!κ οταν πηγα να τη παρω ηταν βρεγμενη κ επαθα σοκ!!!την επλυνα καλα!κ το σκυλι στο μπαλκονι!!!μου ηρθε να το πεταξω απο κατω!!!!ειμαστε κ στον 4ο!!!!

rXrPp3.png

Georgina, εμενα και που το θηλαζα δεν ξυπναγε τη νυχτα, ελαχιστες φορες.Και οταν ξυπναγε ακομη καιτωρα προσπαθουσα να τον ηρεμησω αλλιως και σπανια του εδινα γαλα.. για να μην μαθει... και τελικα δεν εμαθε... Κουραγιο κοριτσαρα!

Σας χαιρετω, καλο Σαββατοκυριακο!!!!

Ριτακι μου καλη δυναμη σου ευχομαι και μακαρι να πανε καλα τα πραγματα για σενα!!!!Φιλακια πολλα!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Φιλακια andith!!! Για γελια και για κλαματα θα ησουνα!!! Δεν ξερω απο σκυλια να σε συμβουλεψω τι να κανεις..Καλα η μικρη σου στη φωτο που κανει κουνια ειναι χαρμα οφθαλμων!!!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...