Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πωπω fairymummy έχω πραγματικά σοκαριστεί... :confused::confused: Ψυχραιμία κοπέλα μου και κουράγιο... σε περιμένουν περίεργες στιγμές!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Αλήθεια εκείνος τι δήλωσε όταν τον συνέλαβαν; είχε όντως την πρόθεση που του προσάπτουν ή τα αρνείται όλα;

rita_ki μου γλυκό....

νομιζα αν θυμασαι καλα οτι θα γεννουσα με προκληση στις 21 ετσι του ειχα πει οταν με ειχε παρει τηλ (να τονισω οτι καν σε ολη την εγκυμοσυνη δεν με ειχε δει ) με πηρε 22 του μηνα μερα σαββατο να με ρρωτησει σε ποιο μαιευτηριο ειμαι για ναρθει .του ειπα οτι ειμαι σπιτι κ γεννησα κ μου ειχε πει οτι θα ερθει να μας δει κυριακη 23 του μηνα ...............ακομα τον περιμενω κ ουτε καν ενα τηλεφωνο απο τοτε. τα συμπερασματα δικα σας

κ σας το ορκιζομαι στο παιδι μου οτι ετσι ακριβως εγινε

rita_ki μου γλυκό.... είναι πολύ δύσκολη η σχέση αυτή που έχεις με τον πατέρα σου... αλλά μήπως πριν να τον ξεγράψεις να μάθεις με κάποιο τρόπο αν είναι καλά; μήπως έπαθε κάτι και εξαφανίστηκε πάλι έτσι απότομα ενώ έδειχνε προσπάθεια να θέλει να συναντηθείτε... περίεργη μου φαίνεται η εξαφάνισή του τόσους μήνες... ίσως κάτι να του έτυχε τότε και να ντράπηκε να σε ξαναπάρει.... συμφωνώ νομίζω με τον Άγγελο κουκλίτσα... να συναντηθείς εσύ μαζί του... να μιλήσετε... δείξε του φωτό του Γιώργη... και βιντεάκια... κι αν δεις ειλικρινές ενδιαφέρον να γνωρίσει την οικογένειά σου τότε του γνωρίζεις και το Γιώργη και τον βάζεις στη ζωή του παιδιού... αλλά στη δική σου ζωή είναι ήδη καλώς ή κακώς και καλό είναι κουκλίτσα να τον αντιμετωπίσεις... Ταπεινή μου γνώμη!

Μην αγχώνεσαι για τη δουλειά κουκλίτσα!! Άκου τη sue και τη fairymummy :) Να δεις ο Γιώργης θα σε κάνει περήφανη στη γιαγιά και τον παππού (και τη θεία και ξαδέλφη! και άλλες θείες και θείους;)... μια χαρά θα τα πάει... Θα δεις! Άσε που θα γίνει από τα πιο κοινωνικά Ταυράκια ;) χιχιχι

Αννικο περαστικά κουκλίτσα!! Ελπίζω να είσαι ήδη καλύτερα! Άσε δε θες να ξέρεις τις σκέψεις που μου πέρασαν από το μυαλό... όλο σκέφτομαι τον αδελφό μου - παρά τις διαφορές μας πολύ τον πόνεσα και τον πονάω... εκείνος τον βρήκε αναίσθητο... εγώ τουλάχιστον τον είδα στην "ασφάλεια" του νοσοκομείου...

andith και sue καλησπέρα κούκλες!! :)

Και σε όλες τις μαγιομανούλες και τα μαγιόπαιδα!!!

Υ.Γ. Δε το περίμενα από τον εαυτό μου ότι θα έβγαζα τέτοια αισιοδοξία!:roll::rolleyes::)

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μιας και πιασατε κουβεντα για τα κοινα ονοματα των παππουδων Γιωργηδων πριν, εμενα εχουν το ιδιο ονομα ο μπαμπας μου με την πεθερα μου.Και ρωταω εγω τωρα, αν το δευτερο παιδακι μας ειναι κοριτσι που θα το βγαλω? Στην πεθερα η στη μαμα?Δεν εχουμε συμφωνησει ακομη με τον αντρα μου, λεμε "να γεννηθει με το καλο και βλεπουμε" Το πρωτο το βγαλαμε στον πεθερο.Αν λοιπον ειναι κοριτσι το δευτερο, θα προτιμουσα να το βγαλω στη μαμα μου απ'οτι στην πεθερα.Αλλα υπαρχει η δικαιολογια οτι βγαζω και τον μπαμπα μου στο θηλυκο μαζι με την πεθερα!Και ειμαι σιγουρη οτι τα πεθερικα θα περιμενουν να αυτη την εκδοχη!Για να δουμε, θα ζησουμε δραματα ή οχι...

Douar χαιρομαι που σκεφτεσαι θετικα! Ειδα το κλιπακι του μικρου σας στο fb.Τελειο!!Πολυ συγκινητικο!!!!

Αννικο ξεχασα να σου ευχηθω περαστικα κοριτσακι...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

αχ κοριτσια πολυ με στεναχορισατε με οσα διαβασα κ δεν θελω να πω σε ολεσ σασ/μασ οτι απο οταν η γυναικα γινεται μανα ολα μπορει να τα ξεπερασει να γινει πιο δυνατη κ να συνχορεσει ....για αυτο μανεσ μη μασατε μία:cool:

μια για ολεσ κ ολεσ για μια:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εγω σημερα εκανα τα χαρτια για το ταμειο κ ναι επιτελουσ μπηκα ...θα παρω τα πρωτα λεφτα τελη μαρτη :roll:αλλα οκ ...ελπιζω να περασω ενα καλοκαιρι σουπερ:tongue:

sue πωσ τη λενε τη μαμα?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

αχ προβλήματα διαβάζω ότι περνάνε οι μαγιομανούλες τι έγινε όλες μαζί?

Καταρχάς ri_taki συμφωνώ όταν φτοιάχνεις δική σου οικογένεια γίνεσαι άλλος άνθρωπος μην κρατάς κακία στον μπαμπά σου ξέρω ότι σε έχει πληγώσει αλλά κάνε μια τελευταία κίνηση όπως λεέι η douar και αν δεν πιάσει ας το να πάει και κοίτα μόνο τον άντρα σου και το παιδάκι σου. Σε όποιον αρέσουμε άλλωστε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε όπως λεέι και ένα τραγούδι. Αύριο θα σε σκέφτομαι πάντως θα σου δώσουμε όλες την θετική ενέργεια για την δουλειά!

Fairy καλά τι να πω δεν πάει καλά ο κόσμος έχουμε σαλτάρει γενικώς. Ευτυχώς που είσαι στο εξωτερικό και όχι εδώ γιατί η αστυνομία θα σου έλεγε ότι πρέπει πρώτα να σου επιτεθεί και να πάθεις κάτι και μετά να επέμβει. Thena μια χαρά δεν πειράζει τουλάχιστον θα πάρεις και το ταμείο ανεργίας και μετά το καλοκαίρι ψάχνεις θα σου κάνει καλό θα ξεφύγεις λίγο δεν θα είσαι με την ψυχή στο στόμα συνέχεια.

Sue μου εγώ θα έδινα της μαμάς μου το όνομα ο μπαμπάς σου θα έχει την ευκαιρία να τα ακούσει και από τα αδέρφια σου. Και εκτός από αυτό εντάξει τα πεθερικά το ακούσαν μην είναι και αχάριστοι. Εγώ πριν μείνω έγκυος είχε πει ο πεθερός μου ότι το δέυτερο να το πούμε της πεθεράς μου χωρίς να μας ρωτήσει αν θέλουμε και ο άντρας μου του είχε πει όχι γιατί είναι δικό μου το δεύτερο και του κακοφάνηκε. Να φανταστείτε ότι τα ξεχωρίζει η πεθερά μου τώρα και θέλει τον μικρό πιο πολύ στη μικρή σημασία. Δεν με νοιάζει όμως καθόλου.

Douar μπράβο για την δύναμη που έχεις έτσι να συνεχίσεις για να δίνεις δύναμη και στον μπαμπά σου.

Anniko περαστικά σου εύχομαι!

Mary poppins περαστικά στη μαμά σου και όλα θα περάσουν μην κλείνεσαι στον ευατό σου αυτό το κάνω και εγώ και είναι πολύ ψυχοφθόρο προσπαθώ πλέον να μην το κάνω.

Αndith αντε γρήγορα θα περπατήσει και η δικιά σου μπράβο στα μαγιόπαιδα.

Εμείς περάσαμε μια ωτίτιδα και παίρνουμε αντιβίωση τώρα και ο μικρός είχε όλα τα συμπτώματα για την Ν1 ίωση αλλά όλα καλά του πέρασε με την αντιβίωση. Και εγώ είμαι με ίωση μου έχει μείνει το μπούκωμα μόνο.

Στη δουλεία μου πάντως και εμένα με βάλανε σε άλλη θέση στο ίδιο τμήμα αλλά μου πήρανε το κομμάτι που έκανα και μου έδωσαν κάτι άλλο. Και στο πρώτο που γέννησα και στο δεύτερο στο τέλος θα βρεθώ έξω από την πόρτα. Σήμερα μας ανακοίνωσαν ότι θα πάμε βόρεια προάστια που θα είναι μεγάλο μανίκι και για μένα και δεν ξέρω τι θα κάνω.

Διαφημίσεις

αχ,βρε κοριτσακια εκανα 2 μερες να μπω και τι παθαμε???

xainti περαστικα και σε σας...η μετακομιση με την δουλεια ειναι σιγουρη???

andith φιλια!!!

ειρηνη μου περαστικα σας...και στην πεθερα επισης...

οσο για την ανακαινιση μην αγχωνεσαι...καταλαβαινω πως ειναι μεγαλη ταλαιπωρια ολο αυτο αλλα σκεψου πως ειναι για καλο!!!

θενακι τι παθατε κι εσεις με το αμαξι...κριμα κριμα...

αν το εκανε επιτηδες αυτος που σας το πουλησε να δεις θα το βρει μπροστα του το κακο...

Sue εξακολουθείς να είσαι είδωλο! Θα σε σκέφτομαι όταν με το καλό ξαναμείνω έγκυος!

Τα δικά μου νέα... μια απ΄τα ίδια... Δεν είμαι και πολύ καλά. Ιδιαίτερα χθες που κάτι συνέβη και μας πήγε πίσω... again... Εγώ, πάντως, ντύθηκα, στολίστηκα και έφυγα από το σπίτι για ένα τρίωρο για να μην με βλέπει το μωρό και για να έχω το χρόνο να συνέλθω. Και σήμερα πάλι έλειψα για μιάμιση ώρα. Ο άντρας μου έχει τη δουλειά του και αποφορτίζεται. Εγώ πρέπει να βρίσκω άλλες διεξόδους. Αυτές τις στιγμές τις μισώ και θεωρώ ότι είναι πολύ άδικο για τον ασπρούλη να μας βλέπει λυπημένους. Και εμείς, και οι δύο, νιώθουμε τύψεις και ενοχές. Από την άλλη, όμως, αυτή είναι η ζωή μας και το παρελθόν δεν αλλάζει και μερικές φορές προκαλεί πόνο.

Αυτά...

Σε όλες στέλνω την αγάπη μου και μια ζεστή αγκαλιά! :)

μαιρουλα θα συμφωνησω μαζι σου για αυτο που ειπες για την sue...:tongue:

ελπιζω ολο αυτο που συμβαινει να περασει γρηγορα....και για εσας και για τον ασπρουλη ειναι αδικο...μην στενοχωριεστε ε???

η μουσικη μηπως βοηθαει ή σε κανει χειροτερα?????????????

εγω οταν ειμαι χαλια ακουω τραγουδια που με στενοχωρουν και σαν να το βγαζω αυτο απο μεσα μου...μετα ξαλαφρωνω...

οσο για το παρελθον αυτο αστο...αστο να παει αστο...

... ... ....

georgina δεν ξερω αν επιστρεψατε ηδη στο νησι αλλα δες το σαν ενα συντομο ευχαριστο διαλεμμα το ταξιδι εδω....κοιτα να το εκμεταλλευτεις...:rolleyes:

Κοριτσια εγω δεν τον εχω παει ουτε σε κουνιες ουτε σε παιδοτοπο! Τον παιδοτοπο θελω να τον αποφυγω τωρα λογω ιωσεων και κουνιες δεν εχει τυχει..Ασε που τωρα μονη μου δεν μπορω να τον παω, πρεπει να ειναι και καποιος αλλος μαζι για να τον σηκωνει και να τρεχει...

Εχτες επιτελους εσκασε μυτουλα το πρωτο μας δοντακι!!!Ισα που το νιωθω να τσιμπαει με το δαχτυλο μου.Για πειτε μου οι εμπειρες σε ποσες μερες θα ξεπεταχτει?

suedaki με γεια το δοντι κι εσεις!!!!

εμενα τα κατω ακομα κοντα στο ουλο ειναι εδω και 2 εβδομαδες..ειναι αργος ο δικος μου...

παιδοτοπο ουτε κι εμεις εχουμε παει και δεν προβλεπεται...

οσο για κουνιες,για να βρω καλες κουνιες στην περιοχη μας πρεπει να κανω ταμα...ευτυχως εχουμε στο μπαλκονι μας μια δανεικη και κανουμε εκει που και που...δεν τρελαινεται ομως...

pasxalitsa πως πήγε με το σπανακόρυζο; Εμένα σήμερα έφαγε ψευτοκαρμπονάρα :lol::lol::lol:

Αννικο περαστικα!!!

το σπανακορυζο δεν ειχε καλη τυχη και η αληθεια ειναι πως ηταν νοστιμο,το ειχα πετυχει!!!...αλλα γενικα δεν συμπαθει τα ζυμαρικα κ.τλ. απ οτι εχω καταλαβει...

ευτυχως αγαπαμε πολυ μπροκολο,κουνουπιδι,κολοκυθακια...

κοριτσια μου καλημερα...ειμαι σε κατασταση σοκ...δε ξερω πως να εξηγησω αυτο που εχει συμβει...

fairoula μονο σοκ,εγω θα ειχα παθει αμοκ!!!:?

καλα πανε καλα μωρε??? να προσεχεις πολυ πολυ βρε κοριτσακι...

ειδικα οταν κυκλοφορεις με τον Γιωργη...ακομα δεν μπορω να το πιστεψω

αυτο που σου συνεβει....

ευχομαι ή να βαλει μυαλο ή να μεινει στην φυλακη το παλιοπαιδο....

μα ειναι δυνατον!!!

με γεια το λαπιτοπι!!!!

ριτακι κοριτσακι μου τι να πω και σε σενα...δεν μπορω να σε συμβουλεψω για το θεμα του πατερα γιατι ειλικρινα δεν μπορω να φανταστω τι θα εκανα αν ημουν στην θεση σου...απλα λυπαμαι πολυ...

οσο για την δουλεια αυριο εδω θα ειμαστε ολες για υποστηριξη αν και νομιζω οτι δεν θα σε παει μακρια ε???:D:D:smile:

να ξερεις εισαι η ψυχη της παρεας βρε...:wink:

Κοριτσια μου στο θεμα των γονιων λυπαμαι που υπαρχει προβλημα...Μακαρι να ηταν διαφορετικα τα πραγματα...Να σκεφτεστε τα παιδακια σας και να ειστε διπλα τους παντα!

θα συμφωνησω και σε αυτο...

douar κοριτσακι ευχομαι να ειναι καλυτερα τα πραγματα...η ψυχολογια ειναι το α και το ω σε εναν αρρωστο...οτι κι αν εχει!!!

3χμαμα ελπιζω ολα καλα με τις εξετασεις...

mpoumpouka...

τι να πω...κι εμενα ξυπναει συχνα το βραδυ...εξαρταται πως θα παει η μερα του...απο 2 (κανω παρτυ οταν συμβει αυτο) εως 5-6 φορες...

συνηθως ειμαστε στις 4...αφου καποιες φορες απο την νυστα μου στο τσακ εχω κρατηθει μην πεσω...

ισως τελικα ειναι στο παιδι...

δοκιμασες αυτα τα γαλατα που ειναι ενισχυμενα για το βραδυ?

την ημερα εχει προγραμμα συγκεκριμενο? μηπως φταιει αυτο?

εχω αρχισει ν αναρωτιεμαι κι εγω τι κανω λαθος....γιατι πλεον οι αντοχες μου εξαντλουνται...δεν ξεκουραζομαι και απο επιλογη μου δεν θελω βοηθεια με το παιδι...

(μαμα και πεθερα δεν θελω να κουραζονται...αλλα ο κυριος λογος ειναι οτι φοβαμαι μην παθει κατι οσο εγω θα λειπω...)

να πω σε ολα τα κοριτσακια που περνανε δυσκολα οτι με χαμογελο και πιστη ολα θα πανε καλα!!!

καλο βραδυ σε ολες τις μανουλες και τα μαγιοπαιδακια!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

καλησπερα κοριτσια!!

διαβασα τα νεα σας και μπορω να πω οτι ενιωσα αναμεικτα χαρα και στεναχωρια!!

Χαρα για οσες περνατε καλα με τα μπεμπεκια σας και λυπη για τις ατυχιες που γυροφερνουν καποιες απο εσας σχετικα με αγαπημενα προσωπα!!!

Douar και Mary,περαστικα στους γονεις σας...να εχετε μονο καλες εξελιξεις και να περασουν ολα μα ολα γρηγορα!!

Fairy...καλα με το δικο σου...σοκαριστηκα!!Χριστε μου ο τρελλος τι αποκοτια μπορει να εκανε!!Στο Plymouth σπουδαζει κι ενας εξαδελφος μου...αλλα εχω καιρο να του μιλησω και δεν μου ανεφερε τιποτε σχετικο.Ασε που αν ειναι μεγαλο το Πανεπιστημιο μπορει και να μην το ξερει...

Ο Θεος να φυλαει..

Ριτακι...καλα βρε...στις 42 εβδομαδες γεννησες βρε θηριο??Πω-πω χαρα στο κουραγιο σου!!

Thena,ειδα τη φωτογραφια του μικρου σου Δρακουμελ...απιστευτος ειναι!!

Οπως και το γελαστο πλασμα...την κορη της Ειρηνης λεω...ολο σκερτσο και ναζι ειναι!!

Πασχαλιτσα και Μπουμπουκα μου...να ειστε σιγουρες οτι δεν κανετε κανενα λαθος...Ειναι θεμα παιδιου και το πιστευω ακραδαντα!Ειναι απιστευτα κουραστικο κι εξαντλητικο αλλα πιστευω οτι θα φτιαξει σιγα-σιγα οσο μεγαλωνουν.Η δικια μου επισης κοιμαται αργα γυρω στις 23.30 αλλα πλεον ξυπνα μονο μια φορα για φαι και μετα ξανακοιμαται μεχρι της 10..ευτυχως δηλαδη!!

Εμεις μια χαρα ειμαστε...μεγαλωνουμε και θηριευουμε!!!

Φιλακια σε ολες...κι ιδιως σε οποια ξεχασα κατα λαθος:rolleyes:

καλημερα!!!

σημερα βροχες λεει αλλα μια βολτα λεμε να βγουμε....'ελπιζω να μην μας πιασει στο δρομο...

αντε Παρασκευη επιτελους!!!!!!!!!!:D

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Καλημεραααα!!!ελπιζω να ξημερωσε μια καλυτερη μερα για ολες!!!!!

rita_ki μου δε ξερω τι να σου πω!κανε οτι λεει η καρδια σου!η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω να σε καταλαβω,γιατι εχω πολυ καλη σχεση με τους γονεις μου!αλλα εσυ ξερεις καλυτερα!!

fairy κ γω εχω σοκαριστει,ελπιζω ολα να ειναι καλυτερα σημερα!μεγεια κ το λαπτοπ!!!

xainti τι να πω εμενα αυτα με τα ονοματα μου φαινονται μικροτητες!!!ακου δεν δινουν πολυ σημασια στο παιδι λογω ονοματος!!το θεωρω πολυ τραγικο!(ελπιζω να μην παρεξηγηθεις)

thena φιλια στο μικρο σου δρακουμελ!!!

douar,mpoumpou,mairy,marsolan,pasxalitsa!!!φιλακια!

περαστικα στα κοριτσια που εχουν καποιο δικο τους η ειναι οι ιδιες λιγο αρρωστουλες!!!!

κ σε οσες δεν κοιμουνται!!που θα παει!καποια στιγμη ο ουρανος θα γινει πιο γαλανος!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ουτε εμεις κοιμηθηκαμε καλα!!!ευτυχως ειναι μεμωνομενα τα περιστατικα!!τωρα βεβαια η κυρια κοιμαται!αλλα εγω οχι!!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα!!!!

τιποτα δε διαβασα παλι βρε κορίτσια, ντροπή μου!

πολύ τρέξιμο και κούραση αυτές οι μέρες και η σημερινή προβλέπεται ακόμα χειρότερη.

Θένα μου για σένα μπήκα! Αύριο λέμε να κάνουμε το πρώτο μακρινό ταξίδι με τη μικρή. Θα πάμε Πάργα. Και επειδή 5 ώρες σερί στο αμάξι το μωρό δε γίνεται, λέμε να σταματήσουμε 1-2 ωρίτσες Γιάννενα. Θα σε πάρω αν είναι!

Λοιπόν σήμερα το αφεντικό θα είναι εκτός γραφείου οπότε ελπίζω να μπορέσω να διαβάσω τα νέα σας.

Φιλάκια!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

kαλημερουδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ποναει το κεφαλι μου κ θελω καφεεεεεεεεε

ο μικρος εχτες κοιμηθηκε 11 κ κατι αλλα ξυπνησε στις 3 κ μετα ξανακιμηθηκε στις 5:roll: φυσικα να πω οτι δεν ξυπνησε μονοε του αλλα τον ξυπνησαμε εμεις με τους κουμπαρους που χασκογελαγαμε στο σαλονι. περασαμε ομορφα ομως .......

fairy μεγεια το λαπτοπι !

εχτες ολα καλα να φαντστω ετσι?ο τρελρας ακομα μεσα ειναι ?

xainti μου κοριτσαρα μου περαστικα σας

marsolan γεννησα 41+4 ...ασε δεν ξερεις τι τραβηξαν εδω τα κοριτσια! χαρας στο κουραγιο τους:mrgreen::mrgreen::mrgreen: κ η fairy μας στις 42 βδομαδες παρακαλω! οι γιωργηδες μας δεν ηθελαν να βγουν. να μας φιλησεις την μικρη σου ομορφη δεσποινιδα!

φιλαρες στην douar μας

στην mary μας

κ στην 3xmama!!!

κ μολις ξυχτησε το τηλεφωνο μου κ ειμαι μαυρα χαλια

δεν με πηρε αυτος τηλ αλλα εβαλε την λογιστρια να μου πει να παω golden AKOMA XEIROTERA K ΑΠΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ

88M1p3.pngycQap3.png

αχ ναι ναι naya Να με παρεισ ποτε φευγετε?αντε παρεμε τηλ να μου πεισ μονο κολυμβητηριο εχω αυριο αλλα τελειωνω γριγοτα 11,5 παμε για καφεδακι ναι?

καλημερα ειπα οχι?:tongue: καλημεραααααααααα

ριτακι μου τι να πω ...ισωσ για σπασιμο το καναν αλλα μη μασασ ασε να περασει λιγο καιροσ στη δουλεια μεχρι να σε υπολογιζουν παλι κ μετα ξανα πεσ για αλλαγη;)

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

αχ βρε Ρίτα μου γιατί έτσι??? Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει αυτό ε? Καλό κουράγιο και καλή δύναμη με τα πάνε-έλα...

Επιτέλους διάβασα και τα νεάκια σας και πολύ στεναχωρήθηκα για τα δύσκολα που περνάτε μερικές ....

Douar και Μary μου περαστικά στους δικούς σας για κόμα μια φορά, να μας λέτε τα νέα τους!

Περαστικά και σε όλες τις άρρωστες μανούλες και μωράκια!

Fairy ελπίζω όλα να κύλησαν ομαλά και έτσι να είναι απο εδώ και πέρα! Νομίζω ότι εγώ θα είχα χ... από το φόβο μου είμαι λίγο λιπόψυχη με αυτά, ευτυχώς εσένα σε βλέπω πίο ψύχραιμη και σωστή!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

σασ διαβασα ολεσ αλλα ακομα δεν σχολιαζω παω για δουλεια θα τα πω απο εκει αν μπορεσω

μακια

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...