Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ε ηρθε απο το γραφειο μου κ μου εκανε αστεια χεχε

ειναι πολυ καλυτερα επιτελους...ηρθε κ αυτος στο γραφειο, κ του ειπα το βραδυ να γυρισουμε μαζι γιατι φοβαμαι χεχε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Fairy εχω μεινει με το στομα ανοιχτο!!!! Πραγματικο σοκ!!!! Να σε απειλουν στα καλα καθουμενα λες και τους εχεις κανει κακο!! Να προσεχεις πολυ κοριτσακι, εχε τα ματια σου 14 οταν κυκλοφορεις με το παιδι...Οσο μπορεις να τιο αποφευγεις το εξω...Ευχομαι να περασουν ολα και να ηρεμησετε γρηγορα!!! Καλη τυχη!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

fairy μου θα ειναι λιγο δυσκολη η σημερινη μερα, τουλαχιστον τον εχουν μεσα. κρατησε την ψυχραιμια σου κ ευχομαι να μην εχετε αλλα παρατραγουδα. σημερα κανεις κανονικα μαθημα ? οι υπολοιποι μαθητες σου εχουν αναστατωθει κ αυτοι με τον ψυχακια φανταζομαι .........

κατι ασχετο

ειδα μια διαφημιση στον αλφα για την εκπομπη παμε πακετο .........δειχνει μια ιστορια μου θυμιζει αυτη με τον πατερα μου ...........ξερετε αφαντος κ ετσι ! θα πεσει κλαμα μαλλον το βραδυ :roll:

σημερα αποτι βλεπετε ακομα δεν εχει χτυπησει το τηλεφωνο απτην δουλεια.οποτε αυριο θα γινει η περιβοητη κληση που σας εχω πριξει.

ελπιζω αυριο βραδυ εστω αργα να σας εχω παρεα για ψυχολογικη υποστηριξη :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τον μικρο σε λιγο θα τον παω στην πεθερα μου κ αυριο θα του αφιερωσω ολη την μερα

πωπω νιωθω λες κ με πανε για εκτελεση

ελεγα δεν σας πριξω αλλα δεν τα καταφερα

88M1p3.pngycQap3.png

Ritaki Σαββατο ξεκινας δουλεια? Καταλαβαινω την ψυχολογια σου...Κι εγω ετσι ενιωθα τις προηγουμενες μερες πριν επιστεψω για δουλεια..Και οπως εσενα μπορει να σου αλλαξουν καταστημα εμενα μου ειχαν αλλαξει θεση, με υποβαθμισαν..και αναρωτιεμαι απο τωρα μετα τη δευτερη γεννα που θα με πανε παλι... Κατσε παιξε με το γιο σου ολη μερα αυριο, κανε κατι για να ξεχαστεις και οσο μπορεις μην τρελαινεσαι!Παντως ειναι σπαστικο μεχρι τελευταια στιγμη να μην ξερεις που θα εισαι..Σου ευχομαι να εισαι καπου κοντα!!! Οσο το θεμα της απουσιας του πατερα, πρεπει να σου χει στοιχισει πολυ...Εχεις σκεφτει ποτε οτι θα μπορουσε να σου στειλει κι ο δικος σου πακετο μετανιωμενος?Τι θα εκανες??

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

ριτακι μου ευχομαι ολα να πανε καλα στη δουλεια σου κ μην μου αχωνεσαι...θα δεις ποσο γρηγορα θα βρεις τους νεους σου ρυθμους ;)

sue μου, ο νομος στην Ελλαδα δεν λεει οτι οταν γυριζεις απο αδεια λοχειας πρεπει να γυρισεις στα ιδια σου καθηκοντα με πριν????

Διαφημίσεις

ριτακι μου ευχομαι ολα να πανε καλα στη δουλεια σου κ μην μου αχωνεσαι...θα δεις ποσο γρηγορα θα βρεις τους νεους σου ρυθμους ;)

sue μου, ο νομος στην Ελλαδα δεν λεει οτι οταν γυριζεις απο αδεια λοχειας πρεπει να γυρισεις στα ιδια σου καθηκοντα με πριν????

Ναι, ετσι ξερω οτι λεει ο νομος αλλα.....Μου το ριξαν και καλα στο οτι υπαρχει κριση και φοβος να αποληθουν αλλα ατομα και δεν μπορουσαν να με βαλουν καπου καλυτερα γιατι η θεση μου καταργηθηκε.Η αληθεια ειναι οτι η θεση ειχε δημιουργηθει για μενα στο παρελθον για να παρω αυξηση,μου ειχαν κανει χαρη δηλαδη..Τουλαχιστον δεν μου μειωσαν το μισθο τωρα!Τηρω το μειωμενο μου ωραριο και δεν πολυσκοτιζομαι...

Που εισαι τωρα fairy? Στο Πανεπιστημιο? Εδωσες καταθεση?

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

α παλι καλα :) τουλαχιστον δεν εχεις μειωση, καλο αυτο

ναι πανεπιστημιο...μαζευουν λεει κατι χαρτια κ ελπιζουν να προλαβουν να μου παρουν συνεντευξη σημερα...σε μιαμιση ωρα βεβαια εχω μαθημα, ειπαν παντως πως θα ειναι κ η αστυνομια εκει...γενικα νιωθω περιεργα...σαν να με παρακολουθει καποιος :(

αυτος ειναι απο την Εσθονια νομιζω

ευχαριστω κοριτσακια μου για την συμπαρασταση

ευχαριστω τοσο πολυ

ξερω οτι καταλαβαινετε τι νιωθω χωρις να πω πολλα

οσο για τον πατερα μου ο αγγελος επιμενει να τον παρω κ τουλαχιστον να τον βρισω να το βγαλω απο μεσα μου .

εγω παλι εφοσον ξερει οτι γεννησα κ ειπα θαρθει να με δει κ δεν ηρθε(χαρακτηριστικο του τα ψεμματα) τελιεωσε για μενα.

οτι εχει κανει σε μενα σαν παιδι δεν θελω να τα κανει κ στον γιο μου

δηλαδη τι?να του λεει ψεμματα "θαρθω να παμε κουνιες κ ποτε ναμην ερχεται?" ξερεις σαν παιδι ποσα απογευματα παρασκευης τον περιμενα στον δρομο ναρθει να με παρει ? επειδη μου το ειχε πει ........... οχι αυτο δεν θα επιτρεψω να το νιωσει το παιδι μου .

αν μου εστελνε πακετο που λες.............δεν ξερω............... ισως ελεγα οτι δεν θα πηγαινα αλλα τελικα πηγαινα.δεν ξερω.

μεσα μου θελω να τον πληγωσω οσο εκεινος εμας αλλα δεν ξερω αν μπορω να το κανω αν μου δωθει η ευκαιρια.

αυτο που λεει h fairy ισχυει ...............χωρις την συγκαταθεση σου δενμπορουν να σου αλλαξουν θεση .δεν μπορουν να σε υποβαφμισουν ουτε στην εγκυμοσυνη ουτε στην περιοδο προστασιας μητροτητας.

στο λεω εκ πειρας !

88M1p3.pngycQap3.png

για τον πατερα σου δεν ξερω τι να σου πω...εγω εχω πολλα προβληματα με τους γονεις μου....κ η αδερφη μου ισως χειροτερα...προσπαθω να λεω αυτοι ειναι οι γονεις μου κ να το παιζω τριαλαρι τριαλαρο...αλλα ισως εσυ πραττεις πιο σωστα

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου στο θεμα των γονιων λυπαμαι που υπαρχει προβλημα...Μακαρι να ηταν διαφορετικα τα πραγματα...Να σκεφτεστε τα παιδακια σας και να ειστε διπλα τους παντα!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

νομιζα αν θυμασαι καλα οτι θα γεννουσα με προκληση στις 21 ετσι του ειχα πει οταν με ειχε παρει τηλ (να τονισω οτι καν σε ολη την εγκυμοσυνη δεν με ειχε δει ) με πηρε 22 του μηνα μερα σαββατο να με ρρωτησει σε ποιο μαιευτηριο ειμαι για ναρθει .του ειπα οτι ειμαι σπιτι κ γεννησα κ μου ειχε πει οτι θα ερθει να μας δει κυριακη 23 του μηνα ...............ακομα τον περιμενω κ ουτε καν ενα τηλεφωνο απο τοτε. τα συμπερασματα δικα σας

κ σας το ορκιζομαι στο παιδι μου οτι ετσι ακριβως εγινε

88M1p3.pngycQap3.png

ριτακι εγω σε πιστευω....εγω εχω αλλου ειδους προβληματα γι αυτο εχω κ αλλη συμπεριφορα....συν του οτι ειμαι κ χιλιομετρα μακρια...

μην στεναχωριεσαι....μη το βαζεις μεσα σου...ο καθενας στη ζωη του κανει τις επιλογες του ;) εσυ κυρια....εσυ να δινεις στο παιδακι σου ολη σου την αγαπη κ εκεινος ας κανει οτι θελει...νομιζω το χειροτερο ειναι να νιωθουμε μισος, αυτο μας θολωνει κ μας κανει να κανουμε κακες σκεψεις...η αδιαφορια ειναι το καλυτερο νομιζω :)

τραγικη ειρωνια σε ολο αυτο

ο πεθερος μου κ ο πατερας μου εχουν το ιδιο ονομα ........... ο μικρος δηλαδη θα ειχε το ονομα κ των δυο τους ............

αγιος ανθρωπος ο πεθερος μου μου εχει σταθει κ τα 6 χρονια που ειμαι με τον αγγελο κ χαιρομαι ο γιωργος μου θα εχει εναν τετοιο παππου !!!!

αυτα............ετσι για ν αμην το ριξουμε στο μελο μεσημεριατικα

σας αγαπω πολυ ολες ..πως περασαν τοσοι μηνες παρεουλα κοριτσακια μου ? :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

σας αγαπω πολυ ολες ..πως περασαν τοσοι μηνες παρεουλα κοριτσακια μου ? :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

κ τα καλυτερα ερχοντε :wink:

κ εμας κ οι δυο παππουδες εχουν το ιδιο ονομα :mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...