Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια μου όμορφα!!!! Σας ευχαριστώ πάάάάάάάάάάάρα πολύ για τις ευχές και τις προσευχές σας!!!! Μου δίνετε πολύ κουράγιο και δύναμη!! Προσπαθώ να είμαι όσο πιο αισιόδοξη γίνεται... Η κατάσταση του μπαμπά μου είναι σταθερή... ούτε λόγος για τα χειρουργεία στο πόδι ακόμα - σε μια εβδομάδα θα αρχίσουμε να το συζητάμε ίσως... ο οργανισμός του είναι ακόμα πολύ αδύναμος.... κυρίως το αμυντικό του σύστημα που είναι σχεδόν ανύπαρκτο... με τόσο δικό του αίμα που έχασε και νέο αίμα που πήρε και το μυελό των οστών του που έχει υποστεί τρομερές πληγές από τα τόσα κατάγματα.... βγήκε από την εντατική τελικά χθες και έχει μπει σε δωμάτιο σε πτέρυγα στενής παρακολούθησης... αλλά επειδή ήταν χρόνιος καπνιστής και έχει σπάσει τόσα πλευρά φοβούνται πάάάάάάάρα πολύ μην πάθει κάποια έστω και αθώα λοίμωξη του αναπνευστικού και έχουμε άλλα..... μπαίνουμε στο δωμάτιο ένας ένας με μάσκες και γάντια... :( Απο ψυχολογία τη μια μέρα είναι καλά και αισιόδοξος και κάνει καλαμπούρι (είναι τρελό πειραχτήρι εκ φύσεως) και την επόμενη είναι γκρινιάρης... τον πονάνε πολύ η λεκάνη του και τα σίδερα που έχουν βάλει να την σταθεροποιήσουν..... μια μέρα έτσι την άλλη αλλιώς... πάλι καλά η αλήθεια είναι...

Συγγνώμη που σας τα γράφω και με τόσες λεπτομέρειες... καλό μου κάνει... ξορκίζω τις κακές σκέψεις με έναν τρόπο έτσι από μέσα μου (sue μου ακολουθώ τη συμβουλή που είχες δώσει στη Maroyla μας και πόσο πολύ δίκιο έχεις!!! Πραγματικά είσαι τρομερό παράδειγμα αισιοδοξίας και δύναμης στην όμορφη παρέα μας!!)

και ναι μόλις μίλησα και με τη μαμά μου και μου είπε ότι είναι πολύ καλύτερα σήμερα!! Ευδιάθετος είναι :) Το πρωί δεν ήταν και τόσο αλλά μετά το μεσημεριανό ανέβηκε!! Είδε και από μακριά τους αδελφούς του και να αναθάρρεψε! Ανυπομονώ να γυρίσει ο Κωνσταντίνος από τη δουλειά σήμερα και να πάω να τον δω! Έδωσα ρεπό στην πεθερά μου την καημένη να ξεκουραστεί κι αυτή λίγο γιατί την έχει ξεθεώσει ο Γιάνναρος!

rita_ki μου σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!! με συγκίνησες πολύ το ξαναλέω!!! Καλά ο Γιώργης δεν παίζεται!!!! Σε ένα-δυο μήνες θα τον κυνηγάς σίγουρα!!! και πολύ λέω.. χιχιχιχι έλαβα μόλις και την καλησπέρα σας από Γιώργη και τη μαμά του!!! :) Αχ πόσο με συγκινείς βρε Ριτάκι!!! Να είσαι πάντα καλά κι εσύ και η όμορφη οικογένειά σου κουκλίτσα μου!!!

Thenaki αχ τι τραβάτε κι εσείς κοπέλα μου!! Ξεκουράσου τώρα κι απόλαυσε τα παιδάκια σου!

Αννικο μου ελπίζω όλα καλά να είναι.... 3xmama και σ' εσένα αγκαλίτσα στέλνω!!!

pasxalitsa είναι σε ιδιωτικό νοσοκομείο.. ευτυχώς έχουν ιδιωτική ασφάλεια οι γονείς μου... όχι ότι τα δημόσια δεν είναι καλά - στο Έλενα γέννησα το Γιάνναρό μου εξάλλου... απλά η ταλαιπωρία θα ήταν εκθετικά πολύ μεγαλύτερη...

fairymummy σούπερ το δώρο του Γιώργη στη μανούλα του!! ;)

marsolan τι τέλεια δεσποινίδα η μικρούλα Πηνελόπη!!! Τέλεια και η φωτό στη λίμνη!

andith καλά η παπαρούνα σου όλα τα λεφτά!!! Καλά να περνάτε στην Κύπρο!!! Μας φεύγεις μακριά αλλά συνάντηση πάντα στο καφέ μας ;)

_mpoumpou_ μου κουράγιο γλυκειά μου... πάντως πριν γίνει αυτό με το μπαμπά μου είχα δοκιμάσει αυτό που έλεγε η Thena και δε τον άφηνα να κοιμηθεί μετά τις πέντε... όταν γκρίνιαζε κάπως τον απασχολούσα και το ξέχναγε - και δε τον έβγαζα βόλτα μετά τις πέντε γιατί πάντα τον παίρνει ο ύπνος και στο αυτοκίνητο και στο καρότσι.... το μικρό μου ως τις 12 το αργότερο είχε κοιμηθεί... κι έπεφτε ξερός.. μια φορά να ξυπνούσε μέσα στη νύχτα από τα δόντια του αλλά με πιπίλα και λίγο σσσσσσσ ξανακοιμόταν... γιατί τελευταία κοιμόταν στις 2 και αν.... αυτές τις μέρες βέβαια δεν έχουμε πρόγραμμα και κοιμάται διάφορες ώρες μέσα στην ημέρα (γιατί η πεθερά μου δεν έχει και πολλές αντοχές - δεν παραπονιέμαι όμως με έχει βοηθήσει πολύ) και η μανούλα δεν κοιμάται πολύ καλά τα βράδια αλλά θα περάσει κι αυτό.... Πάντως το κλάμα το γοερό ούτε κι εγώ το αντέχω κι ο Γιάνναρος είναι ουσιαστικά σα τους Γιώργηδες της fairymummy και της ritas στο κλάμα και το ψευτόκλαμα...

eleni_1977 και xainti σας ευχαριστώ πολύ πολύ κοριτσάκια για τις ευχές σας!!!

georginasantorini μακάρι να προλάβουμε να συναντηθούμε από κοντά πριν γυρίσεις στο νησί... αλλιώς μπορεί να σε βρούμε εκεί κάποια στιγμή... χιχιχι

irene.pap σ'ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά!!! Είναι μια απίστευτη φατσούλα η κοράκλα σου!!! Τρελαίνομαι όταν της φοράς τα κοκαλλάκια!!! Της πάνε τόσο πολύ! :) :) :)αχ βγάλε όμως το όνομά μου από το post και βάλε douar... ;)

marypoppins μου ότι και να πω είναι λίγο.... σου εύχομαι αυτά που λέει και sue έχει πολλά δίκια κουκλίτσα μου!!! Και να μας τα γράφεις... καθαρίζει το μυαλό πραγματικά... κι εγώ όποτε δεν είμαι καλά... εξαφανιζόλ με πιάνει... πόσες απουσίες είχα στο καφέ μας στους πρώτους μήνες ζωής του Γιάνναρου!!! Δε βοηθάμε όμως τους εαυτούς μας έτσι!!!

Πολλά πολλά φιλιά σε όλες τις μανούλες που άθελά μου ξέχασα...!!!

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα καλημερα!!!!!

sue μου μεγεια το δοντακι του μαρινακου !!!!!!!!!!!!

εμεις τα κατω δοντακια σχεδον δεν τα καταλαβαμε. την μια ειδαμε την μυτουλα την αλλη ειχε βγει δοντι ! λιγοτερο απο βδομαδα δηλαδη

στα πανω δοντακια τωρα καμια σχεση.ασε την γκρινια κ τα σαλια ....... εχει σκασει η μυτη κ φαινεται αλλα ακομα να βγει εντελως κ αυτη η ιστορια ειναι περιπου ηδη δυο βδομαδες. οποτε μαλλον εχουν να κανουν τα ουλα:confused::confused: μαλλον δεν ξερω

εσεις που το βγαζετε?πανω η κατω?

maroyla μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σφιχτες αγκαλιες απο ολες μας! γρηγορα να ξεπεραστουν ολα κ να προσεχεις κ τον εαυτουλη σου λιγακι σε παρακαλω

ειρηνακι ??/??? εισασταν τοσο αρρωστοι ? πωπω περαστικα ευχομαι ολοψυχα κοριτσαρα μου . κ υπομονη με την ανακαινηση ολα θα γινουν ομορφα κ ωραια ...........η υγεια μας πανω απολα!

κοριτσια? την κυριακη οι ελληνιδες μαμαδες εχουν μαμαδοσυναντηση στο mall στο μαρουσι , το πρωι .............θα παει καμια σας?????????

Ριτακι κατω αριστερα βγαινει δοντακι, για να δουμε πως θα τα παμε κι εμεις...

Για τη συναντηση δεν ξερω, αν παει καποια απο τις μαγιομαμαδες θα μου αρεσε να παω!!Ειναι και κοντα και με βολευει..

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Douaaaaar!!!!!! Χαιρομαι πολυ που εισαι καλυτερα και που σε βοηθαμε κι εμεις με τον τροπο μας!!Ειναι σημαντικο να βγαζεις αυτα που εχεις μεσα σου και να τα μοιραζεσαι με ανθρωπους! Εμενα απο μικρη μου αρεσε να ακουω τους αλλους! Ηθελα να γινω ψυχολογος αλλα δεν τα καταφερα δυστυχως...Με ικανοποιει ομως οταν ακουω απο τους συνομιλητες μου η τους φιλους μου οτι τους εμψυχωνω και τους φτιαχνω τη διαθεση...Ευχαριστω!

Ευχομαι στον μπαμπακα σου να το ξεπερασει και να σταθει δυνατος και παλι! Να του κανετε παρεα, σιγουρα τον βοηθαει!

Εχετε τις καλυτερες ευχες μου! Να προσεχεις!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

douar μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να ξερεις πως το παν ειναι η ψυχολογια κ η δικη σας κ του ιδιου του μπαμπακουλη σου !

τα περασα κ γω με τον αγγελο που τον ειχα 3μιση μηνες σε ακινησια με την σπονδυλικη του στηλη .

ολα θα πανε καλα θα δεις κ γρηγορα θα σταθει στα ποδια του κ θα κυνηγαει τα εγγονια του !

εμεις εδω ολες ειμαστε για ολα ! οτι χρειαστεις θα μας πεις.

ο γιανναρος????πως ειναι ? ολα καλα?? η μανουλα σου ? το σπορι της αδελφουλας σου ?

αληθεια sue μου το δικο σου σπορακι πως παει ????περναει ο καιρος ε?! μακαρι το δοντακι να μην σας ταλαιπωρησει ΚΑΘΟΛΟΥ !!!!!

η αννικο μας που εχει χαθει ?

το νατασουλι ?

88M1p3.pngycQap3.png

κ ενω προσπαθω να μην σας πριζω με την δουλεια μου , την στεναχωρια μου κ το ανχος μου

δυστυχως επιβεβαιωνομαι γιατι περναν οι μερες κ ο διευτθυντης πωλησεων δεν μου τηλεφωναει

ενω τον ειχα παρει εγω την προηγουμενη βδομαδα(μου ειπε οτι ηταν πολυ νωρις για ν αεχει κατι να μου πει) κ οτι θα μου τηλεφωνησει εκεινος ......

οπως πιστευα απτην αρχη προβλεπω να μου τηλεφωναει τελευταια μερα για να μου ανακοινωσει το που θα με στειλει ..........

κ επειδη το πιστευα απτην αρχη οτι θελει να με εχει σε αγωνια κ στο ανχος ....ευτυχως επεισα τον αγγελο να παρει ρεπο την παρασκευη που σιγουρα θα χτυπησει το τηλεφωνο μου ...............

αχ αυτα

ερχομαι σε λιγο γιατι ο μικρος κοντευει να καραφλιασει τον σκυλο :mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κοριτσάρες;;;

Εμένα με είχε πιάσει η ιγμορίτιδα μου πάλι για αυτό και χάθηκα λίγο ευτυχώς τώρα είμαι ο.κ!

Πάω να σας διαβάσω και επανέρχομαι

Αχ βρε douar τι πάθατε βρε κοπέλα μου, πολύ στεναχωρήθηκα. Φαντάζομαι τι τρομάρα θα πίρε η μαμά σου όταν την ειδοποίησαν μέχρι να δει ότι είναι ζωντανός και πως θα έχασες την γη κάτω από τα πόδια σου όταν θα στο είπαν. Βρε κοπέλα μου περαστικά να είναι όλα και να αναρρώσει όσο πιο γρήγορα-ανώδυνα-σωστά γίνετε και όταν τον (ή σας) πιάνουν οι μαύρες του να του θυμίζεται πόσο τυχερός είναι που μπορεί και παραπονιέται, που πονάει, που στεναχωριέται και γενικά που υπάρχει μετά από ένα τόσο μεγάλο ατύχημα! Και μέσα στο άγχος και την στεναχωρια σου έχεις και κουράγιο να ρωτησεις για όλες μας μια μια... Ευχαριστούμε πολύ!!!!

marsolan ευτυχώς τρίτωσε. Δυστυχώς το κακό μπορεί να γίνει στα πιο απίθανα μέρη και με τα πιο απίθανα πράγματα

pasxalitsa πως πήγε με το σπανακόρυζο; Εμένα σήμερα έφαγε ψευτοκαρμπονάρα :lol::lol::lol:

Ωχ ξύπνησε ο μικρός επανέρχομαι

rita__ki rita__ki πως πάνε οι προετοιμασίες, ότι θες για βοήθεια εδώ είμαι εντάξει μην το ξεχνάς:wink:. Καλά κάνεις και πας τον μικρό στην πεθερά για να συνηθίζει για να είσαι και εσύ πιο ήρεμη μετά αφού ο μικρός θα είναι χαρούμενος. Των βλέπω τον γιώργαρο να φεύγει πρίν τον χρόνο! Εγώ δεν το βλέπω για την Κυριακή, αν δεν πας κερνάμε καφέ και μουσική (για τον Άγγελο το δεύτερο):D:D:D.

mpoumpou αυτό είχαν πει και σε μένα για την Ευαγγελία, αφού όταν άκουσα τον μπέμπη να κλαίει για πρώτη φόρα νόμιζα ότι είχε κλείσει η φωνή η οτι είχε σιγαστήρα:lol::lol:

THENA βρε παιδί μου με το αμάξι... Ελπίζω με το κόστος αγορά-ταξίδι-ανταλακτικα-συνεργείο να μην το πληρώσατε σαν καινούργιο.

Περιμένουμε φωτό. με το χελονονιτζακι και την πεντάμορφη:tongue:

marypoppins ελπιζω τα πράγματα να είναι καλύτερα σήμερα. Οσο για τις "εξόδους" σου είναι απο τα καλύτερα πράγματα που μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου πάνω από όλα άλλα και για την οικογένεια σου!

fairymummy ο μικρός είναι απίστευτος στις φωτό παιδί για ρούφηγμααααα

ΚΟΡΙΤΣΆΚΙΑ όσες ξέχασα με συγχωρείτε :(άλλα έχω πονοκέφαλο και δεν μπορώ να γράψω άλλο. Να είστε όοοοοοολες καλά

Καλημεεεραααααα!!!!!

mairyyyyyyyy!!!!φιλακια πολλα!!!!!

εβλεπα χτες τις φωτο στα μαγιοπαιδα!!ποσο εχουν μεγαλωσει τα ζουζουνια μας!!!!γινονται παιδακια σιγα σιγα!!!

εμεις καλα ειμαστε!!!το γαλα το κοψαμε!!δε ξερω γιατι!πινει 150 μλ με το ζορι κ το πρωι κ το βραδυ!!!κ απο σκανταλιες αλλο τιποτα!!!κ γω περιμενω πως κ πως να περπατησει κ δειχνει οτι θα το κανει συντομα,γιατι με το ενα χερι κρατιεται κ τρεχει!!!!!αλλα φοβαται να αφησει κ το αλλο!!!οταν της λεμε οχι μας κοιταει πονηρα,περιμενει λιγο κ το κανει αυτο που θελει!!!εσκασε μυτη κ το 5 δοντακι μας!!!

rita_ki κ μας τα πανω δοντια ενω εχουν βγει καιρο κατεβενουν με το πασο τους!!!

χαχανιζει πολυ με τη σκυλιτσα!!αλλα ολο τη χτυπαει,της τραβαει τα μαλλια κ τα αυτια κ την ουρα!!την αγριευει που κ που!ευτυχως ειναι γριουλα κ δεν εχει δοντια!!αλλα ζηλευει πολυ!!!λες κ εχω 2 μωρα στο σπιτι ειναι!!!

αυτα!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

rXrPp3.png

καλημερα φιλες μου !!!

μαζευω το σπιτι κ ο μικρος εχει τρελαθει να κανει αταξιες!

εχτες πηγαμε στην σπιτονοικοκυρα για να πληρωσουμε το νοικι κ επιτελους αποφασισε να μας βαλει τεντες!

καταρχην πισω που ειναι το δωματιο του μικρου κ οντως εχω προβλημα με τον ηλιο κ αν βρουμε κ καμια καλη προσφορα θα βαλουμε κ μπροστα!!! πολυ χαρηκα να σας πω την αληθεια!!!! μηπως εχει καμια κανεναν γνωστο ? εμεις ηδη πηραμε καποιες τιμες (συμφωνα με τα μετρα)

καταταλλα αποψε μαλλον θα κανουμε το τραπεζι στους κουμπαρους οποτε θα εχω μαγειρεματα κ τον μικρο ταρζαν μεστα ποδια μου !

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου καλημερα...ειμαι σε κατασταση σοκ...δε ξερω πως να εξηγησω αυτο που εχει συμβει...

απο την αρχη του 6μηνου εχω μεγαλο προβλημα με εναν μαθητη μου...μπαινει στην ταξη οτι ωρα θελει, κοπαναει πορτες κ μια μερα παραλιγο να τη φερει στο κεφαλι μου, φωναζει, ειρωνευεται κλπ

τη Δευτερα λοιπον το απογευμα που παλι εκανε τα ιδια, του εξηγησα καπως εντονα οτι μια τετοια συμπεριφορα δεν ειναι αποδεκτη στο πανεπιστημιο....απ οτι μου ειπαν οι μαθητες μου εχουν κ αυτοι προβλημα, κ οτνα εφυγα απο την ταξη συνεχισαν να τον δουλευουν

εγω του εστειλε τη Τριτη το πρωι ενα μειλ κ του εξηγουσα ευγενικα τι ειναι αποδεκτο κ τι οχι....

τις Τεταρτες δουλευω απο το σπιτι κ δεν με πηρε κανεις να με ενημερωσει τι ακριβως εχει γινει

ενας αλλος μαθητης μου, δεν γνωριζω ποιος, πηγε στην αστυνομια κ ειπε οτι ο τυπος αυτος απειλει στο φεις οτι την Πεμπτη το μεσημερι την ωρα του μαθηματος μου θα γινει ενα shoot off...ακριβως τι εννοουσε ακομα δεν εχουμε μαθει...αλλα ο στοχος ημουν εγω

ηρθε η αστυνομια εχθες στα γραφεια μας...στις αιθουσες...παιρνανε καταθεσεις κ εγω στον κοσμο μου...τελικα μολις μπηκα στο γραφειο σημερα κ μου ειπαν τι συνεβη μετα απο λιγο μας ειπαν πως τον συνελλαβαν....τωρα περιμενω την αστυνομια να δωσω κ εγω καταθεση!!!!

εχω τρελλαθει....σκεφτομαι που εχθες το βραδυ βγηκα βολτα μονη μου με τον Γιωργακη στο μει ται κ πως μπορει να με παρακολουθουσε!!!!! το παιδι μου σκεφτομια πανω απ ολα!!!

εχω σοκαριστει απιστευτα κ προσπαθω να δουλεψω να ξεχαστω!!!!

η αστυνομια ειπε θα ειναι εκει οταν θα κανω κ μαθημα.....

fairy :shock::shock::shock: σοκαριστικο οντως!

τελος καλο ολα καλα θα ελεγα εγω .........ευτυχως που δεν συναιβει κατι σοβαροτερο . πραγματικα ο κοσμος εχει λαλησει κ το μυαλο δεν μπορεις να φανταστεις που μπορει να φτασει . ελπιζω αφου μπηκε η αστυνομια στην μεση , να ειαι η αφορμη ο τυπος να φοβηθει λιγακι κ κανει πισω .............

αννικο μου περαστικα κοριτσακι μου , ελπιζω τωρα να εισαι καλυτερα .

φιλια πολλα πολλα στα θαυματακια σου !

88M1p3.pngycQap3.png

παλεψε το μεσα σου μην τυχον σου μεινει καμια φοβια. δεν ειναι κ λιγο να ξερεις πως ενας τρελος θελει να σου κανει κακο . του εχει γυαλισει το ματι κ ποτε δεν ξερεις που μπορει να φτασει το μυαλο του. ο αντρουλης σου ? τι ειπε γιαυτο ? αληθεια ειναι λιγο καλυτερα ? αρρωστουλης δεν ηταν κ αυτος?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...